süpperrrrdaha yazmak ısteyen varsa lısteye yazın kızlar topıgın adınıda onlıne falcılar olarak değiştiriyim uyarmı?
ya atart nasıl uzuldum nasıl uzuldum benden ıyı elektrık alamadıgın ıcınsen o kadar delıkanlıysan dun seka burda çatır çatır yazarken konusacaktın ok. yorgan gitmiş kavga bıtmıs hala ortalık karıstırıyorsun yeter be yok yazmıycam fıkrımı, yok ozelden gorusucem bazı kısılerle, gıt kımınle nerde gorusursen gorus burda ınsanları etıketleyıp trübünlere oynama kımse senın kavganı atarını cekmek zorunda değil bu da sana son yazışım.
Herkesin ekli oldugu ozel mesaj grubu nasil oluyorda gizli kapakli is oluyor anlam veremedim? Uzerinden iki sene gecmis simdi mi yapiyorsun avukatligi bi git ya deepin bendeki ozel mesajlari hala durur atarsam buraya kimin ne is cevirdigini anlarsin hadi git otede oyna.Senin de aslsnlığın o malum olayda ispatlanmış delillere rağmen milleti özel gruplarla içindeki fitne fücurlukla fişeklediğin zamanlarda belli oldu. SEKA ya ortadan yazdım gizli Kapaklı işler senin işin güzelim benim değil , ah canum benim seni de etiketlemeyi Unutttun ya amigomuz sen olsana ama sen bu işleri mutfak arkasından yapıyorsun sen de git yine özelden milleti fişekle fitneci seni .
Benim aslanlığımı bilenler bilir yılanlıkları dabence de yazma üzmee beni :)
Derin'i ben de falcı olarak beğeniyorum, bana 3 tane falı çıktı. 8 tane felan kardeşim arkadaşlarım için de dahil fal attım. Tabi bana ve bir kaç arkadaşıma bilirken, kardeşime ve bi arkadaşıma bilemedi. Benle hiç samimiyet kurmadı o kadar fal atmama rağmen. Merak ettim derin ile ilgili mevzuyu, atabilir misin mesajları?Herkesin ekli oldugu ozel mesaj grubu nasil oluyorda gizli kapakli is oluyor anlam veremedim? Uzerinden iki sene gecmis simdi mi yapiyorsun avukatligi bi git ya deepin bendeki ozel mesajlari hala durur atarsam buraya kimin ne is cevirdigini anlarsin hadi git otede oyna.
Açıyorum çünkü o günden bugüne senin fesatlığından bir şey kaybetmediğini görüyorum Pro üye olarak bi Deepli bi onsuz grup Açtığını unuttun mu??? Kazen in sizi uyarmasına rağmen uzatıp iftiranızı anlayıp yeter kızlar yoksa kazen bizi atacak diye yazmanı ?? Burda beylik beylik yazarak Maço Maço kendine adam mı toplamaya çalışıyorsun ? Eleştirdiğim herkesi ortada yazıp konuştum konuşurum ,, benim öğlenki mesajın üstüne konuyla ilgili onlarca şey yazıldı benim etiketlemem mi Gözüne Battı hadi ordan be ! Herkes her şeyin farkında asıl sen içindeki o kötü ruhla uğraşmaHerkesin ekli oldugu ozel mesaj grubu nasil oluyorda gizli kapakli is oluyor anlam veremedim? Uzerinden iki sene gecmis simdi mi yapiyorsun avukatligi bi git ya deepin bendeki ozel mesajlari hala durur atarsam buraya kimin ne is cevirdigini anlarsin hadi git otede oyna.
ben adam toplamaya falan calısmıyorum oyle olsa uzun suredır burda olurdum son bır senedır dogru duzgun buraya yazmadım bıle yenı uyelerın cogunuda tanımam ben sen degılım bu 1 .ayrıca deepsız kurdugum grubun lınkını ekran goruntusunu vs. istiyorum bu 2. deepın sucu nıye bana kaldı onu anlamadım ben o aksam ona sadece mantıklı bır soru sordum cevap verıp kendını aklayamadı ben napabılırım sadece ben degıl bı cok kısı onun oyle oldugunu dusundu bu 3. anladınmı sımdı dıycem ama sanmıyorum anlayabılecegını.Açıyorum çünkü o günden bugüne senin fesatlığından bir şey kaybetmediğini görüyorum Pro üye olarak bi Deepli bi onsuz grup Açtığını unuttun mu??? Kazen in sizi uyarmasına rağmen uzatıp iftiranızı anlayıp yeter kızlar yoksa kazen bizi atacak diye yazmanı ?? Burda beylik beylik yazarak Maço Maço kendine adam mı toplamaya çalışıyorsun ? Eleştirdiğim herkesi ortada yazıp konuştum konuşurum ,, benim öğlenki mesajın üstüne konuyla ilgili onlarca şey yazıldı benim etiketlemem mi Gözüne Battı hadi ordan be ! Herkes her şeyin farkında asıl sen içindeki o kötü ruhla uğraşma
ben adam toplamaya falan calısmıyorum oyle olsa uzun suredır burda olurdum son bır senedır dogru duzgun buraya yazmadım bıle yenı uyelerın cogunuda tanımam ben sen degılım bu 1 .ayrıca deepsız kurdugum grubun lınkını ekran goruntusunu vs. istiyorum bu 2. deepın sucu nıye bana kaldı onu anlamadım ben o aksam ona sadece mantıklı bır soru sordum cevap verıp kendını aklayamadı ben napabılırım sadece ben degıl bı cok kısı onun oyle oldugunu dusundu bu 3. anladınmı sımdı dıycem ama sanmıyorum anlayabılecegını.
