Binnaz Abla

Bugün Perşembe, benim enerjim yaklaşık 3 haftadır yerlerde ve eğlence amaçlı girdiğim forumun da içindeki insanların da beni düşürmeye katkısı olmasın bir zahmet hayatım yeterince komplike. Bugün bir arınma sürecine giriyorum ilk adımı da bu forumu bir süre ziyaret etmemek olacak canım isterse gelirim de yazarım da kimseden kaçtığım yok bunu kendim için yapıyorum. "Haters" arkadaş(lar) boy göstermek için yazacaksa etiketlemelere devam edebilir fakat amacınız "vurun kahpeye" değil de herhangi bir üslupla benimle tartışmak ise yazdıklarınızı görmeyeceğim bir süre buralarda yokum.
Şimdi bu saatte yazdığım için hallenenler olur onu da yazayım; gece su içmeye kalkmıştım bu fesatlıklar içi kabarmış arkadaşımızın saldırılarına kayıtsız kalamadım sonra da uyku tutmadı ben de böyle biriyim işte gereksiz şeyleri bile kafaya takarım bunun için de hesap vermeyeceğim kimseye.
Bu forumda var olduğum sürece herkese açık alanda asla "Sezgi" kelimesini kullanmayacağım belki ben kimi beğendiğimi söylemezsem fallarınız çıkar güzel bir şeyler olmuş olur. 3 tane az Sezgi kelimesi görünce sevgilileriniz size geri döner falan sevaba girerim oh mis.
yani varsayalım ki ben hakikaten hepinize "Sezgiye fal baktırın" diye baskı yaptım çıkmadı dediğiniz fallara "olur mu ya çıkmıştır o kesin aen bi daha bir bak bakıyım" dedim (tabi ki böyle şeyler yok ) yine de bunlar kişiliğinize saldırı değildi ve ortada böyle şeyler yokken bile siz benim kişiliğime saldırdınız. Objektif eleştiri herkesin hakkı üzüm yiyene asla sözüm yok ama o bağcı dövenlere asla hakkımı helal etmiyorum. Sizin beni böyle yıpratmaya hiç hakkınız yok. 25 yaşındayım ve çok kez gördüm ki herkes kalbinin ekmeğini yiyor Allah "gönlününüze göre" versin.

Patlamalarina uzuldum, keske olumlular ciksa ama cok yasadik bu durumu, bazi donem bazi falcilar unleniyor ama bakiyoruz ki aslinda bi numarasi yok.

Eminim benim gibi dusunen bir cok kisi vardir ama bu Sezgi konusu artik iyice baymaya basladi. Sanki insanlar artik bekliyor M Motherofdragon Sezgi ismini ansada bizde saldirsak. Artik bu konu bi kapansa iyi olur. Bu fal konusu burda neden bukadar ciddiye aliniyor? Sanki ipin ucunda olum var sanki para kazaniyorsunuz, nedir bu öfke bu saldiri?
Her insan sevincini farkli bir sekilde paylasir isterse gonul bag kursun isterse platonik asik olsun. Burasi herkese acik bir platform herkes istedigini paylasabilir ve herkes kimi ciddiye alip onerilerine gore hareket edecegine de kendisi belirler. Ki sezgi bundan oncende ovulmustu. Seka bunu baslatmadi buda önemli bir ayrinti.

Benim su anda ruh halim iyi degilse bir olayin olmasini cok istiyorsam ve 50 falcilar icerisinde bir tek xy falci bana cikarsa, bende o falciya gonul bag kurabilirim ve ovmekten cekinmem. Cunku guven olusuyor. Ama bu demek degildir ki herkese tutacak o falci. Su anda benim gidisatim Müge aydinin dedigi gibi ilerliyor, gel gör ki arkadasima hic bir sekilde uymayan bir fal yollamis. Bunlar olabilcek seyler, bildigimiz seyler.
Su anda ama burdaki atmosfer okadar tuhaf ki.. sanki ovulen falcilarin patlamasini bekleyen insanlar var. Bukadar mi cekilmiyor mutlu haberler? Bunu sezgiden bagimsiz soyluyorum v hic kimsey yonelik yazmiyorum bu coktandir gozlemledigim bi durum. Hic bir falci zaten dediklerim kesin cikar diyemez ki, boyle bir sey mumkun olsa insan degil baska bir sey olurdu.. Bunun bilincinde olupta "ovuldugu gibi degildir bakalim ne zaman patlayacak" demek ne kadar mantikli? En iyi falcida mutlaka patlayacaktir, en kotu falcida mutlaka bi nokta atisi yapabilcektir.
bukadar ciddiye alinmamali cidden yani insanlari yabanci falcilar yuzunden ustelik parayla yapilan bir sey icin bukadar uzmeye germeye gerek yoktur.

