Binnaz Abla

Kahvesi de katibası da çok güzeldi ama çizgi falı için rakm ver mutlaka yanında da:)

M Motherofdragon ay evet ben de yorum yapmadan gecemiycem sema ya 5 fal baktırmısım ( demin konstrol ettim) bir tane falsosu yok. o da değerli ablalarımızdan bence bunlar cok büyük basarı. boyle var bir iki tane onları koruma altına almak gerek sema olsun sezgi asenat fama gibiler sizleri seviyoruz

kızlar byv vara simdi kahve attım ödemesini de yaptım ne diyorsunuz ama misafir girisi yaptım fal nereye gelicek

Bu arada dikkatimi çeken bir ayrıntı.... Sezgi ile sema nın söyledikleri ve tarihleri bende çok yakın sadece sonucu farklı görmüşler.sezgi nin falı ama çok daha fazla bilgili özenli ve detaylı o nedenle o daha güvenli geliyor ama Ağustos sonuna kadar vakit var.buraya yazarım bileni...

Takip ettiğime göre enerjilerimiz uyuyor. Size güzel bakarsa haber verir misiniz bana da
Sema'dan cevap geldi, durumu bilmiş sadece aşk yaşamı için de değil genel durum Hakkı'nda iyi analizler yapmış beğendim mi evet tekrar deneyeceklerim arasında vade verdi Bi de onu beklemek lazım. :)

Sema'dan cevap geldi, durumu bilmiş sadece aşk yaşamı için de değil genel durum Hakkı'nda iyi analizler yapmış beğendim mi evet tekrar deneyeceklerim arasında vade verdi Bi de onu beklemek lazım. :)
Ne baktırmıştın? Pembe tablocu mu, olumsuz mu söylüyor hep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…