Binnaz Abla

butun olayları şimdi okudum teker teker falcı bilgisinin bu kadar gizli oldugunu tahmin edemeyip fotumda böyle bir sey yazınca fındık beyinli oldugum icin çzür diliyorum sevgili arkadaslardan,düşünemedim. ikinci olarak da yazılan hakaretlerden sonra kırmızı cizgi cekmek de yeni moda heralde,neyse ki ben sana senin uslubundan cevap vermeyecek biriyim bu da benim kırmızı cizgim

Bakalim 6 aydir hic iletisimimiz yok nasil olacak bilemiyorum Cok guvendigin yorumcu kimdir merak ettim fakat :)

tatlım fındık kadar düşüncesi demek ile beyin demek farklıdır.
sen öyle algılıyor isen de algını değiştirmek için birşey yapamıyorum kusura bakma.

işte capella79 cığım demek istediğim tam olarak buydu gerçekten tartışma üslubu yok ve sizin olayınızda da aynısını yaptı. Saldırıp saldırıp saf ayağına yattı tamam ben sert girmiş olabilirim ama üslup konusunda bu tarz da biri bana ders veremez kimse kusura bakmasın.

Yaa kizlar negatif ve gereksiz igeneleyici uslupla yazan arkadaslara lutfeb cevap vermeyelim bence cevap verdikce gereksiz yoruyoruz kendimizi kavga isteyen azalarak yokolsun forumda bu forumda dostluk pozitif enerji ve paylasim istiyorum kisisel fikrim:))

A audrey_24 şekercim ben de dışarıdan baktığım bi gözle "hmm sen bunu nerden biliyosun" bakayım gibi bi durum olmadığını düşünüyorum. Aksine seka'nın şu mesajı öyle olmadığını gösteriyor.

Yani çok mühim değil ama hala o kadar çok bilmeyen var mıymış

Burada haklı haksız yok aslında. kazulet in de iyi niyetle yaptığını sanıyorum insanlar ulaşamadı diye ancak sadece hassas davranmamış. Olay bu bilginin paylaşılması değil ki, ayağa düşmesi ve forumda afişe edilmesi. Kalbi güzel M Motherofdragon mın da tepki göstermesinin en büyük sebebi bu aslında çünkü başta sözü geçen falcı ile kendisi zor durumda kalmış oluyor. Biliyorsunuz siteler burayı adım adım takipliyor ve böyle bir şeyle karşılaştıkları takdirde söz konusu kişinin zor durumda kalması muhtemel.

Bi de şunu anlamadım kazulet "sistemde" nasıl yakalanabildiğini bildiğini söylemişsin, konuşulan yöntem sistemde yakalamayla ilgili değil ki, ha başka bir şey söylediysen o ayrı.

M Motherofdragon sen de kendine gel minik güzelcim, bi yere gidemiyorsun, kapıyı kapattım üstüne kitledim, pışıııık.

Valla mı...premses den başka biri mi bu? ha haaa....bu arada sema vence yokluğunda gideri var bak söyleyeyim...
Sema ne aralar giriyor dün çevrimiçiydi fal attım şuan sırada 3 kişi var görüküyor sonra çevrimdışı oldu hala girmedi

Sekacim cevap verme bence hic yorma guzel ellerini herkes senin iyi niyetinu biliyor ben tanimasamda hisssettim yazdiklarindan operim.
çok haklısın canım gferçekten yazmaya devam etmeyeceğim zaten bugün senin gibi güzel insanlardan öyle güzel dönüşler aldım ki beni çok mutlu etiniz çok sağol

bu sey demek birine ayı gibi dersin sonra dersin ki ama sana hakaret etmedim ayı değil gibi dedim aynı o hesap işte,neyse zekam yetmemiş olabilir fındık düsünceli yada beyinli herneyse
Ben, M Motherofdragon , ncarenot ,ve senin zekası söylenenleri anlamaya yetmiyor,habire yanlış anlıyoruz....Üzülme,yanlız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…