- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
hadicanimsendee ayyy seni yazmamışım, olur mu hiç. Çok lazımsın sen bize
Geçen gün tütsü yaptın da cimri mi davrandın nedir? Azıcık daha tütsüle, şöyle bol bol olsun, kızçelerim çok kıymetli, nazarlardan korunsun, çok severim adaçayı tütsüsünü ne güzel kokar
Hakikaten yaa, dur eve de yapayım, evin de havası değişsin
Darbe şeyi mi evet canım ama halkın askere saldırmasıın görecektin burda ve asker dediğim 18-20 yaşında küçük deliknlı çöocuklar ve askerlk okulunda okuyan lisesliler biriinn kafanı koparmışlar bugn duydumKizlar etiketlemissiniz ama hic okuyamadim, kafam dagilsin diye acayim dedim yine okuyamadim, Turkiye cok kotu bir gece gecirdi ama sanirim en cok da Ankara. Hayatimin en kotu gecelerinden biriydi. Fal mal bos burada guzel dostluklar kurduk biz, olaganustu gunler yasiyoruz. Kendinize dikkat edin lutfen, artik karanliklar aydinliga donusur umarim.
Ay ne gitmesiTopikte olanlardan sonra ülkede olanlar....Tadım kaçtı arkadaşlar.....Farkında olmadan burada verdiğim rahatsızlık için,keyifli bir biçimde sohbet ettiğimizi zannederken burada gruplaşmaya neden olanlardan biri olarak özür dilerim.
Lütfen yanlıs anlamayın derdim giderken yine kımseyi rahatsız etmek değil,sadece burada çok sevdiğim insanlardan bir allahaısmarladık demek.
SevgiliNaiaddd , @bilhassa (kesinlikle çok olgun birisin sen), A audrey_24 (çok iyi biliyorum kalbinin temizliğini), yeni ruh , Atart (senden seçmelerle olusturulmuş bir not defterim bile var pc'de,bir insan bu kadar mı dile hakım olur:), MissCherryBlossom (ban kraliçesi seni,deli-dolu dünya tatlısı)....@NEFSSEMS ....., V vaselin , lorus vçok öpüyorum sizi umarım ne muradınız varsa gerçek olur kızlar.
Beğen tuşuna bastım ama beğendiğim için değil durtmek amaçlı....Topikte olanlardan sonra ülkede olanlar....Tadım kaçtı arkadaşlar.....Farkında olmadan burada verdiğim rahatsızlık için,keyifli bir biçimde sohbet ettiğimizi zannederken burada gruplaşmaya neden olanlardan biri olarak özür dilerim.
Lütfen yanlıs anlamayın derdim giderken yine kımseyi rahatsız etmek değil,sadece burada çok sevdiğim insanlardan bir allahaısmarladık demek.
SevgiliNaiaddd , @bilhassa (kesinlikle çok olgun birisin sen), A audrey_24 (çok iyi biliyorum kalbinin temizliğini), yeni ruh , Atart (senden seçmelerle olusturulmuş bir not defterim bile var pc'de,bir insan bu kadar mı dile hakım olur:), MissCherryBlossom (ban kraliçesi seni,deli-dolu dünya tatlısı)....@NEFSSEMS ....., V vaselin , lorus vçok öpüyorum sizi umarım ne muradınız varsa gerçek olur kızlar.
Beğen tuşuna bastım ama beğendiğim için değil durtmek amaçlı....
Nereye gidiyorsun kii niye gidiyorsun kii...
Olur böyle şeyler normal değil mi?
Sonuçta aile içinde dostlar içinde bile olur bazen zıt düşülür fikirler catisir...
Ne güzel işte herkes koyun gibi değil sürü halinde değiliz...
Bu bizim renkliligimiz farkliligimiz zenginligimiz değil mi?
Ara ver ama gitme derim ben zira çok zor oluyor burdan gitmek (tecrübeyle sabit)
Ben yazmasam bile okuyorum arada yazıyorum...
Neyse uzun lafı kısası gitme - gitmeyin kimse gitmesin...
Dipnot ; Sadece ortalığı geren negatif elektrik yayan milleti tiye alanlar gitsin gelmesinler hatta
Topikte olanlardan sonra ülkede olanlar....Tadım kaçtı arkadaşlar.....Farkında olmadan burada verdiğim rahatsızlık için,keyifli bir biçimde sohbet ettiğimizi zannederken burada gruplaşmaya neden olanlardan biri olarak özür dilerim.
Kizceler sorumda var sarayli hanim nasil sizce
Bende aynı sebepten gitmeyenlerdenim. Gidilirdi ama içime sinmezdi. Benim tasarrufumda olan bir karardı. Bu durumda tatil ve yol var diyen falları patlamadı saymak gerekir diye düşünüyorum. Bir daha böyle günler yaşamamak tek temennim...Öncelikle hepimize geçmiş olsun diyorum Allah birdaha yaşatmasın bu korkunç günleri.. Gonca Polatın söylediği ufak önemsiz ama sonuçta çıkan bir bölüm var falımda. tatil planlayacağımı ama bir sorun çıkacağını tamamen iptal olmayacağını sadece ertelenip birkaçgün sonra gideceğimi yazmış . şu anda aynen gerçkleşti malum durum sebebiyle. devamı çıkarsa yazarım yine. çok da öenmli tutturma değil ama yazayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?