Binnaz Abla

İ

Sevgi duman a benzeyecek . Sevilay o denedim kuzum şaibe kaygılarımı bi Kebara bırakırsak Yazım dili Özgün öngörüleri makul , hisli gibi içli gibi , patlamasa süper olacak gibi

Bana simdiden patladi sayabiliriz dedigi im kan siz. Ama yine bir icleniyor insan, bir ici kipirdiyor, bir boyle acaba mi diyor, bir hadi insallah diyor

Bana simdiden patladi sayabiliriz dedigi im kan siz. Ama yine bir icleniyor insan, bir ici kipirdiyor, bir boyle acaba mi diyor, bir hadi insallah diyor

Patlayacağı yerden belki ağlara gider canım hiç belli olmaz , bana dediği olabiliritesi olan şeyler özel birini sormadığım için ne pembeci ne karacı diyebiliyorum

Rezzan selena bana olumlu konuştu. Oysa ben cinnetin eşiğindeyim. Mesaj atıp ağzıma geleni sayacagim yakında.

Bana da eylül-ekim dendi hep
Ben son kez biraz daha bekleyip gerçeği her şeyi yüzüne söyleyip çekip gitmeyi düşünüyorum artık. Sezgi patladı haberleri biraz umudumu kırdı

Çıkmadı diyenleri çok doğal karşılıyorum çünkü her falcı herkese çıkmıyor mesela burada banu doğru övüldü bana 4.5 dk zırvalık geldi. Fal olmaya yönelik tek cümle: barış görünmüyor idi ki o dönem barışma oldu. Artı ortak çevremizin aramızı yapmaya çalıştığını söyledi ve ortak bir çevremiz de yok. Yani her falcının her falı da herkese çıkmıyor. fikirlerini söyleyen insanları anlıyorum da negatif genel yargıları anlamam cidden mümkün değil. Ben Sezgi için söylemedim bunu bu arada Asenat için de söylerim hatta sitenin şaibelerine rağmen Sema için de söylerim.

Rezzan selena bana olumlu konuştu. Oysa ben cinnetin eşiğindeyim. Mesaj atıp ağzıma geleni sayacagim yakında.
Attt o mesajı rahatla... Mesaj atıp saydırmak, def etmek gibi nimetlerden de faydalanmak lazım...
Beklerken olmayan şeyler, beklemezken olur çok zaman... evrenin espri anlayışı da bu... o zaman ne yapıyoruzenseyi karartmıyoruz. .. sakin oluyoruz... onlar için değil daha iyileri için umudumuzu koruyoruz... Hadi bakalım

Banu için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim sezgi kadar anda beğeneni olmasa da ondan daha çok çıkanına şahit olduklarım var kendim dahil .

Ama yeri gelmişken şınu da söyleyim bana da Serkan muhabbetinin yapıldığı zaman gınalar gelmişti ki şaibenin başını çekenlerden biri başşaip yani . Övgünün de yerginin de Sınırı olmalı yoksa çok göz tırmalıyor ve bi falcıyı srksfdş gibi benimsemek lazım o öyle biri değil şöyle yapmaz demek de çok garip. Bende de saraylı ayrı yerdedir ancak onun ds kendimden bile yola çıkıp yüzde yüz etik ile yorumlsdığını bazen düşünmem yani demem o ki herkes övgü ve yergisine bi sınır getirmeli :)

Olumsuzu cekmemek icin bir kitap aldim. Evrenden torpilim var adi. Ama okuyamadim henuz, okuduktan sonra baska olacagim

Dört yıl önce okumuştum kitaplıkta hala , ama öyle olumlama olmuş ki paratoner gibi tüm olumsuzlukları çekmişim :))))
Bu olumlamada bi olumlayamama durumu var :)

Sekacim (cim dedim ama umarim yanlis bi ifade olmamistir) seninle hic ozel konusmamiz olmadi, hic tanimiyorum seni. (dogrudan sen e gectim bu da yanlis olmamistir umarim) ben forumdan uzaklastigim zaman da dahil ara ara hep takipteydim. Sanirim sana yonelik bazi ithamlar olmus. Ben sezgiyi de bilmiyorum seni de, dolayisi ile asla bir ithamim yok. Ama nacizane disaridan okuyan bir insan olarak bir iki sey soylemek istiyorum. Hepimiz gibi sende bu ise cok para dokmussun, fakat bazilarimizdan farkli olarak sevdigin falcilari cok sahipleniyorsun. Ve dolayisi ile bu da disaridan farkli algilaniyor. Ben senin yorumlarindan yola cikarak falci oldugunu hic dusunmedim ama acikcasi bazi falcilari asiri sahiplenmeni de anlayamadim. Mesela ben sezgiye genel bir onyargiyla abartiliyor diyorum. Nitekim surada oylama yapalim sezgi cikti diyenleri alalim bir de sezgi pembeye bagliyor patladi diyenler alalim, onyargimin sebebi belli olur. Kaldi ki burasi bir forum onyargili olurum, istersem baktirir yine de begenmem, burasi fikir alisverisi. Biz sadece baktirdigimiz kisiler hakkinda degil baktirmadigimiz ama bir yol olmayacagini dusundugumuz kisiler, siteler icinde yorum yapiyoruz. Bkz; telweden bi yol olmaz baktirmayin gibi. Ama bu yorum sezgiyle ilgili oldugunda sen mutlaka bir yorum yapiyorsun. Yine yeniliyorum asla bir ithamda bulunmuyorum, bunu da sadece seni hic tanimayan forumu takip eden biri neden boyle dusunuru anlatmak icin yazdim.

