- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
İşte benim de anlamadığım nokta isteyen istediğini yazabilme özgürlüğüne sahipse eğer benim beğenimi belirtmem neden problem oluyor?
Artı yineliyorum; forumda kimse genel ya da özel olarak Sezgiyi sormadan ben kaç kere Sezgi yazmışım?
Sezginin her gün online olduğu dönemlerde insanların yorumlarına da bakalım yani Sezgi benim patlattığım bir isim mi gerçekten?
Günde 5 gördü bu gözler okudu :))) Asiye yi denemiş miydin ?
Ben çok isterim lütfen yaz cnmtam sonuc ıcın hepsı beklemede eylul ekım arası hersey bellı olucak. ısteyen dıleyen olursa 1 2 gun sonra byv falalem telwee falsepetınde denedıklerımı yazabılırım.
Byv da ikisine de baktırdım :) ikisi de aynı konu için farklı sonuç çıkarımında bulunduKızlar Sevilay ve Asiye hangi sitede bakıyorlar?
Bir patlayan Sezgi haberi de benden gelsin o zaman....Temmuz sonu geldi...e geçti....Zaman sarkar vs.....Benim son olarak fikrim, asla sezgiye baktirmama karari aldim. Gercekten abartildigini dusunuyorum. Ve iki yildir bu piyasadaysam adim gibi de eminim ocakta insanlar gelip sezgiyi abartmisiz yazacaklar.
Fatmaya sadece kahve mi baktirmali ??Bir patlayan Sezgi haberi de benden gelsin o zaman....Temmuz sonu geldi...e geçti....Zaman sarkar vs.....
O dönem maille Sezgiye fal baktıran herkeste hep şunu fark ettım:Anda iyi-mükemmel ama sonucu konustugum,burada yazan coğu kişiye olumluya bagladıgı şeklinde bir izlenime kapıldım. Anda iyiydi bende Sezgi,Venceremos da öyle....Gel gör ki patladılar. Eveline de öyle....Ester de öyle diyecegim söyledıklerınden bırı ıcın temmuz ortası baslayacak demısti....Hani...Ama asıl tarih ekim....Eh ölmediysek ekimi de görürürz nasılsa.
Ha bu arada Sema'nın 1 dediği çıktı demiştim......yine yattı....................yine............Diğer dediğini de patlamıs sayıyorum o yüzden...
Neredeyse 1 yıldır bana cıkan tek fal martta baktırdıgım Fama'nın kahve falıydı,o da olumsuzdu. Baska maille,misafir girişiyle yine attım yakın zamanda, aynı soruya çok yerinde yanıt vermiş durum hakkında ve yine olumsuz.
Yanlız Fama'nın falında bir noktada koptum. Bu nasıl tesadüf dedim. Falı attım,hemen bahçeye indim,elimde kazma-keser bahçedeki mahonyalardan birinin yerini değiştirmeye.....Falımın son paragrafında "elinizde bir kürek,toprak savuruyorsunuz sanki" demiş.......Gerçi bunu mali durumumla alakalı benzetme yapmak için söylemiş ama reeldeki durumum an itibarıyle tam da öyleydi. Bir de yine mali anlamda önümüzdeki sene mayıs rahatlama ayı demiş....orada koptum gerçekten........Hakikaten de yaptıgımız-planladıgımız adımlar o tarihte ohhhhhhhhh dedirtecek ki mayıs ayı gerçekten spesifik bir nokta atışı olmustu.
Uzattım ama sevgili Baldankabak'ın görüşüne can-ı gönülden katıldıgım için yazmadan edemedim.
Çıkmadı diyenleri çok doğal karşılıyorum çünkü her falcı herkese çıkmıyor mesela burada banu doğru övüldü bana 4.5 dk zırvalık geldi. Fal olmaya yönelik tek cümle: barış görünmüyor idi ki o dönem barışma oldu. Artı ortak çevremizin aramızı yapmaya çalıştığını söyledi ve ortak bir çevremiz de yok. Yani her falcının her falı da herkese çıkmıyor. fikirlerini söyleyen insanları anlıyorum da negatif genel yargıları anlamam cidden mümkün değil. Ben Sezgi için söylemedim bunu bu arada Asenat için de söylerim hatta sitenin şaibelerine rağmen Sema için de söylerim.
