kızlar anketı guncellıycez ısım lıstenızı yapın etıketleyın benı
Bunlar benden :=)
Tellwe- Ecem23
Tellwe-Selena
Tellwe- Seruven
Tellwe- Derin2013
Tellwe-Venceremos
Tellwe- Taraca
Tellwe- Geysu
Falalem- Gizem Hatun
Falalem- Banu Doğru
Falalem- Rezzan
Bir yolun var- İlkay
Bir yolun var- Asiye
Bir yolun var- Nurbanu
Bir yolun var- Serkan Tek
Bir yolun var- Sema
Bir yolun var- Fama
Falsepeti- Nesibe
Falsepeti- Venüs Amber
Falsepeti- Vildan
Falsepeti-Yağmur
Falsepeti- Zeus
Falsepeti- Hale Yıldırım
Binnaz- Hüma
Binnaz- Asenat
Binnaz- Sezgi
Binnaz- Kemal Devrim
Binnaz-Şevval Erdal
Binnaz- Gizem Sitare
Binnaz- Mert Göktürk
Telwe-yeşilçingenekızlar anketı guncellıycez ısım lıstenızı yapın etıketleyın benı
Özet bunlar canikom, falcıların hepsini yazarsam bir kaç sayfa alır herhaldeö
Maşallahh yok mu arttıran
Bu falcı ısımlerını böyle tek sıra halınde gorunce ammada baktırmısız dıyıp soldan soldan gelıyorlar
ya zaten sayfalarca kavga olmuş, banlanan banlanmış,kavgaya karısmayanlar kavgadan bıkmış hala neden bikac kısıyı etıketleyıp sızı sevıyorummmm diyip geri kalanada bukalemunlar bılmem ne yakıstırması yaparak hala kavgayı neden uzatırsınız anlamak mumkun değil .
Yaklaşık bir saattir yazılanları okuyorum ve hayretle okudum..Kimseyi savunmak değil diyetim ben de dışardan gözle yorum yapıyorum ne zaman Sezgi lafı çıksa arkasına seka yorum yapsa olaylar bu hale geliyor Sezgiyle ilgili dün yorum yapan bendim falı çıksın çıkmasın anlık durumda çok iyiydi benimde merak ettiğim anlık durumdu dedim arkadan başka arkadaş yazdı sezgi kime çıktı ya da pembeci mi diye sordu herkes yorumlarını yazdı kimse kimseyi etiketlemedi ortaya soruldu isteyen cevap verdi seka da cevap verdi yaşadığı,söylediği şeyleri paylaştı bu neden zorunuza gidiyor ben de bunu anlamıyorum. Burda hepimizin yorumlara ihtiyacımız var bin kere yazılıyor bi falcı için yorum bıkmadan usanmadan biz de soruyoruz aynı kişileri beğendiklerimizi tabiki biz de söylüyoruz on kere bin kere. Bence siz de bu durum sekaya diyosunuz ama sezgi-seka lafı geçse de bişey desek moduna girmişsiniz bu da benim DIŞARDAN GÖZLE yorumum. Hangi falcının her dediğini yaşadık ya da hepimizin merak ettiği esas olayı tutturan oldu tutsa zaten artık fal baktırmayı bırakırdık geleceği yalnız Allah bilir anlık durumda da iyi olan falcıların hakkı yenmemelidir enerji işidir diye diye insanların dilinde tüy bitti sana çıkan bana çıkmıyor.herkes serkanı öve öve bitiremiyordu bi tane nokta atışlı kelimesi olmadı bana ama dün sezginin falını büyük bir heycanla bu kadar olur diyerek okudum düşündüğüm şeyi kelimesi kelimesine söyledi.Kısaca bu forumun amacı bu birbirimize danışmak on ken yüz kere de olsa beğendiğimizi beğenmediğimizi yazmak biri birini beğenip yazıyor diye duygusal bağ kurmuşsun bu normal değil diye de bu şekilde yazmak doğru değil madem bu kadar iyi niyetlisiniz özelden yazın bu konu da böyle polemiklere yol açmadan bitsin.Israrla söylüyorum lütfen ama lütfen herkes beğenip beğenmediği falcıları yazmaya devam etsin forum amacına yönelik yaşamaya devam etsin..
Canm Sevilay çıktı mı sende yani anda mi gelecekte mi iyiydi paylasirsan çok makbule geçerbir yolun var sevilay da olabilirtolin
ya atart nasıl uzuldum nasıl uzuldum benden ıyı elektrık alamadıgın ıcınBana sakın sataşma tolin sakın farkındaysan şuana kadar senle hiçbir muhattaplığım olmadı , hiç de iyi enerji almıyorum senden etiketleme de istediğim kadar yaparım ÖZGÜRÜM.zehirli fikirlerini kendine sakla !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?