Atart , Baldankabak , @seka_ , A audrey_24 Hepiniz benim özelden konuştuğum, çok değer verdiğim insanlarsınız. Seka ve Audrey zaten artık dostumdur, ikisiyle de en kısa sürede yüzyüze görüşeceğim insanlardır. Herhangi bir ayrımcılık asla yapmam, bu tartışmayı da kardeşler arası bir tartışma olarak görüyorum. Bakın Selana abla melek gibi kadındır. Sağlık durumumla ilgili bana doktor bile bulup ameliyatımı araştırmış insandır. Hakkı ödenmez. Ama fal attığım süreçler dışında asla rahatsız etmedim. Bana kısmen çıktı ama genel olarak falları değişkendi. Fal atmıyorum çok beklentimi karşılamadığı için ama ahlak, karakter on numara insandır. Saraylı da 1 kez fal attım çıkmadığı için ikinci falı bile atmadım ama kızcağız kel alaka bir zamanda mail atıp sağlığımı sormuştu onun da insanlığı takdire şayandır. Burada bir olay olmuştu hatırlayanlar bilir, bir arkadaşın hatası sebebi ile yaşanan yanlış anlamadan ötürü saraylı ve selena kavga etmişti sosyal medya üzerinden. Ben iki falcıya da ayrı ayrı yazdım, olay budur yanlış anlaşılma olmuş diye. İki falcının birbiri hakkındaki kötü düşüncesini olayı anlatarak gidermiştim. Yine Sezgi'yi insan olarak burda övdüm. Gerçekten çok iyi bir insan, anda da bir falımda bana muhteşeemm ötesi bakmıştı bunu da söyledim. Demek istediğim falcıları kişisel olarak sevebiliriz. Kendi kişisel hayatımızı paylaşabiliriz. Ama sekacım eğer o fal baktığı kızın çok beğendiğini felan seninle paylaştıysa, yukarıda okuduğum mesajlara istinaden diyorum bilmiyorum paylaşmış mı? Hiiçççç etik olmaz. Çok büyük hata. Ayrıca dünkü yazışmaları okudum, Atart ve Baldan tespitte bulunmuşlar, Sevgi Duman furyası var iken anda çok iyi olmasına rağmen kimseye çıkmamıştı, bundan bahsetmişler ve öngörüde bulunmuşlar. Sen bu muhabbetin üzerine Sezgi'den bahsedince ister istemez öyle tepki almışsın ki gerçekten dikkat çekiyor. Asla ayrımcılık yapmıyorum, öz kardeşim yazsa yine aynı şeyleri yazardım, hayatta her zaman adil olmaya çalıştım. Sezgi burada kişilik olarak saldıya uğrasa ya da özensiz fal bakıyor deseler ilk savunacaklardan biriyim ama çıkmıyor diye kimsenin kimseye saldırdığını düşünmüyorum. Özet olarak lütfen birbirimizi kırmayalım.
Icimdekileri saydım az önce. Artık ben de mutsuZ biriyim !!!! Fallarla da isimin bitmiş olmasını diliyorum. Şu saatten sonra da rahat rahat ağlayıp zırlayabilirim
Yeterince düştüğümü düşünüyorumÜzüldümöyle deme inşallah bundan sonra daha güzel günler yaşarsın,bilemiyoruz hayatın ne getiriceğini.
Emin ol bazen düşmek gerekiyor daha güçlü kalkmak için .
İlahiçok güldüm ama bir o kadar da üzüldüm.
Rabbim yanında olsunseka . kimse kimsenin üstüne 10 kişi gitmedi.(sizin yaptığınız gibi)
Bu konu niye hala uzatiliyor ki sekada banlanmis gercekten artik fazla uzatildi. Yeter artik diye bagirasim geldi ya
Evet gerçekten topik başlığı binnaz olduğu için öyle anlaşılıyor. Ben ilk üye olduğumda hep tellwe topiğindeydim mesela sürekli tellwede fal baktırdığım için ama orası bu topik kadar aktif değil. Onu fark ettiğim zaman burada takılmaya başladım ama benimkisi tamamen tesadüf eseri oldu :)kızlar, biraz konu dışı olacak dayeni katılan arkadaşlar için veya dışarıdan okuyanlar için, topiğin adı binnaz olduğundan sanki binnazın sadece falcıları konuşuluyor gibi düşünülüyor. acaba bu topic adı genel yapılamıyor mu?
ben ilk geldiğimde öyledir diye girmiştir foruma, sonra sonra anladım durumu
diğer başlıklarda gerçekten o sitedeki falcılar konuşuluyor da burda böyle bir gelenek olmuş, keşke adı da genel olsa, yeni katılanlar için kolay olurdu
ben de ilk zamanlar konuşulan falcı adlarını binnaz sayfasında arıyordum deli gibiEvet gerçekten topik başlığı binnaz olduğu için öyle anlaşılıyor. Ben ilk üye olduğumda hep tellwe topiğindeydim mesela sürekli tellwede fal baktırdığım için ama orası bu topik kadar aktif değil. Onu fark ettiğim zaman burada takılmaya başladım ama benimkisi tamamen tesadüf eseri oldu :)
haklısınMrsNorris
ben ardımdan edilen lafları okumamıştım
görünce dozunda ve insanı bir tepki verdim
bunu yazmak hakkım sanırım..
bence de amacına yönelik kullanmak en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?