sezgi bende öyle patladı kine patlama temmuz sonu dediği olay olmadı ve şu an tam tersi bir durumun içindeyim. yani artık olma ihtimali hayatta yok
Canım. Merhaba.. selena sistemde olmadığı için uzakta gözüküyor o yüzden de bulamamissindir. İş konusu ile ilgi bana kemal in dedigi birsey cikmisti. Birde telwe de ki taracaya tamamen ilişki için baktırmıştim ertesi gün iş görüşmesi için aradılar soruda sordum sağolsun kırmayıp onun için de cevap verdi. Durum hani olumlu olumsuz dese tesadüf derdim ama senin hayal kırıklığına ugruyacagin bi durum olucak ve olmuyacak dedi. Gerçektende de istedigim alan ile ilgili değilmis olmadı istersen deneyebilirsin fama da iş konusunda fena değildir sema ve nurbanuda dahil. Tabi bana çıktı diye sana da çıkicak diye birşey yok ama görünce cevaplamak istedim. Umarım ataman gerceklesir malum olaylardan dolayı açık çok fazlaKızlar Selena Mail'le bakıyor tamam ama Bi de telvede değil miydi arıyorum şu an bulamıyorum hangi sitede?
Bir de ben bu zamana kadar hep aşk hayatım ile ilgili fal attım ATama bekleyen biri olarak ilk defa iş için fal Atıcam dan dan söyleyebilir yani farketmez iş ile ilgili sipesifik bilen bir yorumcu var mı bildiğiniz?
Can'ım ya Nasıl Mutlu oldum şöyle güzel güzel ayrıntılı yazmışsın ya çok teşekkür ederim. Bugün niyeyse tellwede takılır oldum illa birini deneyesim var Taraçayı deneyebilirim ismini de çok duymuştum tekrar çok sağol :)Canım. Merhaba.. selena sistemde olmadığı için uzakta gözüküyor o yüzden de bulamamissindir. İş konusu ile ilgi bana kemal in dedigi birsey cikmisti. Birde telwe de ki taracaya tamamen ilişki için baktırmıştim ertesi gün iş görüşmesi için aradılar soruda sordum sağolsun kırmayıp onun için de cevap verdi. Durum hani olumlu olumsuz dese tesadüf derdim ama senin hayal kırıklığına ugruyacagin bi durum olucak ve olmuyacak dedi. Gerçektende de istedigim alan ile ilgili değilmis olmadı istersen deneyebilirsin fama da iş konusunda fena değildir sema ve nurbanuda dahil. Tabi bana çıktı diye sana da çıkicak diye birşey yok ama görünce cevaplamak istedim. Umarım ataman gerceklesir malum olaylardan dolayı açık çok fazla
İnşallah ya Can'ım ya çok istiyorum bakalım hayırlısı artık. :) Bi de ben ek olarak Taraçaya ne attığını sorabilir miyim kahve mi tarot muCanım. Merhaba.. selena sistemde olmadığı için uzakta gözüküyor o yüzden de bulamamissindir. İş konusu ile ilgi bana kemal in dedigi birsey cikmisti. Birde telwe de ki taracaya tamamen ilişki için baktırmıştim ertesi gün iş görüşmesi için aradılar soruda sordum sağolsun kırmayıp onun için de cevap verdi. Durum hani olumlu olumsuz dese tesadüf derdim ama senin hayal kırıklığına ugruyacagin bi durum olucak ve olmuyacak dedi. Gerçektende de istedigim alan ile ilgili değilmis olmadı istersen deneyebilirsin fama da iş konusunda fena değildir sema ve nurbanuda dahil. Tabi bana çıktı diye sana da çıkicak diye birşey yok ama görünce cevaplamak istedim. Umarım ataman gerceklesir malum olaylardan dolayı açık çok fazla
