- 23 Ağustos 2012
- 51.850
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.489
- 898
asenatın son falından iade aldımçok ilgisiz gelmişti, falda söylediği bir şeyin açıklamasını yapınca cevapta kıvırmıştı..
aysun resulu diyenlerden biriyim aslında iyi hatırlattın o kadın bana bilmişti ama o da sürekli girenlerden değil kriz geldi mi illa atılacak ya o fal beklersek ölürüz
bilge aman kalsın. bana son falımda eski ilişkimi sormuştubennayı da geçtim. firuze soytarı çıktı, gerçi cahilken ona baktırdığımda müptelasıydım ilk falları çıkmıştı ama komediymiş sonradan öğrendim mügenin katinalarını çözmek dna şifresi çözmek gibi geliyor, ilk kahvesini çok beğenmiştim, ikinci fiyaskoydu iade aldım.
ben en iyisi gidip 20 krediyi çöpe atıyım
Ya bilge var ya.... o sitede bir tek bilgeye baktırırdım o da arot kartlarını iyi yorumlar diye ama hep mi olumsuz hep mi olumsuz 10 falda bir tane geleceğe dair olumlu yorum yaptı çıktı da bak 8 ay önce tanışcagım kişiyi söylemişti bana tanıştım o kişiyle hem de tam dediği şekilde sonra dediki yok bunla da olmayacak e ablacım 8 ay önce sen bana senin gelecekte şöyle bir tanışcağın var şöyle şöyle mutlu olcaksınız demiştin.... çok moral bozdu çoook artık baktırmıcam hele hele mutlu giden birşey varsa hiç baktırmıcamAsenat -çıktı falının çoğu ama iş baktırdım aşk bilemem :)
Geçmişi bilmiş ama gelecek pembe pembe
Kahvesde yeni hatunları övmüşer aysun resuldu galiba o radarımda ama baktırmadım.
Benna,bilge,firuze,müge vs eskilere tek kuruş kaptırma hiçbiri falcı değil.
ya taygun uzel mi ne biri var sadece astroloji bakıyor hiç baktırdınız mı tecrube eden var mı
Kahvede burda beğenilen yeni tipler var bence onlara yöbel panpa eskilerden hayır yok valla.
Kahvede burda beğenilen yeni tipler var bence onlara yöbel panpa eskilerden hayır yok valla.
ayy ciddi msin cheryy sana çok güvenirim ben bana evleneceğim kişinin şimdiki adam olduğunu söyledi hani kıskançlıklar var falan dedi onlarda doğru ama evlilik tarihi için 2018 falan dedi uninin son yılı ya çok yakın geldi soru cevap kısmına bence salladınız yazdım :)))))) o da siz inanmadınız bana yazdıBen baktırdım katina +astroloji.
Ayyyy çok tatlıydı
Bana dediklerinden çıkanlar olmuştu hem de çok şekerdi yirim ben onu
Cherrycim bencede yeni isimlere şans verelim sende eskisin bilirsin artık şaibeli fake isimleri tanıdık, eskilerden bende sadece mevcut durumu bilen oldu belki birazda byv serkan tutturdu ama tam bilen yok önerin var mi yenilerden ?
Yaz kuzum kurtulamadık bu.fal batağındananasını satıyım ahahha :)))Valla panpa ben kaşınıyorum bugünlerde sayfaları açıp kahve bakan yenilerin listesini yapıcam sana da yazarım.
ayy ciddi msin cheryy sana çok güvenirim ben bana evleneceğim kişinin şimdiki adam olduğunu söyledi hani kıskançlıklar var falan dedi onlarda doğru ama evlilik tarihi için 2018 falan dedi uninin son yılı ya çok yakın geldi soru cevap kısmına bence salladınız yazdım :)))))) o da siz inanmadınız bana yazdı
ya keşke canım benım ama yani çocuk arkadaşına açık açık ben gelecek düşünmüyorum demiş birde ayrı ıllerdeyız zaten bana pembe tablo geldi ne bileyım beni üzmek istemedi zaarÜni aşkları daha sağlam oluyor olabilie bencede mantıklı öyle hissettim :))))
Eveeet ben geldim kızlar lafı uzatmadan hemen başlamak istiyorum
Falsepeti : Nesibe Tekbaser, Alex, Barış Can Yücel, Aliye Abla, Reyhan Abla, Venüs Amber, Dennis, Işıl Su, Firuzen..
bu kişileri denedim uzun uzun yorumlar yapmak istemiyorum.. Kısa ve net
Çıkanlar ; Işıl Su (1 kere denedim sadece, yorumu iyi degildi ama tarihi tutturdu..)
Nesibe ( canım cicim demesi haricinde sitede en sevdiğim yorumcu, çıktıgıda oldu çıkmadıgıda)
Buarada firuzen'e yeni baktırdım. zamanı var daha ama begendigim söylenemez..
Diğer yazdıgım yorumcular bombooş, hepsi patladı..
Fal Alem : Rezzan Abla, Banu Dogru, Gizem Hatun, Cemile Başaran .. Bu saydığım isimlerden tek çıkan Cemile Başaran.. Banu Doğru bana efsane sallamıştı..
Bir Yolun Var : Hira, Falcı Aylin, Serkan Tek, Nurbanu, Emine Kurtuluş, Şehrazat, İlkay Gür
Yazdığım isimlerden Hiranın ufak tefek söylediği şeyler oldu ve en çokda onun beyin okumasına bayılıyorum artık sisteme giriyormu bilmiyorum..
Şehrazat ilk falı enterasan bi şekilde çıktı ikincisi çok alakasızdı.
İlkay gür malum çıktıgıda oldu patladıgıda..
Onun dışında Serkan Tek iyi tarihi tam tutturamasada sonuç dedigi gbi oldu.
Birde Nurbanu'nun yorumunu begenmiştim ama patladı..
Son olarak: Medyum Cem (nisan ayında yorumunu almıştım begenmemiştim zaten patladı ) Medyum Suzan ( Bunuda beğenmedim boş)
Sıra geldii.. Binnaz Abla'ya: Sezgi Candan, Sedef Çelik, Büşra Karadag, Kemal Devrim, Sahra Buhari, Gunana Bilici, Muge Aydın, Aysun Kırdeniz, Aysun Resul, Himeyra Taspınar, Devrim Ekin, Derin Akarsu, Muge Toprak, Elani Soylu, Yagmur Tekin, Deniz Devrim, Mira Kutsal, Destina Eren, Bilge Özdogru, Acelya Tugra, Meryem Dogan, Özlem Saral, Elif Hanzade, Bade Deniz, Ekin Sarpen, Gonca Polat, Hira Soydan, Mert Gokturk
Binnazdaki falcı listem uzun oldugu için tek tek açıklayamadım daha sonra bilgilendiririm veya merak ettiginiz yorumcuyu sorarsanız cevaplarım. Tonla para harcadık yazık günah!! Ben yaptım siz yapmayın kızlar ..
Beğenmedim.destina ereni beğendiniz mi?
Teker teker patliyoruz biizde valla fallardan mutevellitKızlar selaaaammmm umarım hepiniz musmutlusunuzdur
Falı bırakmış biri olsam da arada gelip dürtüp gitmek çok hoşuma gidiyor
Binnazın neden fiyatları abarttığını buldum kadının nerdeyse her yerde reklamı var minibüs üstünde denk geldim vay arkadaş dedim reklam paralarını bizlerden böyle çıkarıyor demek ki çakal karloslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?