- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
İlkayı hiç denemedim ama Semayı çok beğenirim, tavsiye ederimKızlar bir yolun vardır da ilkay mı sema mı sizce hangisine ne baktırayım?
İlkayı hiç denemedim ama Semayı çok beğenirim, tavsiye ederim
fallara gerçekten küsmemiz için bize bir işaret olabilir mi acaba =)) baktırcagım kimse ortada yok :)
hadicanimsendee en son pazar baktım cok onlıne oldu hep gordugumde mesguldu yada yoruldu kadın 4 gozle beklıyorumm
Nehir Ateşoğlu'nun bende nokta atışı olmuştu. Serkan ve Taraca ile paralel şeyler söylemişti. neredeyse Serkan ile aynı şeyleri söyledi. Acaba Serkan ve Nehir'e aynı kişi mi der kaçarım ....
Gonca diyorum
Canim bende baya iyi durum tespiti yapmisti eski bir falida cikmistiBeğenmiş miydin canım sen? M Motherofdragon baktırmıştı ona bayağı atmasyondu sallamıyorsam. Atamadım zaten kimseye=/
Ben bugün fallarımı tekrar dinledim. Fal krizi gelince eskileri dinliyorum artık. Neyse ki fallara veda vakti Ramazanımız geldi. Bende fena değilmiş sonucu pembeye bağlayana kadar. Müge kadar olmasa da. Ortada adam yok kadın evlendirdi bizi. Anacığımın lafıdır bu da lütfen not alınız. " ben diyorum kısırım, o diyor kaç çocuğun var" Yalnız adamın ilk adımı atmayacağını anladık da şu arkamdan konuşanları bulaydım. Anacım ne düşmanım ne çekemeyenim ne gözleri üstümde olan varmış. ...M Motherofdragon nın falını dinlemiştik pek olmamıştı sanki ya, o yüzden bilemedim canım. Dün zaten girmedi söyledikleriniz hiç baktıramadım ben de kimseye, iade hakkı hak getire=) Serkan ve Nehir mi? Yok canım daha neler, yeni bir şaibeyi daha kaldırmaz bu sistem
@sekacanım bunlar fama sema serkan aylin en azından paslaşmı yorlar mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum...İlkayı hiç denemedim ama Semayı çok beğenirim, tavsiye ederim
Ben bugün fallarımı tekrar dinledim. Fal krizi gelince eskileri dinliyorum artık. Neyse ki fallara veda vakti Ramazanımız geldi. Bende fena değilmiş sonucu pembeye bağlayana kadar. Müge kadar olmasa da. Ortada adam yok kadın evlendirdi bizi. Anacığımın lafıdır bu da lütfen not alınız. " ben diyorum kısırım, o diyor kaç çocuğun var" Yalnız adamın ilk adımı atmayacağını anladık da şu arkamdan konuşanları bulaydım. Anacım ne düşmanım ne çekemeyenim ne gözleri üstümde olan varmış. ...
Merhabalar, ilk falında geleceğe dair söylesiği bir şey aynen gerçekleşti. İkinci falda da benim içimden geçen, düşündüğüm ne varsa aynen söyledi. Şu sıralar favorilerimdenseka merhabasema sana cıktı mı?
Yani paslaşan ekipte Sema olduğuna inanamıyorum nedense. Evet yazı tarzları aynı ama hepsine 1 den fazla fal baktırmış biri olarak Sema çok başka bana göre@sekacanım bunlar fama sema serkan aylin en azından paslaşmı yorlar mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum...
evet biryolunvarda. Ben kahve atmıştım ilk kez ve geleceğe dair söylediği bir şey vardı çıktı. İkincisi katinaydı o da gayet tutarlı bir faldı geleceğe ihtimal vermiyorum çünkü o gün ki duygu ve düşüncelerimde değilim artık dolayısıyla sonuç onun dediği gibi olmayacaktır muhtemelen.Sema bir yolun varda değil mi? Ne baktırmayı tavsiye edersiniz?
evet biryolunvarda. Ben kahve atmıştım ilk kez ve geleceğe dair söylediği bir şey vardı çıktı. İkincisi katinaydı o da gayet tutarlı bir faldı geleceğe ihtimal vermiyorum çünkü o gün ki duygu ve düşüncelerimde değilim artık dolayısıyla sonuç onun dediği gibi olmayacaktır muhtemelen.
Bence Sema iyi bir falcı kahvesi de katinası da telveden,karttan büyük oranda bağımsız her ikisi de olabilir fakat ben online kart fallarına yargılı olduğum için kahve tavsiye ederim.
rica ederim, dediğim gibi katinasını da aynı derecede beğenmiştim zaten. Birkaç gün önce bir arkadaşıma söylediğim cümleleri falında söyledi bana o kadar iyidi analiziben katina
Ben katina atmış bulundum.Gelince söylerim fikrimi.Teşekkür ederim arkadaşım.
Bi de çizgi falından bahsetmiş önerir misin?İlkayı hiç denemedim ama Semayı çok beğenirim, tavsiye ederim
ben onu ayrı bir fal sanıyordum ama çizgi için numara verince ikisine de bakıyor sanırımBi de çizgi falından bahsetmiş önerir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?