Binnaz Abla

Bu kadar tartışmadan sonra diyeceğim şu dünyada tek falcı kalsa Sezgi hanıma baktırmam artık.Bu kadar tartışılacak insan mı yahu! Nostradamus mu? Geçmişte Nesibe de bu kadar tartışmaya neden olmuştu tıpkı ona benziyor bu durum.Ben babamı bile savunmam kaldı ki falcı kim oluyor yahu.

Tabiki haklısın kardeş kavgası olayı değil , sadece bu yine Zaman'ın tekerrürü gibi , bi falcı tavan olur sonra tencere tava hep aynı hava, aynı şey Kemal devrim için de anda süpermişş falan elbette olabilir ama onda da acaba Kemal o mu denmedi ama Kemalcimle özelden de muhabbetimiz var hatta ulaşılamıyor olunca bana her insanın gibi benim de sosyal ihtiyaçlarım olduğunu ilet lütfen vs gibi ya falcıyla isterse kanka olsun canı isteyen ama beğenilmeyince de ya çok sık sezgi sezgi sezgi oluyo

Bermuda sekenaxıdır ama kızın selenayı soran herkese yorum yaptığını görmedim

Bana saraylı çıkar bazen tarihine teşbihine kadar ama son zamanlarda likaystsız olduğunu alakasız Oldupunu söyleyenlere o şöyle böyle yapmaz demedim. Kim olursa olsun beşerdir şaşardır , babam dahi olsa bu kadar sahiplenicilik göze Batıyo.

Ve binnazın bu kadar nerdeyse tırt Oldupunu eskiler bilir çok konuşuyorduk . Bi noktadan sonra sanki burası binnaz sitesi yorumlarının olduğu bi yere dönüştü . Gerçi topik in adı binnaz yapcak bir şey yok ama ben bile 3 4 yıl önce binnazda denemediğim kimse kalmamış ve artık tırt olduğuna Kanaaat getirmişken son aylarda tenezzül dahi edilmeyecek yorumculara baktırıp iade alıyorum habire. Burda yazmayacağım artık.etkiye, tepkiye , Eleştiriye her Özgür platform gibi acık olan bi yer ama sadece isimlerin değişip Değişken zamanlarda aynı olanların vuku bulması can sıkıcı.

Icimdekileri saydım az önce. Artık ben de mutsuZ biriyim !!!! Fallarla da isimin bitmiş olmasını diliyorum. Şu saatten sonra da rahat rahat ağlayıp zırlayabilirim

Icimdekileri saydım az önce. Artık ben de mutsuZ biriyim !!!! Fallarla da isimin bitmiş olmasını diliyorum. Şu saatten sonra da rahat rahat ağlayıp zırlayabilirim

Üzüldüm öyle deme inşallah bundan sonra daha güzel günler yaşarsın,bilemiyoruz hayatın ne getiriceğini.
Emin ol bazen düşmek gerekiyor daha güçlü kalkmak için .

Bakın yine ne zaman sanırım mail olayı varmış ki olayı hiç anlamadım inanın , ama yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için Çıktı çıkmadı , iyi kötü demek lazım demiştim. Olumlu eleştiriyi kabul edemeyip belki dışardan iyi niyetli de olsa algılanan durumu yanlış anlayıp falları buraya göndermek kızıp gitmek de yanlis. Bu ilk değil son değil. Deniz fidan ın aynı falı gönderdiğini onla yazışıp bulduk. Kimse ona falcı olduğu ithamını yapmamışken , genelde Olgun ve empatik bir tavır sergilenirken şu durumlardaki tavırlara bakın. Taraf veya bertaraf değil , ben eski zamanlardaki iletişimi kişileri ve cidden samimi olunan ortamı özledim. Tek tek isim yazmıcam onlarla zaten özelden konuşcam sık sık.

Dünden beri okuyorum ve hala derdinizi anlayabilmis degilim. Niyetim polemiği surdurmek degil sadece bu olayi bu raddeye getirenlerin savunduğu fikrin mantığını anlayabilmiş değilim. Ustelik burda sevmiş olduğum insanlar yapiyor bunu.

Hani burasi bir forumdu ve herkes begendigini de begenmedigini de yazmakta özgurdu ? @seka_ da begendigi ve kendisine cikan bir falciyi paylasiyor . Ozel bağ kurmuş olması ya da olmaması kendisini ilgilendirir. Kimseye bir etkisi yok. Kac kere yazmış olduğu da kendisini ilgilendirir zira ben oyle bi kural okumadim burda bir falci hakkinda şu kadar sayıda mesaj yazabilirsiniz aksi halde biz buna çok kızarız yoksa siz falcı mısınız yoksa siz bağ mı kurdunuz diye. Peki onun kurmuş olduğu bağda baskalarini ilgilendiren tam olarak ne var ?? Bu sorunun da cevabini anlayamamisken acaba sizden birine kalkip da sen de sezgiye baktir gibi baskisi mi oldu icinizden birine ? Bu sorunun da cevabi Hayir. O zaman bu kizcagizin suçu begenisini dile getirmek olmuş ha bunu birden fazla yapip senin gozunu rahatsiz etmis oyleyse okumaz gecersin zira burasi hani ozgur bir platform ya buna karsilik bu toplu saldiri neden ?
Konuyu hala anlamaya calisirken buraya sadece cikma gatantili falcilarin yazilabildigi gibi bir kuraldan da haberim olmadan kendimden bir ornek vereyim ben de mesela kimse konusunu etmezken emine kurtulusu cok begendigimi yazarim, her konusu gectiginde de alintilayip istinasiz yazarim bunu neden ornek verdim cunku genele hitap etmeyen herkes begenmedigi ve sizin tabirinizle cikmayan bir falci ben de surekli yaziyorim hic boyle bir ithamla karsilasmadim sen neden her konusu gectiginde yaziyorsun denmedi cunku bu benim begenim cunku burasi özgur bir forum ben kimseye ayni sekilde baktir demiyorum evet ben de bag kurdum ve bu beni ilgilendirir 100 kere yazdiysam ertesi gün 101.ciyi yazarim , burda kızın yaptigi bir katakulli ya da baska birsey yokken sirf begenisini ve kendi tecrubesini dile getirmesi neden bu kadar kisi toplanip sayfalarca yazacaginiz kadar rahatsizlik verdi anlamak mümkün degil

