Binnaz Abla

Bu kadar csezgi yazmiyorsan benim neden dikkatimi cekti mesela? Niye baska biri degil de senin sezgiyi ovmen dikkat cekiyor? Benim sana bir garezim olamayacagina gore. Bence neden benim ozgurlugum yok vs gibi seyler yazacagina, duruma bir bakmalisin, acaba ben gercekten bir falciyi haddinden fazla mi sabiplendim diye. Ha dedigim gibi sabiplenip sabiplenmemek de sana kalmis ama forumda disaridan bir goz olarak neden itham edildigini acikladim. Disaridan boyle gorunuyor. Neyse dedigin gibi herkes ozgur, sende tabiki istedigin yorumu yapabilirsin ben sadece disaridan nasil gorundugunu yazdim yineleyim. Daha da fazla konusmamiz gerek yok konusma devam ederse yanlis anlasmalar olabilir hem de uykum geldi malum sabah is var. Iyi aksamlar, sevgiler.

Benim son olarak fikrim, asla sezgiye baktirmama karari aldim. Gercekten abartildigini dusunuyorum. Ve iki yildir bu piyasadaysam adim gibi de eminim ocakta insanlar gelip sezgiyi abartmisiz yazacaklar.

Benim son olarak fikrim, asla sezgiye baktirmama karari aldim. Gercekten abartildigini dusunuyorum. Ve iki yildir bu piyasadaysam adim gibi de eminim ocakta insanlar gelip sezgiyi abartmisiz yazacaklar.
Bir patlayan Sezgi haberi de benden gelsin o zaman....Temmuz sonu geldi...e geçti....Zaman sarkar vs.....

O dönem maille Sezgiye fal baktıran herkeste hep şunu fark ettım:Anda iyi-mükemmel ama sonucu konustugum,burada yazan coğu kişiye olumluya bagladıgı şeklinde bir izlenime kapıldım. Anda iyiydi bende Sezgi,Venceremos da öyle....Gel gör ki patladılar. Eveline de öyle....Ester de öyle diyecegim söyledıklerınden bırı ıcın temmuz ortası baslayacak demısti....Hani...Ama asıl tarih ekim....Eh ölmediysek ekimi de görürürz nasılsa.

Ha bu arada Sema'nın 1 dediği çıktı demiştim......yine yattı....................yine............Diğer dediğini de patlamıs sayıyorum o yüzden...

Neredeyse 1 yıldır bana cıkan tek fal martta baktırdıgım Fama'nın kahve falıydı,o da olumsuzdu. Baska maille,misafir girişiyle yine attım yakın zamanda, aynı soruya çok yerinde yanıt vermiş durum hakkında ve yine olumsuz.

Yanlız Fama'nın falında bir noktada koptum. Bu nasıl tesadüf dedim. Falı attım,hemen bahçeye indim,elimde kazma-keser bahçedeki mahonyalardan birinin yerini değiştirmeye.....Falımın son paragrafında "elinizde bir kürek,toprak savuruyorsunuz sanki" demiş.......Gerçi bunu mali durumumla alakalı benzetme yapmak için söylemiş ama reeldeki durumum an itibarıyle tam da öyleydi. Bir de yine mali anlamda önümüzdeki sene mayıs rahatlama ayı demiş....orada koptum gerçekten........Hakikaten de yaptıgımız-planladıgımız adımlar o tarihte ohhhhhhhhh dedirtecek ki mayıs ayı gerçekten spesifik bir nokta atışı olmustu.

Uzattım ama sevgili Baldankabak'ın görüşüne can-ı gönülden katıldıgım için yazmadan edemedim.

Fatmaya sadece kahve mi baktirmali ??

Cok dogal karsilasaydin, sadece bu falci icin savunmaya gecmezdin. Her falcinin fali herkese cikmiyor evet, ama kalkip herkes senin gibi sezgi lafi gecince atlamiyor. Tamam sevebilirsin, kisiligine hakaret edersek kalk sevdigin insani savun. Neden cikmamis falinda bile savunmaya geciyosun? Madem ki dogal karsiliyosun? Ben dogal karsilasam yazma geregi duymam. Kusura bakma ama senin sezgiyle kisisel bagin var. Ayrica bunu hic bi falci icin soyleyemezsin. Hani sema asenat falan araya sokusturmussun ya! Cunku biz falin cikmadigindan bahsediyoruz, bunu da kimse savunamaz. Kisiligine hakaret edersem orasi ayri mesele. Onu savun bir sey diyen yok.

