Binnaz Abla

Falı zevkine baktırıyom artık ablalarım annem epeyce attık yazılanlara gülüyorum çünkü geçende onu dedimm burda bi atar bi laf sokma cabası anayasa taslağımı çıkarıyosunuz bi dışlamalar beni cahill görmeler bacım deme falan burda bana bi falcıyı tanıyom arkadaşıyım diyenlerr biryolunvarıı kötüleme selenaya ilkaya nesibeye byv emineye Çamur at diyenler var hala ben kötü olimm sıkıntı yok benim düzenimm yerinde arada gerçekleri yazarımm kii sizden olmayanlar görsünn

Yine yazıyorum sıkıntısı olan engelle varmış okumasın burası site sizi ilgilendirmezz varsa şüphesi olan yazsınn burdaki sözde arkadaşlarının yazarım bana neler yazdığını byv fama Serkan Aylin Meryem hepsi hepsi birlikte bakıyo kanmayın aratın çıkar derin telvedeki bakılan falları geldi burda deşifre ettii yazdı bacılarım isimlerle özelinize dikkat edin saraylı denen kişi 22 yaşında gitti selenayı kötüledi arkasından iş çevirdi binnazın müşteri hizmetleri çok iyi hemen iade ve dönüş en iyisi o fallar cıkar çıkmaz uyanık olunn

Artık ciddi anlamda sıktın. Bak burada gördügün bircok kisi üniversite mezunu, hem de ciddi üniversitelerden mezun. Yani cok sükür zekamız yerinde. Senin gördügün kadar biz de görüyoruz. İster baktırırız ister baktirmayiz. Ha madem oyle sana salak diyene niye baktiriyorsun diyorsun ya; sana kotuluk yapan kayinvalideye gidip gidip anne demek gibi bir sey bu.

Sabah sabah yemin ediyorum sinir oldum. Durup durup foruma girip ayni seyleri yaziyorsun. Ciddi anlamda sıktın ben artık senin gonderilerini engelleyecegim. Bu ne arakadas ya.

Beğeniyor olabilirsiniz görüşünüzü söylemeniz normal ama boyle yazdiginiz zaman desteklemeye giriyor. Kötü niyetinizden yaptığınızı düşünmüyorum zira bir fama olayı dönmüştü orada da mesela çok övüldü fama sonra gelecekte çıkmadı sanırım öyle bir şeyler oldu falan söndü sonra. Yani sizinki biraz hemen gaza gelip o kişiyi çok savunmak sanki. Bu da o anki falcıyı ön plana çıkarmak ister gibi anlaşılıyor. Çok fazla ciddiye alıyorsunuz gibime geldi

Ayyy Allahım forum karışmış Noldu buradaki güzel enerjiye. Herkes samimi ve sırdaştı birbirine . Şu durum üzücü. Nazar duası okucam şimdi foruma :)
Bu arada serüvene kitap falı attım . SIFIR bilgiyle çok güzel bilmiş. Tarihi çıkan var mı serüvende ?
Ben çok beğendim ilk falımdı.

Canım bak sorun bu degıl zaten yıne yazıyorum BENCEEEE.
Sekanında duvarda yazdıgı seyle kazuletın yazdıgı sey aynı,SADECE BIR KAC KELIME FAZLA YADA ABARTILI BUNU OKUYUP ANLAMAMAK COK GARIBIME GIRIYOR.

bunu anlamamak ıcın neden bu kadar kasıyorsunuz ve olayı kavgaya cevırıyorsunuz bunu anlamadım,anlamıyorum,anlamıycamda .

Kadın ulu orta maılını mı vermıs ? SEKADA YAZDIGINDA SEZGIYE ULAŞMAYA CALISMANIN YOLUNU BULDUM DIYE BEN BUNU ANLIYORUM KAZULET YAZDIGINDADA.

Ne demıs allah askına ne kadar buyuttunuz bu tavırlar dıkkat cekıyor ıste bu korumacı bu sadece bızım falcımız,bız verırız,bız haberdar oluruz tavırları dıkkat cekıyor ve ıtıcı gelıyor.Art nıyetı vardır yoktur bılemem kı gecen gun ben adını bıle unutmusum kazuletede bır konudan kızıp yazmısım burda sonradan jeton dustu bende kın tutmam cunku kımseye ama bu olayı siz bırıne gıcık olmaya, adeta kıskanmaya getırmısınız kı sekanında dolduruşa geldıgını dusunuyorum.

