Binnaz Abla

evet ya ben de çok eski değilim ama eskiden işe yaramaz eski sevgililere, kötü falcılara sallardık biz, birbirimizi hiç kırmazdık. hani böyle erkeklere karşı hep birbirini koruyan kız arkadaş grubu gibiydik topicçe:))) ne oldu da böyle gergin bi ortam oluştu anlamadım. yani birini terslemek neyin tatminidir hiç anlamam. sabah kalkınca hemen gelip okur keyiflenirdim. ya valla ben eskiyi burda takıla takıla unuttum galiba:)) baya iyi geliyordu. şimdi hep bi laf sokma telaşı.

Aynen de öyle. Ben misal, ilk geldiğimde fal nedir bilmezdim geçen sene. Bir sürü cehaletimi çekti burda insanlar, ağlama duvarı yaptım burayı, tek tek hepsi beni tanımamalarına rağmen derdimi dinledi, akıl verdi, ex manitaya küfrettiler. Kendimi mutlu hissediyordum. Sonra fal müptelası oldum, ne paralar gitti günde 5 fal baktırdığımı bilirim. Benden de çookk baktıranlar var. Yani eskilerde böyle akıl verme yok,. Aynen dediğin gibi falcıların açıklarını arardık hafiye gibi, falcıları eleştirirdik, iyi olana da iyi derdik, kötü olana kötü. Abartı hiç yoktu genelde birbirimizi kollardık. Eski keyif hiç kalmadı.

Sevgili
A audrey_24
M makaron234
sailor moon
ipek ..
..... adını hatırlayamadığım ve tanımadığım bana özelden mesaj atan arkadaşlar..
yani gülüyoruz ve geçiyoruz efendim.
herkesin yorum,yanıtlama ve dilediğini yayımlayabilme gücü var.
ve ben gerçekten çok güldüm :) çok şaşırdım.. demek ki iç dünyasını ,duygularını , bu denli 'pick' yaşayanlar var..
neymiş ?
niye öyle yazmamışım da, niye baştan dememişimde..
tek cevap : SİZE NE ??? ben öyle uygun gördüm ve öyle yazdım.
sizde baştan çok daha düşünceli eleştiriler yapabilirdiniz, özelden yazardınız mesajı sildirirdik olur biter.
kaldı ki ,siz de uygun gördüğünüz herşeyi yazabilirsiniz.
ben kimseye bunu böyle yazmalısın ' bla bla bla bla' taksimi geçmiyorum.
umrumda değil! buranın muhtarıymış, bahçevanıymış, belediye başkanıymış :)
kimse kimsenin kopyası değil, kimseyi istediğiniz gibi davranmaya zorlayamazsınız.
engellersiniz biter.
ağlamalar, gitmeler, ama bitek bana verdi,başka kimseye vermez demeler.. :)
şuradan bir tane insan kanıtlasın bunu..bana özelden mesaj atmış ve vermiş olsun hadi atsın ekran görüntüsünü.
ama yalan.
üzülerek söylüyorum ki kandırılıyorsunuz.
ben rencide edecek olsaydım çok daha enteresan bilgileri atar, yada o hanıma direkt ulaşırdım.
uzadı da uzadı...
diyorum basın engeli kafanız rahatlasın.
ben yaptım bana dm den hala bazı üye arkadaşlar screen shot lar atıyor:) yapmayın :)
az buçuk insanlarda sorduğunuz da birbirini tanıyor.
isimler kişiler dökülür, olay ciddileşir, gereksiz bir hal alır.
catfight a kafasına gerek yok.
bu benim için son noktadır.
anlayan arkadaşlarıma teşekkür eder, anlayamayan arkadaşlarıma da 'siz haklısınız' der saygılarımı sunarım :)

Ağlamalar, gitmeler felan demen hoşuma gitmedi. Bu kez de ben uslubu beğenmedim. Biraz özenli yazarsan demin dediğim gibi topic huzuru bozulmayacaktır. Teşekkürler.

En son yazdığım mesaja baktım, bir teşekkür mesajı yazmışım, fal bahane demişim, burayı yazılanları okudukça keyiflenmişim, eğlenmişim, günlük telaşlar sıkıntılar bir tarafa gitmiş, yüzlerini hiç görmediğim, gerçek isimlerini bilmediğim arkadaşlarım günümü neşelendirmiş, teşekkür etmişim....

