Binnaz Abla

Evet hiç pembeci değil.. Umarım ben de çıkmayanlar kervanına katılırım :)

Meraba kizlarrr. Kizlar sezgi candanin fal yorumunda gelecek cikanlar oldumu. Ciktiysa zaman tuttumu yada ne kadar gecikti. Tesekkurler

Meraba kizlarrr. Kizlar sezgi candanin fal yorumunda gelecek cikanlar oldumu. Ciktiysa zaman tuttumu yada ne kadar gecikti. Tesekkurler
Burada Sezgiyi beğendiğim için direkt ya da dolaylı saldırılara uğradığımı belirterek yorumlarımı bildireyim:) Sezgi bana yaklaşık 10 fal bakmıştır. Bunların %99 u çıktı aslında zamana pek takılmadığım için tam yorum yapamasam da falları sanki daha önce okuduğum bir senaryoyu yaşıyormuşum gibi çıktı. Zaman konusunda iddialı olmadığını kendisi de söyler ama bence beklenti enerjisi üretmek de durumu olumsuz etkiliyor.
Örneğin bana bir olay tarif etti aynen çıktı mayıs sonu demişti ama haziran sonu oldu tam onun dediği şekilde oldu. Yaz okuluna kalacaksın ama yanılma payım da var dedi kalmadım okul bitti ama başlardaki yorumlarından birinde de umudun kırılacak bitmeyecek zannedeceksin ama bitecek demişti aslında bu da aynen oldu çünkü okulumun bitmesi sürpriz oldu. Fakat bunun yanında "çıkmıyor" diyenler de var ama özellikle belirteyim; kendi adıma yorum yapıyorum benim kahvede tek favorimdir Sezgi ve falcı genelinde de yanına Asenatı eklerim sadece:)

Sezgi candan : anda evet bazı yerler cok ıyıdı ama cok teyıt edemedim. Verdıgı tarıh patladı hatta dedıgı tarıhlerde arapsaçına dondu hersey ama çıkmadı bır kere daha yakalarsam tekrar denıycem ama gırmıyor en azından suan anlık durumları teyıt edebılırım. belki ilk falda enerjı tutmamıstır dıyerek hak yemek ıstemıyorum ıkıncıye yorum alabılırsem o zaman yaptıgım yorum daha dogru olur olabılır.

Hülya demir : ilk yorumda (kahve) karsı tarafın dusuncelerınde cok cok ıyı hatta onun dedıgı kelımlerın aynısı soylemıs . mayıs ayından ıtıbaren konuşmalar baslıycak ama hemen olmuyacak zaman var demıs. 2. Yorumda (iskambil) karsı tarafın ıs durumundan bahsetmıs ama yavaş yavaş düzelmeye gıdecegını soylemıs. Tek bılemedıgı sey aıle ıle ılgılı durumlar. O yüzden ıskambılını tavsıye etmem Anlık durumlarda ıyı karsı tarafın ıs ıle ılgılı olan onemlı zamanları bılmıs. 3 . yorum (kahve) hersey ağustos eylül net olarak bellı olucak demıs beklemede . kahvede daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

Gizem Sitare: (kahve) eylül ayının ılk haftasına kadar ufak tefek konuşmalar var, Bellı belırsız olucak hersey demıs oylede oluyor gıbı sonunda evlendırmıs sessız kal bekle beklersen sabırlı olursan ıstedıgın gıbı olucak kadersel bırlıktelık demiş yapım sessız kalıp beklemeye musaıt olmadığı ıcın gecıyorum.

Kemal Devrım : her falında arıyacagı zamanı bıldı ınsallah böylede devam eder her falda mutlu sona bağladı ama dedıgı cogu sey cıktıgı ıcın konuyu barışmaya bağlamasına takılmadım . her ıletısımde tartışma olduğu ıcın ıletısım zamanları onemlıydı benım ıcın. Aşk konuları pembe olsada iş konusunda dedıklerı cıktı. Falları çıksın çıkmasın ınsanlara karsı davranıısı ve nezaketı olduğu ıcın sevdıgım yorumculardan ..