Bende anlamıyorum canım,anlayamıyorumda.Kı benım sevdıgım ve gercekten cok guvendıgım falcılar vardır bırısı Selena ama burda gecen gun sorulunca bıle gecmısı-gelecegı karıstırır paranıza yazık olur dedım ınsanlıgına lafım yok.Ki bu kadında telwede bakıp ozelden bakıyor sonrada maılını verdı ılk basta guvendıklerıne sonra elden ele dolastı olay bıle olmadı ne sezgıymıs arkadaş bende gecen yaz baktıgı fal cıktı evet ama son baktıgı fal oyle ahım sahım bısey degıldı cıkabılırde ama bu kadar abartmaya gerek yok.Aynı sekılde asenatta bıldı ama 40tl verılcek bırısı degıl bence .Gercekten cok gereksız buyuyen mevzular anlamak ıstenmedıkcede uzayacak gıbı duruyor.

seka canım ben senın doldurusa geldıgını dusunuyorum ve bunu _Makaron_ lada paylaştım .

senı sevıyorum ama cok korumacı bır tavır ıcındesın buda goze batıyor farkında olmaya bılırsın ama bu boyle.

kı bu olay senınle kazuletın arasındaydı dıyelım dıger 3.sahıslar neden olayı buyutuyorlar? bu gruplaşma niye belli ki bu kadına gıcık olunmus ve bır sekılde saldırılmaya calısıyor arada kaynayanda sen oluyorsun.

Ve kazuletın yazdıgı seyle senın yazdıgın arasında hıc bır fark yok bu olay neden bu kadar buyudu dıkkat cekende bu sen belkı bılerek,ya da bılmeyerek bu kadının fanı olmus gıbı gozukuyorsun.

Sezgı senın yakın bır falcın olabılır ama olay arkadaşlıga donmus kı sen onu koruyorsun bu sana zarar verır ılerde.

Ben kazuletın yazdıgında hıc bır art nıyet gormedım kadın aynen senın gıbı bana ulaşın yazmıs ulu orta kadının adını soyadını maılını paylaşşa anlarım hepımız tepkı verırız buna,belkı bıraz abartmıs ama senın yazdıgında onun yazdıgıda aynı kapıya cıkıyor.

Kusura bakma ama ınan dısardan bakan bırısı olarak sankı bır kıskanclık durumu olmus gıbı gozukuyor bu cok ılgınc ıste.Umarım anlaşılmısımdır.

Burda ınatla bırseylerın anlasılmak ıstenmemesıne tepkı verılıyor serkan olayındada bunu bır suru ınsan yazdı,bız bu adama fal baktırıyoruz aylınden cıkıyor dedıklerımız yada famadan bıryolunvarda bısey var dıye ama yok bız kesın emınız yok soyle yok aynı kısı degıl dedı ınsanların salak yerıne konulması sınır bozucu yoksa falcı ovulmesı yada sevılmesı degıl.

Hee bırde gecen gun bır falcı uye olup ENGIN bılgılerıyle bızı bılgılendırdı sonra bende tepkı verdım bı kac kısıde hatta sonra dedım yanlısım varsa ozur dılerım ama yıne suphelıyım,ama sonra nedense tabırı caızse gerı vıtes atanlar oldu ıste bunlar ıtıcı falcıya yaranmak yada fal baktırmak ıcın yapılanlar kı emınımde burdan bır kac tane musterı edınmıstır kendıne.

Günaydın , bende diyorum ki seka paylaşırken yorumcunun bilgisi ve onayı dahilinde paylaştı. Bu arkadaşımızin paylaşması hususunda iletisim bilgisi verilen kisinin bilgiside yok paylasabilirsin demisligide yok. Yani bu şu demek ; ben senin bilgin ve iznin olmadan telefonun numarani burada birine veriyorum. Empati diyorum.... en başından beri. Bunun falcı fanatizmi ile ilgisi yok. Biri seninle konuştuğunu bana söylese ya da senden habersiz senin bilgini acik bir yere yaxsa vallahi tepkim yine aynı olurdu. Neyse ben tatile çıkıyorum bugün. Hoş kalın hoşça kalın.

Olayı evırıp cevırıp anlamaya devamm paralı asker gıbı kımse davranmıyor,abuk sabuk soru soranları gorup hallerıne acıyıp kımlerle ugrasıyoruz bıle dıyoruz bız bu ınsanlar ıcın.Burda herkes okumus,etmıs,bellı bır bılgı bırıkımıne sahıp kımse merak etmesın.Falcı begenmekle,yorum yapmakla, falcı fanı olmak cok ayrı seyler once bunu anlamak lazım bence.

Bu maıl paylaşma olayı cok farklı yerlere cekıldı bırısı kotu nıyetlı dıye adlandırılken dıgerı yardım eden dıye korunuyor kı bu cok sacma ıkısıde aynı kapıya cıkıyor objektıf bır gozle bakan ıcın.

Bence ortada bır gıcık olma durumu var kazulete karsı baska bısey degıl sımdı benıde lınc edebılrısınız.

Kadın orta yere bır numara yada baska bısey paylaşmamıs, kı zaten falcının ıstegıyle olay oraya kadar ulaşmıs yanı kadın ulaşılmasını ıstemese zaten paylaşmaz ki bu forum onlar ıcın bır altın madenı,sızınkı gereksız bır savunma bunu Sekaya emanet ettıler dıyelım o yapabılır ama sızın tepkınız gereksız.

gule gulee ıyı tatıller .

