Binnaz Abla

Doğrudur belki Üstüste çok Bakım aldıysa . Benim onla birlikte son dönemde Ilkay ın , Çingene nin ve sanki yanılmıyorsam tekrar okumam lazım taraca nın bi kısmı çıktı gibi

Yine kendi fikrimi yazıyorum :) İşte bu yüzden ülkenin sizler gibi iyi kalpli insanlara ihtiyacı var, bu yüzden sizlerin kendini bırakmaması gerekiyor, vazgeçmemesi gerekiyor. Ben kendi arkadaşlarıma da kızdım şöyle ki 3. gündeyiz ama aynı kanlı resimleri sürekli 100. kez döndürüyoruz ve kendi kendimizi umutsuzluğa sürüklüyoruz. Sizin gibi temiz kalpli sevgi dolu insanlar vazgeçmeyecek umut ışığını söndürmeyecek etrafa bunu yayacak ki, ülkemiz temizlensin, gücümüzü yeniden bulalım, silahlarla değil, eğitimle, zekamızla bu tarz kötü olayları ortadan kaldıralım. Gerçekten siyaset yapmıyorum kızmayın lütfen ben sadece her zorluğun birlik beraberlikle ve umutla geçeceğine inanıyorum. Sevgi ve umut yayıldıkça herşey düzelir.

Doğrudur belki Üstüste çok Bakım aldıysa . Benim onla birlikte son dönemde Ilkay ın , Çingene nin ve sanki yanılmıyorsam tekrar okumam lazım taraca nın bi kısmı çıktı gibi
Canım bana fal bakarken başka kimseye bakmıyordu bir ben vardım, sadece işi ile ilgili sorunları olduğu için bana da sürekl ibunları anlattığı için çok net biliyorum :) Hatta istifa mı etsem edicem galibalara kadar girdik :)) sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacı var

Ben öyle bişi yapmadığıma ölmüş babam üzerinee yemin ettim siz kötüsünüz tekrarladığınız için ve kötü olduğunuzdan düzgün hayatınızz olmaz bacım ben çok şey yaşadım falaa sardım ama nesibe selena İlkay venüs hepsinin boş olduğunu tesadüf tuttuğunu söyledim yine diyim ben yalan söylüyorsam Allah belamı versin sen söylüyorsan ve senin gibiler allahh belanızı versin bu kadar kabulümm ben bildiklerimi bin kez yazarımm engelle görmezsinn saf olmayan bikaç kişi görüp anlasa yeter sizeneee

Yeterince agzımızın-gönlümüzün tadı kaçtı ama bu mesaja cok güldüm
.Sen yine de gitme... saçını çekerim... Çocuk yapar başına bırakırım
O,son yazdıgım mesajda senin adın yok. Biz seninle daha komşu olacagız,topik de neymiş kız:) Ama beni nerden vuracagını da bilyorsun:) Bak,yine de bana bundan yap bır tane daha SÖZ bakarım,ölürüm ona, Canan'ı niye tepemde gezdırıyorum zannedyorsun Ama kurban olayım sen yaparsan "emiiiii....emiiiiiiiiiii" diye anırmayanından ve camları yalamayanından yyap:)

Bana gül demeyin bu ara,ne bitleri bitiyor ne hastalıkları. Körolasıcalar şimdi de aşırı sıcağı bahane edip nazlanıyorlar....açsak mı......açmasak mı.....Kuruyun kalın öyle...elimde makas tepelerinde gözlerini korkutuyorum her gün.......Takan kim...:)Bu arada herkese çok teşekkur ederim. Bunlarda benim 90 kök gülden birkaç kerkenez.....O kadar bakımı saçıma yapaydım saçım goncalarla dolu olurdu peh..

Ben kendime güveniyorum yemin ettim Şekerim diğerleri düşünsün

Hihı senin süper mükemmel bi hayatın nişanlın ailen kayınvaliden olduğu için ve sen de çok masum ve düzgün bir cici kız olduğun için fala sardın ve o fallar bizim aksimize seni külkedisinden sindirella ya dönüştürdü .

Bak! O tayfanın içinde bişeylerin döndüğünü ben de kendi fallarımdan bangır bangır anlayıp söyledim ama senin gibi akıl fukarası gibi bilirkişi gibi buradakileri suni aydınlatma yoluna gitmedim. Sen buranın süperkahramanu gibi davranma bence. Dikkat çekmek için bik bik aynılarını söylüyosun baktın kimse hesaba almıyor yine bik bik.

