- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Tamamdır canım:)seka ben burdan yazmayım ya begeneni cok yanı kızar kaçar gider falan ifşa oldum diye aramayalım sonra
Ama bu tercih e girer :) belki bekleseydin ilk adımı o atacaktı :)))Günaydın kızlar.. Size patlayan fal haberlerim var..Kime baktırsam özellikle sorduğum soru ilk adımı kimin atacağıydı nerdeyse hepsi ilk adımın ondan geleceğini söylediler sadece venceremos sözle olmasada tavırlarla bişeyler yapabilir demişti o yüzden onu patladı saymıyorum.. byv Sema, Kemal Devrim ilk adımı ondan gelecek diyenler.. Hülya Demir şans vermelisin demişti o da çıktı sayılır..Nitekim ilk adımı atan ben oldum pek adım atmak sayılmasada yazdım neticede bu da adım sayılır :))
Tam bunu yazıyordum bende...Ama bu tercih e girer :) belki bekleseydin ilk adımı o atacaktı :)))
Çok kararlı bi şekilde ilk adımı atan olmayacağımdan emindim ama gel gör ki yazdım:) 2 aydır falcılara inanıp bekliyorum zaten adım atacak diye :) ama gel görki ne gelen var ne giden belki tercih bu ama neticede adım sen bişeyler yapacaksın deselerdi çıkmış sayardım şimdi bana göre patladı:) Bi de soru soruyoruz ya bence ona göre yorum yapıp ordan yürüyolar bi çoğu..Ama bu tercih e girer :) belki bekleseydin ilk adımı o atacaktı :)))
ben cok uzun zamandır fal atmıyorum canım bırakmıstım ama ah ah gerı donus yapıcam gene galıba
venus:1 yıllık ask hayatımı zamanlarıyla bıldı ama iş malesef dedıgı gıbı olmadı
saraylı:yakın zamanda ıyı ama uzak zaman cıkmıyor malesef
fama:fama bence ıyı ama famaya soru sormamak lazım fıncanda ne goruyorsa onu yazmalı bence sorular cıkmıyor soru harıcınde soyledıklerı cıkıyor
benım begendıklerım malesef bu kadar pıyasada falcı dıyebılecegımız ınsan az zaten ha bu arada bu yesılcıngeneyle tesaduf eserı bı yerde karsılastım ben falı cıkar cıkmaz onu bılmem ama falla tarotla ugrasmayı seven bırı o yuzden bu ısı para ıcın yapan hissiz bırı degıl
lise öğrencsiym herkese fal yüklüyemiyorumÇingeneyle nasıl karşılaştın da o olduğunu anladın merak ettim (tanıştın ve fal muhabbeti oldu da söyledi herhalde) bi de kaç yaşlarında bu forumda dönem dönem falcıların hangi yaş aralığında olduğu muhabbeti dönüyor da=) Meraklı sorularımın kusuruna bakma bugün merak kotam yüksekse demek
lise öğrencsiym herkese fal yüklüyemiyorumbanka hesabı açtırdım kendime ama kredi açmıyorlar nasıl fal baktıracağım kendime??
nasıl oluyo nerden yapılıyo hesap no işi telwe ya da binnaz ablada?Mobil ödemeyle de yapabilirsin, hattın kontorlüyse kontor ile faturalıysa faturana yansıtarak. Banka hesabında para olduğu müddetçe de hesap nonu girerek ödemeyi gerçekleştirebilirsin.
nasıl oluyo nerden yapılıyo hesap no işi telwe ya da binnaz ablada?
İlla falcıları haklı çıkaracağız... Kih hihTam bunu yazıyordum bende...
Yok öyle değil aslında:)) bana da hepsi ilk adım karşı taraftan gelecek demişlerdi. Gelmedi ben yazdım.İlla falcıları haklı çıkaracağız... Kih hih
Canım neden fal baktırıyoruz gelecek mi gelmeyecek mi diye:) Gelecek diyolar,zaman veriyolar zamanlar geçiyor,zaman tutmadı diye avunup beklemeye devam ediyoruz.. Ya aramazsa,ya gelmezse bunun için ne kadar daha beklememiz lazım patladı demek için :) Onlar patlatmadan ben patlatıyım dedim:)) Nitekim içlerinde gelecek diyenlerin zamanları geçenler de oldu..Yok öyle değil aslında:)) bana da hepsi ilk adım karşı taraftan gelecek demişlerdi. Gelmedi ben yazdım.
İyi de oldu. Soracağımı sordum. cevabımı aldım... Ama bence de buna fal patladı diyemeyiz... Adam 17,5 sonra arayacaktı belki
Ahh hepimiz derttaşız...Burda zilyon kere baktırdık tuttu diyen en fazla üçtür...Ben sana dua edeyim en iyisi falla olmayacak...İnşallah pişman pişman arar..ne diyeyim :)))Çok kararlı bi şekilde ilk adımı atan olmayacağımdan emindim ama gel gör ki yazdım:) 2 aydır falcılara inanıp bekliyorum zaten adım atacak diye :) ama gel görki ne gelen var ne giden belki tercih bu ama neticede adım sen bişeyler yapacaksın deselerdi çıkmış sayardım şimdi bana göre patladı:) Bi de soru soruyoruz ya bence ona göre yorum yapıp ordan yürüyolar bi çoğu..
Allah razı olsun ne güzel dua ettin rabbim sesini duysun,gönülden kocaman Aminnnn. Dilerim hepinizin gönlünde ne varsa rabbim ondan da güzelini versin..Yok bana gönlümdekiler yeter derseniz onları versin :))Ahh..h
Ahh hepimiz derttaşız...Burda zilyon kere baktırdık tuttu diyen en fazla üçtür...Ben sana dua edeyim en iyisi falla olmayacak...İnşallah pişman pişman arar..ne diyeyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?