Binnaz Abla

rica ederim, dediğim gibi katinasını da aynı derecede beğenmiştim zaten. Birkaç gün önce bir arkadaşıma söylediğim cümleleri falında söyledi bana o kadar iyidi analizi

seka balımmm sema ne kadar sürede bakıyor malum benim limit 4 saat sonra dört dönüyorum

birde kısa minnoş bir fal mı atıyor yoksa detaylı mı 30tl az değil malum

Benimkinin gelmesi 5-6 saat sürdü..Birazcık minnoştu ama...seninki farklı olabilir. :) ben kahve deneyeceğim mesela bir de

Canım bence o 6 gün önce girmiş gözükme olayı sistemin bi olayı, çünkü 15 sa önce biri yorum yapmış demek ki bakmış fal. Normalde her gün girer, sen at yine de bakar bence. Venceremos için de aynısı konuşuluyor ya, bence o da bu duruma bakarsak gitmemiş olabilir zira o da son falına yorumu 2 gün önce yapmış. capella79 ncarenot

ay dimi yani yorum geldiyse bakıyordur..yani umarım..çok merak ettim ben onu inşallah bakar o zaman yolluyorum ben sonra unutayım bari ya ne diyim geç gelir falan karnıma ağrılar giriyor meraktan

Benimkinin gelmesi 5-6 saat sürdü..Birazcık minnoştu ama...seninki farklı olabilir. :) ben kahve deneyeceğim mesela bir de

ya pöf bi de 3 kişi var yarına anca gelir o zaman benimki :) biraz detay duymak istiyorum ben kahve atıcam zaten katina falcım var ondan başkasına atmam :))

Online falcilarin ayni siteden olmasi ve ayni seyi söylemesi tabiki anlasmali uyandirayim kizlar hepsi birbirine benzio diyo diyenlere söylüyorum

ya pöf bi de 3 kişi var yarına anca gelir o zaman benimki :) biraz detay duymak istiyorum ben kahve atıcam zaten katina falcım var ondan başkasına atmam :))

Bende bir kere daha kahveyle mutlaka deneyeceğim çünkü sırf seka değil..geçmişe doğru araştırdım ciddi beğenen çıkıyor diyen olmuş...

Ağzın bal yesin... İnşallah sevdim ben o kadını. Allamadan pullamadan çat çat söylemiş bana...

Bana dört gun önce bakmıştı

kızlar fallarımı okuyordum da ben de:) gelecekhabercisi35 e baktrdığım fal aynen çıkmış.. olmaz ddiğim şeyler bile.. o yok artık heralde ama sizce onun 2. kimliği kim olabilir telwede?

kızlar fallarımı okuyordum da ben de:) gelecekhabercisi35 e baktrdığım fal aynen çıkmış.. olmaz ddiğim şeyler bile.. o yok artık heralde ama sizce onun 2. kimliği kim olabilir telwede?
Bana da aynisi oldu canim. Gelecekhabercisi35in fali aynen cikti , hatta atmistim sana galiba.simdilerde sultanfalci gelecektenhaberler gaiptensesler filan onun hesabi onlara atabilirsin

Bana da aynisi oldu canim. Gelecekhabercisi35in fali aynen cikti , hatta atmistim sana galiba.simdilerde sultanfalci gelecektenhaberler gaiptensesler filan onun hesabi onlara atabilirsin

Ay emin misin naiad bende yüklemişken atayım hangisi kesin bu o dediğin ona göre atayım bende

Bebisim sultanfalciya atiyorum ben, kesin o yani ama umarim seversin yonlendirmekten de cekiniyorum da en azindan pahali degil oyle deneyebilirsin :)

Ay orda kredi varken denenmiş bilinen birine atmak en iyisi teşekkür ederim canımmm atayım bi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…