- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
rica ederim, dediğim gibi katinasını da aynı derecede beğenmiştim zaten. Birkaç gün önce bir arkadaşıma söylediğim cümleleri falında söyledi bana o kadar iyidi analizi
canikomlar bu yemyeşilçingene ne zaman giriyor acabasında?
hayatımda ilk defa tellwe de fal baktırıcam krediyi de sırf onun için yükledim hergün bakıyorum duvarına yorum düşüyor ama sisteme giriş en son 6 gün önce diyor bugün.. bişeye niyetlenince olmayınca bende bi sinir bi gerginlik nasıl
bu arada bu binnazda iyi dediğimiz falcılara noldu ay kaçtı mı hepsi abiş gubişler kalmış hep..
Benimkinin gelmesi 5-6 saat sürdü..Birazcık minnoştu ama...seninki farklı olabilir. :) ben kahve deneyeceğim mesela bir de
ya pöf bi de 3 kişi var yarına anca gelir o zaman benimki :) biraz detay duymak istiyorum ben kahve atıcam zaten katina falcım var ondan başkasına atmam :))
ya pöf bi de 3 kişi var yarına anca gelir o zaman benimki :) biraz detay duymak istiyorum ben kahve atıcam zaten katina falcım var ondan başkasına atmam :))
Ağzın bal yesin... İnşallah sevdim ben o kadını. Allamadan pullamadan çat çat söylemiş bana...Canım bence o 6 gün önce girmiş gözükme olayı sistemin bi olayı, çünkü 15 sa önce biri yorum yapmış demek ki bakmış fal. Normalde her gün girer, sen at yine de bakar bence. Venceremos için de aynısı konuşuluyor ya, bence o da bu duruma bakarsak gitmemiş olabilir zira o da son falına yorumu 2 gün önce yapmış.capella79 ncarenot
Tarihleri tuttu mu sizde ?aynen benim için katina demek asenat demek
Bana dört gun önce bakmıştıcanikomlar bu yemyeşilçingene ne zaman giriyor acabasında?
hayatımda ilk defa tellwe de fal baktırıcam krediyi de sırf onun için yükledim hergün bakıyorum duvarına yorum düşüyor ama sisteme giriş en son 6 gün önce diyor bugün.. bişeye niyetlenince olmayınca bende bi sinir bi gerginlik nasıl
bu arada bu binnazda iyi dediğimiz falcılara noldu ay kaçtı mı hepsi abiş gubişler kalmış hep..
Bana da aynisi oldu canim. Gelecekhabercisi35in fali aynen cikti , hatta atmistim sana galiba.simdilerde sultanfalci gelecektenhaberler gaiptensesler filan onun hesabi onlara atabilirsinkızlar fallarımı okuyordum da ben de:) gelecekhabercisi35 e baktrdığım fal aynen çıkmış.. olmaz ddiğim şeyler bile.. o yok artık heralde ama sizce onun 2. kimliği kim olabilir telwede?
Tarihleri tuttu mu sizde ?
Bana dört gun önce bakmıştı
Bana da aynisi oldu canim. Gelecekhabercisi35in fali aynen cikti , hatta atmistim sana galiba.simdilerde sultanfalci gelecektenhaberler gaiptensesler filan onun hesabi onlara atabilirsin
Bebisim sultanfalciya atiyorum ben, kesin o yani ama umarim seversin yonlendirmekten de cekiniyorum da en azindan pahali degil oyle deneyebilirsin :)Ay emin misin naiad bende yüklemişken atayım hangisi kesin bu o dediğin ona göre atayım bende
Bebisim sultanfalciya atiyorum ben, kesin o yani ama umarim seversin yonlendirmekten de cekiniyorum da en azindan pahali degil oyle deneyebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?