hayır canım daha sisteme girmediEvettttt....anlat bakalım. Sema dan falın geldi mi ?
Özelden yaz burayı meşgul etmeyelimhayır canım daha sisteme girmediİlkay sistemde
evet yesıl cıngenenalad sen hangisini diyorsun sanırım yesil cingene demiştin dimi
Canım o son gırıs saatı yanlıs sen yolla bakıyor gun ıcınde genelde
ben hep kahve baktırıyorum canım kahve önerebilirim :)))ya bir sorum daha olacak, yeşilcingenenin hangi falı guzel. tüm sitelerde puanlarım kalmıs hic bakmamısım :) kendisine baktırmak istiyorum da :)
cnm cevrimiçi değil ..o yuzden goremezsinKızlar yazdım ama arada kaynadi biri bana yardımcı olabilir mi byv deki serkan ı göremiyorum sitede Mobilden bakıyorum nerde bilen duyan var mı biri bakabilir mi siteye benim için
Teşekkür ederim canim :)cnm cevrimiçi değil ..o yuzden goremezsin
Serkan Tek ise şuan Kahve falında sistemde canım BYV deKızlar yazdım ama arada kaynadi biri bana yardımcı olabilir mi byv deki serkan ı göremiyorum sitede Mobilden bakıyorum nerde bilen duyan var mı biri bakabilir mi siteye benim için
Isteyen ıstedıgı gıbı anlamaya devam edıyor benım bahsettıgım sey sekanın paylaşımıda,kazuletın paylaşımıda aynı kapıya cıkıyor bunu hala dusunuyorum ve arkasındayım dıyorum abartmıs,mübalağa yapmış olabılır ama o konusmaları okuyan anlar yanı bı sekılde bu kadına ozelden ulaşılabılıyor dıye sekanın yazdıgındanda bu anlasılır,yada bende bır sorun var ben gorunce dırek anlamıstım,
bırısıde cıksın ben oyle anlamıyorum desın bana.
Kazuletın yazdıgı seyler ozelden konusulup bı sekılde sılıne bılırdı benım bahsettıgım olay bu. Hımmm sen bunu nerden bılıyorsun bakıyım,bu bızım ozelımız gıbı tepkı verılmesı garıbıme gıttı heralde bunuda 3 kez yazıyorum ama yıne baska yerlere cekılıcek.Ve o ınsana verılen tepkı cok mu doğru.Benım demek ıstedıgım FALCILARLA bı alıs-verısımız var sen oyle gormıye bılırsın ama ınan falcıda emınım senın derdıne senın kadar uzuluyordur ? bu kurulan duygusal bagı benım bunyem anlamıyor (ki benımde cok sevdıgım ayrı tuttugum,işini ıyı yaptıgını dusundugum ısımler vardır ama sınırımı bılırım bır mesefa koyarım arama falcıyla zaten koymazsam o faldan cıkar kendımı kandırmaya kankalıga doner) ve ben o dedıgımınde sonuna kadar arkasındayım sekayı severım oda bılır ama bır hatası varsa buda soylenır huraaa bırısı bısey yazdı hepımız saldıralım mantıgını benım aklım almıyor.
Ne desem zaten haklı cıkıcak bır taraf bulunucak .
Dostum Che Guevera resmin harikaa yaşasın devrimmHer zaman en yakının olsa bile bu şekilde haklının yanında ol arkadaşım :) Ayrıca bu topikte Sezgi ve Asenat adı oldukça fazla geçmeye başladı. Tamam Asenat'a ben de baktırdım. Anda bildiği bariz şeyler oldu. Yalan söyleyemem fakat gelecek beklemede.İnşallah çıkar ve burada yazarım. Topikte insanların çoğunluğu Sezgi anda iyi gelecekte tutmaz yazıp duruyor. Geleceği tutturamayan bir falcının bu kadar el üstünde tutulmasını anlamıyorum. Aylin de benim facebook hesabımda ekli. Gecen attığım falda Serkan'a attığım bilgileri Aylin'de gördüm.Hem burada bunu belirttim hem de siteye falların görüldüğünü yazdım. Kim olursa olsun bizi salak yerine koyamazlar. Para kolay kazanılmıyor.
