Binnaz Abla

bu sey demek birine ayı gibi dersin sonra dersin ki ama sana hakaret etmedim ayı değil gibi dedim aynı o hesap işte,neyse zekam yetmemiş olabilir fındık düsünceli yada beyinli herneyse
aslında her türlü hakarete girip sonra da millete üslup dersi veren biriyle tartışmak gerçekten de çok mantıksız.
Bir de böyle bir tartışma üslubu yok bana göre gerçekten.

dün semayı ben denedim acayip kısaydı ama şak şak şak tarih yazmış şimdide kemal devrimi cok okudum onu deneyeyim diyorum, fal cok garip ya böyle atak gibi geliyor illa baktırmam lazım
Sema ya attım bekliyorum valla nasıl bilmiş mi bişeyler ilk defa attım

kızlar tartışmaların detayını bilmiyorum, o konuları pek okumuyorum da ancak burda hepimizin aslında derdi ortak. kırmayın lütfen birbirinizi

"Kardeşim dedim
Acılarıma da kardeş olur musun?

Baltasını havaya kaldırdı
Yükselemezdi daha
Söyledim
- Haydi acılar haydi az daha

Dedim kardeşim
Omuz başlarımdaki şu yara
Ormanların serin gölgesindeki papatya değil
Arif bir bilinçle yürürken oldu
Yüce buyrukla ..."

zaten 'sistem' de dedim bilinçli bir şekilde... :) aksini iddia etmedim.
teşekkür ederim.
isteyen istediğini söyleyebilir dediğim gibi.. sorun yok.
nerden bakarsan oradan görürsün.
ben o kızcağızlarında art niyetli olduğunu düşünmüyorum.
tamamiyle duygusal bir bağ ve koruma içgüdüsü ama yolu yanlış bana göre.
devam edebilirler sorun yok :)

Ben bir kere baktırdım ama hoşuma gitti..ondan çok takipçisi değilim bilemedim ne zamanlar girdiğini...
çıktı mı hiçç ben kime baktırdıysam patladı biraz Bilge Özdoğru ve Gizem Sitare çıktı Falkutusunda Esmanur a katina ve kahve attım andan analizlerde çok iyiydi geçmişten bildi ama gelecek patladı

evwt

Vence 2 kötü yorumla kaçmamıştır, başka üyelik çoktan almıştır merak etme Capellam :)

şöyle

Keşke ilk mesajın ve üslubun da bu şekilde yapıcı olsaydı.

Keşke ilk mesajın ve üslubun da bu şekilde yapıcı olsaydı.
Sevgili hadicanimsendee
benim ilk msjım bu şekilde idi zaten
sonrasında olay kopmuş ben üstüne geldim
kimse sana sallarken sen ben kibarcık olayım demezsin hadicanimsendee
bu herkese karşı tekrar arz eden bir durum ise
özelden yazan herkese (ki çekiniyorlar sanırım garip bir şekilde) duygusallıkla yapılmış gereksiz tepkiler olduğunu belirttim.
bugün ayşe yarın fatma her dönem biri ödenilen paraların hatrına hepimizi eğleyecek. ama amacı saptırmaya gerek yok.
lütfen kapatalım olur mu..

Ayyyy ruhum bilemedim şimdi... Koca koca kadınlar gençlere kötü örnek olmayalım gün aşırı fal da fal diye.. Ben biraz daha bekleyeyim... Adrenalin tam kıvamında :))) 1 doz kriz anında....

Temammm...üff binnaz ablaya haber veriim..bugün sadece 5 kişiyi ikna edebildim diye :))))))))))))))))))))

Tamam artık nolur kapat canm konuyu sabah sabah içim sıkıldı ya..

kızlar daha önce de yazmıştım serkan bende çok başarılıdır diye. hatta ilk baktığı falı günü saatine kadar yaşadım. sonrakiler için biraz beklemeliyim. buraya kadar sorun yok. Fama paralel şeyler söyledi ve geliyoruz ilk kez baktirdigim Semaya. Fama ve Semanin fallarina beyefendi hanımefendi ekleyince oluyor Serkan falı
yazım anlatım tarzlari olaylar ve sema ile serkanda yakaladığım ortak cümle. nedir ne değildir bilemem ama forumda da yazilmisti çokça benimde aklıma takıldı. byv de fallar ortak bir havuza düşüp ordan mi yorumlaniyor bilemedim. sadece içimde kalsın istemedim. hepsi de ayrı ayrı başarılı yorumcu diyebilirim yada hepsini toplayinca voltran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…