- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
Konuyla alakalı değil ama ben de bişey diyeyim. Bir süredir bu topicde gruplaşma var. Yani birisi birini benimsediyse haksız bile olsa adil olamıyor ve bir de çok fazla kavga gürültü olmaya başladı. Her yeni gelene de ukala cevap verilmesi, fal gurusu gibi davranılması, forumun muhtarı tavırları başladı. Ki bunu yapanların hepsi sonradan dahil oldu, kimse onlara böyle yapmadı. Tad epey kaçtı yani. Sürekli bilgiçlik yapan, tavsiyeden çok akıl veren insanları real hayatta dışlıyorsam, sanal alemde hiç çekemem. Biraz relax burası alt tarafı internet sitesi, ego tatmin edilecek yer burası olmamalı çünkü çok ucuz.
evet ya ben de çok eski değilim ama eskiden işe yaramaz eski sevgililere, kötü falcılara sallardık biz, birbirimizi hiç kırmazdık. hani böyle erkeklere karşı hep birbirini koruyan kız arkadaş grubu gibiydik topicçe:))) ne oldu da böyle gergin bi ortam oluştu anlamadım. yani birini terslemek neyin tatminidir hiç anlamam. sabah kalkınca hemen gelip okur keyiflenirdim. ya valla ben eskiyi burda takıla takıla unuttum galiba:)) baya iyi geliyordu. şimdi hep bi laf sokma telaşı.
Ağlamalar, gitmeler felan demen hoşuma gitmedi. Bu kez de ben uslubu beğenmedim. Biraz özenli yazarsan demin dediğim gibi topic huzuru bozulmayacaktır. Teşekkürler.Sevgili
A audrey_24
M makaron234
sailor moon
ipek ..
..... adını hatırlayamadığım ve tanımadığım bana özelden mesaj atan arkadaşlar..
yani gülüyoruz ve geçiyoruz efendim.
herkesin yorum,yanıtlama ve dilediğini yayımlayabilme gücü var.
ve ben gerçekten çok güldüm :) çok şaşırdım.. demek ki iç dünyasını ,duygularını , bu denli 'pick' yaşayanlar var..
neymiş ?
niye öyle yazmamışım da, niye baştan dememişimde..
tek cevap : SİZE NE ??? ben öyle uygun gördüm ve öyle yazdım.
sizde baştan çok daha düşünceli eleştiriler yapabilirdiniz, özelden yazardınız mesajı sildirirdik olur biter.
kaldı ki ,siz de uygun gördüğünüz herşeyi yazabilirsiniz.
ben kimseye bunu böyle yazmalısın ' bla bla bla bla' taksimi geçmiyorum.
umrumda değil! buranın muhtarıymış, bahçevanıymış, belediye başkanıymış :)
kimse kimsenin kopyası değil, kimseyi istediğiniz gibi davranmaya zorlayamazsınız.
engellersiniz biter.
ağlamalar, gitmeler, ama bitek bana verdi,başka kimseye vermez demeler.. :)
şuradan bir tane insan kanıtlasın bunu..bana özelden mesaj atmış ve vermiş olsun hadi atsın ekran görüntüsünü.
ama yalan.
üzülerek söylüyorum ki kandırılıyorsunuz.
ben rencide edecek olsaydım çok daha enteresan bilgileri atar, yada o hanıma direkt ulaşırdım.
uzadı da uzadı...
diyorum basın engeli kafanız rahatlasın.
ben yaptım bana dm den hala bazı üye arkadaşlar screen shot lar atıyor:) yapmayın :)
az buçuk insanlarda sorduğunuz da birbirini tanıyor.
isimler kişiler dökülür, olay ciddileşir, gereksiz bir hal alır.
catfight a kafasına gerek yok.
bu benim için son noktadır.
anlayan arkadaşlarıma teşekkür eder, anlayamayan arkadaşlarıma da 'siz haklısınız' der saygılarımı sunarım :)
En son yazdığım mesaja baktım, bir teşekkür mesajı yazmışım, fal bahane demişim, burayı yazılanları okudukça keyiflenmişim, eğlenmişim, günlük telaşlar sıkıntılar bir tarafa gitmiş, yüzlerini hiç görmediğim, gerçek isimlerini bilmediğim arkadaşlarım günümü neşelendirmiş, teşekkür etmişim....
Sanıyorum o gün bize nazar değdi. Lütfen benim canım güzel arkadaşlarım biraz sakinleşelim. Böyle bir yere varamıycaz. Zor yakalanan keyifli bir sanal ortamımız, paylaşım alanımız var onu kaybetmeyelim.
