Binnaz Abla

Ortada suistimal edilmiş bir güven ve iyiniyetli var. Buna değil de falcilar icin paralı asker bunlar gehhh gehhh diye yorum yapılıyor. Ben henüz falcı bilmezken @Makaron burada bir falcı dan bahsetti. Capella dan başka kimseyle konuşamadığım için ona sordum. Bahsi gecen falci kim nasil ulasirim diye bana dedi ki; benim bu konuda birsey sölemem doğru olmaz sen Makaronun kendisine sor. Sordum verir misin diye. Verdi sagolsun. Ulaştım baktırdım kadına. Tespitleri iyiydi. Verdiği sürede dolmadı daha ama daha sonra defalarca topikte bu falcı için nasıl ulaşırız mevzusu döndü. Ben bir Allahın kuluna çıkıp bende var demedim. Makaron da okuyor uygun görürse kendi verir diye. Sonra yorumcunun kendisinden izin istedim bu konuda verebilir miyim diye. Olumu veya olumsuz bir cevap gelmediği için veremedim kimseye. Topikte de bahsetmedim. İnsan olmak bunu gerektirir bana göre. Onun işi bu para kazanıyor sayemde vs. Gibi söylemler bana çok ayıp ve abes geliyor. Beğenen beğendiğine baktırır. Çıktı diye de yazar. Beğenmeyen çıkmadı der çıkmadıgini yazar bir daha da baktirmaz... Sen sana emanet edilen bir şeyi sonuna kadar korudun kolladin herşeye rağmen de sonuna kadar ahde vefa gösterdin. Bu bir erdemdir. İdrak yolu açık olan herkes de bunu böyle görür. İçini ferah tut canım benim.

Derin2013'ün ki gizli birşey değildi o yüzden ulu orta yazmıştım zaten faceden baktırdığımı :)

Semanin baktigi fali begenmedim geri iade varmi 30 liram boşa gitti hic yorjm katmamais hoslandgn kisiyle cikicaksn bidaki seneye uniberstye gidicen demis

Derin2013'ün ki gizli birşey değildi o yüzden ulu orta yazmıştım zaten faceden baktırdığımı :)
Olsun olmasın önemli değil. burada benim duruşumdur önemli olan. Sana saygımdir benimle paylaşılan bilgiye saygımdir en mühimi kendime saygımdir. Bir kac gun once izin çıktı kendisinden de zaten. Biri ile de paylaştım.

Olsun olmasın önemli değil. burada benim duruşumdur önemli olan. Sana saygımdir benimle paylaşılan bilgiye saygımdir en mühimi kendime saygımdir.
Olabilir o senin duruşundur ama capella da verseydi sıkıntı değildi ya da etik dışı olmazdı diyorum özel bilgi değildi.

Üyeliğimi falan silmeyeceğim fakat bir süre buralarda olmamak en doğrusu. Yine duygusal karar vermemek için de bu mesajdan sonra cidden girmeyeceğim.
4 gündür inanılmaz bir stres altındayım ve kendi tarzım dışında yazıyorum artık sağlıklı gelmemeye başladı. Israrla söylüyorum ki; kazuletin samimiyetine de iyi niyetine de inanmıyorum, Sezgi konusunda fikirlerim de stabil ama ben serin kanlı davranamadığım için şimşekleri üzerime çektim.
4 gündür kötü şeyler yaşıyorum burada millete çemkirebilirim demek istemiyorum sadece durumlar birbirini besledi.
Burada bir anlamda bağ kurduğum kurmadığım hiçkimseyi kırmak niyetinde değildim sadece çok fazla cevap hakkı doğdu. Herkese hayırlı geceler.

Olabilir o senin duruşundur ama capella da verseydi sıkıntı değildi ya da etik dışı olmazdı diyorum özel bilgi değildi.
Bu özel bir bilgi değilse bana neden kim vasıtası ile ulaştığımı sordu kadın fal bakıp bakmayacağını söylemeden önce. demek ki ortada özel bir durum söz konusu. ? Herkes için sıradan olan şeyler benim için özellik arz ediyor. Çok da memnunum uzun vadede hep kazançlı çıktım bu hassasiyetimden. Benim için konu kapanmıştır....

Açık bir konu yoktu ki kapansın ne bu atar gider anlmadım.

İyi geceler kızlar
Ben dün Famaya başka bir hesaptan kahve falı yolladım. Daha önceden baktığı falla tarihleri aynı vermiş, bu arada resmen içimi okumuş yani korktum açıkçası :) Sema ile de aynı şeyleri söylemiş bu arada ama dediğim gibi hesaplar farklıydı, bir de Famaya önceki falında da Semaya da katina baktırmıştım ben, bu sefer kahve yolladım. İnşallah dediği gibi olur tabi bakalım :) Famanın zaten ilk falında da hatırlarsanız ilk dedikleri çıkmıştı hatta benim dalga geçtiğim şeyler çıkmıştı :)

haha senin ve benim yorumlarım arka arkaya cok komik oldu

Sezgi için geleceğin tuttuğunu söyleyen bir kaç kişi var ki tutsun ya da tutmasın konu bu değil. Umarım bütün falları çıkar sana fakat bir falcının bu kadar savunulması çok ilginç geliyor bana ve buradaki bazı kişilerde de soru işareti olduğuna eminim. Kendisine ulaşılmasını istemeyen falcı bilgisini vermez zaten. Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar çok para kazanır. Kime göre neye göre haklı diye sormuşsun. Bana göre haklı ki bende bu bu yüzden alıntı yaparak yazmışım. Çünkü o bayanın üstüne çok gidildi. Saraylı bana cep telefonunu verdi mesela. Onunla da görüşüyorum ama Saraylı'ya ulaşma yollarından bahsetmiyorum burada. Kendisi istese bile kızlar gelin Saraylı'ya ulaşma yollarından bahsedeyim demiyorum.Size alenen iletilen bilgi zaten müşteri çekme amaçlı. Siz burada nasıl paylaştıysanız o bayan da paylaştı. O kadar üstüne gelinmesi doğru değildi.

kızlar byv de ödeme sisteminde bir aksaklık oldu ve fal parasını benden 3 kere cekmişler, hepsini fal puan olarak iade ettiler para iadesi yapamıyorlarmış? o siteyi hiç bilmiyorum kim var bunlara harca o puanları falları iyi dedikleriniz?

Sema beende nokta atışı gibi yapmış ama soruları yanıtlamş sadece pek güvenemdm

Sema beende nokta atışı gibi yapmış ama soruları yanıtlamş sadece pek güvenemdm
bana söyledikleri celisti canım ask hayatında giden birisi var ama gölgesi seni izliyor hala demiş,sen burdan eski sevgili anlamazmısın? soru sordum o kisi eski sevgilin değil eskiden hoslandığın ama son anda olmamış biri dedi geri gelicekmiş tekrardan ama öyle biri yok

aynen iade ediliyo mu ki fal??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…