- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
daha dün baktırdım ben cıkıp cıkmaması icin verdiği tarihleri bekleyip görücezOff Sema nerde ya fal attım hala girmedi geceden beri sonuç bekliyorumm
Ben attım Sema ya canım birde İlkay a atacaktm arkadsn biri miden varsa atma mı öyle bişey dedi kamerada 10 lira daha alarak bakıyormuş ve geyiriyor gibisinden şeyler dedi mideni bulandırıyo kedileriyle oynuyo dedikızlar daha önce de yazmıştım serkan bende çok başarılıdır diye. hatta ilk baktığı falı günü saatine kadar yaşadım. sonrakiler için biraz beklemeliyim. buraya kadar sorun yok. Fama paralel şeyler söyledi ve geliyoruz ilk kez baktirdigim Semaya. Fama ve Semanin fallarina beyefendi hanımefendi ekleyince oluyor Serkan falı
yazım anlatım tarzlari olaylar ve sema ile serkanda yakaladığım ortak cümle. nedir ne değildir bilemem ama forumda da yazilmisti çokça benimde aklıma takıldı. byv de fallar ortak bir havuza düşüp ordan mi yorumlaniyor bilemedim. sadece içimde kalsın istemedim. hepsi de ayrı ayrı başarılı yorumcu diyebilirim yada hepsini toplayinca voltran
Kızlar forumu adaçayıyla tütsüledim, yerleri sirkeyle yıkadım şu gürültü patırtıyı özenle kovdum. Konu değiştireliiim:)
Ben geçenlerde Hüma'ya fal attım, açıkcası "" diyebileceğim bir durum olmadı, ne çok iyi ne kötü bilemedim tam. Öngörülerinden biri çok ihtimal verdiğim bir şey değil, mesela demiş ki kavga edeceksiniz, ne ben ne o kavgacı tipler değiliz. Bunun dışında kötü diyemiyorum hatta isabetli vuruşları da oldu aslında. Sizin görüşleriniz neleeer?
Hüma Bal a hangi bilgileri vermemmiz gerek ilişki için mi bakıyor benim sevdiğim var çıkmıyorm kimseyleben gecen baktırdım benimle ilgili bir cok nokta atışını bilmiş olanları yani öyle söyleyeyim
Anladm canım anı filan bildi mi bari hoşuna gittimi falı senindaha dün baktırdım ben cıkıp cıkmaması icin verdiği tarihleri bekleyip görücez
canımmben gecen baktırdım benimle ilgili bir cok nokta atışını bilmiş olanları yani öyle söyleyeyim
ilk kez baktırıyorsan hümayı tavsiye ederim emineyi denemedim ama @Naiad22 beğenir:)arkadaslarım bisey soracagım bosluk olustu da size sorayım dedim. ilke defa baktıracagım da hüma mı yoksa emine kurtulus mu dersiniz? :)
semayı mı diyorsun cıktımı diye? canım semanın falı ne yalan aöyleyeyim biraz garipti cok kısa ve parca parcaydı anı yazmamıs hep gelecekten bahsetmişti,hümayı soruyorsan katina attım ben ona bilemediği ve hic alakası olmayan bir kısım dısında coğu yazılan suanki anlık durumdu bildi yani olanı ama gelecek icin süre verdi bekleyip görücezcanımm
canım hüma ya hangi bilgiler veriliyo katina dailk kez baktırıyorsan hümayı tavsiye ederim emineyi denemedim ama @Naiad22 beğenir:)
anladım canımsemayı mı diyorsun cıktımı diye? canım semanın falı ne yalan aöyleyeyim biraz garipti cok kısa ve parca parcaydı anı yazmamıs hep gelecekten bahsetmişti,hümayı soruyorsan katina attım ben ona bilemediği ve hic alakası olmayan bir kısım dısında coğu yazılan suanki anlık durumdu bildi yani olanı ama gelecek icin süre verdi bekleyip görücez
hüma derken binnazda ji mi yoksa biryolnvar da ki miisemayı mı diyorsun cıktımı diye? canım semanın falı ne yalan aöyleyeyim biraz garipti cok kısa ve parca parcaydı anı yazmamıs hep gelecekten bahsetmişti,hümayı soruyorsan katina attım ben ona bilemediği ve hic alakası olmayan bir kısım dısında coğu yazılan suanki anlık durumdu bildi yani olanı ama gelecek icin süre verdi bekleyip görücez
hüma bal... binnaz'da...hüma derken binnazda ji mi yoksa biryolnvar da ki mii
biliyorum biryolunda da var hümabalımm mı ney o yüzden sordum canmhüma bal... binnaz'da...
İlkay Gür nasıl sence param varken baktırsamm ki baktırmya değer biri mihüma bal... binnaz'da...
aaaa ondan haberim yok. benim bu serkan fama aylin 3 lüsünden sebep sıtkım sıyrıldı. İlkay'dan başkasına uğramam orada. Görüntülü baktırma. Sesli baktır İlkay'a... Baktıracak olursan... Bir şeyler yazmışsın onunla ilgili okudumda tam aklımda kalmadı. Gayet diksiyonu düzgün hatunun... kedili medili bir durum yoktu. Bana iş ile ilgili dedikleri tuttu. Esas konu sürüncemede....biliyorum biryolunda da var hümabalımm mı ney o yüzden sordum canm
Yavrum güzel çocuğum... 1-2 gün topiği takip et... hemen atma birine. Bugün çok yoğunum ilgilenemiyorum ben senle. Hemen fal atma kimseye... Akşam konuşuruz...İlkay Gür nasıl sence param varken baktırsamm ki baktırmya değer biri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?