Binnaz Abla

anladım canım burdan biri demişti geçenlerde insanız hepimiz yani kamerada rahat davranmış olabilir ilkten yazını okurken görüntülü baktırma demişsin ya neden acaba bu kızında mı midesini bulandırdı dedim bu arada o hangi falda iyi

Yavrum güzel çocuğum... 1-2 gün topiği takip et... hemen atma birine. Bugün çok yoğunum ilgilenemiyorum ben senle. Hemen fal atma kimseye... Akşam konuşuruz...
tamam tatlım dün bi kere Sema ya attım herkes övmüş diye hala beklemedym

Hğma

Sezgi cok bahsedilince, baktırdıgım falı buldum okudum. Emek vermis, özenmis, ancak beni ve sevdigim kisiyi cok yanlıs tarif etmis. Kayınvalide adayımdan ovguyle bahsetmis Halbuki süpürgesiz cadı kendisi Bazı bildigi detaylar olmus ama cok genel seyler. Falı da cıkmadı bu arada. Klasik enerji olayı iste onca ozensiz falımın icinde yine de emek verdigi icin kendisine yıldız

Yeşilçingene bana da bı kızın ona duygularla yaklastgını ve ıkı ay sonra benımkının de ona karsılık verecegını soylmıstı. Kızın harflerıyle birlikte. Ikı ay sonra selena ya baktırdıgımda benımkının yenı bı ılıskıye basladıgını söyledı. Yakın zamanda da bunu duyacagımı soyledı. Onun harıcınde bana da hep baska bı kadın yok dedı falcılar. Sadece bu ıkısı olumsuzdu korkarım bu ıkısının dedıklrrı cıkacak. Pekı harfler sende tuttu mu

selena böyle mi yazılıyor bulamadım?

telwe de hangisi daha iyi dersiniz kızlar selena mı yesilcingene mi
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.selena ya gelince mevcut durumu çok iyi bildi. Gelecek için de 3 6 vade demişti 4 ay oldu . Daha çıkmadı. 2 ay içinde çıkma olasılığı olabilir diye düşünmeli miyim kizlar ????

ya aslında da üst üste fal baktırmak enerji akısını bozuyormuş öyle okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…