Hatta Binnaz'dan Asenat dersen varyaaaabinnazdaki bilenide bulursan haberdar et bizi :) hepsinde var o öküzlük o kadarı olur :)
çok teşekkür ederim... buna benzer bir kaç tüyo daha rica edeyim... Mesela çok dalgınım bu ara... Anahtarı kapının üzerinde unutmuşum akşam... Neyse ki karşı komşum fark etmiş çöp koyarken
Evet burada methedilen falcılarımıza baktırdığım fallara göre,
1)Benimki beni tutku derecesinde beni seviyor ama dengesiz gelmiyor
2)şimdi ne yaptığının farkında değil boşanma davasında aklı başına gelecek çok pişman olacak yalvaracak
3)Yeni kız arkadaşıyla mutlu mutlu geziyor
Eveet hangisi acep...Biz bu fallarla psikolojimizi iyice mi bozuyoruz?Ne yapıyoruz...
Seven gitmez,özleyen arar....di mi....Evet!
yine ortadan kayboldu hatun dımı ? ramazandan once yakalayım dedım ama yok beceremedım kaldı oyleHatta Binnaz'dan Asenat dersen varyaaaa
yine ortadan kayboldu hatun dımı ? ramazandan once yakalayım dedım ama yok beceremedım kaldı oyle
Tebrikler cok sevindim. Pekı ayrımıydınız öncesinde geri döneceğinin falan mı tarıhını verdıBir ton derdimin arasinda guzel bir haber, nisanlaniyorum sevdigim insanla. Darisi tum isteyenlerin basina su mubarek gunlerde. Bilenler tarihiyle selena ve binnazdan biri daha demisti fali hatirliyorum ancak falcinin ismini hatirlayamadim. Kontrol edip yazicam kizlar. Net olarak boom diye patlayan serkan TEK (!) Sevdigim kabaymis ve baskasiyla aldatiyomus beni :) kibar ve sessiz bir sevdigim var aksine. Aldatma gibi bir durumu da yok. Tum dert ve sikintilarimizin bitmesini diliyorum hepimiz icin
Düzenek filan kuruyorlar sanırsam.. Ya da parmak tuşta yaşıyorlar...Binnazdaki iyi yada populer diyim yorumculari yakalamak imkansiz mail geliyor siteye girdi diye ben siteye girene kadar mesgule aliniyor yahu pusuyami yatiyorsunuz
Deme öyleee çabalıyorum...Olur öyle arada ya, boşver çok takılmamak lazım, sen bi bunları uygula önceee=)
Düzenek filan kuruyorlar sanırsam.. Ya da parmak tuşta yaşıyorlar...
Nisandan beri o kadar fal attım hepsi geri donus olacak su tarihte iletisim olacak vs diye olumlu konustular.
En son dun Sema'ya attim hatta dunku mesajim da duruyor, "su anlik bir kiz arkadasi yok" dediği falin ertesi gunu adamin instagram sayfasina baktim profil fotosunde bi kizla gulerek cekilmis fotograf var. Ne şimdi bu? Niye koyar bi kizla fotograf yani.
Yalnizca Ecem23 hayatinda biri oldugundan bahsetmişti ama yine geri donus olacagini soyledi fakat tarih olarak hazirani vermisti yani su aralar iletismesi lazim ama gorunen cok farkli, yesilcingene ve fama da etrafinda bir kiz goreceksin ama karsilikli olmayacak haberin olsun simdiden falan yazmislar. Ama profilinde foto var iste of. Cok kotuyum ya.
tarihlere bu kadar takilma :) Cogu falci zaten geri dönecek diyor ama bazilarinin hakkini yemeyelim gercektende dürüstler :). Bazen olaylar fazlaca hizli gelisebiliyor. Umarim gönlünden gecen en kisa zamanda gerceklesir
Tarihlere degil de fotografa takildim hic beklemiyordum bunu gormeyi. Ben donecek diye beklerken neler neler... Hala da bekliyorum işin saçma kısmı bu. :)
BYV'de bir İlkay var bildiğim bu tip entrikalara adı karışmayan... Geri kalan bedava baksa istemem. İlkay'ın falıda çıkmış değil bana ama en azından şaibesiz....Bir yolun var internet sitesine attığım mesajda yapılan paslaşmalardan bahsettim. Eğer öyle şeylerden şüpheleniyorsam bir daha fal baktırmamamı söylediler özür dilemek yerine :) Çok saygılı bir siteymiş şunu anladım oradaki herkes ortak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?