Binnaz Abla

ya bende durum analızı cok cok ıyıydı ozellıkle adamın ruh halını ve benım karakterımı cok ıyı analız etmıs ama sonuc ıcın olumlu konusmus pembecı olmasında korkuyorum
Ben baktırmıştım.Bana olumsuz konuştu.Hatta dediki birleşsenizde siz birbirinizi dengelemiyorsunuz.Önüne bak vazgeç dedi :)

Kemalle ilgili yorum yapasın geldi hem gündem olmuş, hem de canımın içi ncarenot ile konuştuk; Kemale 5 kez falan fal baktırdım ilk fallarda söylediği şeyleri yaşadım ve cidden spesifik şeyler de bildi fakat sonuç konusunda pembeci bence ona sorsan şimdi her şey süt limandı ama maalesef öyle değil.

eğer aşk için diyorsanız fal kutusunda Esmanur diye biri iyimiş bende baktırcam ona karta para yükleyince katina bakıyormuş
Fal kutusunda ben 2 kişiye baktırmıştım. O site benim içime sinmedi, falımpir sitesi bile daha gerçekçidir :) Bu benim yorumum .

Semaya kahve attım ama cizgi fali icin gerekli seyleri de yazdim. İkisini harmanlayip bakmis dedigine gore olaylar iki falda da ayni ama kahvedeki zaman araligiyla cizgideki zaman farkli cikmis, ilginc geldi. Tarihlerin pek tuttugu gorulmuyor zaten, neyse.

Bir de tarzi inanilmaz Serkan'a benziyor soylemeden edemedim..

Pollyanna Kemal' i online görünce dayanamadım baktırdım. Falın özeti; sessizce bekle ve olacakları gör. Anda iyi mi bilemedim henüz
Bende Kemal Devrim'in pempe tablosundan nasiplenenlerdenim. An da kesinlikle çok iyi durum tam da onun dediği gibi,geçen gün buraya adımı ilk o atacak diyen falcılarının fallarının patladığını söylemiştim:) Evet yazarak adım atmış oldum fakat daha sonra o da bana yazdı aslında durum tam da Kemal Devrim'in dediği gibi onun anlattığı gibi yani.. Belki sonuç onun dediği kadar pembe olmaz bilmiyorum ama olsun istiyorum umarım kemal Devrim'in söyledikleri çıkar..

Kızlar Serkan'ın bıkac dedıgı çıktı bana sızde çıkan oldu mu
Serkan'a ilk falımda biri için baktırmıştım.Bu adam başkalarıyla da görüşüyor dedi ve evet görüşüyormuş.Sonradan öğrendim.Bide bu adam sana mesaj atmaz sadece sen yazarsan cevap verir,iletişim olur demişti.Bu da doğruydu kendisi asla mesaj yazmaz sadece ben yazarsam cevap yazar.Artık tam çıkmış mı bilmiyorum da anda çok çok iyi hakkını yiyemem.Yeni ayrıldığım erkek arkadaşımla ayrılık nedenimi bile söyledi ki hiçbir falcıya demedim.Sadece ayrıldık iletişim olacak mı diye sordum.Serkan adamın kaba olmasını,kadınlarla nasıl konuşulduğunu bilmediğini vs. her şeyi döktü. Bunda da haklıydı.Adama trip attım bana g.... kadar dedi :)))) Artık sen karar ver Serkan çıkıyor mu çıkmıyor mu? Ha Serkan'ın reklamını asla yapmıyorum onu da belirteyim. Babamın oğlu değil sonuçta.

Üzüldüm ya ama o öyle dedi diye olacak diye birşey yok uzmeyin kendinizi

Artık eskisi kadar üzülmüyorum.Zamanla geçiyor dediklerinde inanmazdım.Dibine kadar üzülmeden mutsuz olmadan geçmiyor ,tüketmek lazımmış bunu anladım.Yeşil Çingene pembeci değil için rahat olabilir.Anlık durum,Kişi analizi geçmiş çok iyi.Gelecek hakkında bir şey diyemem tarih tutturamayabilir.Yalnız size tavsiyem kısa aralıklarda çok önemli bir gelişme olmadıkça fal yollamayın o zaman kendini tekrarlıyor.

İlk 2 falda verdiği tarihler tutmuştu ve bazı olaylar da. Ama yaşadığımson olay tamamen olumsuzdu. O yüzden falı çıkmadı. Ama bundan sonra ne gelişmeler olur bilmem. Kemal ısrarla haziran sonu itiraflar olacağını ve temmuzda sorunumun nihai olarak çözüleceğini söylüyor. Ben pek sanmıyorum ama. Can sıkıntısından baktırdım zaten

Serkan'ın tipik erkek tarifi " saygıdeğer hanımefendi kaba ve saygısız bu beyefendi " :)))) topikteki bütün kızların sevgilisi kaba, bencil ve saygısız zaten...

Son düzenleme:
Bnde memnun kaldım ınsaallah dıger dedgıde cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…