Serkan'ın tipik erkek tarifi " saygıdeğer hanımefendi kaba ve saygısız bu beyefendi " :)))) topikteki bütün kızların sevgilisi kaba, bencil ve saygısız zaten...
Valla arkadaşım baktırdı ayrıldığı adam için kibar size değer veren biri dedi ki gerçekten öyle. Aile sorunu yüzünden ayrılmak zorunda kaldılar. Bana kabalığı dışında statü farkınız var bu yüzden seni kendisinden altta görüyor gururuna yediremiyor dedi. Bunu bana aylin de demişti. Bu da doğru çıktı bunu bana ayrıldığım şahıs söyledi. Sen öğretmensin beni aşağılarsın dedi ki asla bunu yapmam. Çıkmadığı durumlarda var zaten. Ataman olacak dedi hayatımın en berbat kpss sınavını geçirdimSerkan'ın tipik erkek tarifi " saygıdeğer hanımefendi kaba ve saygısız bu beyefendi " :)))) topikteki bütün kızların sevgilisi kaba, bencil ve saygısız zaten...
Saraylı nerede ki yok piyasadaben cok uzun zamandır fal atmıyorum canım bırakmıstım ama ah ah gerı donus yapıcam gene galıba
venus:1 yıllık ask hayatımı zamanlarıyla bıldı ama iş malesef dedıgı gıbı olmadı
saraylı:yakın zamanda ıyı ama uzak zaman cıkmıyor malesef
fama:fama bence ıyı ama famaya soru sormamak lazım fıncanda ne goruyorsa onu yazmalı bence sorular cıkmıyor soru harıcınde soyledıklerı cıkıyor
benım begendıklerım malesef bu kadar pıyasada falcı dıyebılecegımız ınsan az zaten ha bu arada bu yesılcıngeneyle tesaduf eserı bı yerde karsılastım ben falı cıkar cıkmaz onu bılmem ama falla tarotla ugrasmayı seven bırı o yuzden bu ısı para ıcın yapan hissiz bırı degıl
saraylının face sayfası var oradan ulasabılırsınSaraylı nerede ki yok piyasada
Himm hoş oldu:) hesaba havale mi oda? İnstagramdan denedim bir iki öyle falcı, bilemedim nirşey diyemrm size. Saraylıya sorayım hemen cevap yazıyor mu?saraylının face sayfası var oradan ulasabılırsın
evet hesaba havaleyle bakıyordu en son hala oylemı bılmıyorumHimm hoş oldu:) hesaba havale mi oda? İnstagramdan denedim bir iki öyle falcı, bilemedim nirşey diyemrm size. Saraylıya sorayım hemen cevap yazıyor mu?
saraylı hanım dıye kapak fotografında tarot resmı var zatenEee bin tane saraylı var hangisi acaba Tolinciğim
Ya bebeğim iki tanesini denedim de, aklımda kalmadı demek ki çok nokta atışı yok. Bende o paylaşımlara bakıp gözüm döndü. Yani bir iki harf doğru da, wauwww demedim. Ama paylaşımlar yok efendim şöyle çıktı böyle çıktı. Bunun da sahtekarlığının çıktığına inanmak isyemiyorumevet hesaba havaleyle bakıyordu en son hala oylemı bılmıyorumınstagramdakıler nasıl sence ya resım paylasıp duruyolar memnun kalanların yazdıklarını ama bana pek ınandırıcı gelmıyor
ınstagramdakılerden bencede bı cacık olmaz bırıne bende baktırdım ama akılda kalıcı bısey soylemedı banadaYa bebeğim iki tanesini denedim de, aklımda kalmadı demek ki çok nokta atışı yok. Bende o paylaşımlara bakıp gözüm döndü. Yani bir iki harf doğru da, wauwww demedim. Ama paylaşımlar yok efendim şöyle çıktı böyle çıktı. Bunun da sahtekarlığının çıktığına inanmak isyemiyorum
Bakslım Byv bahar ne saçmalıcakPayşımları nasıl amahemen kandım tabi. Hakediyoruz gerçi o ayrı :) bu arada saraylı 3015 de en son birşey paylaşmış
3015 den bir şey paylaşabiliyorsa kesin falı da güzel bakıyordur.Payşımları nasıl amahemen kandım tabi. Hakediyoruz gerçi o ayrı :) bu arada saraylı 3015 de en son birşey paylaşmış
Ahshaha 3015 mi yazmışım, aynen kesi iyidir falları3015 den paylaşabiliyorsa kesin falı da güzel bakıyordur.
Serkan a bır ay arayla baktırdım. Ilkınde ıkı ay sonra gelecek dedı ikinci falımda adam gelmeyecek kac aydır hayatında asık oldugu bır sevgılısı bar dedı.. Bırbırıne taban tabana zıttıSerkan'ın tipik erkek tarifi " saygıdeğer hanımefendi kaba ve saygısız bu beyefendi " :)))) topikteki bütün kızların sevgilisi kaba, bencil ve saygısız zaten...
aynı hesaptan mı attınız?Serkan a bır ay arayla baktırdım. Ilkınde ıkı ay sonra gelecek dedı ikinci falımda adam gelmeyecek kac aydır hayatında asık oldugu bır sevgılısı bar dedı.. Bırbırıne taban tabana zıttı
Benim anladığım kadarıyla serkan farklı hesaplarda pek çuvallamaz kendi içinde bir tutarlılığı vardır. Canını sıkmayı hiç istemem ama 2 ayda birini bulması olası eski sevgilinin. Zira benim sümsük eski kocam boşandıktan 3 ay sonra evlenmişti. Bildiklerimden değildi üstelik. Yepisyeni bir kurban bulmuştu. Yani ben kurban sandıydım da tencerenin kapağıymış meğerse... senin çöp diye attığını elalem hop diye kapar demişti kraliçe annanem...aynı hesaptan mı attınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?