Hanzade yıldız : begenenı vardır belkı bılmıyorum rezalat otesı bır yorumdu sureklı gez dolaş bu sana gelıcek edıcek tarzında konuştu ben sızı nıkah masasında senı evet derken goruyorum demesı ıade almaya götüren sebeptır.

Asenat Kılıç : bana gore ıskambılı cok cok ıyı ılk ıskambıl atmıştım kımsenın bılmedıgı yol mesafe durumunu bılmıstı. Katınada hep uzak zaman verdı temmuz ağustos görüşme dedı cıktı. Gerı kalan yorumlar taktıktı. Sonuç ıcın zaman vermedı bıdaha yakalayamadım.

Nehir Ateşoğlu : (kahve) lütfen geri gelllllll dediğim yorumcu. 1 bucuk ay once baktırmıstm. Suan durumlar dedıgı ılerlıyor. Genelde kımsenın soylemedıği yol mesafe durumunu görüşme zamanını tam olarak bılenlerden görüşmede sinir olup ağlayacağımı söylemiş. Hemen barışma yok ama görüşmeler peş peşe devam edıcek demiş. Bıraz daha zaman var demıs dedıgı gıbı de oluyor. Barışma var demıs ama beklemede .

Asude ışık : (kahve) geçmiş durumda ıyı sadece ne an ne gelecek tutarsız.

Selin imer : (kahve) iade almıştım özgür kartal ruhlu yarım ailesinin bulduğu kızla evlenecekmiş. Bende arkasından elim göğsümde kederle bakarken cebınde evının anahtarı elınde arabasının anahtarı olan bırı çıkıp gelıcekmıs.. benımle enerjı tutmadı dedıklerıde patladı zaten

Tuana akın : (kahve) pembe bir fal olmasına rağmen fena da degılmış anlık durumlarda ve tespitlerde denenebılır.

Ceren esemen : (kahve) baktırılmasada olur yenı bırı yenı ılıskı ne gelen oldu ne gıden patladı sayıyorum .

müge aydın : kesınlıkle kahvesı çıkıyor bana sevdiğim sürekli yorum aldığım bırı ama katınasını begenmedım.

Defne Tanrıkulu : (tarot) öylee oo baya bıldı dedıgım bır yorum dedıg dedıklerınden bazıları oldu zamanıyla denebılır.

Elif Hanzade : (tarot) kadın sanki düşüncelerimi okudu ama durumun dedıği gibi olduğunu sanmıyorum. Siz nasıl bir ruh halındeysenız ona gore yorum yapıyor gıbı geldı.

Gonca polat : (katina) fena değildi beğenmiştim ama cok tatmın edıcı bır yorum degıldı daha çıkan bırsey yok .

Kesira sirel : hem tarot hem katına baktırdım baktırılmasada olurmuş. Tavsıylere bağlı yorum. patladı

Ekin sarper : katina. Yeni biri geliyor kaderınde o olucak ama ıstersen eskısıde olabılır dedı patladı. kadersel yolda başkası varsa eskısıyle nasıl oluyor.

Bade emren : katına begendıgım bır yorumdu dedıgı olan seyler var eylül ayında köklü değilşim olucak dedı beklemede

Hüma bal: patladı diyerek geçiyorum. Soyledıgı bırseyın olmadığını soyledıgımde kendınden emın konuşmasına sınır olup ıade almıştım. Olumlu konuşmuştu sonunu ama başka bırı var demıstı olmadığına cok cok emınım . ama duyarsamda dedıgı gıbı kulaklarını çınlatırım.

benna küçüker : iskambil an ıcın ve gecmıs ıcın soyledıklerı cok doğruydu zaman vermedı kopma yok dedı ama yakın zamanda olucak dedı patlamış sayıyorum.

Nil Güneş : hem katına hem ıskambıl attım ıkısındede cok ıyı ama ıskambıl bı tık daha ıyıdı. Gelecek ıle ılgılı dedıklerı oldu sonucun çıkması ıcın daha zaman var ama anlık durumlarda ve yakın gelecekte ben dedıklerını yasadım.