Sanıyorum o gün bize nazar değdi. Lütfen benim canım güzel arkadaşlarım biraz sakinleşelim. Böyle bir yere varamıycaz. Zor yakalanan keyifli bir sanal ortamımız, paylaşım alanımız var onu kaybetmeyelim.

Güzel arkadaşlarım, canım kızçelerim yazan isimlere bakıyorum da, ben hepinizi çok seviyorum. Burda aleni, özelde ikili çok güzel paylaşımlar yaptığım arkadaşlarımsınız, ne diyeceğimi bilemiyorum, hepiniz çok aklı başında kendine hakim, aslanlar gibi kızlarsınız. Şu 2 günden daha önceki yazılarınızdan, özeldeki paylaşımlarınızdan tanıyorum sizi, nasıl sağlam kızlar olduğunuzu biliyorum.

Lütfen baltaları gömelim, ben sizin nasıl dayanıştığınızı biliyorum. Birbirinizi nasıl desteklediğinizi biliyorum. Kızkardeşler arada kavga eder, yoluşur. Gerçek bir kız kardeşim var, arada yoluşuruz ama onu dünyalara değişmem.

Size ne yapacağınızı söyleyemem, ben de kendi hissettiğimi yazdım. Gerçekten aslanlar gibi, çok sağlam kızlarsınız, enerjimizi daha yapıcı kullanmak tarafındayım. Bu kızların, aynı kızların birbirlerine nasıl destek olduklarını gördüm ben.

Gelmiş topicin neşe kaynağı

Sürekli cevap hakı doğuyor ve haksızlığa gelemiyorum.
Ben dün bu şahısa ilk başta fazla tepki verdiğimi ama onun reaksiyonumdan sonra geri adım atmadığımı arkadaşlarımla paylaştım.
Kötü niyet hususunda da asla falcıyla iletişimle alakalı girdisinden ötürü kötü niyetli demedim.
Sürekli ağzına geleni söyleyip "ben size gülüyorum,hiç ciddiye almıyorum,erdemliyim,huzur bozmam" tarzında yazıp kenara çekildiği için art niyetli diyorum.
Dün burada başka arkadaşlara da dedim ki; bir olaya karşı herkesin verdiği tepki farklıdır ben duygusal davranıyorum. Bunu zaafiyet gibi gösterip dalga geçmek iyi niyeti bırakın basbayağı kötü kalp ister.
Söyleyeceklerim bu kadar artık.
Burada ismini unutursam ayıp edeceğim için etiketleyemeyeceğim kadar çok insanla güzel alışverişlerde bulundum insani anlamda ve onların güzel hatırı için ben konunun en başındaki bilgi paylaşımına aşırı tepki gösterdiğim için gerçekten herkesten özür diliyorum asla laf olsun diye yapacağım bir şey değildir.
Dilerim en kısa zamanda burası eski havasına kavuşur

Gelmiş topicin neşe kaynağı

Sizsiniz benim neşe kaynaklarım. ncarenot , @Yeniruh , Atart , M Motherofdragon , capella79 , A audrey_24 , adını ekleyemediklerim, kusura bakmasınlar, dönüp bakmadım, ezberden yazıyorum, şurda 2 gün önce yazılanları benim diyen mizah yazarlarına değişmem Vuuuu zeka, yaratıcılık, kıvrak espiriler, biri pası attı, öteki karşıladı, müthişti. Hem güldüm keyiflendim, hem de hayranlık duydum, Vay be ne kızlar var, analar neler doğurmuş Eli öpülesi analar

Atart ," kelimelerin efendisi", "sözcüklere raks ettiren kız" bi seni bilirdik, ama cevher de çokmuş, fena dağıttılar geçen gün, bayıldımmmm, hepsine kocamannnn öpücükler

Nerelerdeydin sen canım betelgeuse08 m benim resmen senin gelmen gerekiyormuş ortalık refaha kavuşsun diye

Grey_ bermuda @SimplyLove B Borboleta B BASAKZ @NEFSSEMS Baldankabak BlueDaisy (eski kaçakları yazdım daha cok =))

Ve daha niceleri sızın gıbı guzel ınsanlar özleniyorsunuz burdaaaaa.

Ki buna Atart ida dahıl edıyorum bılgısıyle,durusuyla,ınsanlıgıyla ne zamandır konusmasakta hep derım nasıl bır ınsan oldugunu, ıcımde uktedır hatta bazen vıcdanda yaparım yanlıs mı yaptım dıye ne zamandır ıcımde tutmusken bunuda paylaşmak ıstedım,kırgındır degıldır bılemem ama ayrı bır ınsan oldugunu her seyıyle bellı eden bırısıdır.

