Binnaz Abla

Aynı durum bende de söz konusu hemen hemen aynı şeyler söylenmiş sema bi ilişki olmayacak yine aynı şekilde sonlanacak demiş ki dediği şuanda doğru başlar gibi olup yine aynısı oldu.Sezgi de temmuz ayında hiç bişey bekleme sana karşı hisleri var bekle ağustosda güzel şeyler filizlenecek ve uzun ciddi bir ilişkiniz başlayacak dedi yani sonlar farklı ama semanın dediği gibi yaşadım şuana kadar semaya 1,5-2 ay önce baktırmıştım sezgiye bu hafta baktırdım.

bende semaya gece attım sonuç bekliyorm herkes çıkıyo diyincee

Ya canım benim buralarda keşif yaptım sanıp yetkili merciye oturan arkadaşımız keşke olayı tam olarak öğrenip yazsaymış da durumun hassasiyeti unutulmasaymış cidden hayret ya
Sevgili Kazulet,topiği her "an" okuyup-hiçbir mesajı GÖZDEN KAÇIRMAYAN biri olarak soruyorum. ORTAYA "ÇAT" diye yazılan bilgi neydi? Linkini verirmisin,kim,ne söylemiş bilelim. Ben öyle ALENEN bir bilgi görmedim,madem alenendi sen niye,özelden bana mesaj atın size bilgi vereyim arkadaslar dedin? Hakikaten derdim kavga değil,aydınlatırsan bızı cok sevinirim ve bır yanlıs anlama oryadan kalkar degıl mı? Kımmış o fındık beyinli ben de merak ettm.

:)
Sevgili capella79 ;
burada aktif olarak yazı yazan ve ayrıca;
'yakalamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim tarzında' mesajlar var gerilere giderseniz.
ben çocuk muyum? kimi fişleyip, ispiyonlayayım? hayır ben değilim o suçlu, o başlattı diye :):):)
benim yazdığım mesajda o minvaldedir. çerçevesi bellidir.
yine siz yine tam okumamışsınız demiyorum, ben iyi anlatamamışımdır diyorum.
öyle bir mesajdan sonra 'xxxx de ulaştıkta ona siteye gel de bak mı diyoruz' tarzında yazılmış bön arkadaşlara diyorum.
bu konunun tartışılacak birşeyini de görmüyorum.
siz yapmazsınız..
ben bana faydası olduğu için başkalarına da faydası olsun diye yazdım.
ama gördüm, gerek yokmuş..
sevgiler..

sezgi bana da aynısını demiş, tarihler de aynı

Gerçekten de böyle bir aksiyona hiç gerek yoktu.... verdiğiniz bilginin gerçek olup olmadığı konusunda fazlaca şüpheye düşenler olmuş... Bundan da anlıyoruz ki sizin tabirinizle burada a "bön" olan kimse yok... Topik kızları zehir gibi maşallah... Fındık kadar düşünme konusu için sayfalarca yazılabilir, belki müsait olursam...

bana vahiy inmedi.. bende kimseye directten mesaj atıp almadım bu bilgiyi..

burada aktif olarak yazı yazan ve ayrıca;
'yakalamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim tarzında' mesajlar var gerilere giderseniz.
Valla süpersin sevgili Kazulet, topikte "yakalamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim" minvalinde yazan kişiyi biliyorum ve o mesajı da biliyorum. Kaldı ki o kişiyi de "iyi" tanıyorum. Onun bu mesajından sonra "NEDEN" bu bilgi sokaga saçılmadı da,ortalık birbirine girmedi de senin mesajdan sonra senin özel mesaj kutun "müşterilerle" doldu?

Ben söyleyeyim,o mesaj gayet "usturuplu" yazılmış bir mesajdı eger oyle olmasaydı onun mesaj kutusu bombardımana ugrardı bır-ıkı ay sonra seninki değil...

