haklısın övenler olunca bi ataym dedim bunalımdaydm o ara ağlamaktaydım attım bi andaYa den her gördüğün falcıya atlamasana önce bir sor soruştur
Bana pembeci geldi.
Yok canımcım Bilen arkadaşlar biliyor hiç de pembe değil yaniValla bana hiç pembe bakmadı sıkıntıları söledi benim düşüncelerimi de bilmiş ,senin durum pembe demekki kuzummm:)))
Yok canımcım Bilen arkadaşlar biliyor hiç de pembe değil yaniBilmiş mi durumları net olarak peki? Anlık?
Yani benim ruh halimi filan bilmiş durumuda bilmiş ama süper diyemem ama tellwedeki saçma isimlerin yanında iyi kalır diyim gelecek yazmış çoğunluk ,senin favorin kimler?
Benim bi iki kere favorim olan 3. de batırıyor o yüzden aha bu diye isim verebileceğim kimse yok :=)
Canım benim ne güzel yazmışsın...@Grey_bermuda @SimplyLove @Borboleta B BASAKZ Nefs @Baldankabak @BlueDaisy (eski kaçakları yazdım daha cok =))
Ve daha niceleri sızın gıbı guzel ınsanlar özleniyorsunuz burdaaaaa.
Ki buna @Atart ida dahıl edıyorum bılgısıyle,durusuyla,ınsanlıgıyla ne zamandır konusmasakta hep derım nasıl bır ınsan oldugunu, ıcımde uktedır hatta bazen vıcdanda yaparım yanlıs mı yaptım dıye ne zamandır ıcımde tutmusken bunuda paylaşmak ıstedım,kırgındır degıldır bılemem ama ayrı bır ınsan oldugunu her seyıyle bellı eden bırısıdır.
Ama burda gercekten guzel ınsanlar vardı ve bana kendı adıma cok sey ogrettıler .
Hayırlı olsun canım yeni yerin güzellikler getirsin sana...Kambersiz düğün olmaz , ben de taşındım yeni yerime de neyse )
@audrey_24 öncelikle hakkımdaki fikirlerin için telekkürker. Biz de seni severdik bilirsin severdik diyorum hala da senin bazı Kişilerin şimdi yoklar ama Aniston muydu ne onun galeyoanına geldiğini düşünürüm. Deepbluem derin konusunda aynen bu duruma düşmüştü ki sonradan o falcıyı beğenenler ve çıkanları ne çok oldu. Ben de olsam ben de vicdan yapardım bu durumda onu benden önce Tanıyan da sendin biz hala görüşüyoruz onla ..
Tekefondan zor oluyo ama hepinize şöyle afillli 2 cümle yazacaktım ama Eylül de geliyim ben ..
Baldan, makaron , Bermuda , nefssems, bluedaisy ( onla görüştüm vedalaştık fal baltırmıyor artık ) , Capella , bilhassa , nrocat ( esaslı hatun ) , yeniruh ( bence güçlü ruh ) , ahcık, ankara seksendört, Chery , babyster unuttuklarım varsa affola
Naçizgane bence daha fazla yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için ( falcıyla biz duygusal ve hassas bayanlar olarak bikaç kereden sonra duygusal bağ kurabiliyoruz ama onlar bence en iyisi Dediklerimiz bile çok önemsemiyorlar bizi ) sadece beğendim beğenmedim çıktı çıkmadı deyip yaZmak en doğrusu sanki
Oyyy kuzum benim ayni duygular icerisindeyiz nasil mutlu oldum nasil sende cok seviliyorsun ne gunler gecirdik burda hele ben ne acilarimi ne sevinclerimi paylastim yazamasamda hep aklim burda gormuskende es gecemedim dogruluguna gormeden inandigim nadir kisilerdensin opuyorum ve seviliyorsun bitanem@Grey_bermuda @SimplyLove @Borboleta B BASAKZ Nefs @Baldankabak @BlueDaisy (eski kaçakları yazdım daha cok =))
Ve daha niceleri sızın gıbı guzel ınsanlar özleniyorsunuz burdaaaaa.
Ki buna @Atart ida dahıl edıyorum bılgısıyle,durusuyla,ınsanlıgıyla ne zamandır konusmasakta hep derım nasıl bır ınsan oldugunu, ıcımde uktedır hatta bazen vıcdanda yaparım yanlıs mı yaptım dıye ne zamandır ıcımde tutmusken bunuda paylaşmak ıstedım,kırgındır degıldır bılemem ama ayrı bır ınsan oldugunu her seyıyle bellı eden bırısıdır.
Ama burda gercekten guzel ınsanlar vardı ve bana kendı adıma cok sey ogrettıler .