ya kes be ne terbıyesız ınsanmışsın duzgunce ıkı kelıme etmeyı bılemedın sureklı yok kucuk akıllı yok yılan bılmem ne senın terbıyen bu kadar ıste at dıyorum ıkıncı grubun resmını at ama atamazsın cunku oyle bı grup yok hadi olmayan terbıyenıde al git burdan.Bana bak o küçük aklınla benim zekama laf atma senin küçük kafan anca bu işlere Çalışır evet yoktun ve ben buraya Sıklıkla yazdım dürüst bir şekilde A audrey_24 bile yapılan yanlışın bence farkına vardı dilerse yazar , çoğu yeni üyeyi ben de tanımıyorum konuşmuyorum bile ve eleştirimi de yaparım etiketleme olayı da sryıl bu tartışmalardan sıkılıp eski ortamı özlediğim içindi tribüne oynamadığımın farkında olan ıq su yüksek insanlar var şükür yeter. Bu seni önemseyip cevapladığım son mesajımdı
sımdı olay şu bız o donem burda baya olaylar oldu hatta baktım 2015 şubat ayı neyse derın hakkında baktıran arkadaslar bız begenmedık falan dedıler derınde bunu okuyunca topıge gelıp ısımlerı falan sılmeden falları burda ifşa etti neyse o donem bıde kırpı var sureklı faceden yazarak buraya karısıyor kırpı dedıkı deep derının ta kendısı dedı sonra bız kırpıyı sallamıyoruz gulup gecıyoruz kımse cıddıye almıyor deep gıtmıs derıne mesaj atmıs ben sizmişim benı bununla sucluyolar falan dıye mesaj atıyolar dıyor ve derınle aralarında konusmayı benım olayla alakam yokken bana attı bende dedımkı bana bunu neden attın?yanı ben zaten senın o oldugunu dusunmuyorum dedım ama boyle olunca ben kıllandım cunku kımse kımseye durup dururken boyle bı mesaj atmaz sonra bız ozel mesaj grubu kurduk aramızda bırı sureklı falcıya laf taşıyor dıye herkes şuphelendıgını yazdı bende dedımkı deepten suphelenıyorum dedım sebebıde durduk yere bana attıgı mesaj dedım sonra orda herkes deep e yuklendı deepte mantıklı bı acıklama yapamadı cektı gıttı olaylar tamamıyle bundan ıbaret bu arkadaşta deepin sayfadan benım yuzumden gıttıgını dusunuyor halbukı ben ne derıne fal attım nede kırpıyı tanırım ben sadece deep e bı soru sordum o da cevaplayamadı.Derin'i ben de falcı olarak beğeniyorum, bana 3 tane falı çıktı. 8 tane felan kardeşim arkadaşlarım için de dahil fal attım. Tabi bana ve bir kaç arkadaşıma bilirken, kardeşime ve bi arkadaşıma bilemedi. Benle hiç samimiyet kurmadı o kadar fal atmama rağmen. Merak ettim derin ile ilgili mevzuyu, atabilir misin mesajları?
