Binnaz Abla

Çokta bi zaman yok aslında ama haklısın insana bir iki ay bile beklemede olunca altı ay gibi geliyor.Çıksında inşallah şubat mart olsun yeterki hayırlısıyla çıksın.Melek lede iyi anlaşmışsınız sevindim.

çıkan fal haberi Mert'e 2 gün önce fal baktırdım. fincanınızda yatan adam figürü gördüm dedi. evde biri rahatsızlanabilir, koşturmanız gerekebilir demişti. bugün işten geldim babamın beli fena tutulmuş sebepsiz yere. hay allahım. daha öncede sağ ayağınızda sorun demişti o da çıkmıştı. benim açımdan aşkta henüz değil ama anatomi ve tıp alanında bir numara oldu kendisi

Son düzenleme:

arkadaşlar bence bu konuyu burada kapatalım sonuçta burada hepimiz aynı konuda paylaşım için burdayız

bende öyleyaptım bir tanesinide medyum hipere gönderdim ondan memnun kaldım tutarlı bir faldı verdiği tarih 2015 amaolsun

Hiper bende de anda çook iyiydi eğer çıkarsa zatwn eksik bi yanı kalmamış olur.Çok detaylı bakıyo bide o hoşuma gitti.2015 ocak olabilir ama öyle düşün canım.

öyle de artık kısır döngü oldu eylül ekimde aralık diyorlardı kasımda da şubat mart diyorlar.herhalde olmayacak beni oyalıyorlar unutur bekleye bekleye diye

baktırdığım fallarımı inceledim

dejavu yiğit - olacak evleneceksiniz ekim başında gelecek ikinci gidişimde yine aynı kasım başında gelecek.. PATLADI

BAKIRKÖY NESLİHAN - yıl sona doğru olacak

BAKIRKÖY SENAY - Yıl sonunda olacak

binnaz abla adını hatırlayamadım sevinçti herhalde durumu iyi bildi 2014 martta gelecek dedi -eylülde-

******TELLWE************

Adin - olmayacak dedi

Esince - olacak ama tekrar bitecek

Askkahini - olmayacak

Selena - olacak 3 vakte -ekim ayında baktırdım-

Hoennir - Olacak ama vakit yok.

Kiraze - olacak

REHBER - aralık sonuna kadar görüşme var olacak.

Ugga - olacak, ekim sonu 3 ay vade diyor.

TATLICADI84 - aralık ortasına kadar olacak

medyum hiper 2 vadede olacak

kahinvanga - yılsonuna kadar olacak

***falalem***

rezzanabla 2 defa şubat gibi olacak dedi

*** falsepeti***

nesibe ocak-şubat gibi olacak diyor

melek şubat gibi diyor

Keşke iyi bişey cıksaymış çok geçmiş olsun sanada babacığınada.Vay be şu Mert e bak popülaritesi arttı iyice.

Kizlar sonveda arkadasimiz fal bakiyormus dun biliyorsunuz beles fal baktiramadim. Sonvedaya bugun baktirdim burdan cok sasirdim ve begendim baktiran var mi baska

Hiper bende de anda çook iyiydi eğer çıkarsa zatwn eksik bi yanı kalmamış olur.Çok detaylı bakıyo bide o hoşuma gitti.2015 ocak olabilir ama öyle düşün canım.

eh oda bir,htimal şimdi eski fallarıma baktımda galene baktırmışım telwede söylemeyede çekiniyorum ama bayagı bir bilmiş aynı şekilde rehber ,kahinvanga

kiraze maalesef hiç bir dediğini yaşamamışım

Yüzyüze baktırdığın üç isim içinde bende gitmiştim Dejavu Yiğit'e,kaç yıl geçti ama üstünden ,bende de hiçbi dediği çıkmadı.

Kiraze yi bende yazdım burda iki kez baktırdım iyi sallamış velhasıl.

allahım yarabbim ya deli olmamak için kendimi zor tutuyorum.facebook profili denk geldi baktım. yahu ağustosun sonu eylül başı bana segisiyle alakalı şarkılar paylaşan insan, nişan yapmak isteyen ailesine haber veren insan ne olabilir de 20 gün sonra ayrılabilir nedir bunun açıklaması. faldan da gına geldi falcıdan da duadan da beklemekten de ben de insanım ya

Hiper e
Kahinvangaya
Rehber e ne baktırdınız aslanlar?

Vanga ve rehber bana kahveyi çok kısa bakmış.

Yüzyüze baktırdığın üç isim içinde bende gitmiştim Dejavu Yiğit'e,kaç yıl geçti ama üstünden ,bende de hiçbi dediği çıkmadı.

Aynen canim aynen ayni durumdayiz kasim dediler kasim bitti simdi ocak diyorlar offff offffff

Çıldırası bi durum aslında.Kendi kendimizi beklemeye alıyoruz.

Alcanzarimmm aynen aynennnn olan bize oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…