Lutfen yanlis anlama daha once de bisey yazmistim galiba sendin. Amacim polemik ya da ithamvari seyler yazmak degil. Sadece disaridan bir goz olarak yorumlamak istedim. Epeydir siteyi disaridan gozlemliyorum cunku.

Yani durduk yere Sezgiyle alakalı bir yorum yapmadım hiçbir zaman ya birileri sordu beğendiğim falcıları ya da herkes gibi falım çıktığında ya da baktırdığımda övgüde bulundum ki buna neden sınır getimeliyim orasını gerçekten anlamıyorum.
Serkan döneminde Serkanı beğenenler tek tek herkesin bambaşka bir yorumuna bile "Serkanı beğendin mi?" "Serkana baktırdın mı?" Diye soruyorlardı böyle bir harekette bulunmadım hiçbir zaman.
Bir de herkesin derdi kendine beni genele çıkması bağlamıyor bir falcının. Burası hür irademle yorum yaptığım bir yerse tabi ki kendi açımdan performans yorumu yapacağım.
Bunu yapmam ne kadar doğru bilemedim ama;
https://www.falalem.com/cloud/CSesler/0lvfBHQ5L149502.mp3
Buyurun banunun falı.
Yani ben bu falcı genele çıkıyor diye sesimi kesmek zorunda da değilim Sezgi ya da Asenat sadece bana çıkıyor diye beğenimi gizlemek zorunda da değilim bana göre.
Düşüncemin bu yönde olmasına, Sezgi online olduğu zamanlarda insanların genel yorumlarını bilmeme rağmen özelden soranlar dışında Sezgi hakkında yorum yapmayacağım kişisel tercihim de bundan böyle bu yönde

Son düzenleme:
Dört yıl önce okumuştum kitaplıkta hala , ama öyle olumlama olmuş ki paratoner gibi tüm olumsuzlukları çekmişim :))))
Bu olumlamada bi olumlayamama durumu var :)

Yaaaaaaa deme oyle. Ben cok inanmistim o kitaba. Hayatimi degistirdi diyen bir kizi gordukten sonra aldim. Gerci ayni kiz bana gecen gun falci sordu, cok da degismemis demekki hayati

Kiz ne yapsak ben yine sevilaya mi atsam ki. Ay negzel epeydir atmiyordum iki haftada 2. 3. Falim olcak yine. Tabi gunde 2. 3. oldugu gunleri gorduk bu koymaz da yine de atmiyordum atartim yaaa

İşte benim de anlamadığım nokta isteyen istediğini yazabilme özgürlüğüne sahipse eğer benim beğenimi belirtmem neden problem oluyor?
Artı yineliyorum; forumda kimse genel ya da özel olarak Sezgiyi sormadan ben kaç kere Sezgi yazmışım?
Sezginin her gün online olduğu dönemlerde insanların yorumlarına da bakalım yani Sezgi benim patlattığım bir isim mi gerçekten?

Ben Banu için kişisel fikrimi söyledim sen niye kişisel saldırı gibi algıladın bilmiyorum sezgi için her posta beğenen nasıl fikrini yazıyorsa ben de beğendiğim bi yorumcunun *+ çıktığına da şahit olmuşken yazmam da gayet normal ama bunu kendimce övgü sınırını aşmadan yazıyorum , sezgi ve asenatı da son postlarımda da beklemede Ancak beğendiğimi de yazdım.

Tabiki de bangır bangır beğenini yazabilirsin asenat ve onun zaten sende çok çok çok iyi Oldığumu biliyoruz hem de her gün okuyoruz :) tabiki de söyleyebilirsin. Kendini savunmak için alakasız Banuyu söylerken ben de beğendiğim ve alakalı bulduğumu ifade ettim.

Ses kesme gibi olsrak da algılaman yersiz oldu

Günde 5 gördü bu gözler okudu :))) Asiye yi denemiş miydin ?

Yani bu küsüp gitmek falan değil bana alenen çıkan yorumcular; sezgi,asenat,sema yakın gelecekde de kemal devrim. Toplu listelerimde hepsinin adı geçer. Beğendiğim falcıları genele hitap etmediği için değiştiremeyeceğime göre yorum yapma hakkım mahalle baskısı ile elimden alınmış oluyor. Bu noktada "isteyen istediğini yapar" yorumunuzla taban tabana zıtlaşıyorsunuz ama ben bu tip durumlarla sanaldan insanlar olsanız da enejisi düşen benimle dalga geçilse de üzülen biriyim. Böyle şeylere mahal vermemek için de cümleten huzura erişmemiz adına beğendiğim falcılar hakkında bundan böyle genelden yorum yapmayacağım. Bu yazdığım asla bir şahısa değil genele hitap etmeyen bir falcıya beğenimi eleştirip bir yandan da "burası forum isteyen istediğini yazar" düşüncesine olan herkese

Buraya geldiğim andan beri forumun ve büyük çoğunlukla insanların enerjisini çok seviyorum bayağı enkaz da olduğum bir dönemde sağlam bir meşgale oldu bana. Asla ajite etmemekle birlikle gerçekten bu huzuru bozan şey Sezgi konusuyla ben elimi eteğimi çekiyorum mahsuru yok. Bu arada, ağlamamla dalga geçen, sezgi olduğumla ilgili itham eden zihniyetler hariç gerçekten çok güzel, saygıdeğer insanlar olduğunuzu biliyorum kırılmak da kırmak da hiç istemem nezaketimi bozduysam da kusuruma bakmayın, sevgiler iyi geceler herkese:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…