Hoennir bana tarot bakmıştı.Bu arada tatlıcadıya fal baktırabildiğin için çok şanslısın.Biz Cherry ile bi hafta bekledik.Sonra ben usanıp çektim kredimi galiba Cherry de çekmişti.falcı arama defterini kapatmıştım ben melek merak ettiğim sondu.
bundan sonra sıkılır tarot istersem nesibeye kahve istersem rezzana atarım diyordum
tellweyi ise hepten sildim.derken bir ara burda son zamanlarda adı geçen 3 kişi aklımı geldi
tatlıcadıyı yakalyıp baktırdım bu ay başında. kasım sonu aralık başı diyordu onu bekliyorum.
ama şu imparatoriçe ve womenn de merakımı cezbetmiyor değil.birde herra
birde hoennir bana sırf kart anlamından oluşan bir fal göndermişti. ama şimdi formda olduğunu görünce bir daha deneyesim geldi.
alcanzar tarotmuydu hoennir/reikinin sana baktığı
Kizlar slm aranizda yeniyim. Kac gündür takip ediyorum. Ben yaklasik 8 yildir kahve fali tarot katina gibi hobi olarak hic tanimadigim insanlara fal bakıyorum isteyenlere hobi olarak bakarim.
Kizlar slm aranizda yeniyim. Kac gündür takip ediyorum. Ben yaklasik 8 yildir kahve fali tarot katina gibi hobi olarak hic tanimadigim insanlara fal bakıyorum isteyenlere hobi olarak bakarim.
Hoennir bana tarot bakmıştı.Bu arada tatlıcadıya fal baktırabildiğin için çok şanslısın.Biz Cherry ile bi hafta bekledik.Sonra ben usanıp çektim kredimi galiba Cherry de çekmişti.
tatlıcadıdan bende çekmiştim geçen aksam kredim var diye adalar diye birine baktırdım ama çok alakasız bir faldı tatlıcadı yüzünden 20 gitti
kızlar Ester Kira nasıl, baktırıp memnun kalan var mı? ben baktırdım baya bilmiş, konuşken dolandırmadan konuşmuş. yani dediklerini yaşayan var mı, memnun kalan :44:
ben burada kimel af attığınızı anlayamadım ama çokta önemli değil kendimi savunmak bilinçsizlikmi oldu
Hoennir bana tarot bakmıştı.Bu arada tatlıcadıya fal baktırabildiğin için çok şanslısın.Biz Cherry ile bi hafta bekledik.Sonra ben usanıp çektim kredimi galiba Cherry de çekmişti.
Kizlar slm aranizda yeniyim. Kac gündür takip ediyorum. Ben yaklasik 8 yildir kahve fali tarot katina gibi hobi olarak hic tanimadigim insanlara fal bakıyordum isteyenlere hobi olarak bakarim.
Bende o tatlıcadı kredisini ikiye bölmùştüm.10kredi Hiper 10kredi Hoennir.Kardeş payı yaptım bacım.
uzatmak istemem telefondan yanlis mesaji alintiladigimi uzuuunca aciklayip ozur de diledim okumadiniz sanirim!gecmis sayfalarda sizden ozur de diledim aysecik adli uye yerine sizin mesajinizi alintiladigimi o sitenin reklam oldugunu soyledim size baska bi laf soylemedim zaten!en azindan o mesaji okumus biri olarak size laf soyledigimi nerden cikardiniz onu anlayamadim.
buradaki lafim israrla anlamak istemeyen sahsa ne hikmetse ben kotu niyetli oldum kendi iyilik melegi! kendisinin huyudur reklamcilari savunmak ben bu kisi reklamci derim o girme okuma vs der sonra da birsey yapmamis gibi davranir.burasi kimsenin hele hele o sahsin tek elinde degil elbette reklami belirtip yazacagim buna o karar veremez!
her oneriye atlamayalim dedim bilincsiz derken sizi kastetmedim yani.konu reklam muhabbetiyle dagildi.umarim bumesaji okursunuz.
bende öyleyaptım bir tanesinide medyum hipere gönderdim ondan memnun kaldım tutarlı bir faldı verdiği tarih 2015 amaolsun
Tatlım bence sakin ol sen biraz ünlemli cümleler falan kusura bakma da kimsin sen ? Bi hatayı telafi etmeye çalışırken bile saygısızlık yapıosun sanki lütfederek acıklama yapar gibi
ben bu basligin ilk sayfalarindan beri yazan bir uyeyim sadece uye.
son zamanlarda buranin sahibi gibi davranan biz bir yorum yapinca indirekt yollarla yazma okuma gibi laflar eden kisi kim asil?
Hiper bana seneye bu zaman evlisin dedi yol artık ya ama bi kaç falcı da bana 2014 nisan nişan diyodu ilginç.. Burdan olmayan yemekli düğünüme herkesi davet ediyorum tabi ünlemli konusmaları tenzih ederim saygılar
Bacı burda kimse kimseyi engelleyemez engellemeye yeltenenler bile uyarı alıolar okumussundr zamanında.. Gül geç uZatma gereksiz polemik olmasın diyorum ben kimse kimseyi bastıramaz merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?