Binnaz Abla

Sevgili A audrey_24 .
Evet bu bilgi ilk seka 'dan geldi. Ama o zaman benim mesaj kutum seka'ya güvenebilir miyiz ? diye dolup taşmadı. Dün geceden beri bir sürü insan bu iletişim şeysi gerçekten bu yorumcuya ait mi ? diye soruyor. Haklılar da. İyi niyetle yardımcı olmanın yolu bu değil... hassasiyetlere azami derece de özen gösteren insanım. Göstermeyene de tepkimi koyarım.
Bir yandan insanlara iyilik yaptığını söyle, sonra anlayamadılar diye "bön " de. İtiraz edene ya da bu yaptığınız doğru değildi diyene dönüp " fındık kadar düşünceli" de.. Daha da olmadı üslupsuzlukla suçla.. " Kaşığın ucu ile verip, sapıyla da göz çıkarmak" denir buna...

kızlar
unutulan ve A audrey_24 ün yazdığı çok güzel birşey var
falcılar hepimizden para alıyor
ne kadar candan yakın olursanız olun
kimse haftada bir yada iki o kadar parasını aldığı kimseyi incitmez
çünkü onun işi de bu.
ben yazdıklarımız üslupsuz olduğunu düşünmüyorum.
evet bön dedim sebebi de belli
sizlerin yadıklarınızı ah bir çıkarsak tatlı hanımlar :)
burada konusunda exper olan insanlara demedim
açık açık bazı şeyleri yazanlara dedim
bu beni bağlar..
Allah aşkına ya çocuk musunuz siz..
derdini anlat anlat sonuç : ama bön dedi, ama fındık dedi mi yani..
:) ben sözümün arkasındayım.. evet eğer öyle bir mesaja çıkıpta yani xxx yazıyormuşuz da siteye mi geliyormuş diyen arkadaşın fındık kadar düşüncesinin olmadığını yazdım. beyin değil, dikkat :)
yine bir yangın yeri klasiği.
gitmekte nedir... engelleyin gitsin.
o falcılar sizi zerre kadar umursamıyor, parasız olduğunuzda yoksunuz..
hepimiz baktırıyoruz ama.. üzülüyorum cidden bu 'business' yaklaşımının duygusal algılanmasına..

Iyıde bırıne oyle bır tepkı verılırse sana noluyor gıbı kadınında oyle bır sey soylemesı normal bız herseyı soylıycez karsımızdakı susucak haklısınız mı dıcek.Ortada benım gordugum kendınce ıyılık yaptıgını sanan bırısı var ve sonra bır bakıyor herkes kadına cırlıyor bırden bıre guzel dılle uyarmak yerıne okuduklarımdan anladıgım ne bılıyormusun 'burda ben varım sana ne oluyor bız bılmesı gerekenlere soyledık' boyle bır usupla tepkı verılıyor bunun nerden haberı var gıbı. Insanları o noktaya getırıp sonra 'aaaa tu kaka bak bana ne dedı uslubu yanlıs' demelık bır olay yok bence usluptan once ortada kı olay zaten cok sacma sezgı bana mı soyledı sana mı ben mı dagıttım sen mı olayına dondu durum kı bu bır falcı ya allah askına bu ınsanlara bız PARA verıyoruz PARA babamızın oğlu degıl hıc bırısı. Kı ben gerektıgınde ıslerı zor nelerle ugrasıyorlar dıyen ınsanımdır.

Oda kendınce ıyılık yapmaya calısmıs bırden bıre sana oyle tepkı verılse ? gecen gun burda abuk sabuk bızı darlayan ınsanları bıle bagrınıza basıp sorularına ınsan gıbı cevap verıp kadın bısey paylaşınca mı tepkı cektı acıkcası benım aklım basmıyor buna dıyorum mubalaga yapmıs olabılır,abartmıs olabılır ama sızın verdıgınız tepkıde doğru degıl .

Sekayı severım ama bır hatası olursa arkadaşımında soylerım burdakı gruplaşmayı anlamadım ? Yanı bırını suclamak ıcın suclamak cok yersız gelıyor bana.Sekayla benım muhabetım var severım ama bu yuzden gıdıp haksız olmadıgına ınandıgım bırınıde suclayamam ıcıme sınmez.

