- 29 Ekim 2014
- 216
- 101
- 33
Eski mesajlarınızın çoğu "bana fal bakar mısınız?" Şeklinde. Sadece buraya değil başka konulara da aynı şekilde yazmışsınız. Siz buraya ücretsiz fal baktırmak için mi üye oldunuz? Geçen günü biri de sizin erkek oldupunuzu ve özelden msj yazarak rahatsız ettiğinizi söyledi. Ya da zaten yaralı kızlarla fal baktırmak bahanesiyle tanışmak için mi?hmmayy sen fal bakmyı biliyon mu özelden kahve resmimi atsam bi iki bişey der misin?
kesinlikle paslaşıyorlar buda hak yemektir ve aldıkları para helal değildir.Burada bir üye Serken,Aylin,Sema, Fama ve kahinvanganin birbirleriyle paylasim yaptiklarindan neredeyse emin oldugundan bahsediyordu.
kesinlikle paslaşıyorlar buda hak yemektir ve aldıkları para helal değildir.
benim erkek arkadsm yok ki?? sevdiğim var onunla alaklı baktırmk istedim rahatsz ettiysem özür dilerimEski mesajlarınızın çoğu "bana fal bakar mısınız?" Şeklinde. Sadece buraya değil başka konulara da aynı şekilde yazmışsınız. Siz buraya ücretsiz fal baktırmak için mi üye oldunuz? Geçen günü biri de sizin erkek oldupunuzu ve özelden msj yazarak rahatsız ettiğinizi söyledi. Ya da zaten yaralı kızlarla fal baktırmak bahanesiyle tanışmak için mi?
Lastik patladı, şoför atladı, testi çatladı!benim erkek arkadsm yok ki?? sevdiğim var onunla alaklı baktırmk istedim rahatsz ettiysem özür dilerim
Arkadas agir troll bence :) egleniyor kendi capinda saygilar :)Lastik patladı, şoför atladı, testi çatladı!
En az 2 günde bir bu dört'lünün paslaştıklarına dair mesajlar dönüyor burada. Buna rağmen siz nasıl fal attınız kuzum yaaa..kesinlikle paslaşıyorlar buda hak yemektir ve aldıkları para helal değildir.
Tebrik ederim sizi bu ne güzel bir haber darısı isteyen herkese..İnşallah biz de bi gün siz gibi yazarız böyle ..Bir ton derdimin arasinda guzel bir haber, nisanlaniyorum sevdigim insanla. Darisi tum isteyenlerin basina su mubarek gunlerde. Bilenler tarihiyle selena ve binnazdan biri daha demisti fali hatirliyorum ancak falcinin ismini hatirlayamadim. Kontrol edip yazicam kizlar. Net olarak boom diye patlayan serkan TEK (!) Sevdigim kabaymis ve baskasiyla aldatiyomus beni :) kibar ve sessiz bir sevdigim var aksine. Aldatma gibi bir durumu da yok. Tum dert ve sikintilarimizin bitmesini diliyorum hepimiz icin
Bir ton derdimin arasinda guzel bir haber, nisanlaniyorum sevdigim insanla. Darisi tum isteyenlerin basina su mubarek gunlerde. Bilenler tarihiyle selena ve binnazdan biri daha demisti fali hatirliyorum ancak falcinin ismini hatirlayamadim. Kontrol edip yazicam kizlar. Net olarak boom diye patlayan serkan TEK (!) Sevdigim kabaymis ve baskasiyla aldatiyomus beni :) kibar ve sessiz bir sevdigim var aksine. Aldatma gibi bir durumu da yok. Tum dert ve sikintilarimizin bitmesini diliyorum hepimiz icin
Bir ton derdimin arasinda guzel bir haber, nisanlaniyorum sevdigim insanla. Darisi tum isteyenlerin basina su mubarek gunlerde. Bilenler tarihiyle selena ve binnazdan biri daha demisti fali hatirliyorum ancak falcinin ismini hatirlayamadim. Kontrol edip yazicam kizlar. Net olarak boom diye patlayan serkan TEK (!) Sevdigim kabaymis ve baskasiyla aldatiyomus beni :) kibar ve sessiz bir sevdigim var aksine. Aldatma gibi bir durumu da yok. Tum dert ve sikintilarimizin bitmesini diliyorum hepimiz icin
İnsallah kizlar, okuzlukleri vardi ama ufak tefek :) bizim sikintilarimiz daha cok ailesel seylerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?