hem anlık durumda hem gelecekte çıktı. hüma ilk fallarında bana da uzun zaman vermişti ama dediği tarihten daha kısa sürede olmuştu, zaman konusuna çok takılma derim. hatta bu olay bir falımı dinlerken başıma gelmişti, tam falı dinlerken kimdi unuttum bu aydan bir şey bekleme dediğinde beklediğim şey oldu
Hürriyet aile de kahin var mantıklı yorumluyor ama eski sevgiliye bilinçaltı diyor geneldeİyi rüya yorumu yapan var mı kızlar ? Çok enteresan rüyalar görüyorum? Sizden var mı aranızda yapabilecek amatörde olur
Bilinç altı olmadığını düşünüyorsan hayra yor. Bazıları birebir çıkar yaşarsın, bazılarında da mesaj gibi olur gördüğün kişi falansa haber alabilirsin birşeyler duyabilirsinİyi rüya yorumu yapan var mı kızlar ? Çok enteresan rüyalar görüyorum? Sizden var mı aranızda yapabilecek amatörde olur
Hümayı yakalamak zor zınk doluyor sürekli elim telde beklemiyorum.
İyi rüya yorumu yapan var mı kızlar ? Çok enteresan rüyalar görüyorum? Sizden var mı aranızda yapabilecek amatörde olur
Bilinç altı olmadığını düşünüyorsan hayra yor. Bazıları birebir çıkar yaşarsın, bazılarında da mesaj gibi olur gördüğün kişi falansa haber alabilirsin birşeyler duyabilirsin
Kötü değil ama aşırı sembolikti anlamı olduğuna eminim çünkü sembol çoktu .Keşke aramızda yorumlayan olsaydı
Evet isterseniz buradan ya da özelden yazabilirsinizKötü değil ama aşırı sembolikti anlamı olduğuna eminim çünkü sembol çoktu .Keşke aramızda yorumlayan olsaydı
Hadi hayırlara vesile olsun anlat bakalım :)Evet isterseniz buradan ya da özelden yazabilirsiniz
Ben diil rivierariviera.nın rüyasıydı:)Hadi hayırlara vesile olsun anlat bakalım :)
Karıştırmışımdır :) kız belki bu gece de sen görürsün belli mi olurBen diil rivierariviera.nın rüyasıydı:)
Karıştırmışımdır :) kız belki bu gece de sen görürsün belli mi olur
Şu an girip girip çıkıyor sisteme yakalanabilirkızlar ya hümaya nasıl ulaşıyorsunuz haber veri işaretledim ama online olduğu an dolduğu için mail gelmiyor
Ben varımkizlar son zamanda sarayliya baktiran varmi mail ile birsey sormak istiyorum
sizin adınıza üzüldüm :/ aslında buda iyi bende çoğu hatta hemen hemen hepsi ani analizi vs bile bilemiyor. umarım gelecek çıkar zamana takılmıyorum ben 1 ay dedi illa 1 ayı beklemem. umarım hepimiz için hayırlısı olurBende Ocak ayı gibi baktırmıştım ayışığına öyleki sanki yaşadıklarımı ve hissettiklerimi sanki yanımdaymış gibi anlatmıştı. Anı çok iyi anlatmıştı. Bu kadar da bilemez demiştim falı hem uzundu hemde dolu doluydu ancak gelecek için hiçbiri çıkmadı
karısı olan adam icin dönecek dediğini gördüm fal yorumunda yazmışlar ciddi pembeciymişKızlar huma pembeci mi şimdi yorumları okudum da bi kadın bayagi yerden yere vurmuş humayi kendi profilinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?