Kaldı kı bu maıl adresını falcı vermemıs mı bu ınsanlara onlarla ıletısım kurup ısteyen ıstedıgını yazar bıze ne ? Kadının zaten ıstedıgı bu para kazanmak herkese ulaşmak.Sen ıkı uc kısıye vermısın o daha fazla kısıye soylemıs.Bak dedıgın durumdada benım mesaj kutup doldu dıyorsun ya ordada burda guvenılır ınsanlar ve guvenılmez ınsanlar olarak ayırıyorsun ınsanları ıste oda garıbıme gıdıyor kımse bıryerın muhtarı degıl guvendıgın ınsanlara tabı kı sorabılırsın ama soylıyen ınsanı guvensız olarak ıtham edıyorsun boyle dıyerek.

Ya gecen gun bana ozelden kadın reklam yaptı buraya yazdım o kadar olay olmadı bısey demedınız de buna mı dıyorsunuz ?

Burda emın ol senınle,sekayla,calpellayla muhabetım var ama kazuletle bır kere bıle konusmamısımdır.Benım anlamadıgım olayın bu kadar buyumesı bu duruma gelmesı.Bıze ne yanı bıze ne bız fal baktırıyoruz falcının avukatı degılız hıc bırımız.

Son düzenleme:
Kızlar, Ecem23'e aylar önce baktırmıştım, bana hayatıma girecek kişinin ısrarla isminin baş harfinin M olduğunu söylemişti doğru çıktı, ailesel farklılıklarınız olacak demişti onu da tam anlamıyla bildi. Ama tarih ve ilerleyiş konusunda bilemedi :) Bana sonunu görebileceğiniz ilişki olacak demişti ama aldatıldım jhghjfgd daha sonradan yine baktırdım anı yine çok iyi bildi,o kişinin karakterini de çok iyi bildi. Yani tutturduğu noktalar çok var,bence bu da iyi bir şey, her şeyi bilemez sonuçta önemli noktaları bilse yeter sonunu zaten kimse bilemez :) En beğendiklerim Ecem23 ve Geysu. Geysu da benim kişilik analizimi çok başarılı ortaya çıkarmıştır mesela, kimsenin benim hakkımda değinmediği tam aklımdan geçen düşünceleri söyledi, gelecek için de göreceğiz :))

Son söz ;
Ben kimsenin savunucusu değilim. Tarafı olmadığım tek şey " istediğime istediğimi söyler, yazar, afişe eder, hassasiyetlerini de sallamam çünkü para veriyorum kafası ". İnsani olan, ve insanı hedef alan hiç bir şeye bussiness gözüyle bakmam... Ücret karşılığı iş yapıldığını, herkese aynı şekilde davranıldığını, kimsenin kimsenin babasının oğlu olmadığını bilecek dünya görüşüm ve yaş tecrübemde var...

Ne hassasıyetı allah askınaa ? kadın maılını vermemıs mı bana burdan ulaşın dıye sekanın yaptıgı seyle kazuletın yaptıgı seyde aynı bu neden dert oldu BENIM İÇİN sorun bu ?

Kadın ulu orta mı yazmıs olayı sekanın dedıgı sozle onunkınde bı kac kelıme fark var o bıraz daha abartarak yazmıs,bundan mı zor durumda kalmıs sevgılı falcımız ??

Gıdıp evırıp cevırıp başka taraftan anlamak ıcın yer arıyorsunuz orda bı suru sey yazdım ben ısıne gelene cevap vermek demek bu baska bısey degıl!

Haklı olucam dıye bu kadar kasılmaz bıseylerı anlamak cok zor degıl evet hep sız bılıyorsunuz,herseyın en ıyısını sız bılıyorsunuz. boyle devam bır daha dıyorum kımsede buranın muhtarı degıl uslubtan bahsetmeden once"hopp burda bız varız sıze noluyor" uslubunuzdan kurtulun once bı. Sonra zaten herkes sızın yaşınıza hurmet eder bu zamana kadarda hep ettım.Dıyorumda sızınle muhabettım var,severımde ama bu ortadakı olayada boyle barız bı sekılde tepkı vermek ayıp.Bu yaptıgınız haksızlık. Boyle devam edın .

