Canım Saraylı son zamanlarda işi ile ilgili biraz sıkıntı yaşadığı için pek iyi bakmıyor sanırım fallarına. Benim falıma geç baktı ve bölerek farklı günlerde tamamladı, ve ilk bölümün yarısı kendi sorunlarıyla ilgiliydi.. Çok kendini verebiliyormuş gibi gelmedi, bu şekilde sorun yaşayan birkaç kişi daha duydum, haberin olsun. Analizleri iyiydi ama çok geneldi yani sonunda da oladabilir olmayadabilire bağladı.
Bende oyleyım baldanımyani buraya sadece kızlar nasıl dıye bakabılıyorum acıkcası hayatımla ılgılı bır karar veremıyorum,bişey dusunemiyorum su anda ulkemızın gelecegı ıcın mı baktırsak acaba artık o raddedeyım ben Cuma gecesınden sonra eskı audrey degılım olamıyorum ,ve cok agırıma gıdıyor okudugum haberler gorduklerım aglıyorum gordukce,ben kendımı guclu sanırdım ama degılmısım bızı ailemiz oyle bır buyutmus kı bır hayvanın,cıcegın canı yansa uzulen kahrolan ınsanlarız bu kadarını kaldıramıyorum
Canım bana fal bakarken başka kimseye bakmıyordu bir ben vardım, sadece işi ile ilgili sorunları olduğu için bana da sürekl ibunları anlattığı için çok net biliyorum :) Hatta istifa mı etsem edicem galibalara kadar girdik :)) sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacı varDoğrudur belki Üstüste çok Bakım aldıysa . Benim onla birlikte son dönemde Ilkay ın , Çingene nin ve sanki yanılmıyorsam tekrar okumam lazım taraca nın bi kısmı çıktı gibi
Ben öyle bişi yapmadığıma ölmüş babam üzerinee yemin ettim siz kötüsünüz tekrarladığınız için ve kötü olduğunuzdan düzgün hayatınızz olmaz bacım ben çok şey yaşadım falaa sardım ama nesibe selena İlkay venüs hepsinin boş olduğunu tesadüf tuttuğunu söyledim yine diyim ben yalan söylüyorsam Allah belamı versin sen söylüyorsan ve senin gibiler allahh belanızı versin bu kadar kabulümm ben bildiklerimi bin kez yazarımm engelle görmezsinn saf olmayan bikaç kişi görüp anlasa yeter sizeneeeBeddua etmek tam da senin tarZın. Hiç şaşırmıyorsun Gollum replay replay replay.
Bi ara da nesibe nin müritliğini yapıyordun değil mi sen ekran Görüntüsü taşımalar falan ? Sahi bacım sen bu bilgileri hangi falcı arkadsşından alıyorsun ? Bu kadar geniş bilgi Sahibiysen bu saf bacılarına da söyle.
Zoruma Gittiği için atlamadım bu arada. Herkesin aklı fikri var bırak senin dediğin gibi herkes kendi derdine yansın Bacım.
Bidaha yine yazarsan bari farklı kelimeler kullanmaya çalış tekrara düşme.
O,son yazdıgım mesajda senin adın yok. Biz seninle daha komşu olacagız,topik de neymiş kız:) Ama beni nerden vuracagını da bilyorsun:) Bak,yine de bana bundan yap bır tane daha SÖZ bakarım,ölürüm ona, Canan'ı niye tepemde gezdırıyorum zannedyorsun Ama kurban olayım sen yaparsan "emiiiii....emiiiiiiiiiii" diye anırmayanından ve camları yalamayanından yyap:).Sen yine de gitme... saçını çekerim... Çocuk yapar başına bırakırım
Canımın içicapella79 m
Bize biraz bahçenden resim gönderebilir misin ? Emeklerin, çiçeklerinin sana teşekkürü bizi de çok mutlu ediyorBen çiçek işini beceremiyorum Bi AloeVeram var, o da çiçek açmıyor zaten
Bana gül demeyin bu ara,ne bitleri bitiyor ne hastalıkları. Körolasıcalar şimdi de aşırı sıcağı bahane edip nazlanıyorlar....açsak mı......açmasak mı.....Kuruyun kalın öyle...elimde makas tepelerinde gözlerini korkutuyorum her gün.......Takan kim...:)Bu arada herkese çok teşekkur ederim. Bunlarda benim 90 kök gülden birkaç kerkenez.....O kadar bakımı saçıma yapaydım saçım goncalarla dolu olurdu peh..Bence de nefse Katılıyorum. Seni tanıyoruz taraf ya da bertaraf olayını ise takip etmediğim için bilmiyorum ama sen gitme Gül'ü susuz burayı Capellasız bırakmayalım , herkesin siniri laçkalaştı son zamanlarda ( (
Ben kendime güveniyorum yemin ettim Şekerim diğerleri düşünsüncanım boşver geçmiş geçmişte kalsın,kimse için kötü dileklerimiz olmasın,her şey çok kötü gidiyor allah artık acılarımızı dindirsin,lütfen unut geçmişte olanları,hiçbir şeye değmez boşver.
