Bende aynı sebepten gitmeyenlerdenim. Gidilirdi ama içime sinmezdi. Benim tasarrufumda olan bir karardı. Bu durumda tatil ve yol var diyen falları patlamadı saymak gerekir diye düşünüyorum. Bir daha böyle günler yaşamamak tek temennim...
Telefon numaranı tam zamanında almışım.Topikte olanlardan sonra ülkede olanlar....Tadım kaçtı arkadaşlar.....Farkında olmadan burada verdiğim rahatsızlık için,keyifli bir biçimde sohbet ettiğimizi zannederken burada gruplaşmaya neden olanlardan biri olarak özür dilerim.
Lütfen yanlıs anlamayın derdim giderken yine kımseyi rahatsız etmek değil,sadece burada çok sevdiğim insanlardan bir allahaısmarladık demek.
Sevgili @Naiad22 , @bilhassa (kesinlikle çok olgun birisin sen), A audrey_24 (çok iyi biliyorum kalbinin temizliğini), @yeni ruh,Atart (senden seçmelerle olusturulmuş bir not defterim bile var pc'de,bir insan bu kadar mı dile hakım olur:), @MissCherryBlossom (ban kraliçesi seni,deli-dolu dünya tatlısı)....@NEFSSEMS ....., V vaselin , @lorus vçok öpüyorum sizi umarım ne muradınız varsa gerçek olur kızlar.
kaç günde geldi canımilkay ' dan falım geldi nihayet. uzun vade ve gelecek odaklı. beğendim genel olarak ama bekleyip göreceğiz gelişmeleri.
Kizlar byv da sevilay diye biri gozume carpti, 5 fal almis bir de. Kimdir bu hakkinda fikri olan var mi? Bir de bahar abla mi bahar teyze mi oyle biri gelmis yine onda da 5 fal var. Ikisinde de 5 fal olmasi da ilginc geldi bana.
Yasananlardan o kadar etkilendim ki, ciddi anlamda depresyon esigindeyim. Isi gucu birakasim var. Isin kotu yani bundan sonraki kotu gunlerin ayak sesi de duyuluyor. Fal atip azicik umut asilanayim bari. Belki bir yerlerde guzel gunlerin olduguna dair ihtimalleri duymak bile guc verir.
28 haziranda atmıştım. anca bugün bakmış zaman konusunda kendime güvenmiyorum da dedi. 11 dakikalık uzun bir faldı. sormadığım halde işle ilgili de yorumda bulunmuş. bakalım zaman ne göstericek.kaç günde geldi canım
Canım Saraylı son zamanlarda işi ile ilgili biraz sıkıntı yaşadığı için pek iyi bakmıyor sanırım fallarına. Benim falıma geç baktı ve bölerek farklı günlerde tamamladı, ve ilk bölümün yarısı kendi sorunlarıyla ilgiliydi.. Çok kendini verebiliyormuş gibi gelmedi, bu şekilde sorun yaşayan birkaç kişi daha duydum, haberin olsun. Analizleri iyiydi ama çok geneldi yani sonunda da oladabilir olmayadabilire bağladı.Benim beğendiğim uzun ya da kısa vadede fallarının Çıktığı bi yorumcu.
İlkay dan bahsediyorsak eğer iş ile ilgili tüm söylediğini yaşadım. Falı dinlediğimde hiç bel baglamamistim. Çok yuvarlak gelmişti. Ama gün gün yaşadım. Son söylediğini de cuma günü yaşadım. Ki imkan dahilinde değildi. Esas konu bekliyor... süresi geçti ama. Süreye takılan biri değilim. Sadece bir daha fal gönderme hususunda sürenin dolmasını beklerim.28 haziranda atmıştım. anca bugün bakmış zaman konusunda kendime güvenmiyorum da dedi. 11 dakikalık uzun bir faldı. sormadığım halde işle ilgili de yorumda bulunmuş. bakalım zaman ne göstericek.
Tamamen katılıyorum. Günlerce bekledikten sonra iptal ettim.Canım Saraylı son zamanlarda işi ile ilgili biraz sıkıntı yaşadığı için pek iyi bakmıyor sanırım fallarına. Benim falıma geç baktı ve bölerek farklı günlerde tamamladı, ve ilk bölümün yarısı kendi sorunlarıyla ilgiliydi.. Çok kendini verebiliyormuş gibi gelmedi, bu şekilde sorun yaşayan birkaç kişi daha duydum, haberin olsun. Analizleri iyiydi ama çok geneldi yani sonunda da oladabilir olmayadabilire bağladı.
Bende oyleyım baldanımKizlar byv da sevilay diye biri gozume carpti, 5 fal almis bir de. Kimdir bu hakkinda fikri olan var mi? Bir de bahar abla mi bahar teyze mi oyle biri gelmis yine onda da 5 fal var. Ikisinde de 5 fal olmasi da ilginc geldi bana.
Yasananlardan o kadar etkilendim ki, ciddi anlamda depresyon esigindeyim. Isi gucu birakasim var. Isin kotu yani bundan sonraki kotu gunlerin ayak sesi de duyuluyor. Fal atip azicik umut asilanayim bari. Belki bir yerlerde guzel gunlerin olduguna dair ihtimalleri duymak bile guc verir.
