Binnaz Abla

Daha önce baktırdınız mı? Belki memnun kalmadıysanız ya da refuze edecek bir yorumunuz olduysa kara listeye almıştır bilemedim.
Ben eceme daha önce attım hatta altına soru sordum cevap vermedi, epey sinirlendim ama anlık olarak iyi olduğu için tekrar denemek istedim. Puan vermedim diye hatırlıyorum aslında

yahu ben bu asenati 3 gündür yakalayamdım. sayfayla aşk yaşıyrm resmen yenileye yenileye nasıl ulaşırım ben asenata yaa

Ben sirf meraktan bi de ucuz diye attim simdiye kadar gelen ilk olumsuz sonuclu falim oldu kendisinden gelen fal :) gecmis yok kisilik yapilari yanlis, ciddiye almiyor ve umarim çikmaz diyorum

Hadi yaa iyi ki atmamisim o zaman :)

Ayyy capellam gelmissss :)))

:)) bana mı kızdın falcılara mı bilemedim ama zor iş uyumu yakaladığın falcıyı bulmak zira siz benden çok daha deneyimlisiniz
Yok kiz sana demedim. Pusuda bekledigim falcilara dertleniyorum :))

Yok kiz sana demedim. Pusuda bekledigim falcilara dertleniyorum :))
:) sevindim ben şimdi tekrar okudum Sema'dan gelen falımı eski sevgilimin bir esmer bir de sarışın sevgilisi varmış ikisinin de birbirinden haberi yokmuş benim de hayatıma endamı en fazla 1.81 olan biri girecekmiş 2 aya :) hobilerim olsun istiyormuşum da onu da beceremiyormuşum falımın özeti bu :) bence bir tane de kızıl bulsun tam olsun hahaha:)

Param cebimde kalsin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…