Binnaz Abla

ben rezervasyonu bile yaptığımdan ertelenmez diye düşünmüştüm o nedenle aaa söylediği oldu dedim yoksa zaten fal için önemli bişey değil . .tabiki bi yoldan tatilden olayı fal patladı dememeliyiz :) ama bana olumsuz şeyler söyledi onlar çıkmasa bari.. falı çıkan oldu mu Gonca Polattan özellikle esas konulardan?

Telefon numaranı tam zamanında almışım.... Sen yine de gitme... saçını çekerim... Çocuk yapar başına bırakırım

Kizlar byv da sevilay diye biri gozume carpti, 5 fal almis bir de. Kimdir bu hakkinda fikri olan var mi? Bir de bahar abla mi bahar teyze mi oyle biri gelmis yine onda da 5 fal var. Ikisinde de 5 fal olmasi da ilginc geldi bana.

Yasananlardan o kadar etkilendim ki, ciddi anlamda depresyon esigindeyim. Isi gucu birakasim var. Isin kotu yani bundan sonraki kotu gunlerin ayak sesi de duyuluyor. Fal atip azicik umut asilanayim bari. Belki bir yerlerde guzel gunlerin olduguna dair ihtimalleri duymak bile guc verir.

Bahar abla iyiydi ben beğendim fena değildi mevcut durum ,deneyebilirsin.Yıllar önce Kesira Sirel e fal atmıştım olumsuzmuş ve çıkmış maalesef 2013 yılında şimdi yine fal attım yine olumsuz ve mevcut durumuda bildi işin kötü yanı umarım çıkmaz .Gerçi ülkede bu kadar yaşanan şeyden sonra bunlar tırı vırı huzur ,mutluluk, sağlık olsun gerisi boş umarım güzel günler görürüz Kızlar.

İlkay'da darısı benim başıma. Bir de Asenat'ı yakalamaya çalışırken kendimi pokemon yakalamaya çalışan Ash gibi hissettim.

Bir de olaylarla ilgili şunu söylemek istiyorum, asla siyaset yapmam durumun içeriğiyle ilgili birşey yazmam asla
Sadece sevgi evrenseldir unutmayalım. Herşeyi sevgiyle, eğitimle, zekayla başarabiliriz... Şu anda kendini çok mutsuz , ülke uçuruma sürüklenmiş gibi hissedenler varsa birşey paylaşmak isterim Amerikalı arkadaşımla konuşuyordum bana şunu söyledi '' Sakın üzülme şafak doğması için önce zifiri karanlık olması gerekir unutma, ben Türkleri tanıyorum ve sonuna kadar zekalarına güveniyorum dedi. Çok hoşuma gitti.. Aslında sadece bu olaylar için değil şu anda fal yolladığımız , bizi üzen, umutsuzluğa sürükleyen tüm olaylar için geçerli değil mi şafak doğmadan önce zifiri karanlık olur sözü... Umuduğumuzu hiçbirşey için kaybetmeyelim, eğitimin tüm silahlardan daha üstün olduğunu unutmayalım.
Dünyadaki tüm pisliklere, tüm geri kafalılara, tüm kötü kalplilere karşı sevmekten de hiç vazgeçmeyelim <3

Benim beğendiğim uzun ya da kısa vadede fallarının Çıktığı bi yorumcu.
Canım Saraylı son zamanlarda işi ile ilgili biraz sıkıntı yaşadığı için pek iyi bakmıyor sanırım fallarına. Benim falıma geç baktı ve bölerek farklı günlerde tamamladı, ve ilk bölümün yarısı kendi sorunlarıyla ilgiliydi.. Çok kendini verebiliyormuş gibi gelmedi, bu şekilde sorun yaşayan birkaç kişi daha duydum, haberin olsun. Analizleri iyiydi ama çok geneldi yani sonunda da oladabilir olmayadabilire bağladı.

28 haziranda atmıştım. anca bugün bakmış zaman konusunda kendime güvenmiyorum da dedi. 11 dakikalık uzun bir faldı. sormadığım halde işle ilgili de yorumda bulunmuş. bakalım zaman ne göstericek.
İlkay dan bahsediyorsak eğer iş ile ilgili tüm söylediğini yaşadım. Falı dinlediğimde hiç bel baglamamistim. Çok yuvarlak gelmişti. Ama gün gün yaşadım. Son söylediğini de cuma günü yaşadım. Ki imkan dahilinde değildi. Esas konu bekliyor... süresi geçti ama. Süreye takılan biri değilim. Sadece bir daha fal gönderme hususunda sürenin dolmasını beklerim.

