İlkay gür nasılbeğenmedim benle alakası yok falan diyebilirsin heralde,geriye bir tek forumdan okuyup denemek istediğim yesil cingene selena ve asenat kaldı
ona baktırmadımİlkay gür nasıl
anladm canmona baktırmadım
Falı zevkine baktırıyom artık ablalarım annem epeyce attık yazılanlara gülüyorum çünkü geçende onu dedimm burda bi atar bi laf sokma cabası anayasa taslağımı çıkarıyosunuz bi dışlamalar beni cahill görmeler bacım deme falan burda bana bi falcıyı tanıyom arkadaşıyım diyenlerr biryolunvarıı kötüleme selenaya ilkaya nesibeye byv emineye Çamur at diyenler var hala ben kötü olimm sıkıntı yok benim düzenimm yerinde arada gerçekleri yazarımm kii sizden olmayanlar görsünn
Herkes için tutmuyor olabilir ama şahsım adına konuşayım bende tutuyor tutmasa haftada bir fal atmaya kalkışmam bu da topiğin müsadesiyle beğenmem için yeterli bir sebep sanıyorum.
Gösterilen ilgiye bakılırsa benim gibi bir çoğunluk da var dediğin gibi para kolay kazanılmıyor.
Keza Asenat bana Mayısta fal baktı ve çıkmayan tek bir cümlesi yok ee o zaman neden beğenmeyeyim? Beğendiysem neden söylemeyeyim?
O yazdığın konuda da üzülerek A audrey_24 ün benim yakınımken objektif davrandığını düşünmüyorum çünkü bu yakınlık anladığım üzere tek taraflıymış zaten.
Haklı derken de kime göre neye göre haklı mesela? Ben bir çıkış yaptığımda muhabbetin sonunda geri vites yapmak yerine baştan o reaksiyonu verseydi kendisi ben yine yargımdan vazgeçmezdim ama tarzım için geri adım atardım fakat öyle ağzına geleni söyleyip söyleyip sonra da "cınım fırımın hızırı bızılmısınn kimsiyli mıhıtıp ılmıyırım" diyip geri basmakla da haklı olunuyorsa ben haksız ve de mutluyum.
Audreycim ben bizzat ilk ağızdan bilginin yorumcunun direk kendisinden gelmediğini teyidi ettim. Muhtemel burada güvenilerek iyi niyetle seka arkadaşımızın özelden paylaştığı birinden edindi. O biri de kendisine güvendiği için faydalanması niyetiyle verdi kazulet arkadaşımıza. Ama o ifşa etmeyi tercih etti. Demek ki özelimizi herkesle paylaşmamak da gerekiyor. Sadece bu konularda değil her konuda. Sonrası yalan dolan entrika.... Bunun da bilinmesini istedim. Muhtemelen sen hikayenin bu kısmından habersizdin.
Her zaman en yakının olsa bile bu şekilde haklının yanında ol arkadaşım :) Ayrıca bu topikte Sezgi ve Asenat adı oldukça fazla geçmeye başladı. Tamam Asenat'a ben de baktırdım. Anda bildiği bariz şeyler oldu. Yalan söyleyemem fakat gelecek beklemede.İnşallah çıkar ve burada yazarım. Topikte insanların çoğunluğu Sezgi anda iyi gelecekte tutmaz yazıp duruyor. Geleceği tutturamayan bir falcının bu kadar el üstünde tutulmasını anlamıyorum. Aylin de benim facebook hesabımda ekli. Gecen attığım falda Serkan'a attığım bilgileri Aylin'de gördüm.Hem burada bunu belirttim hem de siteye falların görüldüğünü yazdım. Kim olursa olsun bizi salak yerine koyamazlar. Para kolay kazanılmıyor.
Herkes için tutmuyor olabilir ama şahsım adına konuşayım bende tutuyor tutmasa haftada bir fal atmaya kalkışmam bu da topiğin müsadesiyle beğenmem için yeterli bir sebep sanıyorum.
Gösterilen ilgiye bakılırsa benim gibi bir çoğunluk da var dediğin gibi para kolay kazanılmıyor.
Keza Asenat bana Mayısta fal baktı ve çıkmayan tek bir cümlesi yok ee o zaman neden beğenmeyeyim? Beğendiysem neden söylemeyeyim?
O yazdığın konuda da üzülerek A audrey_24 ün benim yakınımken objektif davrandığını düşünmüyorum çünkü bu yakınlık anladığım üzere tek taraflıymış zaten.