Gelelim,ilk yazdığına "bana vahiy inmedi.. bende kimseye directten mesaj atıp almadım bu bilgiyi.." Ben sana bunu sordum,açıkça kım yazdı diye.....Bana vahiy inmedi demişsin,açıkça yazıldı demişsin. Hayır açıkça yazılmadı bu bilgi,demek ki sana da biri güvenip özelden yazdı.....Ben bu noktada sana değil seninle bu bilgiyi paylaşana kızıyorum....
[/QUOTE]

aynı düşüncesizlik patavatsızlık devam vallahi tebrikler.
Sadece tanıdığım üyelerle paylaşarak,tek tek işin hassasiyetini anlatarak,Yorumcudan izin alarak bana kalırsa yeterince iyi niyetli ve düşünceli davrandım.
Bu bilgiyi edinen benim ve uzun süredir bende fakat ne hikmetse siz foruma bombayı atınca insanlara malum oldu neden acaba?
Bu saçma tartışmayı buradan sürdürüp amacımın dışına asla çıkmayacağım.
Daha önce iyi niyetli yaklaştım size fakat şu gördüğüm 2. kez yaptığınız istediğim lafı söyleyeyim mağdur edebiyatı yaparım tarzınızla şu kadar yazı bile fazla.
Ayrıca siz kimsiniz de bana "fındık kadar düşüncesi yok" diyorsunuz? bu ne hadsizlik?
Fındık kadar düşüncesi olmayıp yorumcuları kaçırmaya kadar getirenleri gayet iyi biliyoruz devam ediniz.

Hayır ağlamıyorum gözüme Asenat kaçtı
Eki Görüntüle 1857791

Son falını begenmedım o kadar beklememe degmedı

Hele nerdeyse 40 tl olması ısterse her saat bası onlıne olsun bundan sonra asenatla ılıskıme ara verdım :)
bırde arkadaşımın fallarını bılıyorum cok lafı cevırmıs ondan bırazda guvenımı sarstı aynı durum _Makaron_ un falındada olmustu,olmıycak bıseye sonra olucak demesı ozellıkle.

Evet bızım kararlarımız degısır,yaptıklarımız,yapıcaklarımız ama hıc bısey yapmadan beklıyen ınsanlarında falları nasıl degısır,falcıların bu kadar abartılıp 'fanclup'olunmasına karsıyım acıkcası.

Ayrıca kızlar ben kazulet 'ın ustune gelındıgını dusunuyorum burda sekda soyledı aynı seyı bu durumdan neden rahatsız olundu o kadar onu anlamadım? aklı azıcık calısan anlar zaten bana ulaşın denılınce sekada oyle olmustu kendısıde soylemıstı zaten kazulette aynı sekılde belkıde bılıp ıstemeden ınsanlara yardımcı olurum dusuncesıyle boyle bısey yazmıs bu neden bu kadar dert oldu cok yadırgadım.

Sevdıgım ısımlersınız hepınız ama bır ınsanın yada bır kac kısının tekelınde degıl bu falcıların sozlerı,yaptıkları yada ıletısım krudukları kısıler.kımsenın zor durumda kaldıgınıda dusunmuyorum falcı zor durumda kalıcagını dusunse zaten gıdıp herkese haber vermez boyle seyler ıcın bırbırınızı kırmayada degmez

Hep dıyorum hıc bırısı babamızın oğlu degıl en sevdıklerıme bıle supheyle yaklaşıyorum sonucta ortada bır alıs-veriş var.bunun farkında olmak lazım.

Sezgiyi çok beğenenler benim mesaj kutumu kızartabilirler mi

Kızlar Dün ki serzenişime yeterli dönüş almadım daha açık yazayım; Sezgiyi yakalamak konusunda problem yaşayanlar yazsınlar bana yeni bir yöntemim var
benim problemim forumda görülebilir şekilde yorumcuyu açık hedef haline getirmekle.
her olgunun bir dönemi var benim için de forum dönemi kapanmıştır herkes fazla asabiyet gösterdiğimi düşündüğüne göre gerçekten sorun bende demek ki, ama kimsenin fikrine beynine fındık kadar diyecek şekilde saygısızlaşmadım asla.
herkese sevgiler...