Ben bi falciyi seversem, sadece kisiligine hakaret edilirse savunurum. O oyle biri degil derim en fazla. Ama kalkip cikmamis fallari dogal karsiliyorum, lafiyla baslayip sacmalamam.kendi adima %99 emin oldum artik.

Kızlar Selena Mail'le bakıyor tamam ama Bi de telvede değil miydi arıyorum şu an bulamıyorum hangi sitede?
Bir de ben bu zamana kadar hep aşk hayatım ile ilgili fal attım ATama bekleyen biri olarak ilk defa iş için fal Atıcam dan dan söyleyebilir yani farketmez iş ile ilgili sipesifik bilen bir yorumcu var mı bildiğiniz?

Canım. Merhaba.. selena sistemde olmadığı için uzakta gözüküyor o yüzden de bulamamissindir. İş konusu ile ilgi bana kemal in dedigi birsey cikmisti. Birde telwe de ki taracaya tamamen ilişki için baktırmıştim ertesi gün iş görüşmesi için aradılar soruda sordum sağolsun kırmayıp onun için de cevap verdi. Durum hani olumlu olumsuz dese tesadüf derdim ama senin hayal kırıklığına ugruyacagin bi durum olucak ve olmuyacak dedi. Gerçektende de istedigim alan ile ilgili değilmis olmadı istersen deneyebilirsin fama da iş konusunda fena değildir sema ve nurbanuda dahil. Tabi bana çıktı diye sana da çıkicak diye birşey yok ama görünce cevaplamak istedim. Umarım ataman gerceklesir malum olaylardan dolayı açık çok fazla

Can'ım ya Nasıl Mutlu oldum şöyle güzel güzel ayrıntılı yazmışsın ya çok teşekkür ederim. Bugün niyeyse tellwede takılır oldum illa birini deneyesim var Taraçayı deneyebilirim ismini de çok duymuştum tekrar çok sağol :)

İnşallah ya Can'ım ya çok istiyorum bakalım hayırlısı artık. :) Bi de ben ek olarak Taraçaya ne attığını sorabilir miyim kahve mi tarot mu

İnşallah ya Can'ım ya çok istiyorum bakalım hayırlısı artık. :) Bi de ben ek olarak Taraçaya ne attığını sorabilir miyim kahve mi tarot mu
Belkide telwe de takılman teSaduf değilmiş bunu duyucakmissin demek :) olur hayatım açık çok fazla var umutlu ol sen. Ben taracaya ayna fali atmistim ama merak edip kemtamin fali ne vardı merak edip sormuştum nasıl fal diye eğer o fal daha iyi olursa onu bakın demiştim. ""Kemtamin daha çok genel ve iş hayatına yöneliktir ve daha çok gelecekte yaşanacak olan olumsuz durumları gösteririr.Sizin sorunuz için ayna falı daha uygun""" cevabını vermisti. İstersen aynı şekilde sen de yaz hangisi uygun olursa onu bakın diye belki bunu bakar. Fama ya bir yakınım sormuştu is konusunu olucakmi diye olucak demişti oldu kararını sen verirsin etkilemek istemen çıkmazsa üzülürüm ama taracaya atarsan hem işini hem ilişkin sor bence

https://www.falalem.com/cloud/CSesler/0lvfBHQ5L149502.mp3
Anda Sezgi Candan en iyisi bana göre

Bana bir tek Sema çıkardı oradan son fal direkt Fama dan çıkmaydı resmen yani bir de "güvenmiyorsanız baktırmayın" tarzına geçince site yönetimi ben de iyi baktırmam o zaman diyorum:)

Resmen herkesin falcısı kendine bunu anladım. Kiraze12 de Saraylı da benim hakkımda tek kelime tutturamayan falcılar oldu maalesef
PS: Asenaattt ağlamaklıyım dönüşün muhteşem olsun artık rica edicem

