Binnaz Abla

Kızlar canım hiç fal çekmiyor... depresyona mı giriyorum ne

Umarım yorumcu da danışanlarda bu durumdan zarar görmez. Çok üzülürüm kendi adıma ve buradaki iyiniyetli arkadaşlar adına...ilan edilmesini isteseydi kendisi ederdi zaten...

Depresyon değil de aksiyon yetmezliği gibi :)
napim haaa söyle
napim ben...
İçip içip kapısına mı dayanayım?
Çiçek çikolata gidip babasından mı isteyeyim ?
Mahalleyi mi yakayım ?
İşyerini basıp adamı mı kaçırayım ?

Beybiii bende şimdi yazmaya geliyodum. Bu sefer benimkini de kısa kesmiş ama bildiği şeyler vardı

Beybiii bende şimdi yazmaya geliyodum. Bu sefer benimkini de kısa kesmiş ama bildiği şeyler vardı
Ya Sema da inanılmaz bir analiz gücü var ikidir oluyor bu ne hissediyorsam ya da birine söylüyorsam yanımdaymış gibi falda okuyorum. Kısaydı ama keşke baktırmasaydım demiyorum çünkü dediğin gibi bende de bilmiş ve kesinlikle pembeci değil en azından:)

hangi falında daha iyi

Gunaydin kizlar simdi elimdeki net bilgi uzerinden bazi falcilari degerlendireyim. Ben Sema'ya baktirdigim falda "su anlik bir kiz arkadasi yok" dedigi gunun ertesinde instagram profilinde baska kizla birlikte cekilmis fotograf gormustum 1 ay once ve hala o foto duruyor Aylin de kiz arkadasi yok demisti ozellikle ki en net tespitleri yapan hayret ettiren aylindir bende. Falda bu kadar bariz sey nasil gorulmez anlamadim. İsin garibi gecen taracaya kiz arkadasi oldugunu ozellikle soyledigimde bile " ben fincanda baska bir kadin bile gormuyorum su an" dedi duygusal bir sey yok anlamina gelebilecegini; iliskinin adinin konmamis olabilecegini vs soyledi. Gormeleri icin arada ciddi bag olusmasi karsilikli bir sey olmasi lazim sanirim?? Yesilcingene de kizin ona hissettigi gibi bir sey hissetmiyor cok yuzeysel dedi - ki ben fotoyu gormeden evvel boyle bir seyle karsilacagimi onemsememem gerektigini ve kizin ismindeki harfleri soylemisti cingene.:) Fama bir kizi onun etrafinda gorecegimi ama bunu onun istediginden degil kizin onu istemesinden dolayi olacagini soylemisti. Bir tek ecem23 teee nisanin basinda baktigi ask sonuc falda net olarak kiz gormustu ama ciddi bir sey degil ozleyince donecek demisti o da. Sonuc olarak hepsi ayni seyi diyor ama adam ortada yok hala

Bende de kiz varligini o kadaaaar falim icerisinden ecem23 ve elif hanzade gormustu. Yesil cingenem sagolsun çer çöp gecici de olsa butun kizlarin varligini hep gorur ve soyler detayli tarif ederek ben de kim oldugunu şakkadanak bulurum.
Son zamanlarda ise bu konuda aşmış oldugunu dusundugum Sezgi..
Sema bana da hic soylememisti aylin ise pembeci geliyor

Aslında benim Sezgi hayranlığımı 3-5 sayfa okusan anlarsın:)) ilkayı denemedim yalnız pek sıcak gelmiyor iş disiplinsizliği falan
İlkay ile faceden arkadsm ben evet değişik biri ilginç fotolarından garip olduğu belli Sema ya attım bu Sezgi yi nasıl yakalayabilirm

öncelikle okudum okudum güldüm :)
yahu kızlar
bana vahiy inmedi.. bende kimseye directten mesaj atıp almadım bu bilgiyi..
gayet ortaya yazıldı zaten
kaldı ki gördüğü anda linç kampanyasına başlayan sevgili arkadaşlarım
anladım kavga etmeyi seviyorsunuz da, anlayamadığım birşey var..
'ŞOV' amaçlı neden yapayım bilemedim.. yani benim bundan çıkarım ne anlayamadım?
fındık kadar düşünceye sahip olmayıpta çat diye buraya yazanlar düşünsün o zaman..
ne diyeyim?
hepimiz kocaman insanlarız. kimsenin aklına en ufacık birşey gelmez mi..
iş oralara geldikten sonra kusura bakmayın da yetkili biri de az çok size directten yazıpta alır o bilgiyi tekrar..
mesela kimse sormuyor acaba yorumcunun rızası alınarak söylenilmiş birşey midir diye değil mi?
Allah aşkına artık herşeye olumsuz bakmayı bırakın olur mu?
iyi niyet her zaman iyiniyeti doğurmuyor demek ki..
teşekkür ediyorum.
kendine bazı şeyleri en ufak bir soru bile sorma gereği duymayan ama en küçük konularda bile 'kavga edebilme' duyarlılığını elden bırakmayan sevgili arkadaşlarımdan da özür diliyorum.
ben yanlış yapmışım.

Aylin ile Fama aynı kişi diyorlardı o yüzden Fama ya sıcak bakmıyorm birde hangi sitedeydi hatırlamıyorum ama Meryem vardı Aylin-Fama-Meryem diye

arkadaşım burda bari sanalda kalplerimizi kırmayalım sanal dışı zaten üzgünüz burda birbirimizin moral kaynağı olalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…