Sert demeyelım de objektıftır pembe tablocu degılay deme bende şimdi attım hazır değilim ya o kadar sert olmasın hahaha
Aynen onun gibi işte. Öyle Can'ım bebeğim durumları yoktu. Ben sevdim vallaSert demeyelım de objektıftır pembe tablocu degıl
Umarım yorumcu da danışanlarda bu durumdan zarar görmez. Çok üzülürüm kendi adıma ve buradaki iyiniyetli arkadaşlar adına...ilan edilmesini isteseydi kendisi ederdi zaten...Şimdi üstü kapalı laf sokuyorum gibi olmasın olayın muhatabı da tamamen sizsiniz.
Yani bu 1 aydır birçoğumuzun malumunda olan bir şey ben asla ortaya döküp show yapmadım kimseyi zor durumda bırakmamak adına. Gerekirse tek tek mesaj attım burada serzenişte bulunlara. Çevir kazı yanmasın'ınız bile olmamış üzgünüm.
Herkesin bir süredir faydalandığı bir şey için hem bizleri hem de yorumcuyu zor durumda bırakmamak adına keşke böyle açık hedef göstermeseydiniz.
Hepimize nasip olsun öyle depresyonKızlar canım hiç fal çekmiyor... depresyona mı giriyorum ne
Depresyon değil de aksiyon yetmezliği gibi :)Kızlar canım hiç fal çekmiyor... depresyona mı giriyorum ne
napim haaa söyleDepresyon değil de aksiyon yetmezliği gibi :)
Beybiii bende şimdi yazmaya geliyodum. Bu sefer benimkini de kısa kesmiş ama bildiği şeyler vardıKızlar Semaya ben de fal attım meğer sabahtan beri kendimi de gazlamışım
Bu kez olmadı biraz kısa bakmış çok ucuz da değil ya ben gaza getirmiş olmayayım sizi:)
Ama geçmiş falları hep iyidi onu da belirteyim:)
Ya Sema da inanılmaz bir analiz gücü var ikidir oluyor bu ne hissediyorsam ya da birine söylüyorsam yanımdaymış gibi falda okuyorum. Kısaydı ama keşke baktırmasaydım demiyorum çünkü dediğin gibi bende de bilmiş ve kesinlikle pembeci değil en azından:)Beybiii bende şimdi yazmaya geliyodum. Bu sefer benimkini de kısa kesmiş ama bildiği şeyler vardı
Gel yapalım birlikte artık benim en son çözüm yolumnapim haaa söyle
napim ben...
İçip içip kapısına mı dayanayım?
Çiçek çikolata gidip babasından mı isteyeyim ?
Mahalleyi mi yakayım ?
İşyerini basıp adamı mı kaçırayım ?
canım ben fal baktıracağım şuan ama Binnadan Sezgi Candan ve biryolunvardan İlkay Gür arasnda kaldım sen kimi önerirsinMailine gelir canım
hangi falında daha iyiYa Sema da inanılmaz bir analiz gücü var ikidir oluyor bu ne hissediyorsam ya da birine söylüyorsam yanımdaymış gibi falda okuyorum. Kısaydı ama keşke baktırmasaydım demiyorum çünkü dediğin gibi bende de bilmiş ve kesinlikle pembeci değil en azından:)
Aslında benim Sezgi hayranlığımı 3-5 sayfa okusan anlarsın:)) ilkayı denemedim yalnız pek sıcak gelmiyor iş disiplinsizliği falancanım ben fal baktıracağım şuan ama Binnadan Sezgi Candan ve biryolunvardan İlkay Gür arasnda kaldım sen kimi önerirsin
