Binnaz Abla

Serkan'ın tipik erkek tarifi " saygıdeğer hanımefendi kaba ve saygısız bu beyefendi " :)))) topikteki bütün kızların sevgilisi kaba, bencil ve saygısız zaten...
Valla arkadaşım baktırdı ayrıldığı adam için kibar size değer veren biri dedi ki gerçekten öyle. Aile sorunu yüzünden ayrılmak zorunda kaldılar. Bana kabalığı dışında statü farkınız var bu yüzden seni kendisinden altta görüyor gururuna yediremiyor dedi. Bunu bana aylin de demişti. Bu da doğru çıktı bunu bana ayrıldığım şahıs söyledi. Sen öğretmensin beni aşağılarsın dedi ki asla bunu yapmam. Çıkmadığı durumlarda var zaten. Ataman olacak dedi hayatımın en berbat kpss sınavını geçirdim

Saraylı nerede ki yok piyasada

Himm hoş oldu:) hesaba havale mi oda? İnstagramdan denedim bir iki öyle falcı, bilemedim nirşey diyemrm size. Saraylıya sorayım hemen cevap yazıyor mu?
evet hesaba havaleyle bakıyordu en son hala oylemı bılmıyorum ınstagramdakıler nasıl sence ya resım paylasıp duruyolar memnun kalanların yazdıklarını ama bana pek ınandırıcı gelmıyor

evet hesaba havaleyle bakıyordu en son hala oylemı bılmıyorum ınstagramdakıler nasıl sence ya resım paylasıp duruyolar memnun kalanların yazdıklarını ama bana pek ınandırıcı gelmıyor
Ya bebeğim iki tanesini denedim de, aklımda kalmadı demek ki çok nokta atışı yok. Bende o paylaşımlara bakıp gözüm döndü. Yani bir iki harf doğru da, wauwww demedim. Ama paylaşımlar yok efendim şöyle çıktı böyle çıktı. Bunun da sahtekarlığının çıktığına inanmak isyemiyorum

ınstagramdakılerden bencede bı cacık olmaz bırıne bende baktırdım ama akılda kalıcı bısey soylemedı banada

Payşımları nasıl ama hemen kandım tabi. Hakediyoruz gerçi o ayrı :) bu arada saraylı 3015 de en son birşey paylaşmış

kızlar ecem23 e baktırıp falı cıkan varmı?ne atmalı eceme netten kart bana pek dogru gelmıyor

Ben baktırdım, aklımda kalmamış demek ki çok wouww değil. Beğeneni var makul bir falcı. Uydurukcu değil en azından

Serkan'ın tipik erkek tarifi " saygıdeğer hanımefendi kaba ve saygısız bu beyefendi " :)))) topikteki bütün kızların sevgilisi kaba, bencil ve saygısız zaten...
Serkan a bır ay arayla baktırdım. Ilkınde ıkı ay sonra gelecek dedı ikinci falımda adam gelmeyecek kac aydır hayatında asık oldugu bır sevgılısı bar dedı.. Bırbırıne taban tabana zıttı

aynı hesaptan mı attınız?
Benim anladığım kadarıyla serkan farklı hesaplarda pek çuvallamaz kendi içinde bir tutarlılığı vardır. Canını sıkmayı hiç istemem ama 2 ayda birini bulması olası eski sevgilinin. Zira benim sümsük eski kocam boşandıktan 3 ay sonra evlenmişti. Bildiklerimden değildi üstelik. Yepisyeni bir kurban bulmuştu. Yani ben kurban sandıydım da tencerenin kapağıymış meğerse... senin çöp diye attığını elalem hop diye kapar demişti kraliçe annanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…