- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Canım benım sen anlamak ıstemıyorsun bence,SENİN KIMINLE NASIL VE NEDEN ARAKDAŞ OLDUĞUN KAC FAL BAKTIRDIGIN NE YAPTIGIN BİZİ BAĞLAMAZ.Ama burda bırısı Sezgı cıkmadı dıgınce ustune bana cıktı,soyle soyle bı ınsan bana bu oldu cunku Sezgı boyle boyle bır ınsan demen bizi rahatsız eden .Kadınla ne konusursan konus bende Selenayla dertlesmısımdır cok ama gelıp burda cıkmadı dıyenın altında bakın Selana boyle bıldı demedım.Bu senın uzerıne dıkkatlerı cekıyor dun sayfayı okuyorum bırısı beğenmediğini çıkmadığını yazmıs sen inatla sanki insanlar iftira atmışlar kadına gibi savunmaya geçiyorsun .Daha fazla bişey anlatmıycam çünkü farkındayım ki anlamıyorsun.
Kazulet olayına gelınce kadınla hıc bır muhabetım yoktu ama orda ona cok haksız yere yuklenıldı,ozelden kım bu maılı verdı buna diye soran insanlar onlar kendilerini biliyor sizmi sorumlusunuz bu forumdan ?
allah askına sezgıden sorumlumusun sen başka bir insan sezgının mailini paylaşabilir verebilir? sanane bundan ? ondada olayı anlamak ıstemedın kadın zarar vermış sezgıye sezgi zarar görse zaten kimseye mailini vermezdi ne sezgiymiş arakaş ya.
ayrıca ncarenot engelliyen engelliye bilir istediğini yapabilir günlerdir burayı okuyorum yumusatmakmış bişey yazmaya korkuyorum sezgi demeye korkuyorum demek yumusatmak olmuş,insanları özelden gaza getirip burda eglenen tıpler dolu yaşınız olmus kaç hala daha ne işler peşindesiniz.Gercekten yazık.sekayla kaç tane konuşmam oldu hala daha dedıgımı anlamıyor ve anlamamakta ısrar edıyor ben a dıyorum o b dıyor
benımde bu son raddede dıyebılıcek başka bişeyim kalmadı cunku benım gozumde bu olayın sağlıklı bır tarafı kalmadı artık .
Sadece size değildi genel yazdım,gördüğümü ,düşüncelerimi paylaştım.Ben de diyorum ki isteyen istediğini övsün,beğensin,bağ kursun,yazsın bu niye dikkat çekiyor çekmesin diyorum .Durduk yere kız gelip sezgi iyi demediki soranlar oldu o da herkes gibi cevap verdi ama o sezgiyle ilgili cevap verdiğinde bu şekilde algı oluştu ben de buna gerek yok diyorum soruyolar o da cevap veriyor neden gözünüze batıyor batmasın diyorum,burdan böyle olmaz bak bu kadınla bağ kurmuşsun diye yazmayınki polemik olmasın böyle bir durumu bile varsa bu kendi bileceği bişeydir insan olarak bizi rahatsız ediyor yardımcı olmak istiyorsak özelden yazarız olay biter diyorum.istediğim herkesin özgürce yorum yapması hepimizin ihtiyacı olan bu..Sen ben forumu takip ediyoruz azçok biliyoruz ama bilmeyen okumayan gelip soruyor bizde cevaplıyoruz anlatmak istediğim sadece bu.Bu sozler bana anladıgım kadarıyla,
Olay hazmedemek yada her dedıgı sey cıkmadı Sezgının Sezgı kotu bır falcı demek degıl,Falcıların her dedıgının cıkmadıgını bılıcek kadar cok fal baktırdım.Karşımızdakide insan ve bunun farkındayım en onemlısı.Anlık durumların cıkabılıcegının gelecegın degısken oldugunu ve bızım elımızde oldugununda bılıncındeyım.Bakın soyluyorum kadının ılk falı bana komple cıktı ama 2.falı cıkmadı.Ama durmadan bu durumu dıllendırmek dıkkat cekıcı oncekı mevzuyu biliyormusunuz bılmıyorum ama Sezgının maılı verıldı dıye kıyamet koptu burda olaylar farklı yerlere cekıldı ,bunlar bana gore dogru seyler degıl.Ben demın mesela geysu bıldı dedım bu kadın cok ılgılı bır falcı ve cokta severım ama