Bu arada ben daha yeni bir kızın varlığını bilmiyorken Ecem23 ayrılmanızda başka bir kadının etkisi var demişti, sonradan kanıtlandı. Her falcı göremiyormuş galiba bunu, bunun için söyleyeyim dedim, deneyebilirsiniz kızlar gönül rahatlığıyla

slm kizlar.
bayadir yazmiyorum, ama cikan bi kac fal var. yaziyim dedim.
Komple cikmasada bazi dedikleri cikanlar:
VENÜS
NESIBE
ILKAY
KEMAL DEVRIM
NURBANU
FAMA
ZEUS
AYLIN

Iletisimin yüz yüze görüsmenin zamanini bilenler:
kemal, nurbanu, nesibe.. digerlerinde biraz saptama oldu.. ama cikti denilebilir.

diger fallari tekrar dinlemem gerek. simdilik net aklimda olanlar bunlar.
iletisim görüsme kisimlari cikti.diger ufak tefek seylerde.. ama sonuc henüz net yok. tam cikinca tekrar yazicam.
bu arada bu saydiklarima birsürü fal atmisdim yani mesela famaya 5 tane fal atiysam.. 4. seferde tuturdu diyebilirm o da tam degil sonuc olarak..
venüsün her fali degisik olmasina ragmen.. her falinda bisey tuturuyo ucundan. ayni sekilde ilkay.
nesibeye gelince, tavsiyelerine güvendigim tek falci diyebiliirm...ve sizleri bilemem ama ben tavsiyesine uymadigimda süre baya uzuyo..
Asenat Nesibe gibi ayni sekilde konusdu.. tavsiyleri yorumlari ayni yönde.. henüz tarih olarak cikmadi beklemekte.. 3 kez fln baktirdim hep ayni zaman.. bakalim az kaldi. Sezgiyi merak edenler. anda iyidi evet. ama patlayali baya oldu.. tarihlere pek takilmasamda 2-3 gectiyse üzerinden patlamis diyebilirz. Zeus a gelince zaamn olarak cikmadi ..tarihlerde pek iyi degil. ama cogu seyi yasadim diyebilirim dediklerinden ayni sekilde aylin..
Kemal devrime üc kez attim.. bir ay önceden basladim diyebilirim. ilk iki iletisimleri tam tuturdu.. sonu henüz cikmadi.. ama cok az kaldi..yazarim. nurbanu da ayni sekilde 4-5 faldan son attigim falda zaman tutmus kemale net ayni tarihi vermisti.
bu arada hepsine kahve attim. nesibe asenat haric.

bana da ecem23 öyle biri hayatına girecek eskiden dönüş olacak gibi şeyler söylediğinde hakikaten tutuyor. karakterini anını söylediğinde de doğru. ama ilerisi için bu ilişki olacak birlikte olacaksınız gibi sonunu tutturamıyor. sizde de öyle olmuş sanırım değil mi?

Kızdım mızdım ama bu da doğru,şimdi 2 lafı birbirine uymuyor gibi olacağım ama Sevgili kazulet , ben senin açıktan yazıldı savunmana kızdım ve veryansın ettim ama "falcılar hepimizden para alıyor
ne kadar candan yakın olursanız olun........o falcılar sizi zerre kadar umursamıyor, parasız olduğunuzda yoksunuz.
." sözüne de sonuna dek katılıyorum.

Bu kadarcık birşeyden de Seka'nın üyeliğimi sildiriyorum-gidiyorum mantıgına da kızıyorum. Yeri geliyor burada tartışma da yasıyoruz yeri geliyor paylaşımda da bulunuyoruz. Her tartışmadan sonra tartışanlar üyelik sildirecek duruma gelseydi bir önceki tartışmamızda sen de ben de çoktaaan buraları terk-i diyar etmiş olurduk. Ne gerek var.....Yaparsın savunmanı,söylersin sözünü ama topiği terk etmek seni sevenleri cezalandırmaktır aslında.

