Binnaz Abla

kızlar anketı guncellıycez ısım lıstenızı yapın etıketleyın benı

Bunlar benden :=)
Tellwe- Ecem23
Tellwe-Selena
Tellwe- Seruven
Tellwe- Derin2013
Tellwe-Venceremos
Tellwe- Taraca
Tellwe- Geysu
Falalem- Gizem Hatun
Falalem- Banu Doğru
Falalem- Rezzan
Bir yolun var- İlkay
Bir yolun var- Asiye
Bir yolun var- Nurbanu
Bir yolun var- Serkan Tek
Bir yolun var- Sema
Bir yolun var- Fama
Falsepeti- Nesibe
Falsepeti- Venüs Amber
Falsepeti- Vildan
Falsepeti-Yağmur
Falsepeti- Zeus
Falsepeti- Hale Yıldırım
Binnaz- Hüma
Binnaz- Asenat
Binnaz- Sezgi
Binnaz- Kemal Devrim
Binnaz-Şevval Erdal
Binnaz- Gizem Sitare
Binnaz- Mert Göktürk

Maşallahh yok mu arttıran
Bu falcı ısımlerını böyle tek sıra halınde gorunce ammada baktırmısız dıyıp soldan soldan gelıyorlar

Eski kızlar toplanıp KAÇALIM bence burdan zamanla gözlerim gösterdi ki yaşla başla dışardan özelden hetkesle iyi anlaşıp mavi boncuk dağıtmakla , naif naif kontes gibi konuşmakla olmuyormuş iyi insan Tanımı. Ayrımcılıksa Ayrımcılık Hakkımda kim ne düşünürse düşünsün çok sıkıldım bukalemunlardan ve ;

bermuda _Makaron_ nailpolish A audrey_24 nilmil @selcukassa, @NEFSSEMS @misscheryyblossom, zoee123 , B BASAKZ ankara_84 , incesaz3506 , BlueDaisy @melekop@paramor kusurabakma ismini unuttuklarım özür hepinizle birebir konuşmamız olmasa da geçmiş hıkukuna sahibiz , çıkanı patlayanı yazmak dışında genele yazmama kararı aldım , keyif vermiyor. Sizleri seviyorum

Son düzenleme:
Kızlar aranızda tarot tan anlayan varsa özelden ulaşabilir mi bir falımda ilgili bir şey merak ediyorum onu göndereceğim. Sağolun:)

Merhaba kızlar valla 2 gün girmiyorum topik birbirine girmiş burada herkes begendigi falciyi söylemekte özgür neden bu kadar konu oluyor anlamıyorum nedir bu gerginlik burada kime ne sorsam çok kibar ve tatliydi ne oluyorsa birbirimize giriyoruz selcukssassa arkadaşım mesela çok tanımıyorum ama çok seker bir kız ne sorsam açıkladı anlattı yardımcı, SEKA da iyi bir arkadaşımız sadece sezgiyle duygusal bir bağ kurduğu için alınganlık yaptığına katılıyorum ben de yazdıklarından onu çıkardım sezgiyi denemedim bu ay itibari ile de fali bıraktım.Aşırı saçma bir hal aldı benim içim çıkmıyor da zaten.Lütfen gerginlik olmasın bu topigi seviyorum çünkü birbirimize girmeyelim zaten salak salak adamlara kizdik uzulduk bir de moralimizi bozmayalim sizi seviyorum.:))))

ya zaten sayfalarca kavga olmuş, banlanan banlanmış,kavgaya karısmayanlar kavgadan bıkmış neden bikac kısıyı etıketleyıp sızı sevıyorummmm diyip geri kalanada bukalemunlar bılmem ne yakıstırması yaparak hala kavgayı neden uzatırsınız anlamak mumkun değil .

Son düzenleme:

Bana sakın sataşma tolin sakın farkındaysan şuana kadar senle hiçbir muhattaplığım olmadı , hiç de iyi enerji almıyorum senden etiketleme de istediğim kadar yaparım ÖZGÜRÜM.zehirli fikirlerini kendine sakla !

Disaridan yorumla derken kendinizce kinaye yapmissiniz ama forumu dikkatle takip etmediginiz asikar. Oncelikle uslubunuzu duzeltin. Zoruna gitmek ne demek. Isimiz gucumuz yok zorumuza gidiyor cunku seka sanirim kralice filan onu cekemedik. O da fesatlik filan demis okuyamadim tam.

Arkadaslar siz iyi misiniz? Su saat olmus isimden yeni cikmisim, hic derdim yok sekaya ki taktim kafayi ya da bir baskasi? Ne zaman sezgi cikmadi yorumu gelse ardindan seka sezgiyi savunan bir sey paylastigi icin goze carpiyor. Begenmeyen begenmez sekaya ne ? Niye her olumsuz yorum altina girip mutlaka bir sey yaziyor. Bir de bunlari okumadan zoruna gitme modunda cirkince yazmissiniz.

tolin ben de yüzlerce fal baktirmis biri olarak esas konuda çıkmasa da byv serkan tek genel anlamda hep cikmistir fali onn dışında da binnaz dan şevval erdal var bana çıkan

ya atart nasıl uzuldum nasıl uzuldum benden ıyı elektrık alamadıgın ıcın sen o kadar delıkanlıysan dun seka burda çatır çatır yazarken konusacaktın ok. yorgan gitmiş kavga bıtmıs hala ortalık karıstırıyorsun yeter be yok yazmıycam fıkrımı, yok ozelden gorusucem bazı kısılerle, gıt kımınle nerde gorusursen gorus burda ınsanları etıketleyıp trübünlere oynama kımse senın kavganı atarını cekmek zorunda değil bu da sana son yazışım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…