Yani sadece kıskançlık mevzusunu anlamadım çünkü Sezginin iletişim bilgilerini alan kişi benim tekrar da kimseyle paylaşmadı.
Sezgi hakkında forum ve topik hayatımda olduğu sürece tek bir yorum daha yazmayacağım.
Ben hadicanimsendee de bilir ki Sezginin gelecekte söylediklerini de harfiyen yaşarım ve Asenatta öyle dolayısıyla beğenimde haksız değilim çok dile getirmişimdir ve abartmışımdır doğrudur bunu dışarıdan bakan biri daha iyi yorumlayabilir.
Ben negatif ilişkilerden,tartışmadan hoşlanan insanlara belaltı vurmayı seven biri asla ve asla değilim.
Bir falcıya da kazuletin venceremosa yaptığı gibi "para verdim istediğimi yapar,söylerim" tarzında yaklaşmış biri hiç olmadım.
Forum dışındaki hayatımda kötü şeyler olsa da dünden beri burada olanları da yokmuş gibi sayamıyorum beni gerçekten çok üzdü.
Benim Sezgi ve Asenatı beğenmem "rahatsızlık" boyutuna geldiyse rahatsız ettiklerimden özür dilerim tekrar yorum yapmayacağım dediğim gibi.
Kırdığım kişiler varsa onlardan da özür dilerim benim insani değerlerime ters böyle şeyler.
Kazulet leş kargası gibi hemen beğene çökmüş ama _Makaron_ burada tanışıp arkadaşlıktan çok öteye geçtiğim biridir ona buradan üstü kapalı laf sokmam, yermem mümkün değildir.
ben dünden beri abartılı tepkiler veriyor olabilirim iddialı değilim aksi konuda fakat objektif bakmaya çalıştığımda üzerime fazla gelindiğini düşünüyorum çünkü dünden ber bu konuya müdahil olan hiç kimse fikrini söyleyip kenara çekilmedi. Her iki tarafta da dayatmalar başladı.
Dün bu işin bu raddeye gelmesinden çekindiğim için üyeliğimi silecektim ama artık çok geç dediğim gibi.
Son olarak bana biri fikrimi sormadığı sürece
beğenilerimden bahsetmeyeceğim. Sezgi ve Asenat size çıkmayabilir,anda,geçmişte tutmayadabilir ama kimseyi şahit tutmama da gerek yok yalan söyleyecek halim de yok ne söyledilerse yaşadım ee size çıkmıyor diye beğenmeyeyim mi anlayamadım?
Rica edeceğim bana cevap hakkı doğuracak bir şeyler yazmayın konu hakkında yorum yapmak herkesin kendi tasarrufudur ama ben bu gereksiz konudan yeterince incindiğini düşünüyorum benimki burada kalsın.

İlahi Audrey gider ayak güldürdün beni:))) Seka'ya hoşluk yapayım derken aklını küçümsemişsin. Kimin ne demek istediğini anlayacak zeka ve idrak fazlasıyla sahip biridir oysa ki kendisi... Nokta...

Konuyla alakalı değil ama ben de bişey diyeyim. Bir süredir bu topicde gruplaşma var. Yani birisi birini benimsediyse haksız bile olsa adil olamıyor ve bir de çok fazla kavga gürültü olmaya başladı. Her yeni gelene de ukala cevap verilmesi, fal gurusu gibi davranılması, forumun muhtarı tavırları başladı. Ki bunu yapanların hepsi sonradan dahil oldu, kimse onlara böyle yapmadı. Tad epey kaçtı yani. Sürekli bilgiçlik yapan, tavsiyeden çok akıl veren insanları real hayatta dışlıyorsam, sanal alemde hiç çekemem. Biraz relax burası alt tarafı internet sitesi, ego tatmin edilecek yer burası olmamalı çünkü çok ucuz.

Yaa arkadaslarin neyin kavgasi bu allahinizin askina dunden beri destan destan paragraf paragraf laf sokma tartisma okuyoruz lutfen artik bunu sonlandirin herkes istedigi falciyi sever korur yada sevmez istemez begenmez herkesin ozgur iradesi forum cok yorucu ve gereksiz bir hal aldi. Herkes fikrini belirtsin tabiki ama saygsizilik seviyesizlik olmasin ben sahsen falci ismi bakmaktan cok arada geyik yapmaya olesine konusmaya geldigim bir yerken gerildim.Falcilar emek karsiliginda is yapan insanlar ve coguda sadece anlik durumda iyi belirsizlikten hepimiz degisik psikolojiyle saldirdik ama gozunuzu seveyim fal sadece yahu falll bu kadar ciddiye almayin.Lutfen artik tartisma sonlasin enerji cok kotu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…