binnaz da bana falı çıkanlar Gizem Sitare ve Bilge Özüdoğru hemde Bilge hanım 4.99 tllik iskambil falında sesli yayınladı dedikleri doğru aşk için baktı şuan ama fiyatları yükseldisaolun kızlar zaten pek bısey kalmadı soyledıgı zamana ay sonuna dogru bende yapıcam uzun bı lıste patlayanlar cıkanlar lıstesı
Insallah gonlundeki gectigi gibi cikar canim :) listeni merakla bekliyorum ben de yapicam onumuzdeki gunlerde bakalimsaolun kızlar zaten pek bısey kalmadı soyledıgı zamana ay sonuna dogru bende yapıcam uzun bı lıste patlayanlar cıkanlar lıstesı
Aranızda fallaşacak biri var mı??Insallah gonlundeki gectigi gibi cikar canim :) listeni merakla bekliyorum ben de yapicam onumuzdeki gunlerde bakalim
keşke bizde boşverebilsekkFalları boşverdim hepinizi öpüyorum
Hepimiz için en çok da bunu dilerim geçmişte ayda ortalama 15-20 fal baktıran biri olarakkeşke bizde boşverebilsekk
inan param olsa hep baktırcam yarın karta para yüklüycem Eslemnur mu ne ona Katina baktırcam çok övmüşler onu sevdiğimle alakalı baktrym olacaksa olsun olmayacaksa hayırlısı olsunHepimiz için en çok da bunu dilerim geçmişte ayda ortalama 15-20 fal baktıran biri olarak
Bana pek olumsuz konuşan biri olmadı nitekim ne onların dediği gibi olumlu oldu ne de tam tersi çıktı tamamen araftayım. Kendimi tarttım fal takıntım konusunda ve gördüm ki kararlarımın sorumluluğunu almaktan korktuğum için sürekli fal baktırıyormuşum fakat dünyanın en iyi falcısıyla da karşılaşsak o aşamalarla sınanıyoruz ve sonucunda " aaa bak x falcısı bilmiş" oluyor. Ben kontrolü ele almak istedim artık diyelim ve tavsiye ederim:)inan param olsa hep baktırcam yarın karta para yüklüycem Eslemnur mu ne ona Katina baktırcam çok övmüşler onu sevdiğimle alakalı baktrym olacaksa olsun olmayacaksa hayırlısı olsun
haklısın canım aslında kızların fal aşkı gelecekten çok aşk durumu için ve benim karışık o durumlar çokk şimdi kahve içtim önceden burda bakanlar oluyordu şimdi kimse yok keşke biri baksaBana pek olumsuz konuşan biri olmadı nitekim ne onların dediği gibi olumlu oldu ne de tam tersi çıktı tamamen araftayım. Kendimi tarttım fal takıntım konusunda ve gördüm ki kararlarımın sorumluluğunu almaktan korktuğum için sürekli fal baktırıyormuşum fakat dünyanın en iyi falcısıyla da karşılaşsak o aşamalarla sınanıyoruz ve sonucunda " aaa bak x falcısı bilmiş" oluyor. Ben kontrolü ele almak istedim artık diyelim ve tavsiye ederim:)
Ben baktirdim en begendiklerimdenecem23 baktiran varmi?
Ben baktirdim en begendiklerimden
Valla cikmasini dort gozle bekliyorum henuz dolmadi vade , anda gercekten cok iyiydi o yuzden cok umutluyum. Burda falinim ciktigi kizlar da var , ay insallahciktimi sana dedigi, bende baktirdim. Degisik bir tarzi var ama anda cidden iyiydi
Valla cikmasini dort gozle bekliyorum henuz dolmadi vade , anda gercekten cok iyiydi o yuzden cok umutluyum. Burda falinim ciktigi kizlar da var , ay insallah
Ona da baktiramadim cunku yakalayamadimKemal devrim anda ve yakın gelecekte iyi anladığım kadarıyla...
Insallah ikimiz icin de canim :) sana kimler cikti pekiinsAllah gönlünden gecen olur canim. Bana genelde pek populer olmayayanlarin fali cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?