Bende de kiz varligini o kadaaaar falim icerisinden ecem23 ve elif hanzade gormustu. Yesil cingenem sagolsun çer çöp gecici de olsa butun kizlarin varligini hep gorur ve soyler detayli tarif ederek ben de kim oldugunu şakkadanak bulurum.Gunaydin kizlar simdi elimdeki net bilgi uzerinden bazi falcilari degerlendireyim. Ben Sema'ya baktirdigim falda "su anlik bir kiz arkadasi yok" dedigi gunun ertesinde instagram profilinde baska kizla birlikte cekilmis fotograf gormustum 1 ay once ve hala o foto duruyorAylin de kiz arkadasi yok demisti ozellikle ki en net tespitleri yapan hayret ettiren aylindir bende. Falda bu kadar bariz sey nasil gorulmez anlamadim. İsin garibi gecen taracaya kiz arkadasi oldugunu ozellikle soyledigimde bile " ben fincanda baska bir kadin bile gormuyorum su an" dedi duygusal bir sey yok anlamina gelebilecegini; iliskinin adinin konmamis olabilecegini vs soyledi. Gormeleri icin arada ciddi bag olusmasi karsilikli bir sey olmasi lazim sanirim?? Yesilcingene de kizin ona hissettigi gibi bir sey hissetmiyor cok yuzeysel dedi - ki ben fotoyu gormeden evvel boyle bir seyle karsilacagimi onemsememem gerektigini ve kizin ismindeki harfleri soylemisti cingene.:) Fama bir kizi onun etrafinda gorecegimi ama bunu onun istediginden degil kizin onu istemesinden dolayi olacagini soylemisti. Bir tek ecem23 teee nisanin basinda baktigi ask sonuc falda net olarak kiz gormustu ama ciddi bir sey degil ozleyince donecek demisti o da. Sonuc olarak hepsi ayni seyi diyor ama adam ortada yok hala
İlkay ile faceden arkadsm ben evet değişik biri ilginç fotolarından garip olduğu belliAslında benim Sezgi hayranlığımı 3-5 sayfa okusan anlarsın:)) ilkayı denemedim yalnız pek sıcak gelmiyor iş disiplinsizliği falan
Aylin ile Fama aynı kişi diyorlardı o yüzden Fama ya sıcak bakmıyorm birde hangi sitedeydi hatırlamıyorum ama Meryem vardı Aylin-Fama-Meryem diyeBende de kiz varligini o kadaaaar falim icerisinden ecem23 ve elif hanzade gormustu. Yesil cingenem sagolsun çer çöp gecici de olsa butun kizlarin varligini hep gorur ve soyler detayli tarif ederek ben de kim oldugunu şakkadanak bulurum.
Son zamanlarda ise bu konuda aşmış oldugunu dusundugum Sezgi..
Sema bana da hic soylememisti aylin ise pembeci geliyor
arkadaşım burda bari sanalda kalplerimizi kırmayalım sanal dışı zaten üzgünüz burda birbirimizin moral kaynağı olalım..öncelikle okudum okudum güldüm :)
yahu kızlar
bana vahiy inmedi.. bende kimseye directten mesaj atıp almadım bu bilgiyi..
gayet ortaya yazıldı zaten
kaldı ki gördüğü anda linç kampanyasına başlayan sevgili arkadaşlarım
anladım kavga etmeyi seviyorsunuz da, anlayamadığım birşey var..
'ŞOV' amaçlı neden yapayım bilemedim.. yani benim bundan çıkarım ne anlayamadım?
fındık kadar düşünceye sahip olmayıpta çat diye buraya yazanlar düşünsün o zaman..
ne diyeyim?
hepimiz kocaman insanlarız. kimsenin aklına en ufacık birşey gelmez mi..
iş oralara geldikten sonra kusura bakmayın da yetkili biri de az çok size directten yazıpta alır o bilgiyi tekrar..
mesela kimse sormuyor acaba yorumcunun rızası alınarak söylenilmiş birşey midir diye değil mi?
Allah aşkına artık herşeye olumsuz bakmayı bırakın olur mu?
iyi niyet her zaman iyiniyeti doğurmuyor demek ki..
teşekkür ediyorum.
kendine bazı şeyleri en ufak bir soru bile sorma gereği duymayan ama en küçük konularda bile 'kavga edebilme' duyarlılığını elden bırakmayan sevgili arkadaşlarımdan da özür diliyorum.
ben yanlış yapmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?