Maalesef bakmıyor canım 3 gündür benim falım bekliyor sürekl fal alımı yapıyor iyi fal bakar ama iş disiplini sıfır müşteriye saygı sıfır yinede utanmadan gönderiyoruz işte suçlu bizizArkadaşlar İlkayda hep çok fal birikiyor ya çevrimiçiyken fal toplıyıp çevrimdışıyken de bakıyor mudur, çünkü az çevrimiçi oluyor o arada ne ara bakıyor fal ? Kendi sorumdan da tiksindim de umarım ne demek istediğim anlamışsınızdır
ben de merakımdan yolladım ona işte, daha önceden de yollamıştım internetinde sorun vardı iptal ettirip Semaya yolladım. Ama şimdi bakıyorum çevrimiçi oluyor da az, mesela kahvede 12 kişi almış, herhalde alım yapıyor sonra oturup bakıyordur diye düşündüm, öyle olsun istedim daha doğrusu ama değilmişMaalesef bakmıyor canım 3 gündür benim falım bekliyor sürekl fal alımı yapıyor iyi fal bakar ama iş disiplini sıfır müşteriye saygı sıfır yinede utanmadan gönderiyoruz işte suçlu biziz
ben resmen 28 hazirandan beri bekliyorum hala bakmadıben de merakımdan yolladım ona işte, daha önceden de yollamıştım internetinde sorun vardı iptal ettirip Semaya yolladım. Ama şimdi bakıyorum çevrimiçi oluyor da az, mesela kahvede 12 kişi almış, herhalde alım yapıyor sonra oturup bakıyordur diye düşündüm, öyle olsun istedim daha doğrusu ama değilmiş
.
ben resmen 28 hazirandan beri bekliyorum hala bakmadıhabire fal alıyor ama arada bir bakıyor sanırım
daha da cok zamanınız var o zaman bana hala bakmadı herhalde bi kac gune bakar diye dusunuyorum. ilk defa bu kadar inat ettim.yoksa ben de dayanamazdım. yorum gelince yazarım burdan . bi de keşke kaçıncı sırada olduğumuzu yazsa byv da. binnazda ve telweede yazıyo :/Ben de 27sinde yollamış bekleye bekleye fenalık geçirmiş iptal etmiştim. 9.sıradaydım o zaman.. Bugün hadi bi kere daha dene dedim denedim.
kendisi erdekte tatilde artık fırsat bulursa bakar tatilin uzunluğuna bağlı belkide üç ay sürer :)Arkadaşlar İlkayda hep çok fal birikiyor ya çevrimiçiyken fal toplıyıp çevrimdışıyken de bakıyor mudur, çünkü az çevrimiçi oluyor o arada ne ara bakıyor fal ? Kendi sorumdan da tiksindim de umarım ne demek istediğim anlamışsınızdır
Bende aynısını söyledim engelle görmezsinnArtık ciddi anlamda sıktın. Bak burada gördügün bircok kisi üniversite mezunu, hem de ciddi üniversitelerden mezun. Yani cok sükür zekamız yerinde. Senin gördügün kadar biz de görüyoruz. İster baktırırız ister baktirmayiz. Ha madem oyle sana salak diyene niye baktiriyorsun diyorsun ya; sana kotuluk yapan kayinvalideye gidip gidip anne demek gibi bir sey bu.
Sabah sabah yemin ediyorum sinir oldum. Durup durup foruma girip ayni seyleri yaziyorsun. Ciddi anlamda sıktın ben artık senin gonderilerini engelleyecegim. Bu ne arakadas ya.
birine bişini anlatırsın ilk fırsatta vururya onlardansın Allah başına bin beterini verirse bi gün burda yüze vurmayı anlarsın beğenenlerede geçerli bu dediğim kınıyon yaşamadan ölmezsinn tabi o seviyeye gelirsenn burası forumsa aynı şeyi bin kez yazarım bildiğim varki yazıyorumm bin kez konuşulmuş burda mesajda bana iyi davranıp burda sanki ben kötüyüm gibin yazanlar var siz hala beni kötü bilin engelle görmezsin diyen benim şuan o kadın bana iyi annem olduu sen derdine yann canım hadiii bişi dicemde sen anla acil şifaalarBende aynısını söyledim engelle görmezsinn
bence bekleyin benim 2-3 hafta beklediğim oldu ama gerçekten çok iyi bakıyor ve çoğu dediğini yaşarım ilkay hanımın saçma sapan falcılara gonderip para gitmesindense sabredin bende çok falcı demedim ama ilkay hanim hem sesli hemde çok net ve dobradaha da cok zamanınız var o zaman bana hala bakmadı herhalde bi kac gune bakar diye dusunuyorum. ilk defa bu kadar inat ettim.yoksa ben de dayanamazdım. yorum gelince yazarım burdan . bi de keşke kaçıncı sırada olduğumuzu yazsa byv da. binnazda ve telweede yazıyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?