Denemiş olayım yeşilcingeneyi. Tesekkür ederim :)
Ben eceme daha önce attım hatta altına soru sordum cevap vermedi, epey sinirlendim ama anlık olarak iyi olduğu için tekrar denemek istedim. Puan vermedim diye hatırlıyorum aslındaDaha önce baktırdınız mı? Belki memnun kalmadıysanız ya da refuze edecek bir yorumunuz olduysa kara listeye almıştır bilemedim.
Ben sirf meraktan bi de ucuz diye attim simdiye kadar gelen ilk olumsuz sonuclu falim oldu kendisinden gelen fal :) gecmis yok kisilik yapilari yanlis, ciddiye almiyor ve umarim çikmaz diyorumYok tedirgin oldum falı iptal ettim
Ben sirf meraktan bi de ucuz diye attim simdiye kadar gelen ilk olumsuz sonuclu falim oldu kendisinden gelen fal :) gecmis yok kisilik yapilari yanlis, ciddiye almiyor ve umarim çikmaz diyorum
Tatlim sezgi hnma iki kere baktirdim ikisi de aynen oldu arkadasim baktiracak smdi beklemedeyiz :) sevgilerMeraba kizlarrr. Kizlar sezgi candanin fal yorumunda gelecek cikanlar oldumu. Ciktiysa zaman tuttumu yada ne kadar gecikti. Tesekkurler
Ayyy capellam gelmissss :)))Bir patlayan Sezgi haberi de benden gelsin o zaman....Temmuz sonu geldi...e geçti....Zaman sarkar vs.....
O dönem maille Sezgiye fal baktıran herkeste hep şunu fark ettım:Anda iyi-mükemmel ama sonucu konustugum,burada yazan coğu kişiye olumluya bagladıgı şeklinde bir izlenime kapıldım. Anda iyiydi bende Sezgi,Venceremos da öyle....Gel gör ki patladılar. Eveline de öyle....Ester de öyle diyecegim söyledıklerınden bırı ıcın temmuz ortası baslayacak demısti....Hani...Ama asıl tarih ekim....Eh ölmediysek ekimi de görürürz nasılsa.
Ha bu arada Sema'nın 1 dediği çıktı demiştim......yine yattı....................yine............Diğer dediğini de patlamıs sayıyorum o yüzden...
Neredeyse 1 yıldır bana cıkan tek fal martta baktırdıgım Fama'nın kahve falıydı,o da olumsuzdu. Baska maille,misafir girişiyle yine attım yakın zamanda, aynı soruya çok yerinde yanıt vermiş durum hakkında ve yine olumsuz.
Yanlız Fama'nın falında bir noktada koptum. Bu nasıl tesadüf dedim. Falı attım,hemen bahçeye indim,elimde kazma-keser bahçedeki mahonyalardan birinin yerini değiştirmeye.....Falımın son paragrafında "elinizde bir kürek,toprak savuruyorsunuz sanki" demiş.......Gerçi bunu mali durumumla alakalı benzetme yapmak için söylemiş ama reeldeki durumum an itibarıyle tam da öyleydi. Bir de yine mali anlamda önümüzdeki sene mayıs rahatlama ayı demiş....orada koptum gerçekten........Hakikaten de yaptıgımız-planladıgımız adımlar o tarihte ohhhhhhhhh dedirtecek ki mayıs ayı gerçekten spesifik bir nokta atışı olmustu.
Uzattım ama sevgili Baldankabak'ın görüşüne can-ı gönülden katıldıgım için yazmadan edemedim.
Beğeneni burda çok ben de merak edip attım anı da değerlendirmesi doğru değildi mevcut durumu geleceğe bişey diyemem çok kısa bir faldıByv falcı sema aklımı çeldi nasıl bilirsiniz atmaya değermi fal? çıkan oldumu ?
:)) bana mı kızdın falcılara mı bilemedim ama zor iş uyumu yakaladığın falcıyı bulmak zira siz benden çok daha deneyimlisinizYemin ediorum istedigim falciya fal baktirmak koca bulmaktan daha zor!!!!
Ben eceme daha önce attım hatta altına soru sordum cevap vermedi, epey sinirlendim ama anlık olarak iyi olduğu için tekrar denemek istedim. Puan vermedim diye hatırlıyorum aslında
Yok kiz sana demedim. Pusuda bekledigim falcilara dertleniyorum :)):)) bana mı kızdın falcılara mı bilemedim ama zor iş uyumu yakaladığın falcıyı bulmak zira siz benden çok daha deneyimlisiniz
Kimi bekliyorsun yakalamak içinYok kiz sana demedim. Pusuda bekledigim falcilara dertleniyorum :))
:) sevindim ben şimdi tekrar okudum Sema'dan gelen falımı eski sevgilimin bir esmer bir de sarışın sevgilisi varmış ikisinin de birbirinden haberi yokmuş benim de hayatıma endamı en fazla 1.81 olan biri girecekmiş 2 aya :) hobilerim olsun istiyormuşum da onu da beceremiyormuşum falımın özeti bu :) bence bir tane de kızıl bulsun tam olsun hahaha:)Yok kiz sana demedim. Pusuda bekledigim falcilara dertleniyorum :))
:) sevindim ben şimdi tekrar okudum Sema'dan gelen falımı eski sevgilimin bir esmer bir de sarışın sevgilisi varmış ikisinin de birbirinden haberi yokmuş benim de hayatıma endamı en fazla 1.81 olan biri girecekmiş 2 aya :) hobilerim olsun istiyormuşum da onu da beceremiyormuşum falımın özeti bu :) bence bir tane de kızıl bulsun tam olsun hahaha:)
Ne bileyim öyle oldu... Birkaç çılgın kadınla tanıştım sanırım çok vaktimi aldılar :)))))Sende hoşgeldin... Yoksun epey zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?