Binnaz Abla

Hoennir bana tarot bakmıştı.Bu arada tatlıcadıya fal baktırabildiğin için çok şanslısın.Biz Cherry ile bi hafta bekledik.Sonra ben usanıp çektim kredimi galiba Cherry de çekmişti.

Arkadaşlar kahvecini ne fal atan varmı?Tellwe den çok bahsedince aklıma geldi bi ay kadar önce baktırmıştım.iyi gibiydi varsa baktıran fikirlerinizz,yaklaşımlarınızzzz????

Hoennir bana tarot bakmıştı.Bu arada tatlıcadıya fal baktırabildiğin için çok şanslısın.Biz Cherry ile bi hafta bekledik.Sonra ben usanıp çektim kredimi galiba Cherry de çekmişti.

tatlıcadıdan bende çekmiştim geçen aksam kredim var diye adalar diye birine baktırdım ama çok alakasız bir faldı tatlıcadı yüzünden 20 gitti

tatlıcadıdan bende çekmiştim geçen aksam kredim var diye adalar diye birine baktırdım ama çok alakasız bir faldı tatlıcadı yüzünden 20 gitti

Bende o tatlıcadı kredisini ikiye bölmùştüm.10kredi Hiper 10kredi Hoennir.Kardeş payı yaptım bacım.

kızlar Ester Kira nasıl, baktırıp memnun kalan var mı? ben baktırdım baya bilmiş, konuşken dolandırmadan konuşmuş. yani dediklerini yaşayan var mı, memnun kalan :44:

ben pek memnun kalmamıştım kaydadeğe bir fal değildi orda beren güneşe baktırmıştım dediğini yaşadım

ben burada kimel af attığınızı anlayamadım ama çokta önemli değil kendimi savunmak bilinçsizlikmi oldu

uzatmak istemem telefondan yanlis mesaji alintiladigimi uzuuunca aciklayip ozur de diledim okumadiniz sanirim!gecmis sayfalarda sizden ozur de diledim aysecik adli uye yerine sizin mesajinizi alintiladigimi o sitenin reklam oldugunu soyledim size baska bi laf soylemedim zaten!en azindan o mesaji okumus biri olarak size laf soyledigimi nerden cikardiniz onu anlayamadim.
buradaki lafim israrla anlamak istemeyen sahsa ne hikmetse ben kotu niyetli oldum kendi iyilik melegi! kendisinin huyudur reklamcilari savunmak ben bu kisi reklamci derim o girme okuma vs der sonra da birsey yapmamis gibi davranir.burasi kimsenin hele hele o sahsin tek elinde degil elbette reklami belirtip yazacagim buna o karar veremez!

her oneriye atlamayalim dedim bilincsiz derken sizi kastetmedim yani.konu reklam muhabbetiyle dagildi.umarim bumesaji okursunuz.

tatlıcadı olacak dedi eskisinden iyi olacak dedi nikah kartı bile aldım görüşmeniz kasım sonu arallık başı gibi olacak dedi.
hiper de çok az kalmış yeni yıla doğru olacak dedi
nesibe de bu yılbaşı civarı olacak dedi
rezzan 2 kere şubat gibi olacak dedi.
hoennirde ekimde olacak demiş ama vakit vermemiş.

melek güzel yorumladı anı. o da tatlı cadı gibi bu ay sonunda kasım sonu aralık başında bir şekilde girişimin olacak ama başarısız olacak şubat ayı gibi olacak ve evliliğe giden kartlar aldım dedi.

eylül sonu ayrıldık aralık dedilermi zor bekliyordum ite kaka geldi aralık şimdi birde şubat mart çıktı başımamelek birde etrafında biri dolanıyor dedi bozuldum iyice

sevindim birde bir haftadır profilime yazmayı düşündüğüm şeyi bana mesajla atmışsın bence de enerjimiz uyuştu dedi.

offf off..işin yoksa bekle şimdi şubatı martı.

Tatlım bence sakin ol sen biraz ünlemli cümleler falan kusura bakma da kimsin sen ? Bi hatayı telafi etmeye çalışırken bile saygısızlık yapıosun sanki lütfederek acıklama yapar gibi

bende öyleyaptım bir tanesinide medyum hipere gönderdim ondan memnun kaldım tutarlı bir faldı verdiği tarih 2015 amaolsun

Hiper bana seneye bu zaman evlisin dedi yol artık ya ama bi kaç falcı da bana 2014 nisan nişan diyodu ilginç.. Burdan olmayan yemekli düğünüme herkesi davet ediyorum tabi ünlemli konusmaları tenzih ederim saygılar

vay arkadas ya bu ara bana hıc bı fal cıkmıyo kudurcam valla

Tatlım bence sakin ol sen biraz ünlemli cümleler falan kusura bakma da kimsin sen ? Bi hatayı telafi etmeye çalışırken bile saygısızlık yapıosun sanki lütfederek acıklama yapar gibi

ben bu basligin ilk sayfalarindan beri yazan bir uyeyim sadece uye.
son zamanlarda buranin sahibi gibi davranan biz bir yorum yapinca indirekt yollarla yazma okuma gibi laflar eden kisi kim asil?

ben bu basligin ilk sayfalarindan beri yazan bir uyeyim sadece uye.
son zamanlarda buranin sahibi gibi davranan biz bir yorum yapinca indirekt yollarla yazma okuma gibi laflar eden kisi kim asil?

Bacı burda kimse kimseyi engelleyemez engellemeye yeltenenler bile uyarı alıolar okumussundr zamanında.. Gül geç uZatma gereksiz polemik olmasın diyorum ben kimse kimseyi bastıramaz merak etme sen

Hiper bana seneye bu zaman evlisin dedi yol artık ya ama bi kaç falcı da bana 2014 nisan nişan diyodu ilginç.. Burdan olmayan yemekli düğünüme herkesi davet ediyorum tabi ünlemli konusmaları tenzih ederim saygılar

en azından seninki daha yakın bir tarih ama hiper bende çokşeyide bilmiş hakkınıda yemeyeyim şimdi

Bacı burda kimse kimseyi engelleyemez engellemeye yeltenenler bile uyarı alıolar okumussundr zamanında.. Gül geç uZatma gereksiz polemik olmasın diyorum ben kimse kimseyi bastıramaz merak etme sen

gulup geciyoruz merak etme sen unlem koyma sebebim "ya kiza ayip oldu yanlis mesaji alintiladik bari okusun" anlamindaydi! ama bi uyari yapiyoruz forumu kafamiza geciriyorlar istanbul topigine bi bakarsaniz orada reklam gercek girmis birbirine valla bundan sonra banane baktirdigim falciyi yazarim reklami da anlayan biz kotuler anlariz anlamayan niyeti iyiler de gider 50-100 verir.
bu arada mertin bi dedigi ni ben gecen hafta demisim yani bugun aklima geldi sunu simdi istesin yaparim demistim aynen bu cumleyi mert kurmus gelecek muallak tabi bana bagli zaten 1 haftaya her biseyi yazicam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…