Kizlar slm aranizda yeniyim. Kac gündür takip ediyorum. Ben yaklasik 8 yildir kahve fali tarot katina gibi hobi olarak hic tanimadigim insanlara fal bakıyorum isteyenlere hobi olarak bakarim.
eh oda bir,htimal şimdi eski fallarıma baktımda galene baktırmışım telwede söylemeyede çekiniyorum ama bayagı bir bilmiş aynı şekilde rehber ,kahinvanga
kiraze maalesef hiç bir dediğini yaşamamışım
Bayanlar merhaba, uzun süredir forumunuzu dışardan takip ediyorum. Sizlerin yorumlarına göre yorumcu seçtiğim ve fal baktırdığım oluyor. Şimdi size bir sorum olacak burdaki kimse kadar tecrübem yok o yüzden size danışmak istedim. Rezzan abla, nesibe, taygun deniz, mert reiki ve hatta Bilge bile ve daha bir çok kişi sorumla ilgili hep olumlu yanıt verdi. Dün Meleği denemek istedim. Ama o kadar olumsuzdu ki şoklardayım. Acaba çok bunalıp aynı gün 2 tarot baktırdığım için enerjim olumsuz etkilemiş olabilir mi dersiniz? Yada ben kime inanmalıyım? Nesibe ve rezzan ablaya mı, Meleğe mi inanmalıyım... Bir akıl verin vallahi yıkıldım dün ki yorumdan sonra
Kizlar slm aranizda yeniyim. Kac gündür takip ediyorum. Ben yaklasik 8 yildir kahve fali tarot katina gibi hobi olarak hic tanimadigim insanlara fal bakıyorum isteyenlere hobi olarak bakarim.
Yok be canım vallaha bişey kaynattığımız yok.Crn ile bi sorun üzerine bişeyler paylaştık ,dünden beri o muhabbet .Yoksa senden gizlimiz saklımız olmaz.
nerdesin hangi sitedesin?
Günaydınnnn kizlarr :))) musmutlu bir gun gecirmeniz dilegiyle :))) icin bi orta kahve cevirin fincanlari :))))
Günaydınnnn kizlarr :))) musmutlu bir gun gecirmeniz dilegiyle :))) icin bi orta kahve cevirin fincanlari :))))
Canıııım dün banada bakar mısın demiştim. Bende içeyim mi kahve birazdan:))
Gökhan Türkmen - Büyük İnsan (JoyTurk Akustik) - YouTube
valla kaldıramıyorum artıkneden hiçbir duam olmuyor..tek istediğim olmayacaksa artık onun acısını çekmemek..ama bunu istedikçe daha kötü halde geliyorum
Büyüklerimden duyduğum bi söz var:Kul duam kabul olmadı demedikçe Allah duasını kabul edermiş.Canım kendi kendini mühürleme lütfen.
Tatlimm suan calisiorum aksam 8den sonra musaitim. Sen bana msjdan mail adresini ve kahve fincaninu gonder akşam yormlayayim tatlim :)) sayfa da yeni olduğum icin ozel msj gonderemiyorum.
hadi hadiişaka şaka kim ne özelden paylaşırsa paylaşsın tabi. şaka dedim.
ama herkes baktırdığı falcıları paylaşsın. bir sürü para gitti zatenbari bilelim kim biliyo, kim bilmiyo.
Ahhh canim benim gozlerim doldu Rabbim dualarini gercek eyler insallah. Hakkinda hersryin hayırlısı olsun bitanem.
Nacizene fikrim canım birilerine inanmana gerek yok,olacak olan oluyor zaten.Bende bu yazdıklarından Hoennir ve Melek çıktı.Fal işi kime kimin falının çıkacağı belli olmuyor.Çok fazla adapte olma derim olumsuza.Aynı niyete bi günde iki tarot ????bilemedim,o da olumsuza sebep olabilir.Çok takma kafaya bence ,inşallah hangisini istiyosan o çıkar.Bayanlar merhaba, uzun süredir forumunuzu dışardan takip ediyorum. Sizlerin yorumlarına göre yorumcu seçtiğim ve fal baktırdığım oluyor. Şimdi size bir sorum olacak burdaki kimse kadar tecrübem yok o yüzden size danışmak istedim. Rezzan abla, nesibe, taygun deniz, mert reiki ve hatta Bilge bile ve daha bir çok kişi sorumla ilgili hep olumlu yanıt verdi. Dün Meleği denemek istedim. Ama o kadar olumsuzdu ki şoklardayım. Acaba çok bunalıp aynı gün 2 tarot baktırdığım için enerjim olumsuz etkilemiş olabilir mi dersiniz? Yada ben kime inanmalıyım? Nesibe ve rezzan ablaya mı, Meleğe mi inanmalıyım... Bir akıl verin vallahi yıkıldım dün ki yorumdan sonra
Tatlimm suan calisiorum aksam 8den sonra musaitim. Sen bana msjdan mail adresini ve kahve fincaninu gonder akşam yormlayayim tatlim :)) sayfa da yeni olduğum icin ozel msj gonderemiyorum.
Amin canım amin.Seninde benimde burdaki herkesinde,Allah tan dileği olan sıkıntıda olan herkesin , hepimizin duası kabul olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?