Belkide telwe de takılman teSaduf değilmiş bunu duyucakmissin demek :) olur hayatım açık çok fazla var umutlu ol sen. Ben taracaya ayna fali atmistim ama merak edip kemtamin fali ne vardı merak edip sormuştum nasıl fal diye eğer o fal daha iyi olursa onu bakın demiştim. ""Kemtamin daha çok genel ve iş hayatına yöneliktir ve daha çok gelecekte yaşanacak olan olumsuz durumları gösteririr.Sizin sorunuz için ayna falı daha uygun""" cevabını vermisti. İstersen aynı şekilde sen de yaz hangisi uygun olursa onu bakın diye belki bunu bakar. Fama ya bir yakınım sormuştu is konusunu olucakmi diye olucak demişti oldu kararını sen verirsin etkilemek istemen çıkmazsa üzülürüm ama taracaya atarsan hem işini hem ilişkin sor benceİnşallah ya Can'ım ya çok istiyorum bakalım hayırlısı artık. :) Bi de ben ek olarak Taraçaya ne attığını sorabilir miyim kahve mi tarot mu
https://www.falalem.com/cloud/CSesler/0lvfBHQ5L149502.mp3Cok dogal karsilasaydin, sadece bu falci icin savunmaya gecmezdin. Her falcinin fali herkese cikmiyor evet, ama kalkip herkes senin gibi sezgi lafi gecince atlamiyor. Tamam sevebilirsin, kisiligine hakaret edersek kalk sevdigin insani savun. Neden cikmamis falinda bile savunmaya geciyosun? Madem ki dogal karsiliyosun? Ben dogal karsilasam yazma geregi duymam. Kusura bakma ama senin sezgiyle kisisel bagin var. Ayrica bunu hic bi falci icin soyleyemezsin. Hani sema asenat falan araya sokusturmussun ya! Cunku biz falin cikmadigindan bahsediyoruz, bunu da kimse savunamaz. Kisiligine hakaret edersem orasi ayri mesele. Onu savun bir sey diyen yok.
Anda Sezgi Candan en iyisi bana göre
Ya bu arada gülmeyin de hümanın son falı ciddi ciddi çıktı bana beğenmeyip iade almıştım:))
O da ondan önceki 2 falında tavsiyeye dönünce ne bileyim.
Bu arada nehir hakkında da yanılmış olbilirim bence değerlendirilebilir bir falcı
Ben Kemal defalarca fal baktırmış biriyim ki bazen sohbet etmek için fal atardım inanılmaz naif bir insan. Söylediklerinden yaşadıklarım da oldu ama Asenat ve Sezgi gibi adım adım her detayı bilen falcılar olunca Kemal bir de pembeciliğiyle en pahalı olmayı hak etmiyor bana göre tabi bu benim için böyle başkaları için de başka falcılar çok iyi olabilir.
Bana bir tek Sema çıkardı oradan son fal direkt Fama dan çıkmaydı resmen yani bir de "güvenmiyorsanız baktırmayın" tarzına geçince site yönetimi ben de iyi baktırmam o zaman diyorum:)
Günaydın herkese,
hayatımda bir takım gelişmeler var ve aklıma düştü bunları kimler bildi diye. Tabi ki yine Asenatcığım ve Sezgiciğim bilmişler. Ben tarihlere takılmam Sezginin tarihi 1 ay saptı Asenat bana net tarih vermez zaten. Asıl bilen kişi ise Hüma Bal ve ben o falı kafadan yazmış,bir şey söylememiş diye iade almıştım vicdan azabı çekiyorum resmen.
Şu an yaşadığım duyguları ve olayları 1 ay önce tıkır tıkır söylemiş.
Bende durumlar böyle, hepinize sevgiler
Edit: Acayip bir şok yaşadım Fama'nın gıcık olduğum hiç beğenmediğim falı da tarihsel saptamayla da olsa kafamı karıştıracak başka biri olacağını söylemiş
Bahtsız bedevi çölde kutup ayısına rastlar misali iyi ki hayatım düzene girdi dedim bugün başıma gelmeyen kalmadı.
Kuantumun enerjinin dibini sıyırmaya çalışan biri olarak pes ettim.
İyi olacağı yoksa polyanna gibi dolaşsan da olmuyor.
Okulum da bitmedi,yine hayatımın aşkını bulamadım yine falcılara koştum
Kuruntu da yapmayın baktırsan da bir baktırmasan da hadi öpüyorum sizleri
Resmen herkesin falcısı kendine bunu anladım. Kiraze12 de Saraylı da benim hakkımda tek kelime tutturamayan falcılar oldu maalesef
PS: Asenaattt ağlamaklıyım dönüşün muhteşem olsun artık rica edicem
Yeni arayışlara girmeyeceğim deyip her aksini yapışımda pişman oluyorum resmen.
Eskiden deli dana gibi falcıları arar saldırırdım şimdi öyle değil ama fal merakım da tamamen bitmiş değil.