Kötülüğü hiç ama hiç üstüme alınmıyorum. Ama beddua ederken dikkat et evladından falan çıkmasın yok yere burda herhsngi bi arkadas için ettiğin fesat Cümleler.

Kusura bakmayın da sormadan geçemedim: "siz kötüsünüz" diyorsunuz ya beddua etmek mi iyilik? Diğer konuyla ilgili de dönem dönem ispatlarım diyorsunuz çekiliyorsunuz, ispatlayın bir şey varsa biz de aydınlanalım.

Yazdıklarını anlayacağını zannetmiyorum senin de zannetmedigini biliyorum...
Ben ilk geldiğim zamanlar da böyle arada gelip yazıp yazıp gidiyordu..
Yine yapıyor tuhaf....
Takıntı haline getirmiş "kamu spotu" şeklinde uyarı yapıyor kendince...
En sevmediğim insan tipi
1. Küfür edenler .....
2. Beddua edenler....

Bu iki tip için yapılacak bişey maalesef yokk....

Kızlar beni biliyosunuz ben serkan ciyim fal konusunda ama dun gece bir kriz anımda serkan olmadığı için aylin é gönderdim :) geç mi geliyor fali hala gelmedi bir de aylin için yorum yapar mısınız

Hepimiz gökkuşağının renkleri gibiyiz,rengarenk,çeşit çeşit,her ton mevcut,ayrı ayrı ama bi o kadar da güzeliz.. Ama birlikte birarada güzeliz..Bu zor günler dilerim çabucak geçer biz de gökkuşağı gibi yeniden gökler de beliririz.. Kimseyi ayrıştırmadan,o cu ,şu cu ,bu cu demeden sadece yüreğimizde sevgiyle herkesi kucakladığımız bi dünya olsun çok şey mi istiyoruz bence hayır,istediğimiz şey içimizde yüreğimiz de..Güzel haftalar olsun kadınlar kulübünün atarlı,giderli,naif.kırılgan ama yüreği güzel kadınları...

Kızlar beni biliyosunuz ben serkan ciyim fal konusunda ama dun gece bir kriz anımda serkan olmadığı için aylin é gönderdim :) geç mi geliyor fali hala gelmedi bir de aylin için yorum yapar mısınız
Aynı şekilde ben de bekliyorum aylini merak ettim online da değil çok bekletmez umarım

Ben nisan da ce mayısta iki tane fal atmışım, dediklerinin hiçbirini yaşamadım analizlerini o Zaman Beğenmişim ama şimdi çok da alakalı değil görünüyor Bi daha da atmadım, enerji meselesi tabi. :)

Ben nisan da ce mayısta iki tane fal atmışım, dediklerinin hiçbirini yaşamadım analizlerini o Zaman Beğenmişim ama şimdi çok da alakalı değil görünüyor Bi daha da atmadım, enerji meselesi tabi. :)
Canım bu yorumun serkan icin mi aylin için mi çünkü ben kısa ve öz olmasına rağmen serkan in dediği tüm nokta atışlarını yaşadım aylin den de henüz gelmedi falim beklemedeyim

Canım bu yorumun serkan icin mi aylin için mi çünkü ben kısa ve öz olmasına rağmen serkan in dediği tüm nokta atışlarını yaşadım aylin den de henüz gelmedi falim beklemedeyim
Aylin için geçerli. Serkan'a da 2 tane fal attım Serkan'ı seviyorum ben

Kizlar ya ben seruvene fal attim bayadir girmiyomus sanirim son zamanlarda atan var mi cevrimici gozukuyodu attigimda en son giris saatine baktim 17 gun once gozukuyi ama

Yazmak istediğim çok şey var ama bunun yerinin burası olmadığını biliyorum. Sadece üzgünüm. Yaşananlar için, bundan sonra yaşanacaklar için... Hepimize geçmiş olsun.

Falalemde ahter behra isimli yeni bir falcı çarptı gözüme, deneyen var mı?

Dün bir arkadaşım denedi. Çok nokta atışlı bir fal değildi ama bildiği şeyler oldu. Söylediği önemli bir şey 2-3 gün içinde belli olacak. Çıkarsa yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…