- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
butun olayları şimdi okudum teker teker falcı bilgisinin bu kadar gizli oldugunu tahmin edemeyip fotumda böyle bir sey yazınca fındık beyinli oldugum icin çzür diliyorum sevgili arkadaslardan,düşünemedim. ikinci olarak da yazılan hakaretlerden sonra kırmızı cizgi cekmek de yeni moda heralde,neyse ki ben sana senin uslubundan cevap vermeyecek biriyim bu da benim kırmızı cizgimtatlım ben engeli bastığım için göremiyorum.
hanımefendi ile hiç bir samimiyetimiz yok.
kendisi bize direkt iletti doğrudur..
hala mı tartışılıyor anlamadım? göremediğim için..
bence gerek yok, anlamayana kulak görmeyene göz olamazsın..
net..
neydi mevzu vay efendim sen niye böyle dedin öyle mi..
sana o kadar hakaretvari cümleler sergilensin sus ama sen cevap verince de :)
kimse kimsenin tavrını onaylamak zorunda değil
rahatsız olduğunuz ve değer verdiğiniz şeyi özelden yazarsınız
sizi rencide edecek bir durum ise (yada zarar verdiğini düşünüyorsanız) karşınızdakine iletirsiniz
o da yanlış düşünüyor olabilir
o konuda aksiyon alıp almamakta o kişiyi bağlar
yeter artık ayıp
burada yazı yazan, şu hengame de fallarını anlatmaya çalışan insanlardan
bu kadar ütopik bir falsevici tavırlardan .. dedikodunuzu hakaretinizi bari kendi aranızda yapın gençler..
insanlar sohbet etsin yahu..
siz aranızda yazın..
ama orada fal bakan hanımla alakalı bir amaç olsa idi (olumsuz hani siz hep en olumsuzu düşünüyorsunuz ya) durum
daha farklı olurdu..
eleştiriyi ve dozunu bilin :)
hepimiz haddimizi bilelim. burası kırmızı çizgi.
Bak heyecanlandım şimdi, yeni biri deyince ...
Bakalim 6 aydir hic iletisimimiz yok nasil olacak bilemiyorumÇok güvendiğim bir yorumcuya sormuştum.Bu inat düşünüp düşünüp yapmama durumu ne kadar etkiler diye...2 geri çekilir 3 geri çekilir 4.de mutlaka gelir o kadar etkilemez dedi..çok emin bir şekilde..seninde aklında bulunsun....
tatlım fındık kadar düşüncesi demek ile beyin demek farklıdır.butun olayları şimdi okudum teker teker falcı bilgisinin bu kadar gizli oldugunu tahmin edemeyip fotumda böyle bir sey yazınca fındık beyinli oldugum icin çzür diliyorum sevgili arkadaslardan,düşünemedim. ikinci olarak da yazılan hakaretlerden sonra kırmızı cizgi cekmek de yeni moda heralde,neyse ki ben sana senin uslubundan cevap vermeyecek biriyim bu da benim kırmızı cizgim
Hiç ısrar etmeVence gelmeden baktırmam. Gelir mi ki acaba ? Onu da imam nikahı garantili fal isteyen biri kaçırmıştı... Offf ki ne offf...
işteFındık beyinliler...bön.....kim yazdı acaba......
Ben bu bilgiyi özelden almadım diye....açıkça kim yalan söyledi acaba....Sonra da sizleri engelledim,muhattabım değilsiniz ben ulu kişiyim havalarına kim girdi acaba......Vaktiyle de Venceyi kim kaçırdı acaba.....Son zamanlarda topiğe dahil olduktan sonra tartışmaların FİTİLİNİ kim ateşliyor ACABA? 1 KIŞI.....Garip değilmi........
çevir kazı yanmasın derler buna da iştetatlım fındık kadar düşüncesi demek ile beyin demek farklıdır.
sen öyle algılıyor isen de algını değiştirmek için birşey yapamıyorum kusura bakma.
