Binnaz Abla

Bu arada gelecektenhaberler35 in diger hesabini soran olmustu... zamaninda cok komik bulmustum arkadasima yollamistim demek bugune kismetmis...sanirim yardimci olacaktir

Eklentiler

• 2016-06-04 16.08.02.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 83
gelecektenhaberler e baktırıp söylediklerini yaşayan varmı arkadaşlar biraz sıkıntılı bir dönem içersindeyim yardımcı olursanız sevinirim

Ahahahhahah çok tatlısın seka ya harbiden nerde bu kadın ya gelsin giderse ağlayabilirim yeminle

Ya bak sen Sema dedin kaç gündür bugün yolladım bekliyorum bakalım ne zaman gelecek yorum Nasıl olacak

Şu listeyi okuyunca dedim ki bu kızla bizim enerjimiz tutuyor demek ki çünküsünde onlar benim de bebeklerim

Kemal hariç son falı felaket patladı öyle böyle değil.

Bu arada dün mügeye attım yine efsane baktı bu kadınla da enerjim çok güzel tutuyor yine çıkarsa müthiş olacak demektir benim hiç umudum yok ama onu da belirteyim. Ay zaten bana kimse farklı bişey söylemiyor Sema ne diyecek bakalım

Bu gerçek mi? Yani buysa baktıralım. Yoksa saflığıma mı denk geldi şuan

Gercek gercek ahahahahha bi zamanlar bu resimler vardi ve icimden bunu kimse farketmiyor mu demistim ya zaten farkindaysan hepsi ayni anda online oluyor ve yorumlara cevap sekli ayni yani kesin ayni kisi birini seç yolla

Erol tansel mi bu canım

Gercek gercek ahahahahha bi zamanlar bu resimler vardi ve icimden bunu kimse farketmiyor mu demistim ya zaten farkindaysan hepsi ayni anda online oluyor ve yorumlara cevap sekli ayni yani kesin ayni kisi birini seç yolla
Göremiyom ki ben bunları tellwede .Şuan kime yolliyim yani çıkan hangisi şuan için ? Nokta atışlı hani

Göremiyom ki ben bunları tellwede .Şuan kime yolliyim yani çıkan hangisi şuan için ? Nokta atışlı hani
Telwe de ilk fal baktırdığım kişi ( hangi kılık taki bilemedim şimdi ama bir tane bir şeyi tutmadı bende. Sonra bir çok baktırdım hani en kötüsü bile bir kaç bir şey isabet ettirdi ama bu sıfır. Verdiği sürede geçeli 1.5 ay oldu. Yine de siz bilirsiniz tabi...

Tellwede falcı yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…