Ortada suistimal edilmiş bir güven ve iyiniyetli var. Buna değil de falcilar icin paralı asker bunlar gehhh gehhh diye yorum yapılıyor. Ben henüz falcı bilmezken @Makaron burada bir falcı dan bahsetti. Capella dan başka kimseyle konuşamadığım için ona sordum. Bahsi gecen falci kim nasil ulasirim diye bana dedi ki; benim bu konuda birsey sölemem doğru olmaz sen Makaronun kendisine sor. Sordum verir misin diye. Verdi sagolsun. Ulaştım baktırdım kadına. Tespitleri iyiydi. Verdiği sürede dolmadı daha ama daha sonra defalarca topikte bu falcı için nasıl ulaşırız mevzusu döndü. Ben bir Allahın kuluna çıkıp bende var demedim. Makaron da okuyor uygun görürse kendi verir diye. Sonra yorumcunun kendisinden izin istedim bu konuda verebilir miyim diye. Olumu veya olumsuz bir cevap gelmediği için veremedim kimseye. Topikte de bahsetmedim. İnsan olmak bunu gerektirir bana göre. Onun işi bu para kazanıyor sayemde vs. Gibi söylemler bana çok ayıp ve abes geliyor. Beğenen beğendiğine baktırır. Çıktı diye de yazar. Beğenmeyen çıkmadı der çıkmadıgini yazar bir daha da baktirmaz... Sen sana emanet edilen bir şeyi sonuna kadar korudun kolladin herşeye rağmen de sonuna kadar ahde vefa gösterdin. Bu bir erdemdir. İdrak yolu açık olan herkes de bunu böyle görür. İçini ferah tut canım benim.Bunu da genel olarak yazıyorum; bir karar verin bence buraya beğenimizi yazma özgürlüğümüz var mı yok mu?
Her konu böyle bağlanıyor ama Serkanı beğenenlere gömülüyor, Sezgiyi, Asenatı falan filan. Sonra başka fikirden biri ses çıkarınca "canım burası forum kapa çeneni bence" oluyor.
Yani bir hakkında beğeniler yazınca karşılığında "valla bana hiç çıkmadı niye abartılıyorsaaaa??"
Gibi tepkiler verince beğenisini bildiren insana "falcı şişiriyormuş" gibi bir yafta yapıştırılıyor.
2012 den beri fal baktırıyorum online olarak ve herkesin ki para ise benimki pul değil. Ben de veriyorum o paraları karşılığında beğeniyorsam da yazıyorum.
Derin2013'ün ki gizli birşey değildi o yüzden ulu orta yazmıştım zaten faceden baktırdığımı :)Ortada suistimal edilmiş bir güven ve iyiniyetli var. Buna değil de falcilar icin paralı asker bunlar gehhh gehhh diye yorum yapılıyor. Ben henüz falcı bilmezken @Makaron burada bir falcı dan bahsetti. Capella dan başka kimseyle konuşamadığım için ona sordum. Bahsi gecen falci kim nasil ulasirim diye bana dedi ki; benim bu konuda birsey sölemem doğru olmaz sen Makaronun kendisine sor. Sordum verir misin diye. Verdi sagolsun. Ulaştım baktırdım kadına. Tespitleri iyiydi. Verdiği sürede dolmadı daha ama daha sonra defalarca topikte bu falcı için nasıl ulaşırız mevzusu döndü. Ben bir Allahın kuluna çıkıp bende var demedim. Makaron da okuyor uygun görürse kendi verir diye. Sonra yorumcunun kendisinden izin istedim bu konuda verebilir miyim diye. Olumu veya olumsuz bir cevap gelmediği için veremedim kimseye. Topikte de bahsetmedim. İnsan olmak bunu gerektirir bana göre. Onun işi bu para kazanıyor sayemde vs. Gibi söylemler bana çok ayıp ve abes geliyor. Beğenen beğendiğine baktırır. Çıktı diye de yazar. Beğenmeyen çıkmadı der çıkmadıgini yazar bir daha da baktirmaz... Sen sana emanet edilen bir şeyi sonuna kadar korudun kolladin herşeye rağmen de sonuna kadar ahde vefa gösterdin. Bu bir erdemdir. İdrak yolu açık olan herkes de bunu böyle görür. İçini ferah tut canım benim.
Semanin baktigi fali begenmedim geri iade varmi 30 liram boşa gitti hic yorjm katmamais hoslandgn kisiyle cikicaksn bidaki seneye uniberstye gidicen demisBunu da genel olarak yazıyorum; bir karar verin bence buraya beğenimizi yazma özgürlüğümüz var mı yok mu?
Her konu böyle bağlanıyor ama Serkanı beğenenlere gömülüyor, Sezgiyi, Asenatı falan filan. Sonra başka fikirden biri ses çıkarınca "canım burası forum kapa çeneni bence" oluyor.
Yani bir hakkında beğeniler yazınca karşılığında "valla bana hiç çıkmadı niye abartılıyorsaaaa??"
Gibi tepkiler verince beğenisini bildiren insana "falcı şişiriyormuş" gibi bir yafta yapıştırılıyor.
2012 den beri fal baktırıyorum online olarak ve herkesin ki para ise benimki pul değil. Ben de veriyorum o paraları karşılığında beğeniyorsam da yazıyorum.
