- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Bebisim sultanfalciya atiyorum ben, kesin o yani ama umarim seversin yonlendirmekten de cekiniyorum da en azindan pahali degil oyle deneyebilirsin :)
Canım birtek tellwe de gelecektenhaberler diye biri var o mu? 35 ini göremedim. Birde kahve mi attınkızlar fallarımı okuyordum da ben de:) gelecekhabercisi35 e baktrdığım fal aynen çıkmış.. olmaz ddiğim şeyler bile.. o yok artık heralde ama sizce onun 2. kimliği kim olabilir telwede?
Canım birtek tellwe de gelecektenhaberler diye biri var o mu? 35 ini göremedim. Birde kahve mi attın
o artık yok ya bn de sultanfalci yi bulamadım gelecektenhaberlere attım bakmış bnmkine . sımdı arayınca çıktı ama sultanfalcı. kahve attım
Ben hala aratıyorum bulamadım ya
Edit: buldum
Evet benımkıne de aynı şeyi yazmış. Sırf ona baktırmak için kredi aldım bosa gıttıYeşilçingene enerjimiz tutmuyor diye benimkini de iptal etmiş
Sultanfalcı mı çok iyiymiş canım anlamadım tamhep bu aceleciliğimden kaybettimm:)) bulamadım bende aradım olmayınca attım diğerine. inşallah o da ...35 çıkar..
hep bu aceleciliğimden kaybettimm:)) bulamadım bende aradım olmayınca attım diğerine. inşallah o da ...35 çıkar..
gelecekhabercisi35 e baktırmıştım zamanında bugun eski fallarıma bakarken neredeyse hepsinin çıkmış olduğunu gördüm. ama o hesap artık yok.. ama başka hesapları da oluyor ya bunların işte gelecektenhaberler ve sultanfalcının o olduğunu düşünüluyor ama sultanfalci daha büyük bi ihtimalmiş sanırım:)Sultanfalcı mı çok iyiymiş canım anlamadım tam
adı çok uuzun yazmaya üşendim :))Oda ...35 çıkar ne demek kız anlamadım
Baktıralım mı falcısulyana yani :))
Serkan adı artık çok şaibeli olmaya başladı. Cidden çok ayıp...Byv de medyum Suzan'a fal attım. Bildiğin Aylin ve Serkan'a son zamanlarda sorduğum sorulardaki her şeyi yazmış bana.. bir falda bu kadar ayrıntı bildiği için tebrik etmem gerekir dimi :)) tebrikler.. az para değil o aldığınız ve biz de salak değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?