Çokta bi zaman yok aslında ama haklısın insana bir iki ay bile beklemede olunca altı ay gibi geliyor.Çıksında inşallah şubat mart olsun yeterki hayırlısıyla çıksın.Melek lede iyi anlaşmışsınız sevindim.tatlıcadı olacak dedi eskisinden iyi olacak dedi nikah kartı bile aldım görüşmeniz kasım sonu arallık başı gibi olacak dedi.
hiper de çok az kalmış yeni yıla doğru olacak dedi
nesibe de bu yılbaşı civarı olacak dedi
rezzan 2 kere şubat gibi olacak dedi.
hoennirde ekimde olacak demiş ama vakit vermemiş.
melek güzel yorumladı anı. o da tatlı cadı gibi bu ay sonunda kasım sonu aralık başında bir şekilde girişimin olacak ama başarısız olacak şubat ayı gibi olacak ve evliliğe giden kartlar aldım dedi.
eylül sonu ayrıldık aralık dedilermi zor bekliyordum ite kaka geldi aralık şimdi birde şubat mart çıktı başımamelek birde etrafında biri dolanıyor dedi bozuldum iyice
sevindim birde bir haftadır profilime yazmayı düşündüğüm şeyi bana mesajla atmışsın bence de enerjimiz uyuştu dedi.
offf off..işin yoksa bekle şimdi şubatı martı.
gulup geciyoruz merak etme sen unlem koyma sebebim "ya kiza ayip oldu yanlis mesaji alintiladik bari okusun" anlamindaydi! ama bi uyari yapiyoruz forumu kafamiza geciriyorlar istanbul topigine bi bakarsaniz orada reklam gercek girmis birbirine valla bundan sonra banane baktirdigim falciyi yazarim reklami da anlayan biz kotuler anlariz anlamayan niyeti iyiler de gider 50-100 verir.
bu arada mertin bi dedigi ni ben gecen hafta demisim yani bugun aklima geldi sunu simdi istesin yaparim demistim aynen bu cumleyi mert kurmus gelecek muallak tabi bana bagli zaten 1 haftaya her biseyi yazicam...
bende öyleyaptım bir tanesinide medyum hipere gönderdim ondan memnun kaldım tutarlı bir faldı verdiği tarih 2015 amaolsun
Çokta bi zaman yok aslında ama haklısın insana bir iki ay bile beklemede olunca altı ay gibi geliyor.Çıksında inşallah şubat mart olsun yeterki hayırlısıyla çıksın.Melek lede iyi anlaşmışsınız sevindim.
Keşke iyi bişey cıksaymış çok geçmiş olsun sanada babacığınada.Vay be şu Mert e bak popülaritesi arttı iyice.çıkan fal haberiMert'e 2 gün önce fal baktırdım. fincanınızda yatan adam figürü gördüm dedi. evde biri rahatsızlanabilir, koşturmanız gerekebilir demişti. bugün işten geldim babamın beli fena tutulmuş sebepsiz yere. hay allahım. daha öncede sağ ayağınızda sorun demişti o da çıkmıştı. benim açımdan aşkta henüz değil ama anatomi ve tıp alanında bir numara oldu kendisi
Hiper bende de anda çook iyiydi eğer çıkarsa zatwn eksik bi yanı kalmamış olur.Çok detaylı bakıyo bide o hoşuma gitti.2015 ocak olabilir ama öyle düşün canım.
Kizlar sonveda arkadasimiz fal bakiyormus dun biliyorsunuz beles fal baktiramadim. Sonvedaya bugun baktirdim burdan cok sasirdim ve begendim baktiran var mi baska
öyle de artık kısır döngü oldueylül ekimde aralık diyorlardı kasımda da şubat mart diyorlar.herhalde olmayacak beni oyalıyorlar unutur bekleye bekleye diye
baktırdığım fallarımı inceledim
dejavu yiğit - olacak evleneceksiniz ekim başında gelecek ikinci gidişimde yine aynı kasım başında gelecek.. PATLADI
BAKIRKÖY NESLİHAN - yıl sona doğru olacak
BAKIRKÖY SENAY - Yıl sonunda olacak
binnaz abla adını hatırlayamadım sevinçti herhalde durumu iyi bildi 2014 martta gelecek dedi -eylülde-
******TELLWE************
Adin - olmayacak dedi
Esince - olacak ama tekrar bitecek
Askkahini - olmayacak
Selena - olacak 3 vakte -ekim ayında baktırdım-
Hoennir - Olacak ama vakit yok.
Kiraze - olacak
REHBER - aralık sonuna kadar görüşme var olacak.
Ugga - olacak, ekim sonu 3 ay vade diyor.
TATLICADI84 - aralık ortasına kadar olacak
medyum hiper 2 vadede olacak
kahinvanga - yılsonuna kadar olacak
***falalem***
rezzanabla 2 defa şubat gibi olacak dedi
*** falsepeti***
nesibe ocak-şubat gibi olacak diyor
melek şubat gibi diyor
Kiraze yi bende yazdım burda iki kez baktırdım iyi sallamış velhasıl.eh oda bir,htimal şimdi eski fallarıma baktımda galene baktırmışım telwede söylemeyede çekiniyorum ama bayagı bir bilmiş aynı şekilde rehber ,kahinvanga
kiraze maalesef hiç bir dediğini yaşamamışım
Yüzyüze baktırdığın üç isim içinde bende gitmiştim Dejavu Yiğit'e,kaç yıl geçti ama üstünden ,bende de hiçbi dediği çıkmadı.
Benim tellwenin tümü tarot ,bi katina bide alyans açılımım var ki oda tarotun uzantısı.Hiper e
Kahinvangaya
Rehber e ne baktırdınız aslanlar?
Vanga ve rehber bana kahveyi çok kısa bakmış.
Hiper e
Kahinvangaya
Rehber e ne baktırdınız aslanlar?
Vanga ve rehber bana kahveyi çok kısa bakmış.
Aynen canim aynen ayni durumdayiz kasim dediler kasim bitti simdi ocak diyorlar offff offffff
ben hepsine katina baktırmıştım
internette binnaz abla diye bi site gördüm bikaç yorumcu fal bakanlar var online olan yorumculardan istediğini seçip kahve fincanının 4-5 fotografını çekip yolluyorsun 10 tl karşılığında falına baktırıyormuşsun.ama güvenebilirmiyim bilmiyorumbu site hakkında bi bilgisi olan varmı aranızda ? ya da bu sitede fal baktırmış olan ? lütfen yardımmmmm
Çıldırası bi durum aslında.Kendi kendimizi beklemeye alıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?