Ama burda gercekten guzel ınsanlar vardı ve bana kendı adıma cok sey ogrettıler .

Kuzuuummm burda herkes birbirine çok şey kattı ama sen eskileri buraya yazınca bi duygulanmadım değil özlettiler

Ha yaşa sen Bu güzel isimleri ilk anda yazamadım. İyi ki ekledin. Özlendiniz kızlar

Araya girmesem duramam mesela kısa bir süre önce burada hiç adı duyulmamışken veya duyulmuşda cılız bir ses iken@Ahçik, Banu Doğru'dan bahsettiki bu yorumdan sonra Banu Doğru'da bır kuyruk olustu. Sonra begenmeyıp-hayalkırıklıgına ugrayanlar yıne bunu burda paylaştı. Pekı o zaman nıye kımse @Ahçik'i falcı yanlısı gibi alttan alta suçlamadı?

Neden mi? Enerjı meselesi ona tutan bana tutmayabılır bu kadar basıt.

Hadi onu geçtim ben Kiraze-Ester Kira'yı begenırım benim topikte yazdıklarımdan Seka etkilenmiş benden referans olmamı istedi,fal baktırdı ses yok. Anladım begenmedıgını,begenmek zorunda degıl kı ama onun begenip de burada paylaştıklarından ben Sema-Vence-Sezgi çok memnun kaldım. Peki ben Kiraze'yi begendim diye Kiraze'nin yardakçısı mı oldum.....
Ağlamalar, gitmeler felan demen hoşuma gitmedi. Bu kez de ben uslubu beğenmedim. Biraz özenli yazarsan demin dediğim gibi topic huzuru bozulmayacaktır. Teşekkürler.
Yıne üslup dendi....Simdi de sana kızacaklar Makaron.....Ben uslüp deyince suç oldu ya hani....Sıra sana gelmnesin istemem....

Bu gruplaşma nedir allah aşkına? Hadi bizi suçladınız seka ben ncarenot grubuz,topiğin muhtarıyız peki ya bunun bir karşı tarafı yok mu? Tek taraflı mı bu grup olayı?......

3. sahıslar neden girdi mevzuya denmiş.....Kadına gıcıklar da ondan......Ben ne diye girdm 3. şahıs olarak mevzuya "uslüp" nedeniyle.......Bak ne oldu sonra,ne Sekayı doldurmamız kaldı,ne falcı fanatikliği kaldı,ne topiğin muhtarlıgı kaldı......

Ben sevgili Kazuletin savunma biçimine kızdım,o yazdı ben yazdım....3. kişiler hani....niye girdi.....Siz niye kenarda durmadınız peki......Siz de 4.-5. diğer grup oluverdiniz böylecee......Ama kabak gibi ortada biz kaldık......

Tabiki Sezgi babamın oğlu değil,bana verdiği sürenin dolmasına 2 hafta var,çıkmazsa bir daha baktırmam biter-gider.....Seka,Ncarenot benim babamın ogulları mı?O na da cevabım hayır....Ben Seka'nın siteminden sonra yok bön yok fındık düşünceli diye canı istediği gibi konusan birine kızdım da o konusma tarzına birden nedense sahip çıkıldı,nedir bu üslup takılmıssınız,falcı fanları bla bla oldu.......

Ortada bir ayna var bir de aynanın yansıması ama yansıma görüntünün kendine kızıyor garip...

hadicanimsendee ayyy seni yazmamışım, olur mu hiç. Çok lazımsın sen bize
Geçen gün tütsü yaptın da cimri mi davrandın nedir? Azıcık daha tütsüle, şöyle bol bol olsun, kızçelerim çok kıymetli, nazarlardan korunsun, çok severim adaçayı tütsüsünü ne güzel kokar

Hakikaten yaa, dur eve de yapayım, evin de havası değişsin

Kuzuuummm burda herkes birbirine çok şey kattı ama sen eskileri buraya yazınca bi duygulanmadım değil özlettiler

Yavrum bermuda cım,
şimdi farkettim, resmin biraz kışlık kalmış Şöyle yeni modalı, yazlık bi resim koysan mı Şık bişeyler bulursun hep Bakımlı hatun başka oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…