Binnaz Abla

Ya bence kişisel bir problemi var yoksa sistemdeki falları bu kadar bekletmez. Ben de dün ona atmak istiyordum çok önümüzdeki ay iade hakkım da olsun diye bi yandan ama atamadım kimseye kaldı öyle=)

Nehir Ateşoğlu'nun bende nokta atışı olmuştu. Serkan ve Taraca ile paralel şeyler söylemişti. neredeyse Serkan ile aynı şeyleri söyledi. Acaba Serkan ve Nehir'e aynı kişi mi der kaçarım ....

M Motherofdragon nın falını dinlemiştik pek olmamıştı sanki ya, o yüzden bilemedim canım. Dün zaten girmedi söyledikleriniz hiç baktıramadım ben de kimseye, iade hakkı hak getire=) Serkan ve Nehir mi? Yok canım daha neler, yeni bir şaibeyi daha kaldırmaz bu sistem

Ben bugün fallarımı tekrar dinledim. Fal krizi gelince eskileri dinliyorum artık. Neyse ki fallara veda vakti Ramazanımız geldi. Bende fena değilmiş sonucu pembeye bağlayana kadar. Müge kadar olmasa da. Ortada adam yok kadın evlendirdi bizi. Anacığımın lafıdır bu da lütfen not alınız. " ben diyorum kısırım, o diyor kaç çocuğun var" Yalnız adamın ilk adımı atmayacağını anladık da şu arkamdan konuşanları bulaydım. Anacım ne düşmanım ne çekemeyenim ne gözleri üstümde olan varmış. ...

Evet ya çok kriz gelmedikçe fal atmaktansa eski falları dinlemek iyi bir yöntem bence de.
Annenin laf çok iyiymiş saygılar hürmetler anneye=) Adamın ilk adımı atmayacağı ne malum canım aa?

kzılar baktuırdıgm butun falcılar patladı sizin yeri,nizde olmayı okadar isterdimki huma bile patladı size nasıl çıkyoda bana cıkmyo nerde hata yapıyorum humanın cıktıgı oldumu nolur cvp verin kzılar

Sema bir yolun varda değil mi? Ne baktırmayı tavsiye edersiniz?
evet biryolunvarda. Ben kahve atmıştım ilk kez ve geleceğe dair söylediği bir şey vardı çıktı. İkincisi katinaydı o da gayet tutarlı bir faldı geleceğe ihtimal vermiyorum çünkü o gün ki duygu ve düşüncelerimde değilim artık dolayısıyla sonuç onun dediği gibi olmayacaktır muhtemelen.
Bence Sema iyi bir falcı kahvesi de katinası da telveden,karttan büyük oranda bağımsız her ikisi de olabilir fakat ben online kart fallarına yargılı olduğum için kahve tavsiye ederim.

ben katina

Ben katina atmış bulundum.Gelince söylerim fikrimi.Teşekkür ederim arkadaşım.

ben katina

Ben katina atmış bulundum.Gelince söylerim fikrimi.Teşekkür ederim arkadaşım.
rica ederim, dediğim gibi katinasını da aynı derecede beğenmiştim zaten. Birkaç gün önce bir arkadaşıma söylediğim cümleleri falında söyledi bana o kadar iyidi analizi

canikomlar bu yemyeşilçingene ne zaman giriyor acabasında?
hayatımda ilk defa tellwe de fal baktırıcam krediyi de sırf onun için yükledim hergün bakıyorum duvarına yorum düşüyor ama sisteme giriş en son 6 gün önce diyor bugün.. bişeye niyetlenince olmayınca bende bi sinir bi gerginlik nasıl

bu arada bu binnazda iyi dediğimiz falcılara noldu ay kaçtı mı hepsi abiş gubişler kalmış hep..

Geldi..Bir paragraflık kısa bir fal ama mantıklı..tarihler ileri tarihler...Ama aboww nasıl nokta atışlı diyemedim...Mantıklı sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…