Güzel arkadaşlarım, canım kızçelerim yazan isimlere bakıyorum da, ben hepinizi çok seviyorum. Burda aleni, özelde ikili çok güzel paylaşımlar yaptığım arkadaşlarımsınız, ne diyeceğimi bilemiyorum, hepiniz çok aklı başında kendine hakim, aslanlar gibi kızlarsınız. Şu 2 gün önceki yazılarınızdan, özeldeki paylaşımlarınızdan tanıyorum sizi, nasıl sağlam kızlar olduğunuzu biliyorum.
Lütfen baltaları gömelim, ben sizin nasıl dayanıştığınızı biliyorum. Birbirinizi nasıl desteklediğinizi biliyorum. Kızkardeşler arada kavga eder, yoluşur. Gerçek bir kız kardeşim var, arada yoluşuruz ama onu dünyalara değişmem.
Size ne yapacağınızı söyleyemem, ben de kendi hissettiğimi yazdım. Gerçekten aslanlar gibi, çok sağlam kızlarsınız, enerjimizi daha yapıcı kullanmak tarafındayım. Bu kızların, aynı kızların birbirlerine nasıl destek olduklarını gördüm ben.
Gelmiş topicin neşe kaynağı
Nerelerdeydin sen canımSizsiniz benim neşe kaynaklarım.ncarenot , @Yeniruh , Atart , M Motherofdragon , capella79 , A audrey_24 şurda 2 gün önce yazılanları benim diyen mizah yazarlarına değişmem Vuuuu zeka, yaratıcılık, kıvrak espiriler, biri pası attı, öteki karşıladı, müthişti. Hem güldüm keyiflendim, hem de hayranlık duydum, Vay be ne kızlar var, analar neler doğurmuş Eli öpülesi analar
Atart ," kelimelerin efendisi", "sözcüklere raks ettiren kız" bi seni bilirdik, ama cevher de çokmuş, fena dağıttılar geçen gün, bayıldımmmm, hepsine kocamannnn öpücükler
Kuzuuummm burda herkes birbirine çok şey kattı ama sen eskileri buraya yazınca bi duygulanmadım değil özlettilerGrey_ bermuda @SimplyLove B Borboleta B BASAKZ @NEFSSEMS Baldankabak BlueDaisy (eski kaçakları yazdım daha cok =))
Ve daha niceleri sızın gıbı guzel ınsanlar özleniyorsunuz burdaaaaa.
Ki bunaAtart ida dahıl edıyorum bılgısıyle,durusuyla,ınsanlıgıyla ne zamandır konusmasakta hep derım nasıl bır ınsan oldugunu, ıcımde uktedır hatta bazen vıcdanda yaparım yanlıs mı yaptım dıye ne zamandır ıcımde tutmusken bunuda paylaşmak ıstedım,kırgındır degıldır bılemem ama ayrı bır ınsan oldugunu her seyıyle bellı eden bırısıdır.
Ama burda gercekten guzel ınsanlar vardı ve bana kendı adıma cok sey ogrettıler .
Grey_ bermuda @SimplyLove B Borboleta B BASAKZ @NEFSSEMS Baldankabak BlueDaisy (eski kaçakları yazdım daha cok =))
Ve daha niceleri sızın gıbı guzel ınsanlar özleniyorsunuz burdaaaaa.
Ki bunaAtart ida dahıl edıyorum bılgısıyle,durusuyla,ınsanlıgıyla ne zamandır konusmasakta hep derım nasıl bır ınsan oldugunu, ıcımde uktedır hatta bazen vıcdanda yaparım yanlıs mı yaptım dıye ne zamandır ıcımde tutmusken bunuda paylaşmak ıstedım,kırgındır degıldır bılemem ama ayrı bır ınsan oldugunu her seyıyle bellı eden bırısıdır.
Ama burda gercekten guzel ınsanlar vardı ve bana kendı adıma cok sey ogrettıler .
Nerelerdeydin sen canımbetelgeuse08 m benim resmen senin gelmen gerekiyormuş ortalık refaha kavuşsun diye
Yıne üslup dendi....Simdi de sana kızacaklar Makaron.....Ben uslüp deyince suç oldu ya hani....Sıra sana gelmnesin istemem....Ağlamalar, gitmeler felan demen hoşuma gitmedi. Bu kez de ben uslubu beğenmedim. Biraz özenli yazarsan demin dediğim gibi topic huzuru bozulmayacaktır. Teşekkürler.
Çok güzelsin her zaman ki gibi iyiki de geldinRefahtayız güzellikArada olur. Bu kızlar günlerce, saatlerce yazıp birbirlerinin zor zamanlarını paylaştı, arada olur. Ama yine
Kuzuuummm burda herkes birbirine çok şey kattı ama sen eskileri buraya yazınca bi duygulanmadım değil özlettiler
Ya den her gördüğün falcıya atlamasana önce bir sor soruşturSemanin baktigi fali begenmedim geri iade varmi 30 liram boşa gitti hic yorjm katmamais hoslandgn kisiyle cikicaksn bidaki seneye uniberstye gidicen demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?