Binnaz Abla

Sezgi yi yakalama başarısını gösterdiğin için de ayrıca kutlarım

Canımsınnnnn inşallah güzel şeyler yaşarız bee. Çok çektik bizimde Hakkı'mız biraz yüzümüz Gülsün dimi amaTabi söyledikleri çıkarsa.
Cıkar inşallah. gelsin de ufak tefek sorunlar çözülür. Hatta yan yanayken daha kolay çözülür. Uzakta olunca konusulmadıkça incir çekirdeğini doldurmayan şeyler marazi bir hal alıyor. Sabır tükeniyor ..

O kadar doğrusun ki uzak kalınca kafanda kuruyorsun her gördüğünden başka anlam çıkartıyorsun.Sonra çektiğin acı ikiye katlıyor.mesafe , gurur ilişkiyi çok zedeliyor bunu gördüm . Ramazan'ın verdiği maneviyatla valla bu ara herkese dua ediyorum . Topicteki tüm kızların acısı bitsin diye dua ediyorum .
Ama dediğin gibi sabretmek zor zanaat umarım mükafatını fazlasıyla görürüz.

Kızlar merhaba. Uzun zamandır girmiyordum siteye son yazılanlara bakayım dedim de. Naçizane Ben ayline de Serkan'a da fal atmış biri olarak söylüyorum ki Aylin in benim hayatımda tarif ettiği kişi kumral orta boylu göbekli ikin Serkan'ın ki ise esmer uzun boylu yapılı. Aynı kişi olsalar 2 3 gün arayla böyle bişeye düşmezler sanıyorum ve Aylin patlamış oluyo bende Serkan a bir daha attım

Zaten şöyle oluyor.. İlk fallar doğru düzgün geliyor, o falların hatırına 2. ve 3. fallar atılıyor. Saçmalamalar da ondan sonra başlıyor. Aynı kişiler iddiası yok da, birbirleri ile paslaştıkları doğru... Arada eşleştiremedikleri de oluyordur yoğunluktan. Ben 2 - 3 ve + BYV fallarına bel bağlamayın derim nacizane... Ama ilk fala düzgün bakarlar ve genelde çıkar.

Pardon da sen kimsin bana böyle hitap ediyorsun???????

ahh bee canımmm :) ben sana ınsanları rahtasız etme dıyorum fal bakın bakın bakın diye,
sen bana cevap vermeden benı takıpe alıyorsun sonra troll yazınca sen kımsın

erkek olduğunu söylıyenlerede cevap vermenı tavsıye ederim,biz bir ara tanışırız !!!

Burada bir üye Serken,Aylin,Sema, Fama ve kahinvanganin birbirleriyle paylasim yaptiklarindan neredeyse emin oldugundan bahsediyordu.

Benim de Aylin'e, Serkan Tek'e ve Fama'ya attığım fallar aynı. Tamamen aynı hikayeleri anlatmışlar, verdikleri detaylar da aynı üstelik de yanlış. Domino taşı gibi biri ne dediyse diğeri de aynısını demiş. Hiçbiri de çıkmadı zaten. Aynısını dediler tamam, kopyalar çekildi tamam, bari çıksaydı:)))

NAsil yakaladin SEzgiyi :) Ben Binnazi bu yüzden sevmiyorum. Iliskizi ayrilik sebeblerini falan bilmiyorum ama bu kadar karamsar olmak bence asilmayacak seyler degil bunlar. Bellki yavas yavas düzelir fallar cikar cikmaz bunu elbete bilemeyiz

Erkek olduğunu söyleyen benim ve buna eminim. Özel mesajlar atıyor burada saçma sapan konuşuyor.Hatta bu kişinin bir sözlük yazarı olduğunu düşünüyorum.Küçücük beyinleriyle insanlarla dalga geçiyorlar. Ha şunu da unutmasınlar erkekler kadınlardan daha meraklı oluyor fal baktırmakta. Bir falcıya gidince bayanlardan çok erkekleri görüyorum ayrıca yaptıkları dedikodular da cabası.

Yok kuzum sana demedim zaten ben onu belli,dalga geciyor kendi capinda:) erkek oldugu soyleniyor hic cevap yok,fal için rahatsiz etme digince takipe aliyor troll digince amaninn :) bencede bisey var gecen hatta eksi sozlukte mi suslu sozlukte mi ne gormustum kadinlar kulubunu trollediklerini bile soylemislerdi actiklari konularla eglendiklerini saniyorlar kendi capinda belki iki uc kizla tanisirim diye umutlaniyorlardir bile yazik :) sorma valla erkekler bizden fena dedikodu konusunda hele bir laf vardir ya erkegin bilmemnesi daha fenadir diye kadinlari gecerler :) bizimkisi bilgi paylasimi canim :)

Aynen zaten yazma amacım en son yazan bendim cevap bile veremedi. Bir bayan kendisini bu kadar küçük düşüremez.Önceden yaşı küçük sanıyordum fakat küçük bile olsa söylenenleri anlamaması için ya zeka geriliği olmalı ya da alay ediyor olmalı. İkisi de seviyesini gösterir.Ekşi sözlükte yazılanları ben de okudum zaten. Kadınların arasına bu kadar girmeye meraklılarsa işe etek giyinmekten başlayabilirler

Yalnız eğer böyle insanlar varsa, yani kendince buraya üye olup trollük yapmaya çalışanlar... Hayatlarının nasıl boş olduğunu, ne derece ezik, gereksiz, acınası, istenmeyen, sevilmeyen ve en önemlisi, kendilerini sevmeyen tipler olduklarını düşünemiyorum bile. Yazık zavallılara.

Erkek değilim bunu her türlü ispatlyabilirim..
Facem ....profilimde Kemal Kılıçdaroğlu ile resmim var çünkü CHP'de Sakarya da ilçe gençlik kolları başkan yardımcılığı yapıyorum birdaha bana iftira atmaya kalkmayın bence...

Eklentiler

• IMG_0072.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleme:
Ekşi yazarı olacağına ihtimal vermiyorum. Çünkü imlası çok bozuk. Ekşi'nin trolleri, trolde olsa düzgün yazar... Bence birilerini fal ayağına kekler miyim ? tarzı dolaşıyor... ( Bende tam Sirkeci esnafı ağzı ile yazdım son cümleyi. Sadece kınamayın, esefle kınayın beni )
" Fallaşalım mı ? " tabirini de fal literatürüne kazandıran adam olarak anacağım kendisini ben şahsen...

jun_jandi en son yazdığın mesajları sıl bence, bu musun degılmısın bızı ılgılendırmez davranısların garıp geldı ve bu kanıya vardık özellikle insanlara durmadan fal bakın bakın demen hıc doğru degıl burda zaten ınsanlar yeterı kadar bırbırıne yardım etmeye calısıyor.

yasın kac bılmıyorum ama nıckınle uye oldugun bır sıteye acık ısmını yada kullandığın bır sosyal medya adresını belırtmen doğru degıl,kullandığın platformun dışardan herkese acık olduğunu unutma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…