Hayır ağlamıyorum gözüme Asenat kaçtı
Eki Görüntüle 1857791
ps: 25 senedir düzgün kalp yapmayı öğrenemedim

Sezgimi söylemem bile her ne kadar falcım gibi görünse de candır o

kızlar Kemalcim bana bir serzenişte bulundu gece 2'de yazanlar olmuş neden online olmuyorsun diye
dedi ki; ben de tek bir insanın yeme,içme,sosyalleşme gibi ihtiyaçlarım var yetişmeye çalışıyorum

Hüma yine Binnaz uygulamasından yakalanıyor da Asenat gerçekten üstün çabalar gerektiriyor
Bu son ve bir önceki büyük polemikler hariç 16 hazirandan itibaren girdiğim tüm içeriği arattım Sezgiyle alakalı gördüğünüz kadar yorumum var artı en az bu kadar da farklı yorumdan bahsetmişim arşivler açık çemkirmeden önce bir baksaydınız keşke.
Artı olarak yorumlarım tabi ki çok göze çarpar çünkü son zamanlarda hepinizden daha aktif yazıyorum.
Dikkatimi çeken ve Sezgi antipatiniz yüzünden bana çemkirdiğinize emin olduğunuza emin olduğum bir detay ise; "kemal bana serzenişte bulundu" demişim kimse de bir şey dememiş hayırdır?
Ben zaten geri adım atmadım binnazın facebook sayfasından mesajlarımın screenshotlarını gönderecek kadar çok fazla dertleştim Sezgiyle ardından da bu muhabbet daha özel şekilde devam etti. Hiçkimseye özelimş anlatmak zorunda değildim ama aklımda kalan birkaç detaya değineyim; Sezgiye ayrıldığımız zaman ağlayarak yazdım fallar çıkmıyor diye ama o yol sonuda bir araya geleceksiniz dedi ayrı olmamıza rağmen adam bemi arayıp çağırdı görüşme oldu, görüşme resmennonun söylediği kelimelerle oldu, mayıs sonu uzun zamandır seni sosyal medya aracılığıyla izleyen biri sana yine internet üzerinden ulaşacak dedi 1 ay gecikmeli Haziran sonu eski sevgilim mail attı. Bunlar birkaç tanesi sadece dahasını da paylaşmak mecburiyetim yok zaten.
Ben kimsenin çıkmamış falını savunmadım eğer aksini ispat edersen burada hiç geri basmam döner özür dilerim. Benim çıkan fallarımı söyledim daima, beğendiklerimş söyledim size çıkmıyor diye nedir bu hazımsızlık?
Son iki ayda yine sayısız falcı denedim ve bunların bir kısmı da buradan tavsiyelerle oldu sırf ben beğenmedim diye o kişiler kendini kötü hissetsin istemediğim için söylemedim ama özellikle beğendiklerimi de bildirdim mesela Deniz Fidan sahtekarlığı da o sayede çıktı.
Ben sizi ekip olarak çözdüm iyice; Sezgi anda acayip iyi bakıyor siz kendinizi mutlu sona hazırlıyorsunuz doğal olarak sonra bir şekilde tutmayınca hırslanıyorsunuz gelip bana çemkiriyorsunuz.
Herkesin fal çıkıyor anlayışı farklı. Sezginin söylediği mutlu sona ben de eremedim çünkü hala ve hala geleceğin değişken ve müdahaleye açık olduğuna inanıyorum fakat yakın gelecek ise her kelimeyle tamamen çıktı. Başka bir kız gördü o da çıktı, güzel gelişmeler gördü onlar da çıktı.
Arkadaşım Sezgi bana ÇIKIYOR yapabileceğim bir şey yok. Dolayısıyla da beğeniyorum ve burası da forum dile getiriyorum. Asenattan 5-6 falım var Sezgiyi dile getirdiğim her yerde Asenat beğenimi de dile getirdim ha Sezgi kadar kolay ulaşsam belki Asenatı daha çok överdim öyle spesifik şeyler yaşadım ya da Sema gelecekte nokta atışlı çıktı ama çok kısa bakıyor, site şaibeli yine fal sayım bu sebeplerle Sezgi kadar olmadığı için daha az dile geliyor

Bu arada yanlış olmasın Binnazda iki hesabım vardı birini sildim daha önce söylemiştim ve özelden baktırdıklarım hariç bir bunun kadarı da o hesapta vardı. Beğenmesem paramın delisi değilim bu kadar çok gideyim.

