Binnaz Abla

Bayanlar merhaba, uzun süredir forumunuzu dışardan takip ediyorum. Sizlerin yorumlarına göre yorumcu seçtiğim ve fal baktırdığım oluyor. Şimdi size bir sorum olacak burdaki kimse kadar tecrübem yok o yüzden size danışmak istedim. Rezzan abla, nesibe, taygun deniz, mert reiki ve hatta Bilge bile ve daha bir çok kişi sorumla ilgili hep olumlu yanıt verdi. Dün Meleği denemek istedim. Ama o kadar olumsuzdu ki şoklardayım. Acaba çok bunalıp aynı gün 2 tarot baktırdığım için enerjim olumsuz etkilemiş olabilir mi dersiniz? Yada ben kime inanmalıyım? Nesibe ve rezzan ablaya mı, Meleğe mi inanmalıyım... Bir akıl verin vallahi yıkıldım dün ki yorumdan sonra

evet bu kahinvanga bende de bilmiş, kimse beğenmiyor ama :44:

rahat ol herşeyi akışa bırak, senin inanıp inanmamanla olacak iş değil. zaman gösterir kimin en doğru şeyler hissettiği.

Yok be canım vallaha bişey kaynattığımız yok.Crn ile bi sorun üzerine bişeyler paylaştık ,dünden beri o muhabbet .Yoksa senden gizlimiz saklımız olmaz.

hadi hadii şaka şaka kim ne özelden paylaşırsa paylaşsın tabi. şaka dedim.

ama herkes baktırdığı falcıları paylaşsın. bir sürü para gitti zaten bari bilelim kim biliyo, kim bilmiyo.

hadi hadii şaka şaka kim ne özelden paylaşırsa paylaşsın tabi. şaka dedim.

ama herkes baktırdığı falcıları paylaşsın. bir sürü para gitti zaten bari bilelim kim biliyo, kim bilmiyo.

Selinax'cım vallahi anında fal çıktığı an bulduğum ilk fırsatta hemen yazıyorum.Dünde Hoennir i hemen yazdım.Bundan sonrada inşallah öyle olacak.

Ahhh canim benim gozlerim doldu Rabbim dualarini gercek eyler insallah. Hakkinda hersryin hayırlısı olsun bitanem.

Amin canım amin.Seninde benimde burdaki herkesinde,Allah tan dileği olan sıkıntıda olan herkesin , hepimizin duası kabul olsun inşallah.

Nacizene fikrim canım birilerine inanmana gerek yok,olacak olan oluyor zaten.Bende bu yazdıklarından Hoennir ve Melek çıktı.Fal işi kime kimin falının çıkacağı belli olmuyor.Çok fazla adapte olma derim olumsuza.Aynı niyete bi günde iki tarot ????bilemedim,o da olumsuza sebep olabilir.Çok takma kafaya bence ,inşallah hangisini istiyosan o çıkar.

Tatlimm suan calisiorum aksam 8den sonra musaitim. Sen bana msjdan mail adresini ve kahve fincaninu gonder akşam yormlayayim tatlim :)) sayfa da yeni olduğum icin ozel msj gonderemiyorum.

bende göndersem sorun olur mu?
sadece mail adresi ile fotolar yeterli mi ? kaç tane foto istiyorsun? birde ekstra bir bilgi gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…