Evet hiç pembeci değil.. Umarım ben de çıkmayanlar kervanına katılırım :)bu ecemin çok değişik bir tarzı var.pempeci asla değil ve hatta olumsuz konuşmaya çok yatkın.soncu çıkan da var çıkmayan da.ama bana gidişatta söylediği şeyler çıktı.olumsuzdu ama hatta bu gidişatı bir tek ecem bildi diyebilirim.sonuç hala beklemede .
Kizlar Ecem23 e baktirip sonucu dediginin tam tersi cikan oldu mu?
Bana falı olumsuzdu ama söylediklerinin tam tersi oldu
Burada Sezgiyi beğendiğim için direkt ya da dolaylı saldırılara uğradığımı belirterek yorumlarımı bildireyim:) Sezgi bana yaklaşık 10 fal bakmıştır. Bunların %99 u çıktı aslında zamana pek takılmadığım için tam yorum yapamasam da falları sanki daha önce okuduğum bir senaryoyu yaşıyormuşum gibi çıktı. Zaman konusunda iddialı olmadığını kendisi de söyler ama bence beklenti enerjisi üretmek de durumu olumsuz etkiliyor.Meraba kizlarrr. Kizlar sezgi candanin fal yorumunda gelecek cikanlar oldumu. Ciktiysa zaman tuttumu yada ne kadar gecikti. Tesekkurler
Canım fırsat buldukça tecrübelerini yazarsan sevinirim çok iyi oluyor bizler icintam sonuc ıcın hepsı beklemede eylul ekım arası hersey bellı olucak. ısteyen dıleyen olursa 1 2 gun sonra byv falalem telwee falsepetınde denedıklerımı yazabılırım.
onları da bekliyoruz :)))tam sonuc ıcın hepsı beklemede eylul ekım arası hersey bellı olucak. ısteyen dıleyen olursa 1 2 gun sonra byv falalem telwee falsepetınde denedıklerımı yazabılırım.
Meraba kizlarrr. Kizlar sezgi candanin fal yorumunda gelecek cikanlar oldumu. Ciktiysa zaman tuttumu yada ne kadar gecikti. Tesekkurler
onları da bekliyoruz :)))
En kisa surede geri kalanlarida yazarımCanım fırsat buldukça tecrübelerini yazarsan sevinirim çok iyi oluyor bizler icin
sezgi bende öyle patladı kiKızlar sezgi icin bekledigim bir tarih vardi, ustunden zaman gecti yazayim dedim. Cok fena sekilde patladi bende. Hem de sadece tarih olarak degil, söylediginin tam tersi olduolumsuz sekilde
medyum gizem bende patladı. eylemin işle ilgili dedikleri çıktı diğerleri beklemede, vildanı hiç denemedim canım.Kızlar bi adam var 2 yildir platonik seviyorum adama hiskerimi yurt dışına gittikten sonra soledim olumlu olumsuz bisiy demedi sonra eyleme fal baktirdim verdiği gün ve tarihte msj atti ve eylemin dediklerini kelimesi kelimesine soledi bni yanına çağırdı gel 3 gün misafir ol dedi ama bana bel baglama dedi tıpkı eylemin dediği gibi sonra adam aradan 1 ay geçti neden gelmedin diye msj atti 10lira 10 lira biriktirip onun yanına gitcem ekim de diyetler sporlar cilt bakımları neler neler ne emekler aklınız sasar ingilizce bile çalışıyorum her gün 2 saat ...sonra fal sepeti medyum gizeme baktirdim bizi evlencek siniz 1 yıl daha bi gelişme pek olmayacak fakat sonra ilişkimiz olcak dedi kişilik tahlilleri çok iyiydi ...Bugün fal sepeti vildan önceki bikaç iyi yoruma dayanarak denedim kadın nokta atışı yaptığı şeyler oldu kartların sesi geliyo açıp yorumluyor uzun detay yorum sevenler için iyi bu kartin anlamı bu dur bu kartin ustunde bu çıktı bunda sole 3 yorum yapılır diyor ve bu bana olumsuz bu iş olmaz dedi...telefonda zehra ya baktirdim oda olumlu dedi ya bn neye kime inancam. ..mağdur ...
Sevilaya ben baktırmıştim güzel yorumluyor dediği bir iki şey çıktı ama aticaksan eğer soruyu net sor daha güzel yorumluyor benceKizlar Sezgiyi hic denemedim. Buradan mailini vs sormustum, arada bir deneyeyim diyorum. Ama 2 yili askin fal tecrubem dogrultusunda sezginin abartildigini dusunuyorum. Ve ocak ayina dogru burada yuzde 90 oraninda sezgi bana patladi yazilarinin olacagini dusunuyorum. Sezgi hanim kusura bakmasin gercekten kendisine hic baktirmadim, belki baktirsam bana cikan tek falci olacak. Ama hislerim bu yonde ve yazmadan edemedim
Bir yolun varda sevilay diye bir hatunumuz var, nasil bilirsiniz?
Canım eylem bana dediki adam seni ariycak şu tarihte çağıracak sen tereddütte kalacaksın gidip gitmeme k9nusunda istersen işlem yapalım dedi bu iş yüz de yüz olcak bak gorcen dedi bnde teli kapattım dedim ki gitti 50 lira aramaz ki ne diye arasin h8 çay icmisligimiz yok...git gitme demedi bu iş olcak yüz de yüz istersen işlem yaparım dedi olay bu kadar...tavsiye 8cin çok tsk çok iyisin yurekkendirdin bni gidicem sonsuz tskmedyum gizem bende patladı. eylemin işle ilgili dedikleri çıktı diğerleri beklemede, vildanı hiç denemedim canım.
eylem sende sonuca yönelik bişey dedi mi? veya adamın yanına git veya gitme şeklinde öneri vermiştir. senin yerinde olsam ne olursa olsun giderdim, ilerde en azından denedim ben derdim
Kizlar Sezgiyi hic denemedim. Buradan mailini vs sormustum, arada bir deneyeyim diyorum. Ama 2 yili askin fal tecrubem dogrultusunda sezginin abartildigini dusunuyorum. Ve ocak ayina dogru burada yuzde 90 oraninda sezgi bana patladi yazilarinin olacagini dusunuyorum. Sezgi hanim kusura bakmasin gercekten kendisine hic baktirmadim, belki baktirsam bana cikan tek falci olacak. Ama hislerim bu yonde ve yazmadan edemedim
Bir yolun varda sevilay diye bir hatunumuz var, nasil bilirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?