Binnaz Abla

Hepiniz olgunsunuz ruh hali muhteşem insanlarsınız çok akıllısınız Allah hepsinin daha çocuğunu versin benden uzak durun artık

Katiliyorum, kazuletin dustugu durum da ayri bi olay.

Sadece size değildi genel yazdım,gördüğümü ,düşüncelerimi paylaştım.Ben de diyorum ki isteyen istediğini övsün,beğensin,bağ kursun,yazsın bu niye dikkat çekiyor çekmesin diyorum .Durduk yere kız gelip sezgi iyi demediki soranlar oldu o da herkes gibi cevap verdi ama o sezgiyle ilgili cevap verdiğinde bu şekilde algı oluştu ben de buna gerek yok diyorum soruyolar o da cevap veriyor neden gözünüze batıyor batmasın diyorum,burdan böyle olmaz bak bu kadınla bağ kurmuşsun diye yazmayınki polemik olmasın böyle bir durumu bile varsa bu kendi bileceği bişeydir insan olarak bizi rahatsız ediyor yardımcı olmak istiyorsak özelden yazarız olay biter diyorum.istediğim herkesin özgürce yorum yapması hepimizin ihtiyacı olan bu..Sen ben forumu takip ediyoruz azçok biliyoruz ama bilmeyen okumayan gelip soruyor bizde cevaplıyoruz anlatmak istediğim sadece bu.

Mağduru oynayan sizden daha mağdur olsun cürmünüz yetmez beni ezikleyeme yeter!

Sizin yargılarınızı muhatap almıyorum. Beyniniz varmış da ne demek istediğim belliymiş. Beni realite ilgilendirir sizin paranoyalarınız değil. O manaya gelen bir mesajımı gösterin diyorum yok ancak "beynimiz var anlıyoruz" o zaman GÖSTERİN NE DEMİŞİM? Diyorum cevap yok

Mağduru oynayan sizden daha mağdur olsun cürmünüz yetmez beni ezikleyeme yeter!

Gayet de mağdur edebiyatı yapıyorsun burda herşeyde haklı çıkmamanı tavsiye ederim yazdıklarına bakınca da baya 15 yaşında tavırların var bence sen benim beğendiğim falcılar ve işine gelmeyenler diye kendi başlığını aç ezikler falan çok komiksin

Haklıysam yazarım haksız çıkaracak donelerin varsa da içgüdülerinle değil donelerinle konuş

Bizim yargılarımızı muhattap almıyorsan da saygı duymak zorundasın burda kimse sana durduk yere yazmıyor iyi ya da kötü

Ay kıyamam eziklerr nasıl durumlara düştünüz öyle. Senin gibi vitaminsizin biri de oydu işte 10 kişi bir kişiye saldırın ancak
Kesinlikle bu forumda tartışma değil amacım kazulet olayında da bu olayda da okudum iyi okudum, şu mesajı burdan biri atsa önce üslubunuza dikkat edin falan dersiniz. Benim de dikkatimi çeken bu.

Haklıysam yazarım haksız çıkaracak donelerin varsa da içgüdülerinle değil donelerinle konuş

Ahahhaa belgelerle geliyim diyosun yani ayrıca sendeki bu sen sezgisin takıntısı ne anlamadım?? Burda kimse sana sen sezgisin demiyor zaten senin hiçkimseyi değil de sezgiyi bu kadar abartarak övüp geri kalanları kötülemenden rahatsız işine gelmiyorsa engellersin burası sırf sen hırsını çıkar diye kurulmadı . Sana çıktıysa başkasına çıkmamıştır. Başkasına çıkan da sana çıkmamıştır ama kimse kalkıp da birbirine burda "dayılanmıyor"