Gördüm yakaladım teşekkür ederim :*Serkan Tek ise şuan Kahve falında sistemde canım BYV de
Ne demek rica ederimGördüm yakaladım teşekkür ederim :*
Herkes için tutmuyor olabilir ama şahsım adına konuşayım bende tutuyor tutmasa haftada bir fal atmaya kalkışmam bu da topiğin müsadesiyle beğenmem için yeterli bir sebep sanıyorum.Her zaman en yakının olsa bile bu şekilde haklının yanında ol arkadaşım :) Ayrıca bu topikte Sezgi ve Asenat adı oldukça fazla geçmeye başladı. Tamam Asenat'a ben de baktırdım. Anda bildiği bariz şeyler oldu. Yalan söyleyemem fakat gelecek beklemede.İnşallah çıkar ve burada yazarım. Topikte insanların çoğunluğu Sezgi anda iyi gelecekte tutmaz yazıp duruyor. Geleceği tutturamayan bir falcının bu kadar el üstünde tutulmasını anlamıyorum. Aylin de benim facebook hesabımda ekli. Gecen attığım falda Serkan'a attığım bilgileri Aylin'de gördüm.Hem burada bunu belirttim hem de siteye falların görüldüğünü yazdım. Kim olursa olsun bizi salak yerine koyamazlar. Para kolay kazanılmıyor.
Yeşilcingeme E, M harfleri vermişti, kizin adi Emel. :) hepsi donecegini soyluyor bende ama ne olacak bilemiyorum.Yeşilçingene bana da bı kızın ona duygularla yaklastgını ve ıkı ay sonra benımkının de ona karsılık verecegını soylmıstı. Kızın harflerıyle birlikte. Ikı ay sonra selena ya baktırdıgımda benımkının yenı bı ılıskıye basladıgını söyledı. Yakın zamanda da bunu duyacagımı soyledı. Onun harıcınde bana da hep baska bı kadın yok dedı falcılar. Sadece bu ıkısı olumsuzdu korkarım bu ıkısının dedıklrrı cıkacak. Pekı harfler sende tuttu mu
Yani bence de falcı olsa bile aylardır site kullanımına açık bir sayfada gece gündüz derdimi dinleyen ve bu durumdan maddi kazancı olmadan bunu yapan(ki burada birçok kişiye bu yaklaşımda bulundu) birine falcı diye gömüp sırf aynı platformda üyeyim diye "kral çıplak" diyememek mantık işi değil.@kuzelet seviyorum tatlım seni ayrıca mevzu iş olunca falcılarla ilgili görüşüne %100 katılıyorum. Para kazanmak için bu işi yapan insanlar için burda tartışmaya girmek pek de mantık işi değil :)
Burada direkt bana giydirilmiş net :)Bunu da genel olarak yazıyorum; bir karar verin bence buraya beğenimizi yazma özgürlüğümüz var mı yok mu?
Her konu böyle bağlanıyor ama Serkanı beğenenlere gömülüyor, Sezgiyi, Asenatı falan filan. Sonra başka fikirden biri ses çıkarınca "canım burası forum kapa çeneni bence" oluyor.
Yani bir hakkında beğeniler yazınca karşılığında "valla bana hiç çıkmadı niye abartılıyorsaaaa??"
Gibi tepkiler verince beğenisini bildiren insana "falcı şişiriyormuş" gibi bir yafta yapıştırılıyor.
2012 den beri fal baktırıyorum online olarak ve herkesin ki para ise benimki pul değil. Ben de veriyorum o paraları karşılığında beğeniyorsam da yazıyorum.
Alınacağınn aklıma geldi ama direkt sana söylenmiş bir şey değildi ben şahısa yönelik bir şey yazacağımda mutlaka etiketlerim çekinmemBurada direkt bana giydirilmiş net :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?