Tamamen katılıyorum. Günlerce bekledikten sonra iptal ettim.

Burda dertleştim yüzüme vuruldu burda Yazılan falcılaraa da güvenmeyin bacılar buradakilerin çoğu iki yüzlü site sahipleri bişii diyemez ispatlarımm gerçekten acil şifalar ana yasa taslağı neyim hazırlar gibi milleti dışlıyorlar zoruna gidenler yine atlar biryolunvar da Serkan fama Aylin meryem bilgehatun hepsi ortaklaşa fal bakıyo falalem sitesininn sahibi rezzan dikkat edin derin denen kişi buraya baktığı falı gerçek isimle kopyaladıı saraylıhanım denen kişinin burda köstebekleri var 22 yasında biri dikkat edinn annem 2 ablam ben çok fal attık inanmayın burda kimse arkadaşınız değil o kadar mı kimseniz yok bacılar Saçmalamayın garii benim durumumla dalga geçenlerr benim ailemm var şuan Allah daha kötülerini yaşatsın size dalga gecmek ne görün

Bende oyleyım baldanım yani buraya sadece kızlar nasıl dıye bakabılıyorum acıkcası hayatımla ılgılı bır karar veremıyorum,bişey dusunemiyorum su anda ulkemızın gelecegı ıcın mı baktırsak acaba artık o raddedeyım ben Cuma gecesınden sonra eskı audrey degılım olamıyorum ,ve cok agırıma gıdıyor okudugum haberler gorduklerım aglıyorum gordukce,ben kendımı guclu sanırdım ama degılmısım bızı ailemiz oyle bır buyutmus kı bır hayvanın,cıcegın canı yansa uzulen kahrolan ınsanlarız bu kadarını kaldıramıyorum

Ayni durumdayiz hayatim. Hic ama hic umudum kalmadi. Cok daha kotu gunlerin gelecegine gozumuzle sahit oluyoruz. Hayatin, hayallerin hic bir anlami kalmadi gozumde. Burasi gun gectikce bizim memleketimiz olmaktan cikiyor. Korktugumuz her senaryo gercege donuyor. Cok umutsuzum, 2 gunde buyuk bir travma yasattilar bize, ezan sesi ile dua eden ben o ezan seslerinden sonraki anonslarla uyumaya calismaktan, ezan sesinden korkar oldun dua edemiyorum. Cok kotu bir geceydi cok. Allah yardimcimiz olsun.

Siz normal değilsiniz destek almanız gerekiyor. Burada zaten bu konular geçti ki şu an çoğu kişinin fal baktıracak gücü olduğunu sanmıyorum. Bazı insanları! gördükçe ülkede yaşananlara şaşırmamak gerekiyor demek ki!

amin canım allah bir daha yaşatmasın

evet çok acı çok üzücü dehşeti yaşadık,bu kadar önemli acılarımız varken,bundan gerisi hiçtir,nasıl bir şeyin içine düştük belli değil,allahım hepimizi esirgesin,allahım bir daha göstermesin bize böyle acılar.

canım boşver geçmiş geçmişte kalsın,kimse için kötü dileklerimiz olmasın,her şey çok kötü gidiyor allah artık acılarımızı dindirsin,lütfen unut geçmişte olanları,hiçbir şeye değmez boşver.

Beddua etmek tam da senin tarZın. Hiç şaşırmıyorsun Gollum replay replay replay.

Bi ara da nesibe nin müritliğini yapıyordun değil mi sen ekran Görüntüsü taşımalar falan ? Sahi bacım sen bu bilgileri hangi falcı arkadsşından alıyorsun ? Bu kadar geniş bilgi Sahibiysen bu saf bacılarına da söyle.

Zoruma Gittiği için atlamadım bu arada. Herkesin aklı fikri var bırak senin dediğin gibi herkes kendi derdine yansın Bacım.

Bidaha yine yazarsan bari farklı kelimeler kullanmaya çalış tekrara düşme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…