Binnaz Abla

Selinax'cım vallahi anında fal çıktığı an bulduğum ilk fırsatta hemen yazıyorum.Dünde Hoennir i hemen yazdım.Bundan sonrada inşallah öyle olacak.

yaw bu mert biliyo, bende bir dediği daha çıktı. hatta rezzan abla da aynı şeyi şöylemişti.

Kizlar slm aranizda yeniyim. Kac gündür takip ediyorum. Ben yaklasik 8 yildir kahve fali tarot katina gibi hobi olarak hic tanimadigim insanlara fal bakıyorum isteyenlere hobi olarak bakarim.

Canım ben telefondan girdiğim için mesaj gönderemiyorum ilk olarak sana nasıl ulaşabilirim ben de baktırmK istiyorum

Tatlimm suan calisiorum aksam 8den sonra musaitim. Sen bana msjdan mail adresini ve kahve fincaninu gonder akşam yormlayayim tatlim :)) sayfa da yeni olduğum icin ozel msj gonderemiyorum.

tamam canım çook teşekkür ederim akşama bekliyorum yorumlarını:))

yaw bu mert biliyo, bende bir dediği daha çıktı. hatta rezzan abla da aynı şeyi şöylemişti.

Evet ya Reiki şok etti vallaha.Çok kızgındım ona kopyaladığı için ama adam gelecek konusunda takdir ettim.

Evet ya Reiki şok etti vallaha.Çok kızgındım ona kopyaladığı için ama adam gelecek konusunda takdir ettim.

ama rezzan abla bambaşka, hayat tecrübesi, yol göstericiliği, yardımseverliği, abla gibi yaklaşım tarzı bambaşka. reiki olayları biliyor ama bu eksiklikleri var. ama yinede reikiyide beğeniyorum.

bu arada adamın adı reiki kaldı gitti

bu arada ester kira out oldu bende bir daha da baktırmam ona

Son düzenleme:
Çok haklısın bana falları çıkmamasına rağmen çok severim Rezzan ablayı.Seni beni hep olumlu etkilemiştir.Reiki de biliyo adam ya bakalım tabi önemli olanlarıda bilecekmi?

Çok haklısın bana falları çıkmamasına rağmen çok severim Rezzan ablayı.Seni beni hep olumlu etkilemiştir.Reiki de biliyo adam ya bakalım tabi önemli olanlarıda bilecekmi?

bende reiki iki önemli şeyi bildi, biri olumlu biri olumsuzdu. olumlu olan için, yok bee dedim ama aynı dediği şekilde çıkınca şok oldum walla olumsuz içinde buna da yok bee dedim aynen dediği gibi oldu

bende reiki iki önemli şeyi bildi, biri olumlu biri olumsuzdu. olumlu olan için, yok bee dedim ama aynı dediği şekilde çıkınca şok oldum walla olumsuz içinde buna da yok bee dedim aynen dediği gibi oldu

ooof aklımı çeliyosunuuuz kızlaar:))

ahahaha yok ona baktırmadım çoğu kişi burda kopyala yapıştır diyince:26:
baktırıcam ama galiba:)))

bazı şeyler evet copy paste ler var.. ama onuda laf kalabalığı için yapmış olabilir diye düşündüğüm için çok takılmadım.

Dun cezvvede beles fali yakalayan bir tek ben varim herhalde ehehhe

Bir degil 2 tane attim hem de, biri yorumlanmis, vallahi begendim, promosyon fala gore gayet iyiydi bence,

merhaba su Yagmur uluhana baktirdim ancak benim soruma paralel verilebilecek her turlu uzatma cevabi vermis.Yani biri bana fal atsa psikoloji biliyorsam az biraz bu sekilde yorumlarim.Telvede gorup soyledigi en fazla 3 cumledir gerisi laf kalabaligi maalesef

A ne güzel senin önemlileri çıkmış.Benim önemsiz ama hicc aklıma gelmeyecek şeyleri söylemişti,o anlamda da çıkması şaşırttı beni.

Dun cezvvede beles fali yakalayan bir tek ben varim herhalde ehehhe

Bir degil 2 tane attim hem de, biri yorumlanmis, vallahi begendim, promosyon fala gore gayet iyiydi bence,

Neyse Cherry cim tatlıcadı yı kacırdın ama promosyon falı yakaladın bak.Bide beleş fal çıkıyomuş sana.O zaman gerçekten şoka girerim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…