Iyi gunler dilerim herkese

aslında mesele bi falcının sevilmesi değil, herkes özgür tabii ki bunda ama ben beğenmedim diyen biri olunca nasıl beğenmezsin gibi bi tavır takınılması sorun. yani burda zaten hep bi falcı popüler olur ve bir süre ona baktırılırdı, sonra tek tek patlayınca da gözden düşer adı pek anılmazdı. mesela baldankabak iyi çıkmıcakmış gibi hissediyorum demiş sezgi için, böyle tecrübelerine dayanarak söylemiştir bence. atıyorum bi ara selena popüler oldu, bir ara serüven, fama burda hepimiz attık anda beğendik beğenmedik, gelecekte de pek fal çıkmıyor zaten zamanla ilgi azaldı. azalarak bittiler yani:)) mesela ben de tellwe naazzı çok beğenirdim bi ara ama beğenmedim yazan birinin arkasından savunmaya geçmezdim. bermuda selenayı sever ama ben sevmem başka sevmeyenler de var. hiç bermudanın biz beğenmediğimizi ifade ettikten sonra selenayı savunduğunu görmedim.

kimsenin de bakalım falım ne zaman patlıcak diye beklediğini sanmıyorum, hatta kabul etmesek de içten içe heveslenip bekliyoruz çıksın diye:) mutlu haberlerin de cekilmeme durumu yok, aksine falların çıktığı yazılınca hepimiz likelıyoruz hemen:)) cidden fal için insan kırılmaz ama. burası sanal ortam, belki gerçekte tanışsak çok iyi arkadaş olucaz ama fal mevzusu için tartışıyoruz, çok anlamsız.

Banu'yu hiç denememiştim ama sesli yorumunu dinledim. çok teşekkürler M Motherofdragon bunu yaptığın için. hayatımda dinlediğim en boş !!! faldı sanırım. hani burda bazen birbirimize eğlencelik yorumlar yaparız ya, onlar bile bunun yanında profesyonel olmuş!

İş yerimde site açık kaldığı ve bildirim geldiği için görmek durumunda kaldım(evet tamamen meraktan baktım) ve haksızlığa uğradığımda gerçekten susamıyorum. Benim burada Sezgiden falım çıkmadı diyen bir insana "nasıl çıkmaz?" Yazdığım veya bu anlama gelen tek girdim varsa eğer kime yazdıysam burada göstersin o zaman siz de buna dahilsiniz. Ben çok somut şeyler yazdım siz de öyle yaparsanız anlaşmak daha kolay olur.
Bunu da sizi tenzih ederek söylüyorum; 1-2 kişi var burada bana ya da Sezgi beğenime antipati besleyen bunlar özelde kulisler kurup dedikodular yapıp milleti galeyana getiriyorlar sonra da ben bu ithamlarla muhatap oluyorum.
Açık çek veriyorum arkadaşlar sizden herhangi birine "nasıl Sezgi çıkmaz!" "Nasıl beğenmezsin?" Tarzında bir şey varsa bunları paylaşarak ithamlarınızın altını doldurun ben de susayım.
Ama tutup beğenilen bir falcı sorulduğunda Sezgi dememi eleştiriyorsanız o eleştirinizi dikkate almam kusura bakmayın.

Bu kadın tutturdu tutturmadı demiyorum bile çünkü beni ve işini asla ciddiye almadı bu durum alenen görünüyor falı dinleyince.

kızlar bir de nacizane konuşulanlar hakkında kendi yorumumu yazmak isterim. burada sık sık foruma katkısı olan kimsenin falcılar yüzünden gitmesini istemiyorum. asla bunu sevdiğim, iyi elektrik alamadığım insanlar için bile istemem, kalsın herkes ve yazsın (hakaret, aşağılama vs olmadan tabii)

sevdiği-sevmediği falcıyı da yazsın bence. etkilenip fal göndeririz, sonra kişisel yorumumuzu yaparız. ben sezgi konusunda yorumlara göre yakalayıp fal gönderdim ama olmadı. tam tersi gönderip beğendiklerim de var.