Kızlar bi adam var 2 yildir platonik seviyorum adama hiskerimi yurt dışına gittikten sonra soledim olumlu olumsuz bisiy demedi sonra eyleme fal baktirdim verdiği gün ve tarihte msj atti ve eylemin dediklerini kelimesi kelimesine soledi bni yanına çağırdı gel 3 gün misafir ol dedi ama bana bel baglama dedi tıpkı eylemin dediği gibi sonra adam aradan 1 ay geçti neden gelmedin diye msj atti 10lira 10 lira biriktirip onun yanına gitcem ekim de diyetler sporlar cilt bakımları neler neler ne emekler aklınız sasar ingilizce bile çalışıyorum her gün 2 saat ...sonra fal sepeti medyum gizeme baktirdim bizi evlencek siniz 1 yıl daha bi gelişme pek olmayacak fakat sonra ilişkimiz olcak dedi kişilik tahlilleri çok iyiydi ...Bugün fal sepeti vildan önceki bikaç iyi yoruma dayanarak denedim kadın nokta atışı yaptığı şeyler oldu kartların sesi geliyo açıp yorumluyor uzun detay yorum sevenler için iyi bu kartin anlamı bu dur bu kartin ustunde bu çıktı bunda sole 3 yorum yapılır diyor ve bu bana olumsuz bu iş olmaz dedi...telefonda zehra ya baktirdim oda olumlu dedi ya bn neye kime inancam. ..mağdur ...

Kızlar sezgi icin bekledigim bir tarih vardi, ustunden zaman gecti yazayim dedim. Cok fena sekilde patladi bende. Hem de sadece tarih olarak degil, söylediginin tam tersi oldu olumsuz sekilde
sezgi bende öyle patladı ki ne patlama temmuz sonu dediği olay olmadı ve şu an tam tersi bir durumun içindeyim. yani artık olma ihtimali hayatta yok

medyum gizem bende patladı. eylemin işle ilgili dedikleri çıktı diğerleri beklemede, vildanı hiç denemedim canım.

eylem sende sonuca yönelik bişey dedi mi? veya adamın yanına git veya gitme şeklinde öneri vermiştir. senin yerinde olsam ne olursa olsun giderdim, ilerde en azından denedim ben derdim

Kizlar Sezgiyi hic denemedim. Buradan mailini vs sormustum, arada bir deneyeyim diyorum. Ama 2 yili askin fal tecrubem dogrultusunda sezginin abartildigini dusunuyorum. Ve ocak ayina dogru burada yuzde 90 oraninda sezgi bana patladi yazilarinin olacagini dusunuyorum. Sezgi hanim kusura bakmasin gercekten kendisine hic baktirmadim, belki baktirsam bana cikan tek falci olacak. Ama hislerim bu yonde ve yazmadan edemedim

Bir yolun varda sevilay diye bir hatunumuz var, nasil bilirsiniz?

Sevilaya ben baktırmıştim güzel yorumluyor dediği bir iki şey çıktı ama aticaksan eğer soruyu net sor daha güzel yorumluyor bence

Canım eylem bana dediki adam seni ariycak şu tarihte çağıracak sen tereddütte kalacaksın gidip gitmeme k9nusunda istersen işlem yapalım dedi bu iş yüz de yüz olcak bak gorcen dedi bnde teli kapattım dedim ki gitti 50 lira aramaz ki ne diye arasin h8 çay icmisligimiz yok...git gitme demedi bu iş olcak yüz de yüz istersen işlem yaparım dedi olay bu kadar...tavsiye 8cin çok tsk çok iyisin yurekkendirdin bni gidicem sonsuz tsk

İ

Sevgi duman a benzeyecek . Sevilay o denedim kuzum şaibe kaygılarımı bi Kebara bırakırsak Yazım dili Özgün öngörüleri makul , hisli gibi içli gibi , patlamasa süper olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…