Ben de şöyle oldu her şeyini bildi hayatıma girecek kişinin sizde de bildiği gibi, ilişki de oldu olacak demişti dediği gibi, ama sona kadar gideceksiniz tarzında bir şey demişti yani uzun sürecek dedi ben aldatıldım, kısmen öyle sayılır :) iyi tutturuyor ama o kadarı da olsun bunu bile zor tutturuyor bazıları :)

sezgi ye ulaşamayanlara müjde :)
bana dm ulaşın minnoşlar:)

Gerçekten son olarak cevap hakkımı kullanıyorum bu konu hakkında. Üyeliğim silinmiş olsaydı uğraşmazdım da.
ben ilk olarak bunları yazdığımda kimse mailine ulaştığımı düşünmedi hatta ben birilerine yazınca da şaşırdılar. Fakat kazulet in yazdığından sonra ben bile birçok mesaj aldım meselenin bu anlama geldiğiyle alakalı bu da demektir ki arada tarz farkı var ben aleni bir şey yazmamışım.
kimseyle husumetim yok, kendimi hakaret etmeden de ifade edebilirim o yetiye sahibim.
A audrey_24 gerçekten sempati duyduğum özelimi paylaştığım insanlardan biridir ve onun gibi, ondan daha yakın olduğum, samimiyetim olmadığı halde karşılıklı sempati duyduğumuz insanların da beni yanlış anlaması beni üzer.
Adı geçen yorumcu herkesle bir falcı olmaktan daha yakın iletişim kurmuştur, bunu hiçbir mecburiyeti olmadan yapmıştır ve benimle de belki biraz fazlasıdır çünkü gece gündüz demeden tüm üzüntülerimi dinledi sağolsun.
Ona bu denli vefa borcum olmasaydı öylesine bir falcı olsaydı da zor durumda bırakmak istemezdim ama ortada gördüğüm risk beni duygusal olarak da tetikledi.
kazulet ile alakalı yargımda bir adım dahi geri atmıyorum çünkü kıyas yaptığımda yazılanların aynı kapıya çıkmadığını gayet görebiliyorum.
iyilik meleği falan değilim burada duygusal alışverişte bulunduğum güzel insanlar var ve ilk kez böyle bir sürtüşmeye giriyorum ki o da asla kendi çıkarımı gözettiğim için değil.
özetle; benim sıkıntım böyle bir bilgi paylaşılırken incelikli davranılmamasıydı. Örneğin; @usagie foruma açık açık mail mevzusunu yazdı bu da demektir ki; bilgi paylaşılırken hassasiyet gösterilmemiş.
capella79 ya da şu hususta katılıyorum; kazulet kimsen aldıysa bu bilgiyi belki gizliliği konusunda uyarmamıştır ama kaç yaşında insanlarız burayı sitelerin okuduğunu da,böyle bir şeyin yorumcuyu zora düşürdüğünü de anlayabiliriz bana göre.
belki de ben fazla detaylı düşünmüşümdür zaten doğru benim,hepiniz yanlışsınız iddiasında da asla değilim sadece elimdeki donelerin beni haklı çıkarabileceği kanısındayım.
burada kimseyle alakalı yargım değişmiş değil bir kişi dışında benim hakkımda yargı değiştiren insanlar var sa da asla kırgın değilim,sevgiler...

sevgili capella79 forumu terk etmek tamamen kendi mizacım dışına çıktığımı düşündüğüm için almış olduğum bir karardır. Kavga ettik küstüm oynamıyorum tarzında bir durum değil ki herkesin de hassasiyet gösterdiği konular aynı olamaz. Bir duruma karşı hepimiz aynı reaksiyonu verebiliyor olsaydık aynı hayatları yaşardık zaten.
Benim tavrım genel geçer durumlara aykırılık gösteriyordur ona bir şey söyleyemem tabi ki.