bence herkes, her türlü yorumu yapsın kızlar

bugün çok çok kötüyüm. keşke iyi biri olsa da baktırsam ayrıca

direkt söylemiyor olabilirsiniz ama inanın artık öyle algılamaya başladım. yani sanki siz sezgiyle ilgili negatif bir şey yazılınca savunmaya geçiyorsunuz gibi. ya çok sevdiğiniz için üzerinize alınıyorsunuz, manevi bi bağ oluşmuş bilemiyorum. sanki es geçmeyi deneseniz sorun olmıcak gibi. bu arada ben hala yakalamaya çalışıyorum, baktırmadım henüz. yani beğenirim belki falcıya lafım yok. ama dün sezgiyle ilgili bir şeyler yazılmış, kimse beğeninizi sormamış ama yorum yapmışsınız olay yine ordan çıkmış.

bu arada özelden hiç ama hiç kimseyle sizinle ilgili ya da başka bir üyeyle ilgili konuşmam olmadı. size de antipatim değil aksine gayet sempatim var. kötü niyetli olmadığınız net ama fazla korumacı geliyor tavrınız.

Cidden artık şunun falı bana çıktı demeye çekiniyorum. Ya da şu bende çok alakasız demeye de...
Daha çok taze bir şey, yaptığı pembiş pembiş yoruma, " gönderdiğiniz falın benimle ve durumla hiç ilgisi yok" diye cevap veren arkadaşa " zaten adamında hayatında biri var" diye cevap veren yorumcumuz da oldu dün gece itibarı ile...
Cidden bu tip ................................ ( tip şeklini sizin kelime dağarcığınıza bırakıyorum ) insanlarla muhatap olduğumuz şu süreçte Sezgi gibi naif, özverili, saygılı ve özenli insanı ben de tek geçerim. Varsın falı çıkmasın.. ( Yarısı çıktı, yarısı beklemede bu arada ) Son dönemde M Motherofdragon üzerinden Sezgi mi linç ediliyor, Sezgi üzerinden M Motherofdragon mı linç ediliyor cidden anlayabilmiş değilim. Zaten çıkma garantili fal henüz icat edilmedi. Birbirimizi kırmaya gerek yok. gecenin 3'ünde şuraya " ben iyi hissetmiyorum " diye yazsanız birileri mutlaka döner, ulaşmanın, destek olmanın yolunu mutlaka bulur o kişiye... Para verdiğiniz insanlara ulaşamazsınız öylesi bir durumda...
Burada birbirimiz için varız, falcılar için değil... beğenen de yazsın beğenmeyen de... Ben her 2 türlüsünden de rahatsız değilim. Ama yazarsam polemik olacak diye çok zaman yazıp siliyorum ya da yazmıyorum... Bu daha rahatsız edici benim açımdan...

Hem de telvedeki enteresan fallar. :) ilk fırsatta deneyeceğim

Ben o kısmı sizi tenzih ederek söyledim gerçekten de öyle düşünmediğim için ayrı tuttum.
Alınganlık konusunda haklısınız ama bu Sezgiyi korumakla alakalı değil burada "Sezgi şişiriliyor" algısının muhatabı sadece ben olarak kaldığım için alınganlık yapıyorum ki zaten ben alınganlık yapıp yazdığımda da direkt karşı atak görmem boşa alınganlık yapmadığımı gösteriyor. Bu Sezgiyi şişiren günah keçisi ben oldum ama
bugün Sezgiye özelden fal baktırmak istediğimde 3 gün sıra bekliyorum. Ayrıca özelden de bir sürü dönüş alıyorum baktırmak isteyenler ve de beğenenlerden.
Kimseye Sezgiye baktırdığı için de baktırmadığı için de karışamam ama durum bu şekilde

Dün geceden beri okuyorum sana daha oncedende o maıl paylaşılma olayında kazuletın yazısından dolayı etkılendıgını dusundugumu soylemıstım burayada acık acık yazmıştım ..Ama konuşmalarını okuyunca gerçekten tutamadım kendımı haksızlıga gelemeyen bır ınsanım bende senı az cok anlıyabılıyorum.İlla yazdıklarının ıcınde 'nasıl beğenmezsiniz' yazmasına gerek yok türkçemiz sağolsun bunu başka şekillerdede ifade edebiliyoruz.

Sezgiyle ılgılı bır konu acıldıgında burda yorumların altında tekrar eden bır durum var birisi beğenmediğini çıkmadığını söylüyor,diğeri beğendiğini dün yorumları okurken noluyor ya dedım afedersiniz ama sidik yarıştırmaya dönmüştü ki bunu dışardan bakan net bir şekilde anlayabilir atart ve baldankabagında yorumları bu sekildeydi seni bir ithamda bırakmadan bir falcıyı cok korudugun seklindeydi.

