Selinax'cım vallahi anında fal çıktığı an bulduğum ilk fırsatta hemen yazıyorum.Dünde Hoennir i hemen yazdım.Bundan sonrada inşallah öyle olacak.
Kizlar sonveda arkadasimiz fal bakiyormus dun biliyorsunuz beles fal baktiramadim. Sonvedaya bugun baktirdim burdan cok sasirdim ve begendim baktiran var mi baska
Yaaaaa önce ben istemiştim amaaaa
canım ben dün baktırdım :)))))
Kizlar slm aranizda yeniyim. Kac gündür takip ediyorum. Ben yaklasik 8 yildir kahve fali tarot katina gibi hobi olarak hic tanimadigim insanlara fal bakıyorum isteyenlere hobi olarak bakarim.
Tatlimm suan calisiorum aksam 8den sonra musaitim. Sen bana msjdan mail adresini ve kahve fincaninu gonder akşam yormlayayim tatlim :)) sayfa da yeni olduğum icin ozel msj gonderemiyorum.
Tatlimm suan calisiorum aksam 8den sonra musaitim. Sen bana msjdan mail adresini ve kahve fincaninu gonder akşam yormlayayim tatlim :)) sayfa da yeni olduğum icin ozel msj gonderemiyorum.
Kizlar bugunlerde hepimizin morali bozuk ya
yaw bu mert biliyo, bende bir dediği daha çıktı. hatta rezzan abla da aynı şeyi şöylemişti.
Evet ya Reiki şok etti vallaha.Çok kızgındım ona kopyaladığı için ama adam gelecek konusunda takdir ettim.
Çok haklısın bana falları çıkmamasına rağmen çok severim Rezzan ablayı.Seni beni hep olumlu etkilemiştir.Reiki de biliyo adam ya bakalım tabi önemli olanlarıda bilecekmi?ama rezzan abla bambaşka, hayat tecrübesi, yol göstericiliği, yardımseverliği, abla gibi yaklaşım tarzı bambaşka. reiki olayları biliyor ama bu eksiklikleri var. ama yinede reikiyide beğeniyorum.
bu arada adamın adı reiki kaldı gitti
Çok haklısın bana falları çıkmamasına rağmen çok severim Rezzan ablayı.Seni beni hep olumlu etkilemiştir.Reiki de biliyo adam ya bakalım tabi önemli olanlarıda bilecekmi?
bende reiki iki önemli şeyi bildi, biri olumlu biri olumsuzdu. olumlu olan için, yok bee dedim ama aynı dediği şekilde çıkınca şok oldum wallaolumsuz içinde buna da yok bee dedim aynen dediği gibi oldu
ooof aklımı çeliyosunuuuz kızlaar:))
aa sen baktırmadın mı şekerim, herkesin bir reikiye ihtiyacı var, dermişim
ahahaha yok ona baktırmadım çoğu kişi burda kopyala yapıştır diyince:26:
baktırıcam ama galiba:)))
bende reiki iki önemli şeyi bildi, biri olumlu biri olumsuzdu. olumlu olan için, yok bee dedim ama aynı dediği şekilde çıkınca şok oldum wallaolumsuz içinde buna da yok bee dedim aynen dediği gibi oldu
Dun cezvvede beles fali yakalayan bir tek ben varim herhalde ehehhe
Bir degil 2 tane attim hem de, biri yorumlanmis, vallahi begendim, promosyon fala gore gayet iyiydi bence,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?