Binnaz Abla

kızlar fallarımı okuyordum da ben de:) gelecekhabercisi35 e baktrdığım fal aynen çıkmış.. olmaz ddiğim şeyler bile.. o yok artık heralde ama sizce onun 2. kimliği kim olabilir telwede?
Canım birtek tellwe de gelecektenhaberler diye biri var o mu? 35 ini göremedim. Birde kahve mi attın

Sultanfalcı mı çok iyiymiş canım anlamadım tam
gelecekhabercisi35 e baktırmıştım zamanında bugun eski fallarıma bakarken neredeyse hepsinin çıkmış olduğunu gördüm. ama o hesap artık yok.. ama başka hesapları da oluyor ya bunların işte gelecektenhaberler ve sultanfalcının o olduğunu düşünüluyor ama sultanfalci daha büyük bi ihtimalmiş sanırım:)

Dün sultanfalcıya baktırdım pek memnun kalmadım an da bile tutturamamış hiç nokta atışı yoktu iade aldım

Buarada az önce Sema'dan yorumum geldi bence an da ve durumda gayet iyiydi tek tek güzelce anlatmış söyledikleri çıkar mı bilmem öncesi olumlu sonrası olumsuz çıksa mı çıkmasa mı bilemedim

Banada düşündüğüm kişi için gelecek ama bi ilişki olmayacak önce Mutlu edecek sonra gidecek hayatına başka biri girecek dedi kafam karıştı

valla gelecektenhaberler benim bi iş durumumu bilmiş yazın yapmayı planladığım bişeyi.. uzun da bakmışş.. çıkar mı yine bi 5-6 ay bekleyip görelim hahahah ömür bitti..

Byv de medyum Suzan'a fal attım. Bildiğin Aylin ve Serkan'a son zamanlarda sorduğum sorulardaki her şeyi yazmış bana.. bir falda bu kadar ayrıntı bildiği için tebrik etmem gerekir dimi :)) tebrikler.. az para değil o aldığınız ve biz de salak değiliz

Serkan adı artık çok şaibeli olmaya başladı. Cidden çok ayıp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…