Sevgili A audrey_24 .Sekacım senı severım bılırsın ama bu etıketledıgın konusmayla,kazuletın konusmasında ne fark var allah askına ?Ben olaya dısardan bakmaya calısıyorum kı kazuletle bır muhabetımde yoktur ozelını bılmem etmem ama bu durum cok garıbıme gıttı.
Boyle bır durum ıcın foruma,arkadaşlarına kusulup gıdılır mı ?
Belkı bıraz mübalağa yapmıs olabılır ama sende aynı kapıya cıkan sozlerı soylemısın.Aynı kısının adı gecıyor sonucta bunu herkes anlar o yazıyı goren herkes anlar bence kı burda oyle fal bakan kac tane falcı var hepsınıde bılıyoruz. Belkıde gec fark etmıs, oda ben boyle bısey bılıyorum belkıde gormeyenler var dıye yazmıstır bunun bu kadar abartılmasını anlamadım bu kadar sıkma canınıda,bence cok abartıldı.
kızlar bunu hepımıze soyluyorum sız sanıyormusunuz kı bu falcılar sıze soyledıklerını sadece sıze soyluyor hepsı herkesle aynı samımıyette ve uzaklıkta bence kendı fıkrım ne kadar ınsanları elestırıp ıste falında herkese canım cıcım dıyor dıye kızıyorsak bu durumdada adam veya kadın ısını yapmak ıcın aynı ıletısımı pr'i yapıyor musterısıyle o yuzden kendınızı uzmenıze bıle degmez falcılar ıcın.
Sevgili A audrey_24 .
Evet bu bilgi ilkseka 'dan geldi. Ama o zaman benim mesaj kutum seka'ya güvenebilir miyiz ? diye dolup taşmadı. Dün geceden beri bir sürü insan bu iletişim şeysi gerçekten bu yorumcuya ait mi ? diye soruyor. Haklılar da. İyi niyetle yardımcı olmanın yolu bu değil... hassasiyetlere azami derece de özen gösteren insanım. Göstermeyene de tepkimi koyarım.
Bir yandan insanlara iyilik yaptığını söyle, sonra anlayamadılar diye "bön " de. İtiraz edene ya da bu yaptığınız doğru değildi diyene dönüp " fındık kadar düşünceli" de.. Daha da olmadı üslupsuzlukla suçla.. " Kaşığın ucu ile verip, sapıyla da göz çıkarmak" denir buna...
Son söz ;
Ben kimsenin savunucusu değilim. Tarafı olmadığım tek şey " istediğime istediğimi söyler, yazar, afişe eder, hassasiyetlerini de sallamam çünkü para veriyorum kafası ". İnsani olan, ve insanı hedef alan hiç bir şeye bussiness gözüyle bakmam... Ücret karşılığı iş yapıldığını, herkese aynı şekilde davranıldığını, kimsenin kimsenin babasının oğlu olmadığını bilecek dünya görüşüm ve yaş tecrübemde var...
Kızlar, Ecem23'e aylar önce baktırmıştım, bana hayatıma girecek kişinin ısrarla isminin baş harfinin M olduğunu söylemişti doğru çıktı, ailesel farklılıklarınız olacak demişti onu da tam anlamıyla bildi. Ama tarih ve ilerleyiş konusunda bilemedi :) Bana sonunu görebileceğiniz ilişki olacak demişti ama aldatıldım jhghjfgd daha sonradan yine baktırdım anı yine çok iyi bildi,o kişinin karakterini de çok iyi bildi. Yani tutturduğu noktalar çok var,bence bu da iyi bir şey, her şeyi bilemez sonuçta önemli noktaları bilse yeter sonunu zaten kimse bilemez :) En beğendiklerim Ecem23 ve Geysu. Geysu da benim kişilik analizimi çok başarılı ortaya çıkarmıştır mesela, kimsenin benim hakkımda değinmediği tam aklımdan geçen düşünceleri söyledi, gelecek için de göreceğiz :))
Kızdım mızdım ama bu da doğru,şimdi 2 lafı birbirine uymuyor gibi olacağım ama Sevgilikızlar
unutulan ve A audrey_24 ün yazdığı çok güzel birşey var
falcılar hepimizden para alıyor
ne kadar candan yakın olursanız olun
kimse haftada bir yada iki o kadar parasını aldığı kimseyi incitmez
çünkü onun işi de bu.
ben yazdıklarımız üslupsuz olduğunu düşünmüyorum.
evet bön dedim sebebi de belli
sizlerin yadıklarınızı ah bir çıkarsak tatlı hanımlar :)
burada konusunda exper olan insanlara demedim
açık açık bazı şeyleri yazanlara dedim
bu beni bağlar..