durmadan benım agzımdan geysu lafını bu forumda kac kısı duymustur ? Ayrıca Ozelden yazmadıgımı nerden bılıyorsunuz Sekayla onceki mail olayında konusmustum ve ordada dusuncelerımı dıle getırmıstım hatta bazı durumlarda insanların doldurusuna geldıgını bıle dusunuyorum bakın bı sınır var ve burda dun ıkı kısı sakın bır dılle ve uslubla yazmıslar boyle boyle oldugu ıcın sen dıkkat cekıyorsun dıye ama sıze demek kı cıkmamıs,kıskanmıssınız gıbı yorumlarla gerı donulmus karsınızdakı ınsan sızı anlamak ıstemıyorsa buna yapabılıcek hıc bısey yok .[/QUO
Mağduru oynayan sizden daha mağdur olsun cürmünüz yetmez beni ezikleyeme yeter!Dünden beri yazılanları okuyorum yazmıyım yazmıyım dedim ama gına geldi cidden. Burda hemen her gün bir falcının konusu geçer, bazen bütün gün ecemin, selenanın vs çıkıp çıkmadığı konuşulur ertesi gün başkası sorulur onun yorumları yapılır ve tartışma olmadan konu kapanırdı. Daha önce de serkan furyası vardı herkes şüphelerini yazınca forsu düştü eskisi gibi popüler değil ama atan atar bundan kime ne? Şimdi bir sezgi modası aldı başını gidiyor. Yok sezgi bana ÇIKTI sen nasıl beğenmezsin şeklinde insanlara bişeyleri diretmenin, burda forum ağalığı yapmanın alemi ne? Buna kimsenin de hakkı yok burda. Ben öyle bir şey yazmadım demeye de gerek yok hepimiz aklı başında ve yazılanda ne kast edildiğini anlayacak insanlarız. Herkes istediğini saygı çerçevesinde yazar da bunu insanların başına kakarak yapılmaz. O zaman bana da banu doğru ve aysun resulun falları çok çok iyiydi sezgiden de bin kat iyiydi ve çıktı burda beğenmeyenlere cevap verme gereği duyuyor muyum enerjisi tutmamıştır der geçerim. Madem banu doğru çok kötüydü o zaman ben de onu savunuyım da burası iyice çingeneler kulubüne dönsün... Sezgi eskiden bu kadar popüler değilken ve yakalaması kolayken baktırırdım, anlık durumda iyi olsa da gelecekte tek kelimesi çıkmadı hatta tam tersini yaşadım dediklerinin eee anlık durumda iyi olan burda yüz tane falcı yazarım zaten. Selenanın bende falının hiçbiri çıkmadı ama burda falını hala yaşayan arkadaşım var ama kalkıp da birbirimize selenayı nasıl beğenmezsin nasıl çıkmaz demeyiz buna hakkımız da yok. Bu falcıyı sahiplenmek, falcıyla kanka moduna girmek de son zamanlarda türedi. Hiçbir falcı da babamızın oğlu değil, onlar için ancak paran olduğu kadar varsın. Senin derdin baktırdığın fal kadar onun için. Senden sonraki falda da emin ol o kişiye de aynı ilgiyle yaklaşıyor hiçbir falcı kalkıp da aaa selçuksassanın da ne sorunlu ilişkişi var yazık parası da kalmamış içimden geldi bi tane de ben bakıyım bari demez.. Burda kimse konuşulan bir falcıya birileri iyi ya da kötü yorum yapınca durduk yere laf söylemiyor ama ortada artık bir abartı göze batma durumu varsa bunu söylemek de hakkı aynı falcının çıkıp çıkmadığını söylemek gibi. Bu forum da sezgi de veya diğerleri de sizin değil. Sürekli mağduru oynayıp beni linç ediyorlar diye saldırmak yerine biraz da kendinize dönüp bakmanızı tavsiye ederim bazen susmak da olgunluk gösterisidir çünkü.
Ay kıyamam eziklerr nasıl durumlara düştünüz öyle. Senin gibi vitaminsizin biri de oydu işte 10 kişi bir kişiye saldırın ancakKatiliyorum, kazuletin dustugu durum da ayri bi olay.
Mağduru oynayan sizden daha mağdur olsun cürmünüz yetmez beni ezikleyeme yeter!