Ama sen gelıp falınız cıkmamıs kulus yapılmıs dıyorsun ne alakası var ? bak bunu bende dusunuyorum ki Atart la uzun suredır bır muhabetımız yok Baldankabak la konusmadım ne zamandır yada diğer yazan kişinin nıckını bıle hatırlamıyorum ama ınsanlar bunu anlıyorsa donup bır kendımize bakmamız gerekmez mi?

Ayrıca sezginin falı bende cıkmıstı sizde cıkmamıs demişsin ya ilk falını yaşadım ikinci falıda cıkmadı ve tamamen masal anlatmıstı falda tutturduğu yerler olsada.Burda hepimiz geleceğin kendi ellerimizde olduğunun farkındayız benımde cok sevdıgım ve bana cıkan ısımler var ama durmadan durmadan bunu dıle getırmek hoş değil ve ister istemez dikkat cekiyor bu sağlıklı bir davranış değil benim gözümde.Öbür yaşanan olaydada kadının mail adresi paylaşıldı diye bir sahiplenilme durumu olmuştu benden başka kimse sezginin mail adresini paylaşamaz gibi anlaşıldı dışardan o niyetle veye değil .Kulusten bahsedilmişken özelden sana kulus yapanlara dikkat et asıl.Bana özelden bu kazulete kim vermiş mail adresını diyıp suya sabuna dokunmadan seni fişekleyen insanlara dikkat et seka .İnşallah bunun farkına varabilirsin hepimiz zor dönemlerden geçtik ama hep diyorum hepte diyicem hiç birisi babamızın oğlu değil.

İyi falcı herkese harfiyen her şeyi tutturan falcı ise o falcıyı bence burada paylaşın hepimiz faydalanalım. Mesela en son bana sen Sezgisin ithamında bulunan kişi Sezgiye baktığı faldan sonra " bir akrabammış yakınımmış gibi bakmışsın nasıl bu kadar bildin" (tam cümle bu olmayabilir) gibi şeyler söylemiş. Sezginin anda tatmin etmediği bir falı olduğunu da hiç duymadım ki olabilir de fakat banu doğru en kötüsü olmak üzere bana dair anda tek kelime bile bilmeyen bir sürü meşhur falcı oldu.
Benim ilişkimde sürekli bir dinamik var kavga da olsa iletişim kopmuyor belki de böyle olduğu için, aylardır görmediğim biri için fal baktırmadığımdan Sezgi güncel durumda bende başarılı oluyor yani sebebini de irdelemek istemiyorum zaten ben asla Sezgi hakkında fikşr beyanında bulunmayacağım zaten tüm problem buysa çözülmüş demektir.

Yorumlarda yazılan sezgının falcılıgı değil cıkıp cıkmaması,neden sezgi size cıktıda bize cıktıda değil bunu nasıl böyle anlıyabiliyorsunuz ?

Buraya bu falcı nasıl dıye sorulunca insanlara ters cevaplar verılıp arama kısmından arat dıye soylenebılıyor son zamanlarda bu cok hos ve normal karsılanmaya başlandı kimse bunu elestıremıyor ama sezgıyı sevmedık dıyınce mı suc.Ne kadarda düşüncelere saygı duyulan bir forum.

Yada dışardan okuyanın anladıgıyla taraflı bır ınsanın okudugu aynı sey mi ? Azıcık Ssekayı sevıyorsan biz linç edenler olarak dışardan bakmanı tavsiye ederim olaylara.

ben olaya gerçekten objektif yaklaşıyorum üşenmedim açıp tüm yazdıklarımı okudum fakat görünen şu; sezgiyi sevmedik diyenlere bir suçlama yok ortada fakat benim sezgiyi sevmem nedense ciddi problem

Peki sen bu söylediği seyi nerden biliyorsun ? Demek ki bu seninle paylaşılmış bir durum insanlarında anlatmak istediği sey bu senin bu kadınla bu kadar yakın olman,aranızdaki iletişim bir falcının senınle bunu paylaşması cok mu etik ? Onu sevmeyen begenmeyenler olabilir bu işi yapıyorsa bunların hepsini göze alıcak.Seninki artık fanatıklık olmuş ınsanların dıkkatını cekende bu.Hala daha objektif bakamayıp seni eleştirenlerin açığını aramaya çalışıyorsun.

Evet ben Sezgiyle aylardır yazışıyorum bunu reddediyor olsam aptal değilim bu olayı buraya ayan beyan yazayım. Yani kusura bakmayın ama benim kiminle nasıl bir iletişim kurduğum da kendi tasarrufumdur forumun onayını almayı düşünmüyorum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…