Enerjim Sezgi ve Asenatla tamamen tutuyor ki bence güçlü yorumcular. Asenatla artık paralel evrende falan buluşurum sanırım bundan sonra da 2 haftada bir canım Sezgiye atarım oldu bitti:)
BU arada haksızlık etmiş olmayayım benim son durumlarımı da Hüma kelimesi kelimesine bildi,Fama da bilmiş ufacık saptamalarla (sapmalarla:)) bir de Semayı beğenirdim açıkçası indirim yaparsa ona da atarım biryolunvar a gıcık olmama rağmen
Hayır ağlamıyorum gözüme Asenat kaçtı
Eki Görüntüle 1857791
ps: 25 senedir düzgün kalp yapmayı öğrenemedim
Sezgimi söylemem bile her ne kadar falcım gibi görünse de candır o
zibilyon tane fal baktırdıktan sonra beni yuvarlak yorumlar asla tatmin etmiyor.
Enerji tutması meselesine tamamen inanıyorum. Tıpkı herkesle dostluk,arkadaşlık bağı kuramamak gibi her falcıyla da işler yürümüyor.
Sapık gibi her duyduğum falcıya saldırmamın sonucu süzgecimde kalanlar;
-Sezgi Candan( Candır cidden bana yüzde yüz tutar ama karşısına gelen herkese de mutlaka bir faydası dokunacağı konusunda iddialıyım yani bence geçmişte,anda,gelecekte illa birinden birinde tutturur en kötü ihtimalle. Daha güçlü kahve yorumcusu görmedim)
-Asenat Kılıç( Herkese tutar mı bilemem çünkü bende bile katina ve iskambili arasında dağlar olsa da kesinlikle en başarılı kart yorumcusu gözümde)
-Venceremos( geri dönse tura çıkarız boş olmayan ablalarımızdan biridir,kahvedir karttır fark etmez venceremos affetmez)
-Falcı Sema( bu ablamız byvde takılmasa bir de daha sık indirim yapsa bebeyim olabilir. Kahvesi de katinası da güzel bence ona da fark etmiyor ama baktıracaksanız çizgi falı için numara da verin mutlaka)
-Hale Yıldırım( anda ciddden hiç fena değil yoklukta gideri var da gelecekte çok güçlü bulmadım. İlla şeytan dürttü deneyeyim derseni tarotu güzel)
-Fama( anda ağzımı açık bırakan ilk falcıdır,geleceği patlaktır fekat son falı tutmuştur, yoklukta gideri vardır. Kahve falı baktırın. Astrolojisini de denemiş biri olarak Famaya kahve dışında takılmaya gerek yok bence)
ps: Sezgi ve Asenat'a ulaşabildiğim sürece geri kalanlar bende prim yapmaz da beğeniyorum da işte anladınız siz:)
Ya Sema da inanılmaz bir analiz gücü var ikidir oluyor bu ne hissediyorsam ya da birine söylüyorsam yanımdaymış gibi falda okuyorum. Kısaydı ama keşke baktırmasaydım demiyorum çünkü dediğin gibi bende de bilmiş ve kesinlikle pembeci değil en azından:)
beğendiğim çok az falcı kaldı onların da bir kısmına ulaşamıyorum zaten istediğim anda.
Az önce tüm sitelerdeki üyeliklerimi sildim.
Binnazda 3 tane vardıbiri kaldı:)
Bir de Fama ve Sema hatırına byv hesabım kaldı.
Fallardan oldukça soğumuştum yani fal baktırmaktan değil de yeni birilerini deneme fikrinden o yüzden makul bir karar oldu sanki.
Bu kararı tam olarak ateşleyen ise; Ecemin bana attığı sırf bir şeyler söylemiş olayım diye yazılmış kısacık aşk-sonuç falı oldu. Buradan ünleneni ya yakalayamıyoruz ya da tok satıcılığa başlıyorlar. Ecem nazik biri aslında direkt itham etmek istemem belki de enerji tutmadı daha önce de gönderip çekmiştim ki ilk falı da alakasız ilerledi.
Kısacası koskoca arşivim çöpe gitti ama hafızam taze, baktırdığım falcılar da güncel kaldığı sürece isteyenlere yorum yapmaya devam ederim:)
Hümaya 5 ya da 6 tane fal attım 2si hariç inanılmaz başarılıydı hele son falda yakın geleceği harfiyen bilen tek kişi diyebilirim.
