Hayır canım üye olmadan baktırdım ıkinciyiaynı hesaptan mı attınız?
misafir giriş olunca gozukmuyo mu bilgiler anlamıyolar mı?Hayır canım üye olmadan baktırdım ıkinciyi
Yalnız sevgılıyı yenı bulmus demedı. Ilkınde hayatında kımse yok derken ikincide aylardır yenı bırı oldugunu soyledı. Kı ılkınde senı dusunuyor sevıyor derken ıkıncı de unutalı cok olmuş dedı. Yanı ıkısınde cızdıgı gerek ben gerekse onla ılgılı olan tespıtlerı taban tabana zıt ve tarıhlerı bırbırıyle celişecek sekıldeydı. Yano son zamanda degısen durum seklınde degıldıBenim anladığım kadarıyla serkan farklı hesaplarda pek çuvallamaz kendi içinde bir tutarlılığı vardır. Canını sıkmayı hiç istemem ama 2 ayda birini bulması olası eski sevgilinin. Zira benim sümsük eski kocam boşandıktan 3 ay sonra evlenmişti. Bildiklerimden değildi üstelik. Yepisyeni bir kurban bulmuştu. Yani ben kurban sandıydım da tencerenin kapağıymış meğerse... senin çöp diye attığını elalem hop diye kapar demişti kraliçe annanem...
Soyadı kısmını boş bırakmıştım. Ama onun haricinde mısafır gırısınde de bılgıler kısmı var dolduruyorsun. Kı zaten ben cogu falımı mısafır gırıslı yaptım.. Mesela fama bı falında hazıran bı falında ıkı ay demıştı yanı tarıh olarak ıkı falda da aynısını soylemıs oldu fallarda celışmedı bırbırıyle.. Ama serkan ın ılk falında ayrılık sebebı falan oldukca dogru mantıklı seylerdı ama ıkıncı falda hıc tutarlı yön yoktumisafir giriş olunca gozukmuyo mu bilgiler anlamıyolar mı?
Anladım canım... Yanlış değerlendirmişim özür dilerim....Yalnız sevgılıyı yenı bulmus demedı. Ilkınde hayatında kımse yok derken ikincide aylardır yenı bırı oldugunu soyledı. Kı ılkınde senı dusunuyor sevıyor derken ıkıncı de unutalı cok olmuş dedı. Yanı ıkısınde cızdıgı gerek ben gerekse onla ılgılı olan tespıtlerı taban tabana zıt ve tarıhlerı bırbırıyle celişecek sekıldeydı. Yano son zamanda degısen durum seklınde degıldı
Şu tip durumlarla bizi muhatap ettikleri için bile insanın affedesi gelmiyor bu adamları... bunların hepsi travma... İlişki yeniden başlasa bile en ufak sallantıda da insanın içinden fırlayıp " senin yüzünden " diye bir cümle olarak fırlayıp çıkacak. Ben de bugün bir negatif enerji patlaması var sanırım... en iyisi gidip yatayımSoyadı kısmını boş bırakmıştım. Ama onun haricinde mısafır gırısınde de bılgıler kısmı var dolduruyorsun. Kı zaten ben cogu falımı mısafır gırıslı yaptım.. Mesela fama bı falında hazıran bı falında ıkı ay demıştı yanı tarıh olarak ıkı falda da aynısını soylemıs oldu fallarda celışmedı bırbırıyle.. Ama serkan ın ılk falında ayrılık sebebı falan oldukca dogru mantıklı seylerdı ama ıkıncı falda hıc tutarlı yön yoktu
canım fama nın çok fakesi var bi ara falı bırakmıştı sanırsam paranı kaptırma derim ben iade istefamaya fal attım ama bu benım ıstedıgım fama degılll
Cok oldu baktıralı. Zaten cok ınanmadım tozpembe bı faldı sadece ıkı falı uyumluydu manasında dedım yoksa cok aman aman soyledıgı seylerı yoktu.canım fama nın çok fakesi var bi ara falı bırakmıştı sanırsam paranı kaptırma derim ben iade iste
ayy valla biri fal baksa bana çatlıycam vallaCok oldu baktıralı. Zaten cok ınanmadım tozpembe bı faldı sadece ıkı falı uyumluydu manasında dedım yoksa cok aman aman soyledıgı seylerı yoktu.