Allah aşkına ya çocuk musunuz siz..
derdini anlat anlat sonuç : ama bön dedi, ama fındık dedi mi yani..
:) ben sözümün arkasındayım.. evet eğer öyle bir mesaja çıkıpta yani xxx yazıyormuşuz da siteye mi geliyormuş diyen arkadaşın fındık kadar düşüncesinin olmadığını yazdım. beyin değil, dikkat :)
yine bir yangın yeri klasiği.
gitmekte nedir... engelleyin gitsin.
o falcılar sizi zerre kadar umursamıyor, parasız olduğunuzda yoksunuz..
hepimiz baktırıyoruz ama.. üzülüyorum cidden bu 'business' yaklaşımının duygusal algılanmasına..
Ben de şöyle oldu her şeyini bildi hayatıma girecek kişinin sizde de bildiği gibi, ilişki de oldu olacak demişti dediği gibi, ama sona kadar gideceksiniz tarzında bir şey demişti yani uzun sürecek dedi ben aldatıldım, kısmen öyle sayılır :) iyi tutturuyor ama o kadarı da olsun bunu bile zor tutturuyor bazıları :)bana da ecem23 öyle biri hayatına girecek eskiden dönüş olacak gibi şeyler söylediğinde hakikaten tutuyor. karakterini anını söylediğinde de doğru. ama ilerisi için bu ilişki olacak birlikte olacaksınız gibi sonunu tutturamıyor. sizde de öyle olmuş sanırım değil mi?
sezgi ye ulaşamayanlara müjde :)
bana dm ulaşın minnoşlar:)
kızlar
şuan işim çok yoğun
kusura bakmayın yalnızca eski üyelere 'sistemde' nasıl yakalabildiğimi anlattım
bunun yayılmasını da istemiyorum
sonra bir yanlış anlaşılma olmasın kimse kimseyi zor durumda bırakmasın
öpüldünüz
:)
sevgiliKızdım mızdım ama bu da doğru,şimdi 2 lafı birbirine uymuyor gibi olacağım ama Sevgilikazulet , ben senin açıktan yazıldı savunmana kızdım ve veryansın ettim ama "falcılar hepimizden para alıyor
ne kadar candan yakın olursanız olun........o falcılar sizi zerre kadar umursamıyor, parasız olduğunuzda yoksunuz.." sözüne de sonuna dek katılıyorum.
Bu kadarcık birşeyden de Seka'nın üyeliğimi sildiriyorum-gidiyorum mantıgına da kızıyorum. Yeri geliyor burada tartışma da yasıyoruz yeri geliyor paylaşımda da bulunuyoruz. Her tartışmadan sonra tartışanlar üyelik sildirecek duruma gelseydi bir önceki tartışmamızda sen de ben de çoktaaan buraları terk-i diyar etmiş olurduk. Ne gerek var.....Yaparsın savunmanı,söylersin sözünü ama topiği terk etmek seni sevenleri cezalandırmaktır aslında.
Sekam bu konuda önceki yazılarımı okursan ki okudun tamamen senin tarafındayım. Açıktan yazıldı savunması YALAN bir savunmaydı ben buna kızdım,özelden paylaşılan bir bilgiydi kaldı ki ben sadece bunu 2 kişiyle paylaştım. Senin bu paylaşımı çok üsturuplu yaptıgını düşünüyorum hala,parayı veren düdüğü çalar,istediğini-istediği biçimde paylaşır mantıgına da kızıyorum ama paramız olmasa fal da olmaz bunu da biliyorum.sevgilicapella79 forumu terk etmek tamamen kendi mizacım dışına çıktığımı düşündüğüm için almış olduğum bir karardır. Kavga ettik küstüm oynamıyorum tarzında bir durum değil ki herkesin de hassasiyet gösterdiği konular aynı olamaz. Bir duruma karşı hepimiz aynı reaksiyonu verebiliyor olsaydık aynı hayatları yaşardık zaten.
Benim tavrım genel geçer durumlara aykırılık gösteriyordur ona bir şey söyleyemem tabi ki.
