Binnaz Abla

Canım o son gırıs saatı yanlıs sen yolla bakıyor gun ıcınde genelde

ya bir sorum daha olacak, yeşilcingenenin hangi falı guzel. tüm sitelerde puanlarım kalmıs hic bakmamısım :) kendisine baktırmak istiyorum da :)

Kızlar yazdım ama arada kaynadi biri bana yardımcı olabilir mi byv deki serkan ı göremiyorum sitede Mobilden bakıyorum nerde bilen duyan var mı biri bakabilir mi siteye benim için

Her zaman en yakının olsa bile bu şekilde haklının yanında ol arkadaşım :) Ayrıca bu topikte Sezgi ve Asenat adı oldukça fazla geçmeye başladı. Tamam Asenat'a ben de baktırdım. Anda bildiği bariz şeyler oldu. Yalan söyleyemem fakat gelecek beklemede.İnşallah çıkar ve burada yazarım. Topikte insanların çoğunluğu Sezgi anda iyi gelecekte tutmaz yazıp duruyor. Geleceği tutturamayan bir falcının bu kadar el üstünde tutulmasını anlamıyorum. Aylin de benim facebook hesabımda ekli. Gecen attığım falda Serkan'a attığım bilgileri Aylin'de gördüm.Hem burada bunu belirttim hem de siteye falların görüldüğünü yazdım. Kim olursa olsun bizi salak yerine koyamazlar. Para kolay kazanılmıyor.

Dostum Che Guevera resmin harikaa yaşasın devrimm

@kuzelet seviyorum tatlım seni ayrıca mevzu iş olunca falcılarla ilgili görüşüne %100 katılıyorum. Para kazanmak için bu işi yapan insanlar için burda tartışmaya girmek pek de mantık işi değil :)

Herkes için tutmuyor olabilir ama şahsım adına konuşayım bende tutuyor tutmasa haftada bir fal atmaya kalkışmam bu da topiğin müsadesiyle beğenmem için yeterli bir sebep sanıyorum.
Gösterilen ilgiye bakılırsa benim gibi bir çoğunluk da var dediğin gibi para kolay kazanılmıyor.
Keza Asenat bana Mayısta fal baktı ve çıkmayan tek bir cümlesi yok ee o zaman neden beğenmeyeyim? Beğendiysem neden söylemeyeyim?
O yazdığın konuda da üzülerek A audrey_24 ün benim yakınımken objektif davrandığını düşünmüyorum çünkü bu yakınlık anladığım üzere tek taraflıymış zaten.
Haklı derken de kime göre neye göre haklı mesela? Ben bir çıkış yaptığımda muhabbetin sonunda geri vites yapmak yerine baştan o reaksiyonu verseydi kendisi ben yine yargımdan vazgeçmezdim ama tarzım için geri adım atardım fakat öyle ağzına geleni söyleyip söyleyip sonra da "cınım fırımın hızırı bızılmısınn kimsiyli mıhıtıp ılmıyırım" diyip geri basmakla da haklı olunuyorsa ben haksız ve de mutluyum.

Yeşilcingeme E, M harfleri vermişti, kizin adi Emel. :) hepsi donecegini soyluyor bende ama ne olacak bilemiyorum.

@kuzelet seviyorum tatlım seni ayrıca mevzu iş olunca falcılarla ilgili görüşüne %100 katılıyorum. Para kazanmak için bu işi yapan insanlar için burda tartışmaya girmek pek de mantık işi değil :)
Yani bence de falcı olsa bile aylardır site kullanımına açık bir sayfada gece gündüz derdimi dinleyen ve bu durumdan maddi kazancı olmadan bunu yapan(ki burada birçok kişiye bu yaklaşımda bulundu) birine falcı diye gömüp sırf aynı platformda üyeyim diye "kral çıplak" diyememek mantık işi değil.
Madem işe o kadar materyalist bakılıyor para verdiğiniz her ortamda bu kadar kapitalist davranın bakalım hayatın akışı nasıl değişiyor.

Bunu da genel olarak yazıyorum; bir karar verin bence buraya beğenimizi yazma özgürlüğümüz var mı yok mu?
Her konu böyle bağlanıyor ama Serkanı beğenenlere gömülüyor, Sezgiyi, Asenatı falan filan. Sonra başka fikirden biri ses çıkarınca "canım burası forum kapa çeneni bence" oluyor.
Yani bir hakkında beğeniler yazınca karşılığında "valla bana hiç çıkmadı niye abartılıyorsaaaa??"
Gibi tepkiler verince beğenisini bildiren insana "falcı şişiriyormuş" gibi bir yafta yapıştırılıyor.
2012 den beri fal baktırıyorum online olarak ve herkesin ki para ise benimki pul değil. Ben de veriyorum o paraları karşılığında beğeniyorsam da yazıyorum.

Burada direkt bana giydirilmiş net :)

Burada direkt bana giydirilmiş net :)
Alınacağınn aklıma geldi ama direkt sana söylenmiş bir şey değildi ben şahısa yönelik bir şey yazacağımda mutlaka etiketlerim çekinmem _Makaron_ ki gerçekten buralara kdar dökmeye gerek yok ama gece gündüz her türlü paylaşımda bulunduğum birine buradan üstü kapalı laf sokacak yapıda biri değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…