Binnaz Abla

Yalnız sevgılıyı yenı bulmus demedı. Ilkınde hayatında kımse yok derken ikincide aylardır yenı bırı oldugunu soyledı. Kı ılkınde senı dusunuyor sevıyor derken ıkıncı de unutalı cok olmuş dedı. Yanı ıkısınde cızdıgı gerek ben gerekse onla ılgılı olan tespıtlerı taban tabana zıt ve tarıhlerı bırbırıyle celişecek sekıldeydı. Yano son zamanda degısen durum seklınde degıldı

misafir giriş olunca gozukmuyo mu bilgiler anlamıyolar mı?
Soyadı kısmını boş bırakmıştım. Ama onun haricinde mısafır gırısınde de bılgıler kısmı var dolduruyorsun. Kı zaten ben cogu falımı mısafır gırıslı yaptım.. Mesela fama bı falında hazıran bı falında ıkı ay demıştı yanı tarıh olarak ıkı falda da aynısını soylemıs oldu fallarda celışmedı bırbırıyle.. Ama serkan ın ılk falında ayrılık sebebı falan oldukca dogru mantıklı seylerdı ama ıkıncı falda hıc tutarlı yön yoktu

Şimdi pek çoğunuz kizacak bana ama biraz realist bakmak zorundayız olana bitene. Duygular gözümüzü kör ediyor, bastığımız yeri göremez oluyoruz. Buradan konuştuğum arkadaşlar biliyor zaten de sevgili iktibas a yazınca buraya da yazayım dedim. Daha doğrusu kendimden örnekleyeyim. Ben kaç aydır bu adamın hayatında değilim. Ve diyelim ki falcılar bildi ve adam döndü. Pişmanım, hatamı anladım, sensiz yapamadım, öldüm bittim, aşkımızı cekemeyenlere uydum, kafamı karıştırdı arkadaşım şuyum buyum. ( yapılan tasvirin gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur. Tamamen fallardan derlenmiştir) Affet perişanım dese bile ilk şunu düşünürdüm " bu sonuca varıp master deggre egoya rağmen buraya kadar gelebildiiğne göre bu benden daha salağını bulamadı zaarr" diye diye şeytan beni dürterdi. Onca çektiğim üzüntünün acının üstüne hangi şey eskisi gibi olabilir ki... Ben yürekli bir kadınım amenna, buradan bilenler bilir ama böyle bir affediciliğe benim bile yüreğim yetmez. Hayat bize zehir olur. Hayatının sonuna kadar pişman kalmasını tercih ederim kendi adıma....

Anladım canım... Yanlış değerlendirmişim özür dilerim....

Şu tip durumlarla bizi muhatap ettikleri için bile insanın affedesi gelmiyor bu adamları... bunların hepsi travma... İlişki yeniden başlasa bile en ufak sallantıda da insanın içinden fırlayıp " senin yüzünden " diye bir cümle olarak fırlayıp çıkacak. Ben de bugün bir negatif enerji patlaması var sanırım... en iyisi gidip yatayım

canım fama nın çok fakesi var bi ara falı bırakmıştı sanırsam paranı kaptırma derim ben iade iste
Cok oldu baktıralı. Zaten cok ınanmadım tozpembe bı faldı sadece ıkı falı uyumluydu manasında dedım yoksa cok aman aman soyledıgı seylerı yoktu.

Cok oldu baktıralı. Zaten cok ınanmadım tozpembe bı faldı sadece ıkı falı uyumluydu manasında dedım yoksa cok aman aman soyledıgı seylerı yoktu.
ayy valla biri fal baksa bana çatlıycam valla aşk yüzünden ne hallere düştükk

Kesinlikle katılıyorum. Kı artık ılk zamanlardakı özlem yerını artık kızgınlıga hesap sormaya basladı. Zaman gectıkce bazı şeyleri daha net görüyorsun hatta aslında hıc sevılmedıgını anlıyorsun. Hal böyle olunca gelen adama bır daha guvrnmek sevmek zor

Burada fama serkan sema aylin arasında paslaşmalar var dendi bir çok defa... tutarlı olması gerekirdi bu durumda aslında . Bayagi bir değişik durum var ortada... ödeme şekli kart ya da mobil mutlaka kayıt altına alınıyordur buna rağmen üstelik.

binnaz da ece gülen ile umut ışık a göre tarihler belliydi hele umut ışık 26 Şubat ta seni arıycak dedi resmen ama foss
Ikı aydır o kadar cok baktırdım kı hıc bırı de vay be dedırtmedı. Çünkğ hepsinde asagı yukarı her cıftın yayaşayacagı sorunlar her ask acısı cekenın hıssedecegı durumları yazmışlardı. Bır de ıkı ay sonra gelecek cumlesı.. Ama akıllanmıyorum ılla bı mucıze bekleyıp yıne atıyorum

bilge özdoğru bi pembeci değil

bilge özdoğru bi pembeci değil
Bana bır tek yesilcıngene gelmeyecek dedı cok zorlarsan mayısta bı gorusme olur dedı. Dedıgı gıbı de mayısta msjımın bırıne karsılık verdı. Onun harıcınde hepsı ıkı aya dönecek dedı. Bu ay cıkınca butun fallarım patlamış olacak.. Bilmiyorum bu kadar paraya umutlanmaya hayal kırıklıgına deger bırı mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…