Ben öyle bişi yapmadığıma ölmüş babam üzerinee yemin ettim siz kötüsünüz tekrarladığınız için ve kötü olduğunuzdan düzgün hayatınızz olmaz bacım ben çok şey yaşadım falaa sardım ama nesibe selena İlkay venüs hepsinin boş olduğunu tesadüf tuttuğunu söyledim yine diyim ben yalan söylüyorsam Allah belamı versin sen söylüyorsan ve senin gibiler allahh belanızı versin bu kadar kabulümm ben bildiklerimi bin kez yazarımm engelle görmezsinn saf olmayan bikaç kişi görüp anlasa yeter sizeneee
Ben öyle bişi yapmadığıma ölmüş babam üzerinee yemin ettim siz kötüsünüz tekrarladığınız için ve kötü olduğunuzdan düzgün hayatınızz olmaz bacım ben çok şey yaşadım falaa sardım ama nesibe selena İlkay venüs hepsinin boş olduğunu tesadüf tuttuğunu söyledim yine diyim ben yalan söylüyorsam Allah belamı versin sen söylüyorsan ve senin gibiler allahh belanızı versin bu kadar kabulümm ben bildiklerimi bin kez yazarımm engelle görmezsinn saf olmayan bikaç kişi görüp anlasa yeter sizeneee
Yazdıklarını anlayacağını zannetmiyorum senin de zannetmedigini biliyorum...Hihı senin süper mükemmel bi hayatın nişanlın ailen kayınvaliden olduğu için ve sen de çok masum ve düzgün bir cici kız olduğun için fala sardın ve o fallar bizim aksimize seni külkedisinden sindirella ya dönüştürdü .
Bak! O tayfanın içinde bişeylerin döndüğünü ben de kendi fallarımdan bangır bangır anlayıp söyledim ama senin gibi akıl fukarası gibi bilirkişi gibi buradakileri suni aydınlatma yoluna gitmedim. Sen buranın süperkahramanu gibi davranma bence. Dikkat çekmek için bik bik aynılarını söylüyosun baktın kimse hesaba almıyor yine bik bik.
Kötülüğü hiç ama hiç üstüme alınmıyorum. Ama beddua ederken dikkat et evladından falan çıkmasın yok yere burda herhsngi bi arkadas için ettiğin fesat Cümleler.
Aynı şekilde ben de bekliyorum aylini merak ettim online da değil çok bekletmez umarımKızlar beni biliyosunuz ben serkan ciyim fal konusunda ama dun gece bir kriz anımda serkan olmadığı için aylin é gönderdim :) geç mi geliyor fali hala gelmedi bir de aylin için yorum yapar mısınız
Ben nisan da ce mayısta iki tane fal atmışım, dediklerinin hiçbirini yaşamadım analizlerini o Zaman Beğenmişim ama şimdi çok da alakalı değil görünüyor Bi daha da atmadım, enerji meselesi tabi. :)Kızlar beni biliyosunuz ben serkan ciyim fal konusunda ama dun gece bir kriz anımda serkan olmadığı için aylin é gönderdim :) geç mi geliyor fali hala gelmedi bir de aylin için yorum yapar mısınız
Canım bu yorumun serkan icin mi aylin için mi çünkü ben kısa ve öz olmasına rağmen serkan in dediği tüm nokta atışlarını yaşadım aylin den de henüz gelmedi falim beklemedeyimBen nisan da ce mayısta iki tane fal atmışım, dediklerinin hiçbirini yaşamadım analizlerini o Zaman Beğenmişim ama şimdi çok da alakalı değil görünüyor Bi daha da atmadım, enerji meselesi tabi. :)
Aylin için geçerli. Serkan'a da 2 tane fal attım Serkan'ı seviyorum benCanım bu yorumun serkan icin mi aylin için mi çünkü ben kısa ve öz olmasına rağmen serkan in dediği tüm nokta atışlarını yaşadım aylin den de henüz gelmedi falim beklemedeyim
Dün bir arkadaşım denedi. Çok nokta atışlı bir fal değildi ama bildiği şeyler oldu. Söylediği önemli bir şey 2-3 gün içinde belli olacak. Çıkarsa yazarım.Yazmak istediğim çok şey var ama bunun yerinin burası olmadığını biliyorum. Sadece üzgünüm. Yaşananlar için, bundan sonra yaşanacaklar için... Hepimize geçmiş olsun.
Falalemde ahter behra isimli yeni bir falcı çarptı gözüme, deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?