Hep söyleeim kenal kesinlikle hisli ama pembecidir ayrıca kim olumsuza inanmak ister ki4 gün önce Kemal' i övüyor Sezgi' yi beğenmiyordum. Dünya işte. İnsana lafını yediriyor.
Şimdi burada okuyunca Serkan fallarımı kurcaladım da; Serkanla ilgili kanaatim; soru ya da yorumlar üzerinden yürümeyince fena falcı değil. Dikkatimi çeken şey; ya konuya vakıf olduktan sonra soru üzerinden yürümüş ya da bir önceki falımda sorduğum soruyu sonraki falda yorum olarak önüme koymuş. Eski favorim Fama artık eh bile değil maalesef benim için. Patır patır elenen falcılarımdan, biryolunvarda da sadece Sema kaldı onun da gözden düşmesi yakındır
Edit: Byv için konuştum yoksa Sezgi Candan canımdır, Asenat ise: Asenaaağğğtt geri dööğğnnn sensiz yapaıyoğğğmm
Güncel Falcı Listem:
Sezgi Candan(biriciğim)
Asenat Kılıç(o da geri dönse)
Venceremos( kaçırdınız kadını Allahlesslar)
Kemal Devrim( süper falcıdır ama pembecidir söylemiş olayım)
Edit: eskiden beri beni bilenler gülüyordur şimdi bu listeye tabi
Benim açımdan günün anlam ve önemine yönelik bir şey paylaşmak istedim ;Eki Görüntüle 1841817
Bu arada gelecektenhaberler35 in diger hesabini soran olmustu... zamaninda cok komik bulmustum arkadasima yollamistim demek bugune kismetmis...sanirim yardimci olacaktir
Bu gerçek mi? Yani buysa baktıralım. Yoksa saflığıma mı denk geldi şuanBu arada gelecektenhaberler35 in diger hesabini soran olmustu... zamaninda cok komik bulmustum arkadasima yollamistim demek bugune kismetmis...sanirim yardimci olacaktir
Bu gerçek mi? Yani buysa baktıralım. Yoksa saflığıma mı denk geldi şuan
Erol tansel mi bu canımCanımmm çok sağolValla öyle kırgınım ki iyi mi kötü mü anlayamadım. Bugün görüşücez diye konuşmuştuk tabi hala haber yok. Hatasını biliyor ama düzeltme kısmını yapıcak mı o önemli tabi .falcıların süreler tutmuyor . Tarihlere takılma . Sezgi anda karşı tarafın ne yaşadığını ne hissettiğini çok iyi bildi ama 7 fal baktırdım Tarihlerden bir tanesi bile tutmadı. Hep o adım Atıcak dedi ama ben adım attım. Utancından adım atamamış belki baktırdığım Zaman aklından geçirmiştir ama sonra değişiyor tabi.
İlkay bana sen adım atıcaksın demişti. Çingene senden bekliyor demişti . Birde yamibada tansel var o da çok iyi falcıdır. Çok kısa bakar ama öz bakıyor.Asenat sen arıcan o Arıcak gibi bişey demedi amabarışacaksınız dedi yaz başları gibi öncesinde iletişim olucak demişti sonra yaz sonlarına doğru tamamen düzelicek dedi. Tamda onun dediği gibi ilerliyor . Birde Fama bende ayrılık sürecine girdiğimizi ilk gören falcı olmuştu.vence de baya iyi bakmıştı.bana bir olumsuz konuşan dennis olmuştu.
Gerisi hep olumluydu . Ama şunu gördüm falcıları dinleyip adım atmasaydım şuan hala aynı durumdaydım. O yüzden falcıların gidişatına önem verin tarihler genelde çıkmıyor sapıyor .çünkü fal bakıldığı an aklından Arıcam diye geçiriyordur sonra birşey oluyor vazgeçiliiebiliyor. İçininizden Nasıl geliyorsa öyle yapın. Olmuyorsa bekleme işkencesinden kurtuluyorsunuz olursada Sevda'na sahip çıkıp ilişkini kurtarmış oluyorsun. Gurur mu önemli Mutlu olmak mı?ben gururumu yiyip adım attım valla. Bakalım mükafatınıda görürüm inşallah .
Göremiyom ki ben bunları tellwede .Şuan kime yolliyim yani çıkan hangisi şuan için ? Nokta atışlı haniGercek gercek ahahahahha bi zamanlar bu resimler vardi ve icimden bunu kimse farketmiyor mu demistimya zaten farkindaysan hepsi ayni anda online oluyor ve yorumlara cevap sekli ayni yani kesin ayni kisi birini seç yolla
Telwe de ilk fal baktırdığım kişi ( hangi kılık taki bilemedim şimdi ama bir tane bir şeyi tutmadı bende. Sonra bir çok baktırdım hani en kötüsü bile bir kaç bir şey isabet ettirdi ama bu sıfır. Verdiği sürede geçeli 1.5 ay oldu. Yine de siz bilirsiniz tabi...Göremiyom ki ben bunları tellwede .Şuan kime yolliyim yani çıkan hangisi şuan için ? Nokta atışlı hani
Tellwede falcı yok zatenTelwe de ilk fal baktırdığım kişi ( hangi kılık taki bilemedim şimdi ama bir tane bir şeyi tutmadı bende. Sonra bir çok baktırdım hani en kötüsü bile bir kaç bir şey isabet ettirdi ama bu sıfır. Verdiği sürede geçeli 1.5 ay oldu. Yine de siz bilirsiniz tabi...
Çingene yi severim orada bir tek o da sisteme girmiyor bir kaç gündür sanırım.Tellwede falcı yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?