Son düzenleme:
çok güldüm ama bir o kadar da üzüldüm.
Rabbim yanında olsun seka . kimse kimsenin üstüne 10 kişi gitmedi.(sizin yaptığınız gibi)
mailini nasıl olurda 'ima' edersin diyen sen , mailden ekran görüntüsünü foruma eklemenin herhangibir sakınca oluşturacağını 136 iq ile düşünmüş demek ki.. vitaminsizler olarak biz düşünemezdik çünkü.. bir de 'haters' olarak :) Allah şifa versin, ne diyeyim.. ben girip cevap veremiyorken ve engellediklerimi görmüyorken hala arkadan atmak nedir anlayamadım. A audrey_24 :) tatlım sen de canını sıkma, bu senaryo hep aynı.. anlatamıyorsun bu kadar basit.

Az önce binnazda (güya orada baktirmayacaktim ) Nil Günese kahve fali baktirdim ve cok hosuma gitti yorumu. Anlik durumda bana tuturdu. Bu günlerde kavga egilimli oldugumu bildi (evet evet birinin bogazina yapisip gebertesim var) pespese iki tane yolla gidecegimi söyledi (buda dogru birsey olmasa türkiyeye önce istanbula sonra memlekete gidecegim) ve birde sinav sonucu (sinavdan gectim notun sonucu kaldi) bekledigimi ve alacagimi söyledi. Gelecek icin ise hep yakin gelecekten bahseti (Augustos, eylül) o tabiki beklemede ve birde benimkinin birtakim sorunlari oldugunu (ki söyledigi seylerde dogruyudu) bildi

burda yazılanlardan yola çıkarak banu doğru'ya fal attım, şu an beklediğim/planını yaptığım/hayatımda olan ne varsa bir bir söylemiş. hele bi olay var ki onu aynı gün içinde bilmesi dinlerken şok etti beni. umarım gelecek hakkındaki tahminleri de aynı şekilde tutarlı olur :)

çok güldüm ama bir o kadar da üzüldüm.
Rabbim yanında olsun seka . kimse kimsenin üstüne 10 kişi gitmedi.(sizin yaptığınız gibi)
İlahi kazulet :) Bu lafınla da beni güldürdün, walla kinaye veya başka amaçlı söylemiyorum hakikaten güldüm. A hatun, sen 1 başına 10 kişiye bedelsin yafu:) Bir de anam bana "avukat",senle kim laf yarıstırabilir derdi....Seni gördüm, dedim ahanda bu hatun, ben onun eline-diline su dökebilemem:) Kızmadın değil mi,kızma, gerçekten latife ediyorum çünkü.

Bu arada topiğin dışında sadece okuyarak vakit geçirdiğimde, Sezgi muhabbeti açıldığı an Seka muhakkak birşeyler yazacak dedim.....Yazdı da......Ama ona ilk cevap yazanlardan biri olan Baldankabak 'ın konu hakkında söyledikleri gayet kibar,yumuşak bir dille,arkadasça "böyle görünüyor" bir de bu açıdan bak, demekti.....Çok sevdim onun anlatım-izah tarzını....Keşke öyle de devam edebilseydik.....

Bu konu niye hala uzatiliyor ki sekada banlanmis gercekten artik fazla uzatildi. Yeter artik diye bagirasim geldi ya

haklısın MrsNorris
ben ardımdan edilen lafları okumamıştım
görünce dozunda ve insanı bir tepki verdim
bunu yazmak hakkım sanırım..
bence de amacına yönelik kullanmak en iyisi..

kızlar, biraz konu dışı olacak da yeni katılan arkadaşlar için veya dışarıdan okuyanlar için, topiğin adı binnaz olduğundan sanki binnazın sadece falcıları konuşuluyor gibi düşünülüyor. acaba bu topic adı genel yapılamıyor mu?
ben ilk geldiğimde öyledir diye girmiştir foruma, sonra sonra anladım durumu
diğer başlıklarda gerçekten o sitedeki falcılar konuşuluyor da burda böyle bir gelenek olmuş, keşke adı da genel olsa, yeni katılanlar için kolay olurdu

Evet gerçekten topik başlığı binnaz olduğu için öyle anlaşılıyor. Ben ilk üye olduğumda hep tellwe topiğindeydim mesela sürekli tellwede fal baktırdığım için ama orası bu topik kadar aktif değil. Onu fark ettiğim zaman burada takılmaya başladım ama benimkisi tamamen tesadüf eseri oldu :)

ben de ilk zamanlar konuşulan falcı adlarını binnaz sayfasında arıyordum deli gibi
onların da maşallah falcı listeleri destan gibi, bulamayınca da demek ki başka bir üyelik kanalında mı çıkıyor nedir diyordum

haklısın MrsNorris
ben ardımdan edilen lafları okumamıştım
görünce dozunda ve insanı bir tepki verdim
bunu yazmak hakkım sanırım..
bence de amacına yönelik kullanmak en iyisi..

yok tabiki hakkin öyle bir amacim yoktu ama dün geceden beri konusuluyor. Artik tatliya baglana bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…