Sekam bu konuda önceki yazılarımı okursan ki okudun tamamen senin tarafındayım. Açıktan yazıldı savunması YALAN bir savunmaydı ben buna kızdım,özelden paylaşılan bir bilgiydi kaldı ki ben sadece bunu 2 kişiyle paylaştım. Senin bu paylaşımı çok üsturuplu yaptıgını düşünüyorum hala,parayı veren düdüğü çalar,istediğini-istediği biçimde paylaşır mantıgına da kızıyorum ama paramız olmasa fal da olmaz bunu da biliyorum.

Dellendirme adamı,otur oturdugun yerde,ben sana mailden vs. ulaşmak istemyorum,burada yazdıklarını okumayı da sevyorum

Sezgiyi çok beğenenler benim mesaj kutumu kızartabilirler mi

Kızlar Dün ki serzenişime yeterli dönüş almadım daha açık yazayım; Sezgiyi yakalamak konusunda problem yaşayanlar yazsınlar bana yeni bir yöntemim var

sezgi ye ulaşamayanlara müjde :)
bana dm ulaşın minnoşlar:)

canım ben sezgiye ulasabilme yolunu anladım da simdi mail atıyoruz binnazda onlime mi oluyor anlaöadım fal kredim varda orda onun icin bekletiyorum

bu mesajların hepsi tamamen aynı kapıya çıkıyorsa cidden benim düşünce tarzımda,yaklaşımımda problem var demektir yapabileceğim başka hiçbir açıklama ve savunma da yok.
Dediğim gibi ben yazdığımda üye olmayanlara bile açık olan bu topikte "mailden ulaşılıyor" manası çıkmasın diye gerekirse herkese tek tek haber verdim ama dün itibariyle forumda mail muhabbeti alenen dönmeye başladığına göre de arada hiçbir fark olmadığını kabullenemiyorum maalesef ve gerçekten de söyleyebileceğim her şey bu kadar.

Capella'cığım "Bu kadarcık birşey" kısmına da benim gönlüm razı değil. Seka kendisine güvenen birine karşı tamamen zor durumda kaldı ve kalacak. Çünkü dün itibarı ile bu bilgi paylaşımı kontrolden çıktı... Hakeza muhtemelen yorumcuda zor durumda kalacak....

benim tarafımda olmasan da kızmazdım sana kırılmazdım da gerçekten kimseden taraf olmasını falan da beklemedim ama gerçekten sanabileceğinizden daha çok üzüldüm kaç sayfadır bunlar tartışıldığı için ve olay hakaret boyutuna taşındığı için.
Ben çok tükürdüğümü yaladım defalarca aldatıldığım adama da döndüm yani foruma da dönebilirim koca koca konuşmaya gerek yok ama belki bir süre uzak kalmak gerçekten en iyisi galiba, seviyorum seni konu bensem ve taraf olunacaksa bile asla karşı tarafta olmam:)

Peki kazulet 'e bu bilgiyi kim verdi?

vallahi billahi duygu sömürüsü falan da değil bu fitil ateşlendiğinden beri ağlayıp duruyorum belki de ruh halim iyi olmadığından belki de gerçekten ben abarttım ama konuya tamamen içsel ve duygusal yaklaştım. tartıştığım şahsın tavrı ve hakaretleri doğrultusunda onun dışında da herkesten özür diliyorum.

Senin ÖZÜR DİLENECEK bir sey yaptıgını düşünmüyorum. Topiğin "kavgacı tayfasından biri olarak" olayı büyütmeseydim keşke. Bunca zamandır bu topikte ne güzel muhabbetler yapıyoruz son zamanlarda NEDEN burası yangın yerine dönmeye başladı acaba........

Gerçi biz gryup olduk,topik bizimmiş gibi davranıyoruz,begendiğimiz falcıları paylaştıgımızda falcı yanlısı veya yakını oluyoruz......

ÜSLUP var ya o üslup.....Dil var ya dil.....Bal da eder zehir de....Seka'nın paylaşımında zehir yoktu....İsteyen istediğini anlasın. Tartışma da buradan çıktı. Uslüptan.....yalan savunmadan....Yoksa fal-para ilişkisini hepimiz biliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…