- 22 Nisan 2016
- 27
- 2
- 16
Kız koşşş Asenat dönmüş...Ramazan gelmeden geleydi iyidi :)
Canimmm geldimm aksam bir daha giricekmis hadi bakalim :) bisey yazmisin yarim kalmis :)Haber türkte tarot kartlarını tapınak Şövalyelerine bağladılar... masonluk mesajlarının taşınmasında kullanılıyormuş. Bize adamların yedi
Kız koşşş Asenat dönmüş...
Tolincimm nerelerdesin sen asil sende cikanlar kim yorumlarini bekliyorum :) cingeneye gelince ben kahve atmistim .kızlar cıngeneden falı cıkanlar ne falı baktırdınız hangı falda daha ıyı bı yazarmısınız?
Akşam yazarken uyumuşum ben onu... demek ekranda kalmış.Canimmm geldimm aksam bir daha giricekmis hadi bakalim :) bisey yazmisin yarim kalmis :)
ben cok uzun zamandır fal atmıyorum canım bırakmıstım ama ah ah gerı donus yapıcam gene galıbaTolincimm nerelerdesin sen asil sende cikanlar kim yorumlarini bekliyorum :) cingeneye gelince ben kahve atmistim .
Cingenin enerjisini sevdim ben aslinda kahve denemistim ama bi kac yorumda daha duydum tarotu iyi galiba denenebilir :) bende venus patladi baya oldu famada is durumlari cikti saraylida dedigin gibi ani genel durumlari biliyor yillardir aradigimizi bulamadik :)ben cok uzun zamandır fal atmıyorum canım bırakmıstım ama ah ah gerı donus yapıcam gene galıba
venus:1 yıllık ask hayatımı zamanlarıyla bıldı ama iş malesef dedıgı gıbı olmadı
saraylı:yakın zamanda ıyı ama uzak zaman cıkmıyor malesef
fama:fama bence ıyı ama famaya soru sormamak lazım fıncanda ne goruyorsa onu yazmalı bence sorular cıkmıyor soru harıcınde soyledıklerı cıkıyor
benım begendıklerım malesef bu kadar pıyasada falcı dıyebılecegımız ınsan az zaten ha bu arada bu yesılcıngeneyle tesaduf eserı bı yerde karsılastım ben falı cıkar cıkmaz onu bılmem ama falla tarotla ugrasmayı seven bırı o yuzden bu ısı para ıcın yapan hissiz bırı degıl
Hahahahhh :) tabiki bizim okuzlerin hayati gayet bilimsel kaliyor masonlarin yanindaAkşam yazarken uyumuşum ben onu... demek ekranda kalmış.masonlar tarot kartları ile haberlesiyormus eskiden biz daha bilimsel çalışmalar için kullanıyoruz diyecektim.
fama bu ara bı ındırım yapsada fal atsam ya ne guzel olurCingenin enerjisini sevdim ben aslinda kahve denemistim ama bi kac yorumda daha duydum tarotu iyi galiba denenebilir :) bende venus patladi baya oldu famada is durumlari cikti saraylida dedigin gibi ani genel durumlari biliyor yillardir aradigimizi bulamadik :)
Şüphe ettiğim biri var sadece çingenenin adı Ozan mıben cok uzun zamandır fal atmıyorum canım bırakmıstım ama ah ah gerı donus yapıcam gene galıba
venus:1 yıllık ask hayatımı zamanlarıyla bıldı ama iş malesef dedıgı gıbı olmadı
saraylı:yakın zamanda ıyı ama uzak zaman cıkmıyor malesef
fama:fama bence ıyı ama famaya soru sormamak lazım fıncanda ne goruyorsa onu yazmalı bence sorular cıkmıyor soru harıcınde soyledıklerı cıkıyor
benım begendıklerım malesef bu kadar pıyasada falcı dıyebılecegımız ınsan az zaten ha bu arada bu yesılcıngeneyle tesaduf eserı bı yerde karsılastım ben falı cıkar cıkmaz onu bılmem ama falla tarotla ugrasmayı seven bırı o yuzden bu ısı para ıcın yapan hissiz bırı degıl
Şüphe ettiğim biri var sadece çingenenin adı Ozan mı
İnanılmaz doğru bir noktadan girdinAy yok önyargıma göre o hayatta bu kadar az ücret almaz
seka ben burdan yazmayım ya begeneni cok yanı kızar kaçar gider falan ifşa oldum diye aramayalım sonraŞüphe ettiğim biri var sadece çingenenin adı Ozan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?