Binnaz Abla

Zaten o sitede de byv gibi bir olaylar döndüğünü düşünüyorum. Kendi aralarında paslaşıyorlar sanki. Teşekkür ederim ankara. Ucuz da olsa gerek yok o zaman.
falelemde bitek banu doğru bence iyi mantıklı tutarlı falı bana . ona atıyorum bazen.

geysu'nun nokta atışlı dediğin falın soru kısmında detay vermiş miydin?
ben de falcılara durumumla ilgili detay vermek istemiyorum ama detay vermeyince de saçmasapan alakasız bir fal geliyor.

söyle söyleyim bugüne kadar 3 kere baktirmisim iki keresi kahve özeliikle kahve yorumu cok iyiydi anda. Ben fazla detayli bilgi vermiyorum. mesela bana bkatigi falda okulumu ihmal ettigimi söylemis ki benim profilimde bile okudugum yazmiyor (extern oldugum icin) bilmiyorum bana anda güzel bakiyor gelecek icin az biraz zaman var :)

Selin imere fal attım bakalım ne cıkıcak bilgilendiririm sizi.

Bende baktırmıstım ona ama 1yil oldu romantik şairane bi falcı attı allah attı tutmadı tabii..

kızlar bana bi yardımcı olurmsnz asenat ne zaman gelir ve asenatı yakalamanın yolları hakkında bilgi istiyorum sizlerden tşk edermmm

online olduğunda haber ver alarmını kurdum bekliyorum kaç gündür haber yok ya

Bende baktırmıstım ona ama 1yil oldu romantik şairane bi falcı attı allah attı tutmadı tabii..

online olduğunda haber ver alarmını kurdum bekliyorum kaç gündür haber yok ya

hayır kime baksam online ilişiğini kesiyrm. asenatı bidaha yakalayamdım çok çok az girmeye başladı. hümadan çok daha zor. başka tavsiye edebilceğnz kim var acaba

ben bikaç ay önce asenatı rezzan ablayı beğendiğimi söylemiştim ama hepsi patladı artık bırakmıştım kendime söz verdim bi daha aslaaaa fal yok diye.. ama bikaç gün önce dayanamadım fal sepetinde ayışığın'a baktırdım ki bu siteyi önceden kötülemiştim diğer falcıları berbattı ama inanılmaz derecede bildi ayışığın.. bildiğin ben şok ben iptal kaldım pek belli etmedim teşekkürler diyip 5 yıldız verdim ama cidden iyiydi ya ilk defa bi fala acımadım memnun kaldım ki çok eskiyimdir bayada baktırırım.. tabi geleceği bilemiycem bide gelecekte çıkarsa ben geçmiş şimdiki zaman analizler süperdi

hayır kime baksam online ilişiğini kesiyrm. asenatı bidaha yakalayamdım çok çok az girmeye başladı. hümadan çok daha zor. başka tavsiye edebilceğnz kim var acaba
Kimse yok selena biraz bildi sayılır bende hepsinde sonuç yanlış çıktı. En iyileri bir iki bildi sonucu bağlayamadı. serüven çok kötüydü mesela bilge özdoğru tamamen terapist ayağı fal mal yok. Bu lenayi merak ediyorum lena koval. Patlıcak gibi ama niyeyse merak ediyorum yinede. Hic deneme diyecegim kişiler var nil güneş mesela, ceren ezgi, ceren esemen emre dinç selim imer umut ışık, biryolunvar da araf, fama.. uzak durulur yani..animi bile bilen kimse olmadı daha

lena kovala atma bu dediklerinden farkı yok hem pembeci hem de kartların anlamlarını bile bilmiyor

Evet ya uçuş uçuş bi faldi zaten iddiaya falan girdi guya diye aklımda kaldı ama sahiden o puana o ne ya..bu puanları nasi veriyolar anlamıyorum

onu ben de anlamıyorum şaka gibi yorumlar var bilmeden gidince vay be ne bakıyormuş diyorlar sanırım, ben ona ilk geldiğinde atmıştım. tarotunu çok beğenmiştim daha sonra katina attım komedi bir yorum okudum hala arada aklıma gelir, sonradan fark ettim tarotu da kopyala yapıştırmış zaten

Bende sesli+telefonda baktirdim aynı şeyi iddia etti hal böyle olunca bi acaba dedim ama billa imkansız bi olay böyle tavlıyolar bence ya kimseyle uyum saglayamiyomuyum diye düşünüyorum artık ama hiç mı biri çıkmaz.. önerdiğin biri var mı peki

mutlaka uyum sağladığın birileri vardır ama malesef bunu bulana kadar bir sürü saçma kişilere para döküyoruz. benim iyi diyebileceğim, ilkay, hüma, geysu, şevval erdal var. tabi bunlar da kişiden kişiye değişir. nesibe, selena, asenatı da çok beğenen çıkanları var ama nesibenin ilk falları dışında çıkmadı bende, selena hiç çıkmadı, asenatın da son falında ancak 1-2 şey çıktı öncekiler çıkmadı. enerji meselesi şeysi işte

Daha önceki yorumlarınızda da denk gelmiştim Şevval ve Hüma için o an bilmediğim şeyleri söylediler inanmamıştım ama öyleymiş öğrendim yazmışsınız. Benim merak ettiğim şu bunların gelecek öngörüleri de mi tuttu yoksa anda mı çok başarılılardı. Hüma mesela kadın yaşadıklarımı yanımda gibi anlattı bana. Ama gelecek vadesi baya bir uzun Zaman dilimi

kızlar ya hümaya nasıl ulaşıyorsunuz haber veri işaretledim ama online olduğu an dolduğu için mail gelmiyor

Bende Ocak ayı gibi baktırmıştım ayışığına öyleki sanki yaşadıklarımı ve hissettiklerimi sanki yanımdaymış gibi anlatmıştı. Anı çok iyi anlatmıştı. Bu kadar da bilemez demiştim falı hem uzundu hemde dolu doluydu ancak gelecek için hiçbiri çıkmadı

hem anlık durumda hem gelecekte çıktı. hüma ilk fallarında bana da uzun zaman vermişti ama dediği tarihten daha kısa sürede olmuştu, zaman konusuna çok takılma derim. hatta bu olay bir falımı dinlerken başıma gelmişti, tam falı dinlerken kimdi unuttum bu aydan bir şey bekleme dediğinde beklediğim şey oldu

:) zamana çok takılmıyorum ama gelecek öngörüsünün çıkmasını da deneyimlemiş birinden duymak sevindirici :)) teşekkürler

İyi rüya yorumu yapan var mı kızlar ? Çok enteresan rüyalar görüyorum? Sizden var mı aranızda yapabilecek amatörde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…