Olsun olmasın önemli değil. burada benim duruşumdur önemli olan. Sana saygımdir benimle paylaşılan bilgiye saygımdir en mühimi kendime saygımdir. Bir kac gun once izin çıktı kendisinden de zaten. Biri ile de paylaştım.Derin2013'ün ki gizli birşey değildi o yüzden ulu orta yazmıştım zaten faceden baktırdığımı :)
Olabilir o senin duruşundur ama capella da verseydi sıkıntı değildi ya da etik dışı olmazdı diyorum özel bilgi değildi.Olsun olmasın önemli değil. burada benim duruşumdur önemli olan. Sana saygımdir benimle paylaşılan bilgiye saygımdir en mühimi kendime saygımdir.
Bu özel bir bilgi değilse bana neden kim vasıtası ile ulaştığımı sordu kadın fal bakıp bakmayacağını söylemeden önce. demek ki ortada özel bir durum söz konusu. ? Herkes için sıradan olan şeyler benim için özellik arz ediyor. Çok da memnunum uzun vadede hep kazançlı çıktım bu hassasiyetimden. Benim için konu kapanmıştır....Olabilir o senin duruşundur ama capella da verseydi sıkıntı değildi ya da etik dışı olmazdı diyorum özel bilgi değildi.
Açık bir konu yoktu ki kapansın ne bu atar gider anlmadım.Bu özel bir bilgi değilse bana neden kim vasıtası ile ulaştığımı sordu kadın fal bakıp bakmayacağını söylemeden önce. demek ki ortada özel bir durum söz konusu. ? Herkes için sıradan olan şeyler benim için özellik arz ediyor. Çok da memnunum uzun vadede hep kazançlı çıktım bu hassasiyetimden. Benim için konu kapanmıştır....
Canim byv de iade oluyor muOlabilir o senin duruşundur ama capella da verseydi sıkıntı değildi ya da etik dışı olmazdı diyorum özel bilgi değildi.
Oluyor ama sağlam gerekçe lazımCanim byv de iade oluyor mu
Begenmesim falini yazimi filan garip karma karisik ve kopyala yapistr şüphelerim varOluyor ama sağlam gerekçe lazım
bende fama ya baktırdım ve hiç ama hiç beğenmedim arkadasıma bakmıs herseyini bilmişti kıza yaptığı yoruma ağzım acık kalmıştı ama bana hic bir sey tutmadı söylediği benle alakası bile yokCanim byv de iade oluyor mu
haha senin ve benim yorumlarım arka arkaya cok komik olduİyi geceler kızlar
Ben dün Famaya başka bir hesaptan kahve falı yolladım. Daha önceden baktığı falla tarihleri aynı vermiş, bu arada resmen içimi okumuş yani korktum açıkçası :) Sema ile de aynı şeyleri söylemiş bu arada ama dediğim gibi hesaplar farklıydı, bir de Famaya önceki falında da Semaya da katina baktırmıştım ben, bu sefer kahve yolladım. İnşallah dediği gibi olur tabi bakalım :) Famanın zaten ilk falında da hatırlarsanız ilk dedikleri çıkmıştı hatta benim dalga geçtiğim şeyler çıkmıştı :)
Herkes için tutmuyor olabilir ama şahsım adına konuşayım bende tutuyor tutmasa haftada bir fal atmaya kalkışmam bu da topiğin müsadesiyle beğenmem için yeterli bir sebep sanıyorum.
Gösterilen ilgiye bakılırsa benim gibi bir çoğunluk da var dediğin gibi para kolay kazanılmıyor.
Keza Asenat bana Mayısta fal baktı ve çıkmayan tek bir cümlesi yok ee o zaman neden beğenmeyeyim? Beğendiysem neden söylemeyeyim?
O yazdığın konuda da üzülerek @audrey_24 ün benim yakınımken objektif davrandığını düşünmüyorum çünkü bu yakınlık anladığım üzere tek taraflıymış zaten.
Haklı derken de kime göre neye göre haklı mesela? Ben bir çıkış yaptığımda muhabbetin sonunda geri vites yapmak yerine baştan o reaksiyonu verseydi kendisi ben yine yargımdan vazgeçmezdim ama tarzım için geri adım atardım fakat öyle ağzına geleni söyleyip söyleyip sonra da "cınım fırımın hızırı bızılmısınn kimsiyli mıhıtıp ılmıyırım" diyip geri basmakla da haklı olunuyorsa ben haksız ve de mutluyum.
Sema beende nokta atışı gibi yapmış ama soruları yanıtlamş sadece pek güvenemdmkızlar byv de ödeme sisteminde bir aksaklık oldu ve fal parasını benden 3 kere cekmişler, hepsini fal puan olarak iade ettiler para iadesi yapamıyorlarmış? o siteyi hiç bilmiyorum kim var bunlara harca o puanları falları iyi dedikleriniz?
bana söyledikleri celisti canım ask hayatında giden birisi var ama gölgesi seni izliyor hala demiş,sen burdan eski sevgili anlamazmısın? soru sordum o kisi eski sevgilin değil eskiden hoslandığın ama son anda olmamış biri dedi geri gelicekmiş tekrardan ama öyle biri yokSema beende nokta atışı gibi yapmış ama soruları yanıtlamş sadece pek güvenemdm
aynen iade ediliyo mu ki fal??bana söyledikleri celisti canım ask hayatında giden birisi var ama gölgesi seni izliyor hala demiş,sen burdan eski sevgili anlamazmısın? soru sordum o kisi eski sevgilin değil eskiden hoslandığın ama son anda olmamış biri dedi geri gelicekmiş tekrardan ama öyle biri yok
beğenmedim benle alakası yok falan diyebilirsin heralde,geriye bir tek forumdan okuyup denemek istediğim yesil cingene selena ve asenat kaldıaynen iade ediliyo mu ki fal??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?