Haklı derken de kime göre neye göre haklı mesela? Ben bir çıkış yaptığımda muhabbetin sonunda geri vites yapmak yerine baştan o reaksiyonu verseydi kendisi ben yine yargımdan vazgeçmezdim ama tarzım için geri adım atardım fakat öyle ağzına geleni söyleyip söyleyip sonra da "cınım fırımın hızırı bızılmısınn kimsiyli mıhıtıp ılmıyırım" diyip geri basmakla da haklı olunuyorsa ben haksız ve de mutluyum.
Bunu da genel olarak yazıyorum; bir karar verin bence buraya beğenimizi yazma özgürlüğümüz var mı yok mu?
Her konu böyle bağlanıyor ama Serkanı beğenenlere gömülüyor, Sezgiyi, Asenatı falan filan. Sonra başka fikirden biri ses çıkarınca "canım burası forum kapa çeneni bence" oluyor.
Yani bir hakkında beğeniler yazınca karşılığında "valla bana hiç çıkmadı niye abartılıyorsaaaa??"
Gibi tepkiler verince beğenisini bildiren insana "falcı şişiriyormuş" gibi bir yafta yapıştırılıyor.
2012 den beri fal baktırıyorum online olarak ve herkesin ki para ise benimki pul değil. Ben de veriyorum o paraları karşılığında beğeniyorsam da yazıyorum.
Günaydın , bende diyorum ki seka paylaşırken yorumcunun bilgisi ve onayı dahilinde paylaştı. Bu arkadaşımızin paylaşması hususunda iletisim bilgisi verilen kisinin bilgiside yok paylasabilirsin demisligide yok. Yani bu şu demek ; ben senin bilgin ve iznin olmadan telefonun numarani burada birine veriyorum. Empati diyorum.... en başından beri. Bunun falcı fanatizmi ile ilgisi yok. Biri seninle konuştuğunu bana söylese ya da senden habersiz senin bilgini acik bir yere yaxsa vallahi tepkim yine aynı olurdu. Neyse ben tatile çıkıyorum bugün. Hoş kalın hoşça kalın.Canım bak sorun bu degıl zaten yıne yazıyorum BENCEEEE.
Sekanında duvarda yazdıgı seyle kazuletın yazdıgı sey aynı,SADECE BIR KAC KELIME FAZLA YADA ABARTILI BUNU OKUYUP ANLAMAMAK COK GARIBIME GIRIYOR.
bunu anlamamak ıcın neden bu kadar kasıyorsunuz ve olayı kavgaya cevırıyorsunuz bunu anlamadım,anlamıyorum,anlamıycamda .
Kadın ulu orta maılını mı vermıs ? SEKADA YAZDIGINDA SEZGIYE ULAŞMAYA CALISMANIN YOLUNU BULDUM DIYE BEN BUNU ANLIYORUM KAZULET YAZDIGINDADA.
Ne demıs allah askına ne kadar buyuttunuz bu tavırlar dıkkat cekıyor ıste bu korumacı bu sadece bızım falcımız,bız verırız,bız haberdar oluruz tavırları dıkkat cekıyor ve ıtıcı gelıyor.Art nıyetı vardır yoktur bılemem kı gecen gun ben adını bıle unutmusum kazuletede bır konudan kızıp yazmısım burda sonradan jeton dustu bende kın tutmam cunku kımseye ama bu olayı siz bırıne gıcık olmaya, adeta kıskanmaya getırmısınız kı sekanında dolduruşa geldıgını dusunuyorum.
Ortada suistimal edilmiş bir güven ve iyiniyetli var. Buna değil de falcilar icin paralı asker bunlar gehhh gehhh diye yorum yapılıyor. Ben henüz falcı bilmezken @Makaron burada bir falcı dan bahsetti. Capella dan başka kimseyle konuşamadığım için ona sordum. Bahsi gecen falci kim nasil ulasirim diye bana dedi ki; benim bu konuda birsey sölemem doğru olmaz sen Makaronun kendisine sor. Sordum verir misin diye. Verdi sagolsun. Ulaştım baktırdım kadına. Tespitleri iyiydi. Verdiği sürede dolmadı daha ama daha sonra defalarca topikte bu falcı için nasıl ulaşırız mevzusu döndü. Ben bir Allahın kuluna çıkıp bende var demedim. Makaron da okuyor uygun görürse kendi verir diye. Sonra yorumcunun kendisinden izin istedim bu konuda verebilir miyim diye. Olumu veya olumsuz bir cevap gelmediği için veremedim kimseye. Topikte de bahsetmedim. İnsan olmak bunu gerektirir bana göre. Onun işi bu para kazanıyor sayemde vs. Gibi söylemler bana çok ayıp ve abes geliyor. Beğenen beğendiğine baktırır. Çıktı diye de yazar. Beğenmeyen çıkmadı der çıkmadıgini yazar bir daha da baktirmaz... Sen sana emanet edilen bir şeyi sonuna kadar korudun kolladin herşeye rağmen de sonuna kadar ahde vefa gösterdin. Bu bir erdemdir. İdrak yolu açık olan herkes de bunu böyle görür. İçini ferah tut canım benim.