Son düzenleme:
[/QUOTE]

peki benim bunu yazarkenki kötü niyetim sizce ne olabilir?

ya seka gitme nereye gidiyorsun

ben isim dahi vermedim kimseyi etiketlemek olmasın diye..
teşekkür ederim A audrey_24
benimde kibarca söylemek istediğim şey bu idi..
objektif olduğun için..

ya seka gitme nereye gidiyorsun
samimi olarak üyeliğimin silinmesi talebini verdim.
buradan çok keyif aldım bunca zaman gerçekten,çok güzel insanlar da tanıdım. Eğer benimle iletişim kurmak isterseniz hadicanimsendee ' den mailimi alabilirsiniz.
Kendimi çok önemli bir şahsiyet olarak gördüğüm için değil benim de mesela senin gibi sempati duyduğum insanlar var ama şu aşamada herkese tek tek ulaşamam maalesef,öpüyorum

ben isim dahi vermedim kimseyi etiketlemek olmasın diye..
teşekkür ederim A audrey_24
benimde kibarca söylemek istediğim şey bu idi..
objektif olduğun için..
ya sen gerçekten saf mısın yoksa bu rolü yapmak hoşuna mı gidiyor? ne demek etiketlemedim? Bu kadar insan aptal mı sence gerçekten?

Yavrum nereye yaaa... Hayır lütfen :)))

gerçekten üslupla alakalı sıkıntı yaşayabileceğimi düşündüğüm bazı arkadaşlarımı göz ardı et yaptım.
sebebi hem onlarla aynı tonda onlara cevap vermemek,hemde kırılmayalım gerek yok.
burada a kişisi b kişisi ile tartışmak değil amacım da.. olsa idi yazabilecek akla sahibim sanırım.
bir kez daha yazmıştım, yine yazıyorum.
sizi üzen bir durum olur ise yada ters gelen böyle alayına söz etmek yerine bir durun acaba karşıdaki ne düşünür diye sorun.
cidden yazın özelden sorun.
belki karşınızdaki sizin açınızdan bakamamıştır. hakverir size siler mesajını.
ama bu suçlamalar , bulduk vuralım kafaları hoş değil..
TEKRAR DİYORUM
BUNU BİR KİŞİ İÇİN SÖYLEMİYORUM.
burası bir forum, kimse kimseye de yazdıkları ile alakalı beyanat vermek durumunda değil.
ben dahil herkes haddi ile yorum yapar.
aşan da bence sorumluluğunu üstlenir.
net.

Sekacım senı severım bılırsın ama bu etıketledıgın konusmayla,kazuletın konusmasında ne fark var allah askına ?Ben olaya dısardan bakmaya calısıyorum kı kazuletle bır muhabetımde yoktur ozelını bılmem etmem ama bu durum cok garıbıme gıttı.

Boyle bır durum ıcın foruma,arkadaşlarına kusulup gıdılır mı ?

Belkı bıraz mübalağa yapmıs olabılır ama sende aynı kapıya cıkan sozlerı soylemısın.Aynı kısının adı gecıyor sonucta bunu herkes anlar o yazıyı goren herkes anlar bence kı burda oyle fal bakan kac tane falcı var hepsınıde bılıyoruz. Belkıde gec fark etmıs, oda ben boyle bısey bılıyorum belkıde gormeyenler var dıye yazmıstır bunun bu kadar abartılmasını anlamadım bu kadar sıkma canınıda,bence cok abartıldı.

kızlar bunu hepımıze soyluyorum sız sanıyormusunuz kı bu falcılar sıze soyledıklerını sadece sıze soyluyor hepsı herkesle aynı samımıyette ve uzaklıkta bence kendı fıkrım ne kadar ınsanları elestırıp ıste falında herkese canım cıcım dıyor dıye kızıyorsak bu durumdada adam veya kadın ısını yapmak ıcın aynı ıletısımı pr'i yapıyor musterısıyle o yuzden kendınızı uzmenıze bıle degmez falcılar ıcın.

Bence de hayır seka seni tanımıyorum sadece burdan tanıdım fikirlerine,düşüncelerine önem verdiğim insanlardan birisin herkes istediğini söylemekte özgür kendince bence haklısın da kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum burda biribirimizle derdimizi paylaşıyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz bu şekilde çekip gitmek olmaz kal bizimle seni seviyoruz..

İnsanlara "bön" dedin... " Fındık kadar düşünce yok " dedin. Şimdi üslup vs. demen hiç inandırıcı değil kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…