Bence bu kadar fesatlık düşünmezseniz hem blokajı kaldırırsınız belki fallarınız çıkar ne bileyim iyi şeyler falan olur bir deneyin isterseniz? Atart bu sson söylediklerimin tek kelimesi bile sana değildi yanlış anlamanı asla istemem keza Baldankabak da öyle.
eirene35 senin de kimi temsilen burada olduğunu anlayabilirim çok şükür 136 iq puanına sahibim.
Bu arada birçoğunuzun her yazdığının altını boşa çıkaracak sabit ve somut delillerim var ama ben bıktım burada it dalaşı yapmaktan. Hayatım doğru gitmiyor sizin de güllük gülistanlık olsa deli değilsiniz herhalde fallara böyle para dökesiniz. Son faturamı ödeyemedim hattım kapalı şu an mesela benimgibi bu senaryoyu yaşayanlar da vardır. Yani 2 güne öderim de ben fal saplantısından bahsediyorum birileri gelip ajite ediyorsun falan demesin de bir de faturamı eklemeyeyim buralara.
Ben haksızlığa gelemeyen bir insanım, nezaket çerçevesinde ağzıma gelen sözü yutamayan bir insanım dilerim bundan sonra yapabilirim bu tip bir şeyin içine girmemeyi.

Bu arada sezgi anda iyi gelecekte patlıyor yorumları da ezelden beri var ben çok karıştırırım eski girdileri buraya üye olduğumdan beri ve Sezgiye ilk fal attığımda da bu algıdaydım zaten. Kimsenin çıkan çıkmayan falı beni alakadar etmediği gibi ben şu habire Hüma Balı soran kıza da söyledim herkese çıkan fal,falcı farklıdır ne başkasına çıkmaması benim yorumcuyu güçlü bulma durumumu etkiler ne de benim o yorumcuyu güçlü bulmam size çıkmadığına itiraz ettiğim anlamına gelir.
oturup tüm realitelere gözlerinizi kapatıp sadece fallardan medet umarsanız daha çok üzülürsünüz.Fal pozitif bilime hizmet eden bir olgu değildir illa ki hatalar ve boşluklar olacaktır bence biraz olgunlukla karşılamayı deneyin. Banu Doğrunun falını attım açıktan bırakın patlamasını özenmeye bile tenezül etmemiş falcımız, maya demire birçok kişi bayılır bana hikaye okumuş, kiraze ve saraylı da keza öyle hatta saraylıyı yarıdan sonra dinlemedim bile o denli alakasızdı ve beni 10 gün bekletti özelden almış olmasına rağmen. Bunlar genelin ayılıp bayıldığı bende de tutmayan falcılar "anda bile"
Hiç üstünde durmam çünkü fal bu yani ciddiye almak şizofreni gibi geliyor bana.
Bir de size insani bir tavsiye; hangi falı bir kere okuduktan sonra unutup, üzerinde durmadıysam o falım çıktı. Oturup tarihleri çalar saat gibi beklerseniz beklenti enerjisi üretirsiniz ve hedef sizden sürekli kaçar.

Ben bi falciyi seversem, sadece kisiligine hakaret edilirse savunurum. O oyle biri degil derim en fazla. Ama kalkip cikmamis fallari dogal karsiliyorum, lafiyla baslayip sacmalamam.kendi adima %99 emin oldum artik.
Son olarak; bana çıkmayan bir falı detaylandırmamın hatta çekinmeden paylaşmamın neresi "saçmalamak" mantık çerçevesinde açıklarsanız ben de aydınlanmış olacağım çünkü "çıkmayan falları doğal karşılıyorum mesela çok beğenilen bir falcı da bana çıkmadı ama gelip buralara yaygarayı koparmadım" demek istemişim net olarak bunu 10 yaşında çocuğa okutsanız da bu anlama geldiğini anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…