Binnaz Abla

çok teşekkür ederim... buna benzer bir kaç tüyo daha rica edeyim... Mesela çok dalgınım bu ara... Anahtarı kapının üzerinde unutmuşum akşam... Neyse ki karşı komşum fark etmiş çöp koyarken

Olur öyle arada ya, boşver çok takılmamak lazım, sen bi bunları uygula önceee=)

Son düzenleme:

bazi falcilar icinde bulundugumuz durumu kullandigini düsünüyorum varsayim üzerinden gidenler elbete vardir. Yani bazi durumlarda pek secenek olmaz zaten

Binnazdaki iyi yada populer diyim yorumculari yakalamak imkansiz mail geliyor siteye girdi diye ben siteye girene kadar mesgule aliniyor yahu pusuyami yatiyorsunuz

Selam kızlar, nasılsınız? Var mı yeni keşifler? :)

Tebrikler cok sevindim. Pekı ayrımıydınız öncesinde geri döneceğinin falan mı tarıhını verdı

Binnazdaki iyi yada populer diyim yorumculari yakalamak imkansiz mail geliyor siteye girdi diye ben siteye girene kadar mesgule aliniyor yahu pusuyami yatiyorsunuz
Düzenek filan kuruyorlar sanırsam.. Ya da parmak tuşta yaşıyorlar...

Olur öyle arada ya, boşver çok takılmamak lazım, sen bi bunları uygula önceee=)
Deme öyleee çabalıyorum...Kaya tuzum yoktu ama sirkeli su yaptım.. Adaçayı tütsüm yoktu ama tarçın tütsümü yaktım...
Söz alınacaklar listesine eklendi.

Nisandan beri o kadar fal attım hepsi geri donus olacak su tarihte iletisim olacak vs diye olumlu konustular.

En son dun Sema'ya attim hatta dunku mesajim da duruyor, "su anlik bir kiz arkadasi yok" dediği falin ertesi gunu adamin instagram sayfasina baktim profil fotosunde bi kizla gulerek cekilmis fotograf var. Ne şimdi bu? Niye koyar bi kizla fotograf yani.

Yalnizca Ecem23 hayatinda biri oldugundan bahsetmişti ama yine geri donus olacagini soyledi fakat tarih olarak hazirani vermisti yani su aralar iletismesi lazim ama gorunen cok farkli, yesilcingene ve fama da etrafinda bir kiz goreceksin ama karsilikli olmayacak haberin olsun simdiden falan yazmislar. Ama profilinde foto var iste of. Cok kotuyum ya.

tarihlere bu kadar takilma :) Cogu falci zaten geri dönecek diyor ama bazilarinin hakkini yemeyelim gercektende dürüstler :). Bazen olaylar fazlaca hizli gelisebiliyor. Umarim gönlünden gecen en kisa zamanda gerceklesir

tarihlere bu kadar takilma :) Cogu falci zaten geri dönecek diyor ama bazilarinin hakkini yemeyelim gercektende dürüstler :). Bazen olaylar fazlaca hizli gelisebiliyor. Umarim gönlünden gecen en kisa zamanda gerceklesir

Tarihlere degil de fotografa takildim hic beklemiyordum bunu gormeyi. Ben donecek diye beklerken neler neler... Hala da bekliyorum işin saçma kısmı bu. :)

Tarihlere degil de fotografa takildim hic beklemiyordum bunu gormeyi. Ben donecek diye beklerken neler neler... Hala da bekliyorum işin saçma kısmı bu. :)

Ask zaten basli basina sacmalik Demek istedigi bellimi olur belki gercekten senin degerini anlar pisman olur ve dönüs yapmak ister (sen kabul eder etmesin) insan bazen kizginlikla sacma sapan seyler yapiyor özelikle erkekler cok salakca seyler yapiyorlar sanki kime neyi kanitlayacaklarsa herseyi ellerine yüzlerine bulastirabiliyorar Iliskinizin dinamigini bilmedigim icin genel bir yorum yaptim farkindayim. Eger dönerse o fotografin acisini cikarmayi unutma inceden inceden :)

Bir yolun var internet sitesine attığım mesajda yapılan paslaşmalardan bahsettim. Eğer öyle şeylerden şüpheleniyorsam bir daha fal baktırmamamı söylediler özür dilemek yerine :) Çok saygılı bir siteymiş şunu anladım oradaki herkes ortak.

BYV'de bir İlkay var bildiğim bu tip entrikalara adı karışmayan... Geri kalan bedava baksa istemem. İlkay'ın falıda çıkmış değil bana ama en azından şaibesiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…