- 23 Ağustos 2012
- 51.887
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.714
- 898
Kahvesi de katibası da çok güzeldi ama çizgi falı için rakm ver mutlaka yanında da:)
bende katinada iyiymiş şimdi baktım.
memnun kalmışım.
Evet canım:)Hangi sema kızlar byv sema mı ?
vallahi bu hangi semaHangi sema kızlar byv sema mı ?
kızlar byv vara simdi kahve attım ödemesini de yaptım ne diyorsunuz ama misafir girisi yaptım fal nereye gelicekBermuda'cım an itibariyle Sema'nın bana nisan ayında baktıgı kahve falından bir şey az evvel çıktı,önümüzdeki haftada sonlanacak bir iş ve yıllardır yılan hikayesine dönmüştü. Sema,bana maddi anlamda 2 ay içinde beklediğimiz bir işin olacagını söylemişti. Daha dün bile, çıkmadı Sema'nın falı 3 ay oldu dedim.....Bugün haber geldi,paylaşmak istedim
EvetHangi sema kızlar byv sema mı ?
mailine cnmkızlar byv vara simdi kahve attım ödemesini de yaptım ne diyorsunuz ama misafir girisi yaptım fal nereye gelicek
binnazdaki gibi maile bildirim gelsin diye bekledim de gelmeyince garip geldi tabimailine cnm
Mailine gelir canımkızlar byv vara simdi kahve attım ödemesini de yaptım ne diyorsunuz ama misafir girisi yaptım fal nereye gelicek
medyum cem'i de deneyebilirsiniz. bana gayet duzgun bir fal bakmıs birazı da cıkmıs bilginiz olsun...
Sonuc gorusmeydi zaten cok ileri seyleei soylemwmis yakin tarih hep. Cikti sayilir cnmMedyum Cem sonucu bildimi? Ruh durumu disinda fal iyiydi de ruh durumu diyip durmus.
Sema'dan cevap geldi, durumu bilmiş sadece aşk yaşamı için de değil genel durum Hakkı'nda iyi analizler yapmış beğendim mi evet tekrar deneyeceklerim arasında vade verdi Bi de onu beklemek lazım. :)Takip ettiğime göre enerjilerimiz uyuyor. Size güzel bakarsa haber verir misiniz bana da
Ne baktırmıştın? Pembe tablocu mu, olumsuz mu söylüyor hep?Sema'dan cevap geldi, durumu bilmiş sadece aşk yaşamı için de değil genel durum Hakkı'nda iyi analizler yapmış beğendim mi evet tekrar deneyeceklerim arasında vade verdi Bi de onu beklemek lazım. :)
Kahve attım. Pembe tablo Çizecek bir üslubu olduğunu düşünmüyorum hatta dan dan söyledi sert bir üslubu var diyebilirim.Ne baktırmıştın? Pembe tablocu mu, olumsuz mu söylüyor hep?
ay deme bende şimdi attım hazır değilim ya o kadar sert olmasın hahahaKahve attım. Pembe tablo Çizecek bir üslubu olduğunu düşünmüyorum hatta dan dan söyledi sert bir üslubu var diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?