Binnaz Abla

Kahvede burda beğenilen yeni tipler var bence onlara yöbel panpa eskilerden hayır yok valla.

Ya bilge var ya.... o sitede bir tek bilgeye baktırırdım o da arot kartlarını iyi yorumlar diye ama hep mi olumsuz hep mi olumsuz 10 falda bir tane geleceğe dair olumlu yorum yaptı çıktı da bak 8 ay önce tanışcagım kişiyi söylemişti bana tanıştım o kişiyle hem de tam dediği şekilde sonra dediki yok bunla da olmayacak e ablacım 8 ay önce sen bana senin gelecekte şöyle bir tanışcağın var şöyle şöyle mutlu olcaksınız demiştin.... çok moral bozdu çoook artık baktırmıcam hele hele mutlu giden birşey varsa hiç baktırmıcam

Kahvede burda beğenilen yeni tipler var bence onlara yöbel panpa eskilerden hayır yok valla.

Cherrycim bencede yeni isimlere şans verelim sende eskisin bilirsin artık şaibeli fake isimleri tanıdık, eskilerden bende sadece mevcut durumu bilen oldu belki birazda byv serkan tutturdu ama tam bilen yok önerin var mi yenilerden ?

hala binnazda sap sap sayfa yeniliyorum he belki biri içime siner diye, ama yazılı görünce kaçıyorum çerican malum dönem kopyala yapıştır dönemi şu aslıhan yılmaz aslında iyiydi, çıkmıştı falı bende o iki saattir meşgul lazım oldu ya

Ben baktırdım katina +astroloji.

Ayyyy çok tatlıydı

Bana dediklerinden çıkanlar olmuştu hem de çok şekerdi yirim ben onu
ayy ciddi msin cheryy sana çok güvenirim ben bana evleneceğim kişinin şimdiki adam olduğunu söyledi hani kıskançlıklar var falan dedi onlarda doğru ama evlilik tarihi için 2018 falan dedi uninin son yılı ya çok yakın geldi soru cevap kısmına bence salladınız yazdım :)))))) o da siz inanmadınız bana yazdı

Cherrycim bencede yeni isimlere şans verelim sende eskisin bilirsin artık şaibeli fake isimleri tanıdık, eskilerden bende sadece mevcut durumu bilen oldu belki birazda byv serkan tutturdu ama tam bilen yok önerin var mi yenilerden ?

Valla panpa ben kaşınıyorum bugünlerde sayfaları açıp kahve bakan yenilerin listesini yapıcam sana da yazarım.

Üni aşkları daha sağlam oluyor olabilie bencede mantıklı öyle hissettim :))))

Üni aşkları daha sağlam oluyor olabilie bencede mantıklı öyle hissettim :))))
ya keşke canım benım ama yani çocuk arkadaşına açık açık ben gelecek düşünmüyorum demiş birde ayrı ıllerdeyız zaten bana pembe tablo geldi ne bileyım beni üzmek istemedi zaar

destina ereni beğendiniz mi?

Kızlar bütün fallar patladı bilginize.. Verdiğim paralar çöpe gitti inanın sinirden gülüyorum..Sezgi normalde bana çıkardı bu defa o bile patladı..

Kızlar selaaaammmm umarım hepiniz musmutlusunuzdur

Falı bırakmış biri olsam da arada gelip dürtüp gitmek çok hoşuma gidiyor

Binnazın neden fiyatları abarttığını buldum kadının nerdeyse her yerde reklamı var minibüs üstünde denk geldim vay arkadaş dedim reklam paralarını bizlerden böyle çıkarıyor demek ki çakal karloslar

Teker teker patliyoruz biizde valla fallardan mutevellit hadi yaa ! Vay anasini kadin degisik ulkelerde geziyor tabii..bizim hayaller ona gercekler

Geçenlerde Binnazdan Hümaya baktırdım benimki çıktı, sonra arkadaşım baktırdı onu da bilmiş. Tekrar baktıracağım bakalım çıkarsa da çıkmazsa da yazarım. Var mı Hüma hakkında yorumu olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…