Banlanmak için bu kadar filtresiz yazıyorum çünkü sonunda çıldırdım kelimenin tam anlamı buMune yi çağırıp hepimizi banlattırıcam ha
Haklıysam yazarım haksız çıkaracak donelerin varsa da içgüdülerinle değil donelerinle konuşGayet de mağdur edebiyatı yapıyorsun burda herşeyde haklı çıkmamanı tavsiye ederim yazdıklarına bakınca da baya 15 yaşında tavırların var bence sen benim beğendiğim falcılar ve işine gelmeyenler diye kendi başlığını aç ezikler falan çok komiksin
Sizin yargılarınızı muhatap almıyorum. Beyniniz varmış da ne demek istediğim belliymiş. Beni realite ilgilendirir sizin paranoyalarınız değil. O manaya gelen bir mesajımı gösterin diyorum yok ancak "beynimiz var anlıyoruz" o zaman GÖSTERİN NE DEMİŞİM? Diyorum cevap yok
Kesinlikle bu forumda tartışma değil amacım kazulet olayında da bu olayda da okudum iyi okudum, şu mesajı burdan biri atsa önce üslubunuza dikkat edin falan dersiniz. Benim de dikkatimi çeken bu.Ay kıyamam eziklerr nasıl durumlara düştünüz öyle. Senin gibi vitaminsizin biri de oydu işte 10 kişi bir kişiye saldırın ancak
Tamam madem öyle Sezgi kelimesi çıkmayacak artık diyorum hala 10 kişi saldırıyorsunuz pardon?Bizim yargılarımızı muhattap almıyorsan da saygı duymak zorundasın burda kimse sana durduk yere yazmıyor iyi ya da kötü
Haklıysam yazarım haksız çıkaracak donelerin varsa da içgüdülerinle değil donelerinle konuş
Kizlar Sezgiyi hic denemedim. Buradan mailini vs sormustum, arada bir deneyeyim diyorum. Ama 2 yili askin fal tecrubem dogrultusunda sezginin abartildigini dusunuyorum. Ve ocak ayina dogru burada yuzde 90 oraninda sezgi bana patladi yazilarinin olacagini dusunuyorum. Sezgi hanim kusura bakmasin gercekten kendisine hic baktirmadim, belki baktirsam bana cikan tek falci olacak. Ama hislerim bu yonde ve yazmadan edemedim
Bir yolun varda sevilay diye bir hatunumuz var, nasil bilirsiniz?
Sevilaya ben baktırmıştim güzel yorumluyor dediği bir iki şey çıktı ama aticaksan eğer soruyu net sor daha güzel yorumluyor bence
Canım eylem bana dediki adam seni ariycak şu tarihte çağıracak sen tereddütte kalacaksın gidip gitmeme k9nusunda istersen işlem yapalım dedi bu iş yüz de yüz olcak bak gorcen dedi bnde teli kapattım dedim ki gitti 50 lira aramaz ki ne diye arasin h8 çay icmisligimiz yok...git gitme demedi bu iş olcak yüz de yüz istersen işlem yaparım dedi olay bu kadar...tavsiye 8cin çok tsk çok iyisin yurekkendirdin bni gidicem sonsuz tsk
İ
Sevgi duman a benzeyecek . Sevilay o denedim kuzum şaibe kaygılarımı bi Kebara bırakırsak Yazım dili Özgün öngörüleri makul , hisli gibi içli gibi , patlamasa süper olacak gibi
Bana simdiden patladi sayabiliriz dedigi im kan siz. Ama yine bir icleniyor insan, bir ici kipirdiyor, bir boyle acaba mi diyor, bir hadi insallah diyor
O
Beklentiye girme ama olumsuz düşünüp olumsuzuda çekme üstüne
Patlayacağı yerden belki ağlara gider canım hiç belli olmaz , bana dediği olabiliritesi olan şeyler özel birini sormadığım için ne pembeci ne karacı diyebiliyorum
Bana da eylül-ekim dendi hep
Ben son kez biraz daha bekleyip gerçeği her şeyi yüzüne söyleyip çekip gitmeyi düşünüyorum artık. Sezgi patladı haberleri biraz umudumu kırdı
Çıkmadı diyenleri çok doğal karşılıyorum çünkü her falcı herkese çıkmıyor mesela burada banu doğru övüldü bana 4.5 dk zırvalık geldi. Fal olmaya yönelik tek cümle: barış görünmüyor idi ki o dönem barışma oldu. Artı ortak çevremizin aramızı yapmaya çalıştığını söyledi ve ortak bir çevremiz de yok. Yani her falcının her falı da herkese çıkmıyor. fikirlerini söyleyen insanları anlıyorum da negatif genel yargıları anlamam cidden mümkün değil. Ben Sezgi için söylemedim bunu bu arada Asenat için de söylerim hatta sitenin şaibelerine rağmen Sema için de söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?