Binnaz Abla

hmm ayy sen fal bakmyı biliyon mu özelden kahve resmimi atsam bi iki bişey der misin?
Eski mesajlarınızın çoğu "bana fal bakar mısınız?" Şeklinde. Sadece buraya değil başka konulara da aynı şekilde yazmışsınız. Siz buraya ücretsiz fal baktırmak için mi üye oldunuz? Geçen günü biri de sizin erkek oldupunuzu ve özelden msj yazarak rahatsız ettiğinizi söyledi. Ya da zaten yaralı kızlarla fal baktırmak bahanesiyle tanışmak için mi?

benim erkek arkadsm yok ki?? sevdiğim var onunla alaklı baktırmk istedim rahatsz ettiysem özür dilerim

Arkadaşlar telefonda fal bakanların numaralarını benle önerileriniz doğrultusunda paylaşır mısınız? lütfen

Arkadaşlar telefonda fal bakanların numaralarını benle önerileriniz doğrultusunda paylaşır mısınız?

Selam arkadaşlar,

Görüşmeyeli nasılsınız?

Öncelikle İslam inancına sahip tüm arkadaşlarıma hayırlı Ramazanlar dilerim.

Fal perhizi için iyi bir zamanlama :) Zaten soğumuştum, maneviyat daha da soğuttu.

Çıkan fal haberleri var mı diye girdim, ıh yok dimi :)

kesinlikle paslaşıyorlar buda hak yemektir ve aldıkları para helal değildir.
En az 2 günde bir bu dört'lünün paslaştıklarına dair mesajlar dönüyor burada. Buna rağmen siz nasıl fal attınız kuzum yaaa..
Bu topiğin maksadı zaten uyarmak, bilgi ve tecrübe paylaşımı, denenmişler vs. Okumadınız mı mesajları ?

Bir ton derdimin arasinda guzel bir haber, nisanlaniyorum sevdigim insanla. Darisi tum isteyenlerin basina su mubarek gunlerde. Bilenler tarihiyle selena ve binnazdan biri daha demisti fali hatirliyorum ancak falcinin ismini hatirlayamadim. Kontrol edip yazicam kizlar. Net olarak boom diye patlayan serkan TEK (!) Sevdigim kabaymis ve baskasiyla aldatiyomus beni :) kibar ve sessiz bir sevdigim var aksine. Aldatma gibi bir durumu da yok. Tum dert ve sikintilarimizin bitmesini diliyorum hepimiz icin

Tebrik ederim sizi bu ne güzel bir haber darısı isteyen herkese..İnşallah biz de bi gün siz gibi yazarız böyle ..

Evet burada methedilen falcılarımıza baktırdığım fallara göre,

1)Benimki beni tutku derecesinde beni seviyor ama dengesiz gelmiyor
2)şimdi ne yaptığının farkında değil boşanma davasında aklı başına gelecek çok pişman olacak yalvaracak
3)Yeni kız arkadaşıyla mutlu mutlu geziyor

Eveet hangisi acep...Biz bu fallarla psikolojimizi iyice mi bozuyoruz?Ne yapıyoruz...

Seven gitmez,özleyen arar....di mi....Evet!

İçim açıldı inan...mutluluklar mutluluklar

Ohhhh nihayet iyi bir haber... Tebrikler...

Ne güzel haber verdin öyle bize
Çok sevindim adına ohhh bee böylee güzel içten haberler almayı özlemişiz,
Allah tamamına erdirsin inşallahh :)

İnsallah kizlar, okuzlukleri vardi ama ufak tefek :) bizim sikintilarimiz daha cok ailesel seylerdi.

kzılar bınnaz ablada ruya yorumu yaptırdıgnz biri varmı lutfen cvp pls

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…