Binnaz Abla

Hümayı yakalamak zor zınk doluyor sürekli elim telde beklemiyorum.

İyi rüya yorumu yapan var mı kızlar ? Çok enteresan rüyalar görüyorum? Sizden var mı aranızda yapabilecek amatörde olur
Hürriyet aile de kahin var mantıklı yorumluyor ama eski sevgiliye bilinçaltı diyor genelde siteden rüyandaki simgeleri arayabiliyorsun net bir şey gördüysen.

İyi rüya yorumu yapan var mı kızlar ? Çok enteresan rüyalar görüyorum? Sizden var mı aranızda yapabilecek amatörde olur
Bilinç altı olmadığını düşünüyorsan hayra yor. Bazıları birebir çıkar yaşarsın, bazılarında da mesaj gibi olur gördüğün kişi falansa haber alabilirsin birşeyler duyabilirsin

Hümayı yakalamak zor zınk doluyor sürekli elim telde beklemiyorum.

aynen eskisi gibi kolay değil ama cidden hümanın dediği gibi ihtiyaç anında yakalanıyor kadın. uygulamayı indir krediyi hazır tut, mail gelmesini bekleme asenat gibi imkansız değil yine de

Bilinç altı olmadığını düşünüyorsan hayra yor. Bazıları birebir çıkar yaşarsın, bazılarında da mesaj gibi olur gördüğün kişi falansa haber alabilirsin birşeyler duyabilirsin

Evet yaa benim cikiyo mesela rüyamda eski sevgilimle nisanlaniyodum bu imkansız demek ki o nisanlanicak dedim 2 hafta sonra nişanlandığını öğrendim. Kötü bu rüyaysa suya anlatin diyolar mesela. Yorum çok önemli hayra yor hayır olsun

Kötü değil ama aşırı sembolikti anlamı olduğuna eminim çünkü sembol çoktu .Keşke aramızda yorumlayan olsaydı

sizin adınıza üzüldüm :/ aslında buda iyi bende çoğu hatta hemen hemen hepsi ani analizi vs bile bilemiyor. umarım gelecek çıkar zamana takılmıyorum ben 1 ay dedi illa 1 ayı beklemem. umarım hepimiz için hayırlısı olur

Huma girdigi gibi 4 kisi doluyo napio millet gunde 3 fal mi atio .Huma seni yakalarsam muck muck.Ruyami saglam birine yorumlattim disaridan tanidigim ,hayirli imis:)))).

Kızlar huma pembeci mi şimdi yorumları okudum da bi kadın bayagi yerden yere vurmuş humayi kendi profilinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…