Bende oyleyım baldanımyani buraya sadece kızlar nasıl dıye bakabılıyorum acıkcası hayatımla ılgılı bır karar veremıyorum,bişey dusunemiyorum su anda ulkemızın gelecegı ıcın mı baktırsak acaba artık o raddedeyım ben Cuma gecesınden sonra eskı audrey degılım olamıyorum ,ve cok agırıma gıdıyor okudugum haberler gorduklerım aglıyorum gordukce,ben kendımı guclu sanırdım ama degılmısım bızı ailemiz oyle bır buyutmus kı bır hayvanın,cıcegın canı yansa uzulen kahrolan ınsanlarız bu kadarını kaldıramıyorum
Burda dertleştim yüzüme vuruldu burda Yazılan falcılaraa da güvenmeyin bacılar buradakilerin çoğu iki yüzlü site sahipleri bişii diyemez ispatlarımm gerçekten acil şifalar ana yasa taslağı neyim hazırlar gibi milleti dışlıyorlar zoruna gidenler yine atlar biryolunvar da Serkan fama Aylin meryem bilgehatun hepsi ortaklaşa fal bakıyo falalem sitesininn sahibi rezzan dikkat edin derin denen kişi buraya baktığı falı gerçek isimle kopyaladıı saraylıhanım denen kişinin burda köstebekleri var 22 yasında biri dikkat edinn annem 2 ablam ben çok fal attık inanmayın burda kimse arkadaşınız değil o kadar mı kimseniz yok bacılar Saçmalamayın garii benim durumumla dalga geçenlerr benim ailemm var şuan Allah daha kötülerini yaşatsın size dalga gecmek ne görün
amin canım allah bir daha yaşatmasınAyni durumdayiz hayatim. Hic ama hic umudum kalmadi. Cok daha kotu gunlerin gelecegine gozumuzle sahit oluyoruz. Hayatin, hayallerin hic bir anlami kalmadi gozumde. Burasi gun gectikce bizim memleketimiz olmaktan cikiyor. Korktugumuz her senaryo gercege donuyor. Cok umutsuzum, 2 gunde buyuk bir travma yasattilar bize, ezan sesi ile dua eden ben o ezan seslerinden sonraki anonslarla uyumaya calismaktan, ezan sesinden korkar oldun dua edemiyorum. Cok kotu bir geceydi cok. Allah yardimcimiz olsun.
evet çok acı çok üzücü dehşeti yaşadık,bu kadar önemli acılarımız varken,buBende oyleyım baldanımyani buraya sadece kızlar nasıl dıye bakabılıyorum acıkcası hayatımla ılgılı bır karar veremıyorum,bişey dusunemiyorum su anda ulkemızın gelecegı ıcın mı baktırsak acaba artık o raddedeyım ben Cuma gecesınden sonra eskı audrey degılım olamıyorum ,ve cok agırıma gıdıyor okudugum haberler gorduklerım aglıyorum gordukce,ben kendımı guclu sanırdım ama degılmısım bızı ailemiz oyle bır buyutmus kı bır hayvanın,cıcegın canı yansa uzulen kahrolan ınsanlarız bu kadarını kaldıramıyorum
canım boşver geçmiş geçmişte kalsın,kimse için kötü dileklerimiz olmasın,her şey çok kötü gidiyor allah artık acılarımızı dindirsin,lütfen unut geçmişte olanları,hiçbir şeye değmez boşver.Burda dertleştim yüzüme vuruldu burda Yazılan falcılaraa da güvenmeyin bacılar buradakilerin çoğu iki yüzlü site sahipleri bişii diyemez ispatlarımm gerçekten acil şifalar ana yasa taslağı neyim hazırlar gibi milleti dışlıyorlar zoruna gidenler yine atlar biryolunvar da Serkan fama Aylin meryem bilgehatun hepsi ortaklaşa fal bakıyo falalem sitesininn sahibi rezzan dikkat edin derin denen kişi buraya baktığı falı gerçek isimle kopyaladıı saraylıhanım denen kişinin burda köstebekleri var 22 yasında biri dikkat edinn annem 2 ablam ben çok fal attık inanmayın burda kimse arkadaşınız değil o kadar mı kimseniz yok bacılar Saçmalamayın garii benim durumumla dalga geçenlerr benim ailemm var şuan Allah daha kötülerini yaşatsın size dalga gecmek ne görün
Burda dertleştim yüzüme vuruldu burda Yazılan falcılaraa da güvenmeyin bacılar buradakilerin çoğu iki yüzlü site sahipleri bişii diyemez ispatlarımm gerçekten acil şifalar ana yasa taslağı neyim hazırlar gibi milleti dışlıyorlar zoruna gidenler yine atlar biryolunvar da Serkan fama Aylin meryem bilgehatun hepsi ortaklaşa fal bakıyo falalem sitesininn sahibi rezzan dikkat edin derin denen kişi buraya baktığı falı gerçek isimle kopyaladıı saraylıhanım denen kişinin burda köstebekleri var 22 yasında biri dikkat edinn annem 2 ablam ben çok fal attık inanmayın burda kimse arkadaşınız değil o kadar mı kimseniz yok bacılar Saçmalamayın garii benim durumumla dalga geçenlerr benim ailemm var şuan Allah daha kötülerini yaşatsın size dalga gecmek ne görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?