anladım canım burdan biri demişti geçenlerdeaaaa ondan haberim yok. benim bu serkan fama aylin 3 lüsünden sebep sıtkım sıyrıldı. İlkay'dan başkasına uğramam orada. Görüntülü baktırma. Sesli baktır İlkay'a... Baktıracak olursan... Bir şeyler yazmışsın onunla ilgili okudumda tam aklımda kalmadı. Gayet diksiyonu düzgün hatunun... kedili medili bir durum yoktu. Bana iş ile ilgili dedikleri tuttu. Esas konu sürüncemede....
tamam tatlım dün bi kere Sema ya attım herkes övmüş diyeYavrum güzel çocuğum... 1-2 gün topiği takip et... hemen atma birine. Bugün çok yoğunum ilgilenemiyorum ben senle. Hemen fal atma kimseye... Akşam konuşuruz...
rica ederim canım:)M Motherofdragon cok tesekkur ederim cnm
aslında çok detay vermeye de gerek yok bir soru sorarak açılım göndermen yeterli olurcanım hüma ya hangi bilgiler veriliyo katina da
anladım canım hani katinada saç göz rengi filan veriyolar ya öyle sandm saollaslında çok detay vermeye de gerek yok bir soru sorarak açılım göndermen yeterli olur
tamam tatlım dün bi kere Sema ya attım herkes övmüş diyehala beklemedym
yani ben de bakarken talep ederdim ama Hüma istemiyor:)anladım canım hani katinada saç göz rengi filan veriyolar ya öyle sandm saoll
aa sen bakıyor musunyani ben de bakarken talep ederdim ama Hüma istemiyor:)
artık bakmıyorum maalesef:)aa sen bakıyor musun
anladım canmmartık bakmıyorum maalesef:)
canımm[/QUOTE hüma bal ile ilk kez Kasım ayında tanıştım.hoşlandugım cocuk vardı epey zamandr acaba adım atsam durumumuz ne olur diye... Başka biriyle ilişkisi oldugumu cok fettanm bi kız vs kadın erkek hepsini tek tek tahlil etmişti onların ilişkisini de uzun görmüyorum vs dedi ne diyo bu kadın dedim nefret ettn sahtekar v s... hepsi doğruymuş meger.. Hüma bal isminden nefret etmştm.. Su an anlıyorum benim için cok özel bri hüma.. Öle sallamıyor bence analiz eder durumu hiç tutarsızlığını görmedim.kötüyü de iyiyi de kibarca anlatıyor . Katina kısa vadeli bi fal bence öle 3-4senw sonrasını sormayın zaten..hüma yardımcı olmaya çalışır. Samimi ayrıca..sorunuza net cevap verir sorunuz spesifik olsun..hiç soru atlamıyor..yılda 2-3 defa fal baktrrm. Öle günde 5-6 kere fal baktrıp burda tuttu tutmadı olayına girmek saçma .. Hüma benm için özel .. Benmle enerjisi tutuyor.. Kalbinizteniz olsun..güzel sorular sorun.hayatınız temiz olsun.. Iyi niyetli olun akışına bırakın bi de olayları..hüma candır benm için özeldir sizi bilemem tabi..herseyi döker Ortaya..
anladm saol canm
Yeşilçingene bana da bı kızın ona duygularla yaklastgını ve ıkı ay sonra benımkının de ona karsılık verecegını soylmıstı. Kızın harflerıyle birlikte. Ikı ay sonra selena ya baktırdıgımda benımkının yenı bı ılıskıye basladıgını söyledı. Yakın zamanda da bunu duyacagımı soyledı. Onun harıcınde bana da hep baska bı kadın yok dedı falcılar. Sadece bu ıkısı olumsuzdu korkarım bu ıkısının dedıklrrı cıkacak. Pekı harfler sende tuttu muGunaydin kizlar simdi elimdeki net bilgi uzerinden bazi falcilari degerlendireyim. Ben Sema'ya baktirdigim falda "su anlik bir kiz arkadasi yok" dedigi gunun ertesinde instagram profilinde baska kizla birlikte cekilmis fotograf gormustum 1 ay once ve hala o foto duruyorAylin de kiz arkadasi yok demisti ozellikle ki en net tespitleri yapan hayret ettiren aylindir bende. Falda bu kadar bariz sey nasil gorulmez anlamadim. İsin garibi gecen taracaya kiz arkadasi oldugunu ozellikle soyledigimde bile " ben fincanda baska bir kadin bile gormuyorum su an" dedi duygusal bir sey yok anlamina gelebilecegini; iliskinin adinin konmamis olabilecegini vs soyledi. Gormeleri icin arada ciddi bag olusmasi karsilikli bir sey olmasi lazim sanirim?? Yesilcingene de kizin ona hissettigi gibi bir sey hissetmiyor cok yuzeysel dedi - ki ben fotoyu gormeden evvel boyle bir seyle karsilacagimi onemsememem gerektigini ve kizin ismindeki harfleri soylemisti cingene.:) Fama bir kizi onun etrafinda gorecegimi ama bunu onun istediginden degil kizin onu istemesinden dolayi olacagini soylemisti. Bir tek ecem23 teee nisanin basinda baktigi ask sonuc falda net olarak kiz gormustu ama ciddi bir sey degil ozleyince donecek demisti o da. Sonuc olarak hepsi ayni seyi diyor ama adam ortada yok hala
selena böyle mi yazılıyor bulamadım?Yeşilçingene bana da bı kızın ona duygularla yaklastgını ve ıkı ay sonra benımkının de ona karsılık verecegını soylmıstı. Kızın harflerıyle birlikte. Ikı ay sonra selena ya baktırdıgımda benımkının yenı bı ılıskıye basladıgını söyledı. Yakın zamanda da bunu duyacagımı soyledı. Onun harıcınde bana da hep baska bı kadın yok dedı falcılar. Sadece bu ıkısı olumsuzdu korkarım bu ıkısının dedıklrrı cıkacak. Pekı harfler sende tuttu mu
telwe de hangisi daha iyi dersiniz kızlar selena mı yesilcingene miMedyum Selena canim onu mu dedin.
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.selena ya gelince mevcut durumu çok iyi bildi. Gelecek için de 3 6 vade demişti 4 ay oldu . Daha çıkmadı. 2 ay içinde çıkma olasılığı olabilir diye düşünmeli miyim kizlar ????telwe de hangisi daha iyi dersiniz kızlar selena mı yesilcingene mi
ya aslında da üst üste fal baktırmak enerji akısını bozuyormuş öyle okumustumBu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.selena ya gelince mevcut durumu çok iyi bildi. Gelecek için de 3 6 vade demişti 4 ay oldu . Daha çıkmadı. 2 ay içinde çıkma olasılığı olabilir diye düşünmeli miyim kizlar ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?