Kendini belli ettin cumlelerinle tebrikler, ee zaten bi yere kadar suslu cumlelerle saklanabiliyor :) neyse kendi adima falim cikti cikmadi gelir yazarim. Uzaktan takip ederim. İsteyen istedigi falciyi sever, herkese cikan bi falci yok. Ancak durum aaa sana nasil cikmaz durumuna gelince tuhaf oluyo. Selenasi da olsun, sezgisi de, ecem i de, bunlar birine cikarsa digerine cikmaz. Ben begeniyorum demek farkli, sana nasil cikmadi demeye getirmek farkli. Bi de fesatmisiz da ondan cikmamis ancak bi falcinin soyleyecegi bi cumleye benziyo

Sevilaya ben baktırmıştim güzel yorumluyor dediği bir iki şey çıktı ama aticaksan eğer soruyu net sor daha güzel yorumluyor bence

İ

Sevgi duman a benzeyecek . Sevilay o denedim kuzum şaibe kaygılarımı bi Kebara bırakırsak Yazım dili Özgün öngörüleri makul , hisli gibi içli gibi , patlamasa süper olacak gibi

Bana simdiden patladi sayabiliriz dedigi im kan siz. Ama yine bir icleniyor insan, bir ici kipirdiyor, bir boyle acaba mi diyor, bir hadi insallah diyor

O

Beklentiye girme ama olumsuz düşünüp olumsuzuda çekme üstüne

Patlayacağı yerden belki ağlara gider canım hiç belli olmaz , bana dediği olabiliritesi olan şeyler özel birini sormadığım için ne pembeci ne karacı diyebiliyorum

Bana da eylül-ekim dendi hep
Ben son kez biraz daha bekleyip gerçeği her şeyi yüzüne söyleyip çekip gitmeyi düşünüyorum artık. Sezgi patladı haberleri biraz umudumu kırdı

bu mesajlarda ınsanlar sezgı hakkında konusuyor,seka allah rızası ıcın ya ben bu mesajları okuyunca seka ne alaka dıyorum ınsanlarda dıyor kı boyle yorumlar yapıyorlar sana,dun gece kı yorumlar gayet uslublu ve duzgunce anlatılmıstı,cıdden anlamıyorum daha fazlada bısey demıycem ne yazıyorum dıyorsun ne yapıyorum dıyorsunya kadın cıkmadı demısler ıste sen nıye baska falcı uzerınden kadını aklamaya calısıyorsun,aynısını selenaya yada geysuya yada nesıbeye yapsalar umrumda olmaz ta kı hakaret edene kadar,ki ben dun _Makaron_ a ya ustune gıdılıyor sekanın demıstım ta kı dun geceki konusmaları gorene kadar, dahada yeter bısey demıycem valla daral geldı.

Dünden beri buram buram negatiflik akan yazıları hayretle okudum gerçekten. Bu Sezgi muhabbeti döndüğünde M Motherofdragon nın üstüne bu kadar gitmek niye? İsterse kişisel bağ kurar kime ne kalkıp herkesin yolunu mu kesmiş Sezgi'ye baktırsın diye?

Ve anlamadığım başka bir şey ise, birini beğenmemek normal oluyor da beğenmek neden tü kaka oluyor? Aynı şey Serkan'ın konuşulduğu dönem de oldu, beğenenler yere vuruldu beğenmeyenlerse kahraman ilan edildi. Bu forum beğenilerimizi beğenmediklerimizi paylaşmak için değil mi, burada bir avuç insanız ve kafamız dağılsın diye geliyoruz bu örgütlenmeyi ve birbirinize saldırmayı bırakın artık forum gerçekten amacından saptı.

Kızlar kimseyi kötüleme niyetim yok ama kendi düşüncemi belirtecek olursam falcılarla içli dışlı olma meselesine anlam veremiyorum ben pek. 2 senedir Selena'ya 1 senedir de Gizem Hatun'a fal baktırır ve ikisini de çok severim. İkisi de an konusunda beni oldukça şaşırtır ve zaman zaman dediklerini yaşarım ama o kadar fal baktırmama rağmen ikisiyle de herhangi bir samimiyet kurmadım.
Hem falın objektifliğini etkileyebilir hem de anonim olmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

Tabi ki falcılarla samimi olanlara da bir şey diyemiyorum herkesin kendi tercihi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…