Binnaz Abla

Ayy çok teşekkür ederim sevgili @bilhassa, sanırım bize nazar değdi, işte bunlar hep fosforlu kedi gözleri... (bkz:necati şaşmaz'ın gezi olaylarıyla ilgili "sanırım bize nazar değdi" başlıklı konuşması)

Yap tabi ya adaçayı tütsüsü mistir, sanırım adaçayı yetmemiş de senin de müdahil olman lazımmış canım, iyi ki geldin

Kizlar etiketlemissiniz ama hic okuyamadim, kafam dagilsin diye acayim dedim yine okuyamadim, Turkiye cok kotu bir gece gecirdi ama sanirim en cok da Ankara. Hayatimin en kotu gecelerinden biriydi. Fal mal bos burada guzel dostluklar kurduk biz, olaganustu gunler yasiyoruz. Kendinize dikkat edin lutfen, artik karanliklar aydinliga donusur umarim.

Darbe şeyi mi evet canım ama halkın askere saldırmasıın görecektin burda ve asker dediğim 18-20 yaşında küçük deliknlı çöocuklar ve askerlk okulunda okuyan lisesliler biriinn kafanı koparmışlar bugn duydum

Allah bize bir daha böyle günleri yaşatmasın
Ülkemin şerefli askerini ülkemin evladına kırdıran
Onlarca şehit varlen evinde oturup fırsatını bulduğu an o küçücük çocukları hırpalayan
O güzel asker evlatlarımızı kullanan
Başını kuma gömüp kanla beslenen bir yapıdan güç alan yobazlardan
Bayrağımı ve milletimi korusun!
Allah bizi bizle sınamasın
Yardımcımız olsun.

Kizlar benim dun geceden sonra kendime gelemedim sabahtan beri ağliyorum durup durup nereye gidiyoruz,nolucaz diye ..hayatta kalmamiz bile mucizeyken dusunucek sey bulamiyorum gencligimiz gidiyor,bu ulkede yasiyabilirmiyim artik diye dusunuyorum dun gece hayatimin en kotu gecesini yaşadim hic bu kadar korktugumu hatirlamiyorumsizi merak ettim iyimisiniz?

ay bende mi böyle bi site açsam kafadan sallarım köşeyi dönerimm

Topikte olanlardan sonra ülkede olanlar....Tadım kaçtı arkadaşlar.....Farkında olmadan burada verdiğim rahatsızlık için,keyifli bir biçimde sohbet ettiğimizi zannederken burada gruplaşmaya neden olanlardan biri olarak özür dilerim.

Lütfen yanlıs anlamayın derdim giderken yine kımseyi rahatsız etmek değil,sadece burada çok sevdiğim insanlardan bir allahaısmarladık demek.

Sevgili Naiaddd , @bilhassa (kesinlikle çok olgun birisin sen), A audrey_24 (çok iyi biliyorum kalbinin temizliğini), yeni ruh , Atart (senden seçmelerle olusturulmuş bir not defterim bile var pc'de,bir insan bu kadar mı dile hakım olur:), MissCherryBlossom (ban kraliçesi seni,deli-dolu dünya tatlısı)....@NEFSSEMS ....., V vaselin , lorus vçok öpüyorum sizi umarım ne muradınız varsa gerçek olur kızlar.

Öncelikle hepimize geçmiş olsun diyorum Allah birdaha yaşatmasın bu korkunç günleri.. Gonca Polatın söylediği ufak önemsiz ama sonuçta çıkan bir bölüm var falımda. tatil planlayacağımı ama bir sorun çıkacağını tamamen iptal olmayacağını sadece ertelenip birkaçgün sonra gideceğimi yazmış . şu anda aynen gerçkleşti malum durum sebebiyle. devamı çıkarsa yazarım yine. çok da öenmli tutturma değil ama yazayım dedim.

Ay ne gitmesi ((((((?

Beğen tuşuna bastım ama beğendiğim için değil durtmek amaçlı....
Nereye gidiyorsun kii niye gidiyorsun kii...
Olur böyle şeyler normal değil mi?
Sonuçta aile içinde dostlar içinde bile olur bazen zıt düşülür fikirler catisir...
Ne güzel işte herkes koyun gibi değil sürü halinde değiliz...
Bu bizim renkliligimiz farkliligimiz zenginligimiz değil mi?
Ara ver ama gitme derim ben zira çok zor oluyor burdan gitmek (tecrübeyle sabit)
Ben yazmasam bile okuyorum arada yazıyorum...
Neyse uzun lafı kısası gitme - gitmeyin kimse gitmesin...

Dipnot ; Sadece ortalığı geren negatif elektrik yayan milleti tiye alanlar gitsin gelmesinler hatta

Bence de nefse Katılıyorum. Seni tanıyoruz taraf ya da bertaraf olayını ise takip etmediğim için bilmiyorum ama sen gitme Gül'ü susuz burayı Capellasız bırakmayalım , herkesin siniri laçkalaştı son zamanlarda ( (

Kızlar merhaba. Bi ara adı çok geçiyodu yeşil çingene nasıl sizce?

Bende aynı sebepten gitmeyenlerdenim. Gidilirdi ama içime sinmezdi. Benim tasarrufumda olan bir karardı. Bu durumda tatil ve yol var diyen falları patlamadı saymak gerekir diye düşünüyorum. Bir daha böyle günler yaşamamak tek temennim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…