Famayı da çok beğenirdim bilirsiniz belki son falını beğenmemiştim ama o da tamamen bilmiş gelecekle alakalı
Edit: famanın bende patladığı da çok oldu yanlış yönlendirmek istemem o açıdan
kızlar Kemalcim bana bir serzenişte bulundu gece 2'de yazanlar olmuş neden online olmuyorsun diye
dedi ki; ben de tek bir insanın yeme,içme,sosyalleşme gibi ihtiyaçlarım var yetişmeye çalışıyorum
Eki Görüntüle 1864506 @brush_ denen şahıs özelden benim Sezgi olduğumu iddia etti. Ben ne bu insanı ne de başkasını ikna etmek zorunda değilim. Örnek verecekmişim Sezgi ne dedi bana nasıl çıktı, sevgilimin sevgisinden emin değilmişim de nasıl olmuşum. Ben bu kadar özelimi kimseyle paylaşmak zorunda değilim.
Sezgiyi yakalayamıyorum diye buralara serzenişte bulunuyordu herkes şimdi fal gönderebilince ben tuhaf şekilde günah keçisi oldum.
Şunu biliyorum ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın.
Bu şahsa cevap vermesem de Sezgi olacaktım, berbat zamanlar geçirmeme rağmen saygıyla cevap verdim yine Sezgi oldum hey Allahım:)
Arkadaşlar Sezgiyle bağlantım hakkında son açıklamam hala inanmayan varsa binnazdan fal sayfamı falan göstereceğim artık. Ben de hepiniz gibi ona danışanlardan biriyim. Aylık ortalama 400-500 lira fal öderim üstüne çıktığım da çok oldu. Ben de bu işe para döküyorum, benim de ruh halim iyi değil.
Şurada bir kişi çıkıp diyemez ki; Sezgi anda,geçmişte tamamen alakasız konuştu. Bu kadar iddialıyım çünkü Sezgiyi herkesin nasıl online yakalamaya çalıştığı günleri de iyi hatırlıyorum. @Naiaddd ve @hadicanimsendee özel hayatımı bilen insanlr ve Sezginin ve Asenatın fallarının bana tamamen çıktığını bilirler. Ayrıca kimse keyfimin kahyası değil fallar çıksa da çıkmasa da baktırırım kimseyi ilgilendirmez para benim keyif benim.
Siz memnun değil misiniz? O zaman bu falcılara fal atmazsınız olur biter. Asenatın son falı 15 dk idi bana boş çıkan bir cümlesi yok iyi kötü hepsini yaşadım, Sezginin her falında ne tasvir ettiyse yaşdım. Ufak tefek çıkmayanlar da oldu ama ben "aaaa patladı" diye yaygara koparacak yapıya sahip biri değilim genele bakarım. Bu iş arz talep meselesi. Ben burada kimseye "Sezgiye baktırdın mı? Asenata baktırdın mı?" Diye sormadım, baktır diye baskı yapmadım. Kimse de benim beğenimi sorgulayamaz gerçekten sıkıldım artık.
Bu son ve bir önceki büyük polemikler hariç 16 hazirandan itibaren girdiğim tüm içeriği arattım Sezgiyle alakalı gördüğünüz kadar yorumum var artı en az bu kadar da farklı yorumdan bahsetmişim arşivler açık çemkirmeden önce bir baksaydınız keşke.Hüma yine Binnaz uygulamasından yakalanıyor da Asenat gerçekten üstün çabalar gerektiriyor
Son olarak; bana çıkmayan bir falı detaylandırmamın hatta çekinmeden paylaşmamın neresi "saçmalamak" mantık çerçevesinde açıklarsanız ben de aydınlanmış olacağım çünkü "çıkmayan falları doğal karşılıyorum mesela çok beğenilen bir falcı da bana çıkmadı ama gelip buralara yaygarayı koparmadım" demek istemişim net olarak bunu 10 yaşında çocuğa okutsanız da bu anlama geldiğini anlarBen bi falciyi seversem, sadece kisiligine hakaret edilirse savunurum. O oyle biri degil derim en fazla. Ama kalkip cikmamis fallari dogal karsiliyorum, lafiyla baslayip sacmalamam.kendi adima %99 emin oldum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?