Kesinlikle katılıyorum. Kı artık ılk zamanlardakı özlem yerını artık kızgınlıga hesap sormaya basladı. Zaman gectıkce bazı şeyleri daha net görüyorsun hatta aslında hıc sevılmedıgını anlıyorsun. Hal böyle olunca gelen adama bır daha guvrnmek sevmek zorŞu tip durumlarla bizi muhatap ettikleri için bile insanın affedesi gelmiyor bu adamları... bunların hepsi travma... İlişki yeniden başlasa bile en ufak sallantıda da insanın içinden fırlayıp " senin yüzünden " diye bir cümle olarak fırlayıp çıkacak. Ben de bugün bir negatif enerji patlaması var sanırım... en iyisi gidip yatayım
Burada fama serkan sema aylin arasında paslaşmalar var dendi bir çok defa... tutarlı olması gerekirdi bu durumda aslında . Bayagi bir değişik durum var ortada... ödeme şekli kart ya da mobil mutlaka kayıt altına alınıyordur buna rağmen üstelik.Soyadı kısmını boş bırakmıştım. Ama onun haricinde mısafır gırısınde de bılgıler kısmı var dolduruyorsun. Kı zaten ben cogu falımı mısafır gırıslı yaptım.. Mesela fama bı falında hazıran bı falında ıkı ay demıştı yanı tarıh olarak ıkı falda da aynısını soylemıs oldu fallarda celışmedı bırbırıyle.. Ama serkan ın ılk falında ayrılık sebebı falan oldukca dogru mantıklı seylerdı ama ıkıncı falda hıc tutarlı yön yoktu
kızlar ecem23 e baktırıp falı cıkan varmı?ne atmalı eceme netten kart bana pek dogru gelmıyor
Bız boyle dolanıp dururken adamlar allah bılır ne yapıyor. Fallara kalsa bızı dusunuyorlar ama hep boşayy valla biri fal baksa bana çatlıycam vallaaşk yüzünden ne hallere düştükk
binnaz da ece gülen ile umut ışık a göre tarihler belliydi hele umut ışık 26 Şubat ta seni arıycak dedi resmen ama fossBız boyle dolanıp dururken adamlar allah bılır ne yapıyor. Fallara kalsa bızı dusunuyorlar ama hep boş
Kendimi bırakıp adama üzülecek derecede fal almışlığım var yani...Bız boyle dolanıp dururken adamlar allah bılır ne yapıyor. Fallara kalsa bızı dusunuyorlar ama hep boş
Ikı aydır o kadar cok baktırdım kı hıc bırı de vay be dedırtmedı. Çünkğ hepsinde asagı yukarı her cıftın yayaşayacagı sorunlar her ask acısı cekenın hıssedecegı durumları yazmışlardı. Bır de ıkı ay sonra gelecek cumlesı.. Ama akıllanmıyorum ılla bı mucıze bekleyıp yıne atıyorumbinnaz da ece gülen ile umut ışık a göre tarihler belliydi hele umut ışık 26 Şubat ta seni arıycak dedi resmen ama foss
bilge özdoğru bi pembeci değilIkı aydır o kadar cok baktırdım kı hıc bırı de vay be dedırtmedı. Çünkğ hepsinde asagı yukarı her cıftın yayaşayacagı sorunlar her ask acısı cekenın hıssedecegı durumları yazmışlardı. Bır de ıkı ay sonra gelecek cumlesı.. Ama akıllanmıyorum ılla bı mucıze bekleyıp yıne atıyorum
Bana bır tek yesilcıngene gelmeyecek dedı cok zorlarsan mayısta bı gorusme olur dedı. Dedıgı gıbı de mayısta msjımın bırıne karsılık verdı. Onun harıcınde hepsı ıkı aya dönecek dedı. Bu ay cıkınca butun fallarım patlamış olacak.. Bilmiyorum bu kadar paraya umutlanmaya hayal kırıklıgına deger bırı mıydıbilge özdoğru bi pembeci değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?