Günaydın , bende diyorum ki seka paylaşırken yorumcunun bilgisi ve onayı dahilinde paylaştı. Bu arkadaşımızin paylaşması hususunda iletisim bilgisi verilen kisinin bilgiside yok paylasabilirsin demisligide yok. Yani bu şu demek ; ben senin bilgin ve iznin olmadan telefonun numarani burada birine veriyorum. Empati diyorum.... en başından beri. Bunun falcı fanatizmi ile ilgisi yok. Biri seninle konuştuğunu bana söylese ya da senden habersiz senin bilgini acik bir yere yaxsa vallahi tepkim yine aynı olurdu. Neyse ben tatile çıkıyorum bugün. Hoş kalın hoşça kalın.
Yani sadece kıskançlık mevzusunu anlamadım çünkü Sezginin iletişim bilgilerini alan kişi benim tekrar da kimseyle paylaşmadı.seka canım ben senın doldurusa geldıgını dusunuyorum ve bunu_Makaron_ lada paylaştım .
senı sevıyorum ama cok korumacı bır tavır ıcındesın buda goze batıyor farkında olmaya bılırsın ama bu boyle.
kı bu olay senınle kazuletın arasındaydı dıyelım dıger 3.sahıslar neden olayı buyutuyorlar? bu gruplaşma niye belli ki bu kadına gıcık olunmus ve bır sekılde saldırılmaya calısıyor arada kaynayanda sen oluyorsun.
Ve kazuletın yazdıgı seyle senın yazdıgın arasında hıc bır fark yok bu olay neden bu kadar buyudu dıkkat cekende bu sen belkı bılerek,ya da bılmeyerek bu kadının fanı olmus gıbı gozukuyorsun.
Sezgı senın yakın bır falcın olabılır ama olay arkadaşlıga donmus kı sen onu koruyorsun bu sana zarar verır ılerde.
Ben kazuletın yazdıgında hıc bır art nıyet gormedım kadın aynen senın gıbı bana ulaşın yazmıs ulu orta kadının adını soyadını maılını paylaşşa anlarım hepımız tepkı verırız buna,belkı bıraz abartmıs ama senın yazdıgında onun yazdıgıda aynı kapıya cıkıyor.
Kusura bakma ama ınan dısardan bakan bırısı olarak sankı bır kıskanclık durumu olmus gıbı gozukuyor bu cok ılgınc ıste.Umarım anlaşılmısımdır.
İlahi Audrey gider ayak güldürdün beni:))) Seka'ya hoşluk yapayım derken aklını küçümsemişsin. Kimin ne demek istediğini anlayacak zeka ve idrak fazlasıyla sahip biridir oysa ki kendisi... Nokta...seka canım ben senın doldurusa geldıgını dusunuyorum ve bunu_Makaron_ lada paylaştım .
senı sevıyorum ama cok korumacı bır tavır ıcındesın buda goze batıyor farkında olmaya bılırsın ama bu boyle.
kı bu olay senınle kazuletın arasındaydı dıyelım dıger 3.sahıslar neden olayı buyutuyorlar? bu gruplaşma niye belli ki bu kadına gıcık olunmus ve bır sekılde saldırılmaya calısıyor arada kaynayanda sen oluyorsun.
Ve kazuletın yazdıgı seyle senın yazdıgın arasında hıc bır fark yok bu olay neden bu kadar buyudu dıkkat cekende bu sen belkı bılerek,ya da bılmeyerek bu kadının fanı olmus gıbı gozukuyorsun.
Sezgı senın yakın bır falcın olabılır ama olay arkadaşlıga donmus kı sen onu koruyorsun bu sana zarar verır ılerde.
Ben kazuletın yazdıgında hıc bır art nıyet gormedım kadın aynen senın gıbı bana ulaşın yazmıs ulu orta kadının adını soyadını maılını paylaşşa anlarım hepımız tepkı verırız buna,belkı bıraz abartmıs ama senın yazdıgında onun yazdıgıda aynı kapıya cıkıyor.
Kusura bakma ama ınan dısardan bakan bırısı olarak sankı bır kıskanclık durumu olmus gıbı gozukuyor bu cok ılgınc ıste.Umarım anlaşılmısımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?