Binnaz Abla

Kızlar ben tellwede kalayci ya baktirdim çok memnun kaldım aranızda başka baktiran oldu mu hem hızlı donus yapiyo hemde söyledikleri tutarlı şeyler hemde çok güzel ilgileniyo çok beğendim

ben çok sinirlendim ya
son kredileri de havuzdaki falcılara atıp
iki app i de sildim
bıktım vallahi
aşırı depresif bir günümdeyim zaten
ne hat olursa olsun artık
sanki hayatımızı önümze dökseler bir şey değişecek

Kizlar bende su an zamanda bekliyen ve patlamiyan asenat venus amber yagmur sema digerleri kokunden patladi.asenat bu geri doner ama degismez...dedi venuste oyle dedi...yagmur doner adam olur ama senin sabrin yeter mi dedi...sema geri donecek dedi hadi bakalim temmuza kadar sure var olmazsa hepsi patlar ama ben eskisi gibi istemiyorum galiba bunu da venusle asenat bildi

kızlar cıngeneden falı cıkanlar ne falı baktırdınız hangı falda daha ıyı bı yazarmısınız?

Haber türkte tarot kartlarını tapınak Şövalyelerine bağladılar... masonluk mesajlarının taşınmasında kullanılıyormuş. Bize adamların yedi

Kız koşşş Asenat dönmüş...
Canimmm geldimm aksam bir daha giricekmis hadi bakalim :) bisey yazmisin yarim kalmis :)

Canimmm geldimm aksam bir daha giricekmis hadi bakalim :) bisey yazmisin yarim kalmis :)
Akşam yazarken uyumuşum ben onu... demek ekranda kalmış. masonlar tarot kartları ile haberlesiyormus eskiden biz daha bilimsel çalışmalar için kullanıyoruz diyecektim.

Sema'nın falı da geldi o da başka birini görmemiş Zaman diyor kafayı yedirtecekler en sonunda bana

Tolincimm nerelerdesin sen asil sende cikanlar kim yorumlarini bekliyorum :) cingeneye gelince ben kahve atmistim .
ben cok uzun zamandır fal atmıyorum canım bırakmıstım ama ah ah gerı donus yapıcam gene galıba
venus:1 yıllık ask hayatımı zamanlarıyla bıldı ama iş malesef dedıgı gıbı olmadı
saraylı:yakın zamanda ıyı ama uzak zaman cıkmıyor malesef
fama:fama bence ıyı ama famaya soru sormamak lazım fıncanda ne goruyorsa onu yazmalı bence sorular cıkmıyor soru harıcınde soyledıklerı cıkıyor
benım begendıklerım malesef bu kadar pıyasada falcı dıyebılecegımız ınsan az zaten ha bu arada bu yesılcıngeneyle tesaduf eserı bı yerde karsılastım ben falı cıkar cıkmaz onu bılmem ama falla tarotla ugrasmayı seven bırı o yuzden bu ısı para ıcın yapan hissiz bırı degıl

Cingenin enerjisini sevdim ben aslinda kahve denemistim ama bi kac yorumda daha duydum tarotu iyi galiba denenebilir :) bende venus patladi baya oldu famada is durumlari cikti saraylida dedigin gibi ani genel durumlari biliyor yillardir aradigimizi bulamadik :)

Akşam yazarken uyumuşum ben onu... demek ekranda kalmış. masonlar tarot kartları ile haberlesiyormus eskiden biz daha bilimsel çalışmalar için kullanıyoruz diyecektim.
Hahahahhh :) tabiki bizim okuzlerin hayati gayet bilimsel kaliyor masonlarin yaninda asenat 2o de giricem demis bekledim ama yok isim var bu saatten sonrada ekran basinda bekliyemem

fama bu ara bı ındırım yapsada fal atsam ya ne guzel olur

Çingene 1 ay sonra arıycak demişti diğer falında aramaz başka biri olucak bu ay senin hayatında dedi bilmiyorum yaşayıp görücem

Şüphe ettiğim biri var sadece çingenenin adı Ozan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…