Binnaz Abla

Canim cook tesekkurler emek verip yazmissin Eline saglik arkadasim cok ayrintili olmus )Bu arada selenanin ismi gecmis kendisine ilk attigim falda bayaga birsey bilmisti yil 2014 yilinda sonra bunun ustune 2 kez daha attim o fallarin hepsi patladi bilginize.

Kızlarr Slm herkese , ben bu kadar fal macerasından sonra dün snowwhite06 aldığım destek doğrultusunda benimkine msj attım ve sonuç yarın görüşücez. Yarın Nasıl geçer bilmiyorum ama gelen Cvp çok sıcaktı. Falcılara kalsa sen arama o Arıcak diye diye bekledim ve sonunda ben yazdım. Bir tek çingene ve İlkay sen adım atıcaksın demişti. Hele çingene son falımda senin müsaitliğini bekliyor ararsan düzelicek dedi. Yani o kadar fal baktırdım verdiğim paraları konuşmuyorum bile ama gene kendi içimden geleni yaptım . İyi mi olucak kötü mü olucak bilmiyorum ama snowwhite06 dediği gibi artık bu bekleme işlkencesine dayanamadım. Bitersede gurur yapmıcam en azından ben Sevda'mın arkasında durdum dicem . Devam edersede ne ala hislerimin faldan daha iyi olduğunu anlıcam.
Durumum böyle kızlar yarın için bol şans diliyorum sizlerden. Öpüyorum hepinizi...

Canım bol şanş..haber edersin
İnşallah çook güzel olur herşey

Venceremos bende de cok iyiydi uzuldum gitmesine :/ ama ben bi ara sanki facebook sayfasina denk gelmistim onun , venceremos tellwe diye.cok baktirmak istersek ordan bi aratiriz

tebrikler. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Venceremos bende de cok iyiydi uzuldum gitmesine :/ ama ben bi ara sanki facebook sayfasina denk gelmistim onun , venceremos tellwe diye.cok baktirmak istersek ordan bi aratiriz
Gitmemiş deyin nolur ? capella neredesin ?

Ne kadar bekledikten sonra yazdın ?

Canımsınnnn
Bende aynen senin gibi karşılanmıştım biliyosun zaten bende çoğu falcıyı dinlemedim ve adım attım şimdi ne olur bilemem ama pekte umrumda değil bekleme işkencesini yaşamaktansa yemişim gururunu
Güzel haberlerini bekliyorum mutluluk dolu olursun umarım bol şans ve dua gönderiyorum sana

Ahh kuzummm çok sağol.inşallah yarın güzel haberlerle gelirim.
Gönderdiğin Enerji ve dua bana iyi gelicek bundan eminim Tavsiyelerin aklımda uygulucam

asenattan haberı olan var mı kızlar kac gundur bakıyorum ama yok
ne zaman baksam 2 kısı var .

asenattan haberı olan var mı kızlar kac gundur bakıyorum ama yok
ne zaman baksam 2 kısı var .

Ben de meraklardayım, sistemdeki fallarına da bakmıyor bi problemi falan var herhalde giremiyor gibi gözüküyor. Mail atıp sormuştum ben binnaz'a, "Asenat Hanım henüz bekleyen fallarına dahi bakamamıştır ve net olarak ne zaman online olur bilemiyoruz." dediler 2 gün önce, hala daha da bakmadı o fallara.

.

Vence yok. Asenat yok. Sezgi'ye ulaşılamıyor. Ayyyyy fallara küstüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…