Sezgiyi çok beğenenler benim mesaj kutumu kızartabilirler mi
Kızlar Dün ki serzenişime yeterli dönüş almadım daha açık yazayım; Sezgiyi yakalamak konusunda problem yaşayanlar yazsınlar bana yeni bir yöntemim var
sezgi ye ulaşamayanlara müjde :)
bana dm ulaşın minnoşlar:)
kızlar
şuan işim çok yoğun
kusura bakmayın yalnızca eski üyelere 'sistemde' nasıl yakalabildiğimi anlattım
bunun yayılmasını da istemiyorum
sonra bir yanlış anlaşılma olmasın kimse kimseyi zor durumda bırakmasın
öpüldünüz
:)
ya bi kalıp yaptım herkese copy paste ettim
valla suan bile müşteri var önümde :)
ben böyle çok ciddi bişey yapıyomuşum gibi yazıyorum size
ya geri dönüşleri istiyorum ama
bende baktırdığım için
merak ediyorum bebitolar
canım ben sezgiye ulasabilme yolunu anladım da simdi mail atıyoruz binnazda onlime mi oluyor anlaöadım fal kredim varda orda onun icin bekletiyorum
Capella'cığım "Bu kadarcık birşey" kısmına da benim gönlüm razı değil. Seka kendisine güvenen birine karşı tamamen zor durumda kaldı ve kalacak. Çünkü dün itibarı ile bu bilgi paylaşımı kontrolden çıktı... Hakeza muhtemelen yorumcuda zor durumda kalacak....Kızdım mızdım ama bu da doğru,şimdi 2 lafı birbirine uymuyor gibi olacağım ama Sevgilikazulet , ben senin açıktan yazıldı savunmana kızdım ve veryansın ettim ama "falcılar hepimizden para alıyor
ne kadar candan yakın olursanız olun........o falcılar sizi zerre kadar umursamıyor, parasız olduğunuzda yoksunuz.." sözüne de sonuna dek katılıyorum.
Bu kadarcık birşeyden de Seka'nın üyeliğimi sildiriyorum-gidiyorum mantıgına da kızıyorum. Yeri geliyor burada tartışma da yasıyoruz yeri geliyor paylaşımda da bulunuyoruz. Her tartışmadan sonra tartışanlar üyelik sildirecek duruma gelseydi bir önceki tartışmamızda sen de ben de çoktaaan buraları terk-i diyar etmiş olurduk. Ne gerek var.....Yaparsın savunmanı,söylersin sözünü ama topiği terk etmek seni sevenleri cezalandırmaktır aslında.
benim tarafımda olmasan da kızmazdım sana kırılmazdım da gerçekten kimseden taraf olmasını falan da beklemedim ama gerçekten sanabileceğinizden daha çok üzüldüm kaç sayfadır bunlar tartışıldığı için ve olay hakaret boyutuna taşındığı için.Sekam bu konuda önceki yazılarımı okursan ki okudun tamamen senin tarafındayım. Açıktan yazıldı savunması YALAN bir savunmaydı ben buna kızdım,özelden paylaşılan bir bilgiydi kaldı ki ben sadece bunu 2 kişiyle paylaştım. Senin bu paylaşımı çok üsturuplu yaptıgını düşünüyorum hala,parayı veren düdüğü çalar,istediğini-istediği biçimde paylaşır mantıgına da kızıyorum ama paramız olmasa fal da olmaz bunu da biliyorum.
Dellendirme adamı,otur oturdugun yerde,ben sana mailden vs. ulaşmak istemyorum,burada yazdıklarını okumayı da sevyorum
PekiCapella'cığım "Bu kadarcık birşey" kısmına da benim gönlüm razı değil. Seka kendisine güvenen birine karşı tamamen zor durumda kaldı ve kalacak. Çünkü dün itibarı ile bu bilgi paylaşımı kontrolden çıktı... Hakeza muhtemelen yorumcuda zor durumda kalacak....
Senin ÖZÜR DİLENECEK bir sey yaptıgını düşünmüyorum. Topiğin "kavgacı tayfasından biri olarak" olayı büyütmeseydim keşke. Bunca zamandır bu topikte ne güzel muhabbetler yapıyoruz son zamanlarda NEDEN burası yangın yerine dönmeye başladı acaba........vallahi billahi duygu sömürüsü falan da değil bu fitil ateşlendiğinden beri ağlayıp duruyorum belki de ruh halim iyi olmadığından belki de gerçekten ben abarttım ama konuya tamamen içsel ve duygusal yaklaştım. tartıştığım şahsın tavrı ve hakaretleri doğrultusunda onun dışında da herkesten özür diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?