Binnaz Abla

Yok canımcım Bilen arkadaşlar biliyor hiç de pembe değil yani Bilmiş mi durumları net olarak peki? Anlık?

Yani benim ruh halimi filan bilmiş durumuda bilmiş ama süper diyemem ama tellwedeki saçma isimlerin yanında iyi kalır diyim gelecek yazmış çoğunluk ,senin favorin kimler?

Yani benim ruh halimi filan bilmiş durumuda bilmiş ama süper diyemem ama tellwedeki saçma isimlerin yanında iyi kalır diyim gelecek yazmış çoğunluk ,senin favorin kimler?

Benim bi iki kere favorim olan 3. de batırıyor o yüzden aha bu diye isim verebileceğim kimse yok :=)

Canım benim ne güzel yazmışsın...
Ahhhh ahhh ne günlerdi o günler gerçekten tadı çok güzeldi sohbetlerin heyecanla beklediğimiz fallarin bermuda nın dediği gibi duygulandim ben de....
_Makaron_ Tatlım benim ( Benazir' im kız aklımda öyle yer etmişsin sanki sana Benazir daha çok yakışıyor bu arada onu da yazayım)
Valla çektiğimiz acılar bile hafifledi buralarda....
Hele seninkine saydirma kısmı daha dün gibi aklımda...
Vesselâm güzel günlerdi güzelliklerle beraber geçirilen günler...

Hayırlı olsun canım yeni yerin güzellikler getirsin sana...

Evettt topik biraz hareketlenmis duzelir inşallah çünkü yazmasam da aktif olarak okuyorum bende hepsini biliyorum tanıyorum zaten herkesin kendine göre sıkıntısı var üstüne ağır gelir böyle tatsizliklar...
Aynen sana katılıyorum biz çok duygusal yaklaşıyoruz fazla derine inmeden yorum yapmak daha iyi....

Oyyy kuzum benim ayni duygular icerisindeyiz nasil mutlu oldum nasil sende cok seviliyorsun ne gunler gecirdik burda hele ben ne acilarimi ne sevinclerimi paylastim yazamasamda hep aklim burda gormuskende es gecemedim dogruluguna gormeden inandigim nadir kisilerdensin opuyorum ve seviliyorsun bitanem

arkadaşlarım binnaz da kaç gün oldu hümayı denk getiremiyorum. daha soyle baktırabilmesi yüksek kolay bulunan kim var allah askında fal sevdasından yatcam suralara önerilerinizi bekliyoruuumm .. :))

Arkadaşlar İlkayda hep çok fal birikiyor ya çevrimiçiyken fal toplıyıp çevrimdışıyken de bakıyor mudur, çünkü az çevrimiçi oluyor o arada ne ara bakıyor fal ? Kendi sorumdan da tiksindim de umarım ne demek istediğim anlamışsınızdır

Maalesef bakmıyor canım 3 gündür benim falım bekliyor sürekl fal alımı yapıyor iyi fal bakar ama iş disiplini sıfır müşteriye saygı sıfır yinede utanmadan gönderiyoruz işte suçlu biziz

Kızlar bugün öğlen yazmıştım ya genelde sevdiğim falcılara baktırırım bu sefer yeni birisini deneyeceğim diye. İşte o hataymış eskilerden devam etmek gerekiyormuş byv'de medyum cem'e fal yolladım. Çok alakasızdı yani nasıl desem benim durumumda olan kişilere genel söylenecek şeyleri söylemiş. Mesela 'hayal kırıklığı yaşamışsın,yapamamışsınız vsvs' yapma yaaa e ayrıldık ondan olabilir mi acaba yazısı da famagiller gibi. Böyle diyorum ama famayı çok severim bende genelde tutturur o ayrı varsa aranızda medyum ceme atmayı düşünen haberi olsun. Ben de atmadan önce buraya bakmıştım beğenenler de olmuş ama bende tutmadı malesef

Maalesef bakmıyor canım 3 gündür benim falım bekliyor sürekl fal alımı yapıyor iyi fal bakar ama iş disiplini sıfır müşteriye saygı sıfır yinede utanmadan gönderiyoruz işte suçlu biziz
ben de merakımdan yolladım ona işte, daha önceden de yollamıştım internetinde sorun vardı iptal ettirip Semaya yolladım. Ama şimdi bakıyorum çevrimiçi oluyor da az, mesela kahvede 12 kişi almış, herhalde alım yapıyor sonra oturup bakıyordur diye düşündüm, öyle olsun istedim daha doğrusu ama değilmiş

.

ben resmen 28 hazirandan beri bekliyorum hala bakmadı habire fal alıyor ama arada bir bakıyor sanırım

Ben de 27sinde yollamış bekleye bekleye fenalık geçirmiş iptal etmiştim. 9.sıradaydım o zaman.. Bugün hadi bi kere daha dene dedim denedim.
daha da cok zamanınız var o zaman bana hala bakmadı herhalde bi kac gune bakar diye dusunuyorum. ilk defa bu kadar inat ettim.yoksa ben de dayanamazdım. yorum gelince yazarım burdan . bi de keşke kaçıncı sırada olduğumuzu yazsa byv da. binnazda ve telweede yazıyo :/

kendisi erdekte tatilde artık fırsat bulursa bakar tatilin uzunluğuna bağlı belkide üç ay sürer :)

Bende aynısını söyledim engelle görmezsinn

Bende aynısını söyledim engelle görmezsinn
birine bişini anlatırsın ilk fırsatta vururya onlardansın Allah başına bin beterini verirse bi gün burda yüze vurmayı anlarsın beğenenlerede geçerli bu dediğim kınıyon yaşamadan ölmezsinn tabi o seviyeye gelirsenn burası forumsa aynı şeyi bin kez yazarım bildiğim varki yazıyorumm bin kez konuşulmuş burda mesajda bana iyi davranıp burda sanki ben kötüyüm gibin yazanlar var siz hala beni kötü bilin engelle görmezsin diyen benim şuan o kadın bana iyi annem olduu sen derdine yann canım hadiii bişi dicemde sen anla acil şifaalar

bence bekleyin benim 2-3 hafta beklediğim oldu ama gerçekten çok iyi bakıyor ve çoğu dediğini yaşarım ilkay hanımın saçma sapan falcılara gonderip para gitmesindense sabredin bende çok falcı demedim ama ilkay hanim hem sesli hemde çok net ve dobra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…