- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
Orda da mı falcı var?Kızlarrr instagramdaki falcılardan fal baktıran var mı aranızdaa
Çingene iyi bakıyır mu kızlarrrCingene bana bakiyor su anda cok sansli hissediyorum kendimi
Çingene iyi bakıyır mu kızlarrr
Peki şennur abla nasıl bakıyor canım biliyormusun?bence denenebilir henuz cikmadi bana ama guzel tespitler yapiyor ve gercekten ilgili. Pembe yorumlar da yapmiyor olumlu olumsuz soyluyor bana
Şennur bakıyorda bakıyor 15 dakka ahahaha. Yani birşey çıkmadı banaPeki şennur abla nasıl bakıyor canım biliyormusun?
Çingene barış dedi bana martta dedi ama kınuşma olduda, iyice ayrıldık 2 aydır. İyice ayrılmak nasıl oluyorsa
Batmasın sabret... bende bekliyorum... Asenat gelecek...Saka maka asenat 1 haftadir yok en son pazar gunu gordum kadinioffff agliycagimmm binnazda 20tlye kadar oneriniz var mi kizlar bu krediler durdukca bana batiyorda :)
Selenaya yollamıştım ama sanredemedim yani 25.sıradaydım allah bilir ne zaman gelirdi cevabım. Kime yollıyım pekii hangisi iyii ??Şennur bakıyorda bakıyor 15 dakka ahahaha. Yani birşey çıkmadı bana
Ramazan gelmeden geleydi iyidi :)Batmasın sabret... bende bekliyorum... Asenat gelecek...
Hangi falcıların ki patladı canımArkadaslar şaka gibi ama şu süreçte takır takır dedıklerı çıkan tellwe dekı sabrinaa ve bekri oldu. Promosyon fal belkı gercek bir falcı bıle degıller. Daha öncede yazmış oldugum falcıların falları hazırana gırmemizle takır takır patlamaya başladı
Sen de çok tatlısın canım SnowAhahahhahah çok tatlısın seka yaharbiden nerde bu kadın ya gelsin giderse ağlayabilirim yeminle
Ya bak sen Sema dedin kaç gündür bugün yolladım bekliyorum bakalım ne zaman gelecek yorum Nasıl olacak
Ay güldürebildiysem ne mutlu sen hepsine yazınca ben de mutlu oldumAy her yorumuna yorum yapasım geliyor ama bunu gördüm ya sen çok yaşa emi seka hemde çok yaşa ahahahahahhaha hala gülüyorum
Canım Cesi'm temiz kalplim senin de öyleM Motherofdragon nin resmine ben de bayilmistim cok guldum ona ya tatlim Allahta seni guldursunnnn insallah guzel yurekli insan
Şu anda fal sepeti alex byv serkan tek ve nur banu tamamen patlayanlar. Hazıran da tam bir gecsın digerlerini de göreceğiz bakalımHangi falcıların ki patladı canım
Benim de tek somut falım promosyondan...adında C harfi olan birı ile tartışma yaşayacaksın dedi. Yaşadım...Arkadaslar şaka gibi ama şu süreçte takır takır dedıklerı çıkan tellwe dekı sabrinaa ve bekri oldu. Promosyon fal belkı gercek bir falcı bıle degıller. Daha öncede yazmış oldugum falcıların falları hazırana gırmemizle takır takır patlamaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?