Bir yolun var internet sitesine attığım mesajda yapılan paslaşmalardan bahsettim. Eğer öyle şeylerden şüpheleniyorsam bir daha fal baktırmamamı söylediler özür dilemek yerine :) Çok saygılı bir siteymiş şunu anladım oradaki herkes ortak.
Bana Serkan'ın dediği bazı şeyler çıktı fakat benim falımı Aylin'e gönderiyorsa istediği kadar çıksın umurumda olmaz. Hiçbir şekilde haksızlığa gelemem ki ben Serkan'ı çok severdim.BYV'de bir İlkay var bildiğim bu tip entrikalara adı karışmayan... Geri kalan bedava baksa istemem. İlkay'ın falıda çıkmış değil bana ama en azından şaibesiz....
Döner dönmez haber ediver..Falları patlatmaya gidiyorum a dostlar bekleyin beniöpüyorum hepiniziiiii
O kadar emek verdin, çırpındın durdun kaç zamandır... inşallah fallar patlamazFalları patlatmaya gidiyorum a dostlar bekleyin beniöpüyorum hepiniziiiii
Elani ye ne falı baktırdın ne kadara baktııSelam arkadaşlar;
Ben de aylardır bu fal işine çok feci sarmış durumdayım.
Falsepeti, falimpir, tellwe , binnaz abla , sonra bildiğim telefonda baktırabileceğim biri, sonra arkadaşımın yönlendirmesiyle şans eseri gittiğim bir falcı derken.. Hepsinde belli başlı baktırdıklarım vardı, bu dönem içinde hoşandığım kişiyle imkansız diyebileceğim kavga ettiğimde kesin barışcaksınız dediklerinde imkansız diyerek başkasına baktırıyordum, sonra acaba birbirlerine mi gösteriyorlar diyerek farklı sitelere sıçradım :) o zamanlar dedikleri tuttu.
Şimdi yine kötü bir durumdayım ve imkansız görüyorum ve yine 3 farklı siteden güvendiğim 3 kişiye yolladım, ardından hiç baktırmadığım birine de yolladım, ilginç olan hepsi aynı şeyi söylüyorlar. Ve ben fal gönderirken sürekli lütfen olumsuz gördüklerinizi de yazın önemli değil belki kaderimde başkası vardır daha mutlu olurum ben kendimi kesinlikle kandırmak istemiyorum dedikçe birbirlerini tanımayan farklı sitelerden veya yüz yüze baktırdığım fallarda hep aynı şey çıkıyor. Zamana gelince birkaç kişiye zamanlar tutmuyor bazen dediğimde zamana çok takılma belki haziran denir temmuz olur bu tür oynamalar olabilir dediler, hatta ben tellwede birbirinizin falını mı görüyorsunuz bu kadar olumsuzken nasıl olumlu söylüyorsunuz dediğimde istersen falcı larak kaydol göremeyiz demişlerdi.
İnsan tabi ki fala inanmak istemiyor neticede herşey Allah'ın takdiri ama dediğim gibi güvendiğim birkaç kişi var farklı sitelerden inatla bana canım inan olumsuz görsem söz söyleyeceğim ama göremiyorum diyip aynı durum analizini ve aynı şeyi söylüyorlar hatta ben evlenmeyi düşünen biri değilşim ama evlilik için alakasızca aynı ayı yılı bile söylüyorlar.
Bu arada dün ben Binnazabla'da Elani'ye baktırdım, ben sadece aşk hayatımı sordum
annemin görüntüsünden tutun, ailemdeki sorundan, ailede bana çok dua eden ve beni farklı gören biri doluğundan herşeyi detaylı bilmiş ben şaşırdım açıkçası.
Dediğim gibi herşeyi Allah bilir ve ben bildiğiniz artık tersliyorum insanları nasıl olur diye ,lütfen olumsuz yazın diyorum bir nevi ama inatla valla görsek söz söyleyeceğiz ama yok görmüyoruz diyorlar, insanın haliyle inanası geliyor:)
Pardon da sen kimsin bana böyle hitap ediyorsun???????Arkadas agir troll bence :) egleniyor kendi capinda saygilar :)
Şaka mısın? Aklınla aran mı yok nedir ? Sitesine girip bakıver bir zahmet... İnsanları taciz etmeyi bırak....Elani ye ne falı baktırdın ne kadara baktıı
Ney falı dedim sadece ama senin aklın çok üst düzeylerde belli..Şaka mısın? Aklınla aran mı yok nedir ? Sitesine girip bakıver bir zahmet... İnsanları taciz etmeyi bırak....
Gir siteye bakıver dedim bende... Ne falı bakıyor, kaç liraya bakıyor... Rahat bırak insanları...Ney falı dedim sadece ama senin aklın çok üst düzeylerde belli..
Üstelik sana sormadım sen ne karışıyorsun arkadsa sorduğum şeye????Şaka mısın? Aklınla aran mı yok nedir ? Sitesine girip bakıver bir zahmet... İnsanları taciz etmeyi bırak....
Merak ediyorum ki soruyorumGir siteye bakıver dedim bende... Ne falı bakıyor, kaç liraya bakıyor... Rahat bırak insanları...
Moralim bozuk en yakın arkdsm arkamdan işler çevirmye calısıyo birini çok seviyorum bunalıyorum haliyle beni anlayın aşk çok kötü bir durumGir siteye bakıver dedim bende... Ne falı bakıyor, kaç liraya bakıyor... Rahat bırak insanları...
İlkay ı hep merak etmişimdirBir yolun var internet sitesine attığım mesajda yapılan paslaşmalardan bahsettim. Eğer öyle şeylerden şüpheleniyorsam bir daha fal baktırmamamı söylediler özür dilemek yerine :) Çok saygılı bir siteymiş şunu anladım oradaki herkes ortak.
Tatlımmm güzel haberlerini gelir inşallah yaaa. Nedense umudum o yöndeFalları patlatmaya gidiyorum a dostlar bekleyin beniöpüyorum hepiniziiiii
Ney falı dedim sadece ama senin aklın çok üst düzeylerde belli..
Üstelik sana sormadım sen ne karışıyorsun arkadsa sorduğum şeye????
Oyyyy oyyyy ne güzel haberler enerjiler bunlar... inşallah güzelim yaaa... topikçe birKızlarr bugün dayanamayıp sezgiye baktırdım gene
Bu kadını çok seviyorum yaaa her seferinde çok ilgi ve itinayla bakıyor. Eğer söyledikleri doğruysa 2017 de herkesi düğünüme bekliyorumtabi şuanki konumumda buna inanmak çok güç. Baya sıkıntılı bir süreç yaşıyorum. Yalnız en son baktırdığım fallardan sezgi ve Ecem23 bildi akışı. Hatta Ecem görüşmemizin Nasıl geçeceğini neler olucağını söylemiş ve ihtimal vermemiştim ama tam dediği gibi ilerledi. O da sezgi gibi ciddiyete gidicek ilişkiniz diyor ama benimkiyle görüşme yapmamıza rağmen hala konuşmuyoruz ve o yüzden inanıcım pek yok.ve engelimiz aile olduğu için inancım iyice bitmiş durumda. Ama sezgi ve Ecem23 akışı çok bildi. Çingeneyide severim ama çok baktırınca nasihat yönüyle ilerliyor o yüzden son falları pek çıkmadı. Genede dürüst ve özenli olduğu için severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?