Bakalim 6 aydir hic iletisimimiz yok nasil olacak bilemiyorumCok guvendigin yorumcu kimdir merak ettim fakat :)
çevir kazı yanmasın derler buna da işte
bu sey demek birine ayı gibi dersin sonra dersin ki ama sana hakaret etmedim ayı değil gibi dedim aynı o hesap işte,neyse zekam yetmemiş olabilir fındık düsünceli yada beyinli herneyseçevir kazı yanmasın derler buna da işte
Ağır tahrik varrr.....Valla mı...premses den başka biri mi bu? ha haaa....bu arada sema vence yokluğunda gideri var bak söyleyeyim...
Isteyen ıstedıgı gıbı anlamaya devam edıyor benım bahsettıgım sey sekanın paylaşımıda,kazuletın paylaşımıda aynı kapıya cıkıyor bunu hala dusunuyorum ve arkasındayım dıyorum abartmıs,mübalağa yapmış olabılır ama o konusmaları okuyan anlar yanı bı sekılde bu kadına ozelden ulaşılabılıyor dıye sekanın yazdıgındanda bu anlasılır,yada bende bır sorun var ben gorunce dırek anlamıstım,
bırısıde cıksın ben oyle anlamıyorum desın bana.
Kazuletın yazdıgı seyler ozelden konusulup bı sekılde sılıne bılırdı benım bahsettıgım olay bu. Hımmm sen bunu nerden bılıyorsun bakıyım,bu bızım ozelımız gıbı tepkı verılmesı garıbıme gıttı heralde bunuda 3 kez yazıyorum ama yıne baska yerlere cekılıcek.Ve o ınsana verılen tepkı cok mu doğru.Benım demek ıstedıgım FALCILARLA bı alıs-verısımız var sen oyle gormıye bılırsın ama ınan falcıda emınım senın derdıne senın kadar uzuluyordur ? bu kurulan duygusal bagı benım bunyem anlamıyor (ki benımde cok sevdıgım ayrı tuttugum,işini ıyı yaptıgını dusundugum ısımler vardır ama sınırımı bılırım bır mesefa koyarım arama falcıyla zaten koymazsam o faldan cıkar kendımı kandırmaya kankalıga doner) ve ben o dedıgımınde sonuna kadar arkasındayım sekayı severım oda bılır ama bır hatası varsa buda soylenır huraaa bırısı bısey yazdı hepımız saldıralım mantıgını benım aklım almıyor.
Ne desem zaten haklı cıkıcak bır taraf bulunucak .
Yani çok mühim değil ama hala o kadar çok bilmeyen var mıymış
Sema ne aralar giriyor dün çevrimiçiydi fal attım şuan sırada 3 kişi var görüküyor sonra çevrimdışı oldu hala girmediValla mı...premses den başka biri mi bu? ha haaa....bu arada sema vence yokluğunda gideri var bak söyleyeyim...
çok haklısın canım gferçekten yazmaya devam etmeyeceğim zaten bugün senin gibi güzel insanlardan öyle güzel dönüşler aldım ki beni çok mutlu etiniz çok sağolSekacim cevap verme bence hic yorma guzel ellerini herkes senin iyi niyetinu biliyor ben tanimasamda hisssettim yazdiklarindan operim.
Ben, M Motherofdragon ,bu sey demek birine ayı gibi dersin sonra dersin ki ama sana hakaret etmedim ayı değil gibi dedim aynı o hesap işte,neyse zekam yetmemiş olabilir fındık düsünceli yada beyinli herneyse
Ağır tahrik varrr.....
dün semayı ben denedim acayip kısaydı ama şak şak şak tarih yazmış şimdide kemal devrimi cok okudum onu deneyeyim diyorum, fal cok garip ya böyle atak gibi geliyor illa baktırmam lazımAğır tahrik varrr.....
Yanındayımm canımm kafanı takmaçok haklısın canım gferçekten yazmaya devam etmeyeceğim zaten bugün senin gibi güzel insanlardan öyle güzel dönüşler aldım ki beni çok mutlu etiniz çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?