Atart bosver sinirini bozma yazmada gercekten bosu bosuna sinirini bozuyorsun,ve inan benim hafizam hic kuvvetli degilmis birde hic biseyi unutmam derim ama sen simdi yazinca jeton dustu,ki o zamanki dusuncelerimle konusmalarda bende varimdir su anda net hatirlamasamda o zaman oyle dusunmustum ama son olan olaylarda o zaman deepe alinan tavirla su anda sekaya alinan tavir cok farkli geldi ve o gun bende yazdim ben galiba gunah aldim diye ki en korktugum sey soyledimde ortaya hatta yazmak istedim sanada ozelden vazgectim ki o zaman olan olayda deepe ben ciktigini soylemistim o kendisi duvara benim yerime yazmisti oyle oyle olaylar gelismisti yani simdiki gibi durmadan bir bahsetme yoktu bu bile dikkat cekiyordu o kadar bagliydik yani birbirmize kimse falci savunmazdi gelen reklamcilarda direk belli olurdu,ki biz 3muz cok yakindik zaten,o yuzden o gunde bu konuda yazmak geldi icmden gec oldu belkide .Ben hep derim burdaki arkadaslarimada demisimdir gecen gun olan olaydan sonra hele!bende zamaninda hata yaptim bos yere sucladim galiba deepi diye bunuBana bak o küçük aklınla benim zekama laf atma senin küçük kafan anca bu işlere Çalışır evet yoktun ve ben buraya Sıklıkla yazdım dürüst bir şekilde A audrey_24 bile yapılan yanlışın bence farkına vardı dilerse yazar , çoğu yeni üyeyi ben de tanımıyorum konuşmuyorum bile ve eleştirimi de yaparım etiketleme olayı da sryıl bu tartışmalardan sıkılıp eski ortamı özlediğim içindi tribüne oynamadığımın farkında olan ıq su yüksek insanlar var şükür yeter. Bu seni önemseyip cevapladığım son mesajımdı
Yaaa yetisemiyorum artık sana yine ban yemissin...Eski kızlar toplanıp KAÇALIM bence burdanzamanla gözlerim gösterdi ki yaşla başla dışardan özelden hetkesle iyi anlaşıp mavi boncuk dağıtmakla , naif naif kontes gibi konuşmakla olmuyormuş iyi insan Tanımı. Ayrımcılıksa Ayrımcılık Hakkımda kim ne düşünürse düşünsün çok sıkıldım bukalemunlardan ve ;
bermuda _Makaron_ @ahcik A audrey_24 @nilmil @selcukassa, Nefs @misscheryyblossom, @zoee123 , @BASAKZ @ankara_84 , @incesaz3506 , @BlueDaisy @melekop@paramor @kusurabakma ismini unuttuklarım özür hepinizle birebir konuşmamız olmasa da geçmiş hıkukuna sahibiz , çıkanı patlayanı yazmak dışında genele yazmama kararı aldım , keyif vermiyor. Sizleri seviyorum
Valla bilmiyorum bende ama pskolojik olarak bir rahatlama olabilir ama enerji diye bir gercek var ve bu kotu enerjilerin ustumuzden gitmesi icin iyi geliyor diyorlar,en onemliside bilen iyi birine yaptirmak lazim boyle seyleri cafe koselerinde yapan insanlar var 200 tl ye yazmislar gecen gordum sok oldum.Nazara inaniyorum, bu aralar devamli bir esneme halindeyim hele bazi arkadaslarimla beraberken birbirmize bakip esniyoruz o derece bende dusunuyorum cook seneler once anneannemin bi tanidigi dokmustu ama iyi geliyorsa bir daha alirim :) dua etmemiz lazim bol bol nas suresini oku.kızlar, yine konulardan alakasız olacak ama
kurşun döktürmekle ilgili düşüncelerniz neler? böyle bir enerji yüklemesi olayı doğru mu? var mı? ya da nazarın filan kalkması gibi? nedir ne değildir hiç bilmediğim bir konu ve merak ettim de
Zaten şu tartışma konularından alakasız olsun.. Üstündeki ağırlığı alır derler kurşun ne kadar açılırsa kötü gözler enerjiler o kdar açılır dağılırmışşşkızlar, yine konulardan alakasız olacak ama
kurşun döktürmekle ilgili düşüncelerniz neler? böyle bir enerji yüklemesi olayı doğru mu? var mı? ya da nazarın filan kalkması gibi? nedir ne değildir hiç bilmediğim bir konu ve merak ettim de
Tatlım nasılsın...Valla bilmiyorum bende ama pskolojik olarak bir rahatlama olabilir nazara inaniyorum, bu aralar devamli bir esneme halindeyim hele bazi arkadaslarimla beraberken birbirmize bakip esniyoruz o derece bende dusunuyorum cook seneler once anneannemin bi tanidigi dokmustu ama iyi geliyorsa bir daha alirim :) dua etmemiz lazim bol bol nas suresini oku.
teşekkürlerTatlım nasılsın...
Evettt kurşun dokuyorlar iyi geliyor ama öyle fal kefelerde falan değil ehli insanlar lazım...
Sirkeye 7 Ayetel kürsi oku yediğin içtiğin şeylere damlat ve durulama suyuna ekleyerek vücuduna dok derler....
Herkes İçin yazdım ve senin içinsihirlikelimeler
Sagolasin canim benim iyim çok sükür,senin bana söyledigin duayi her gun okuyorumm senide aniyorum kalbi güzelimm :)Tatlım nasılsın...
Evettt kurşun dokuyorlar iyi geliyor ama öyle fal kefelerde falan değil ehli insanlar lazım...
Sirkeye 7 Ayetel kürsi oku yediğin içtiğin şeylere damlat ve durulama suyuna ekleyerek vücuduna dok derler....
Herkes İçin yazdım ve senin içinsihirlikelimeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?