- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
İyi gibi ne pembe ne de dipte olumsuz...Kızlar binnazdaki Aslihan nasıl,denenebilir mi ?
Hüma bende baldı resmen inşallah çıkar ama vadesi varGeçenlerde Binnazdan Hümaya baktırdım benimki çıktı, sonra arkadaşım baktırdı onu da bilmiş. Tekrar baktıracağım bakalım çıkarsa da çıkmazsa da yazarım. Var mı Hüma hakkında yorumu olan?
Digerlerini bilmiyorum ama Geysu benim ilk 3umde.kızlar anda sizce asiyemı şehrazat mı geysumu bana anda suan çok ıyı olan bırı lazm kimi önerirsiniz
herkese merhaba bir süredir takip edemiyorum buraları nasılsınız
sanırım yenilerde cok aramızda
bende 2 yıllık tecrubemin ardımdan söyluyorum ki sanalda iyi falcı yok
ben fala inanırım geleceği kimse bilemez ama sezgilere de güvenirim ve maalesef sanal fal denilen tam tuzak bir kere bulasınca uzun süre kurtulunmuyor
dost arkadasınıza batırın fal derim
kendinze iyi bakın
Evet canm etkilemek istemem bazi arkadaslar begenmemis ama ben face kullanmiyorum mesele belki sense begenmezsen az degil sonucta
Hosgeldin canim ahhh yok yok biliyozda ben niyeyse hic akillanmiyorumherkese merhaba bir süredir takip edemiyorum buraları nasılsınız
sanırım yenilerde cok aramızda
bende 2 yıllık tecrubemin ardımdan söyluyorum ki sanalda iyi falcı yok
ben fala inanırım geleceği kimse bilemez ama sezgilere de güvenirim ve maalesef sanal fal denilen tam tuzak bir kere bulasınca uzun süre kurtulunmuyor
dost arkadasınıza batırın fal derim
kendinze iyi bakın
Geçenlerde Binnazdan Hümaya baktırdım benimki çıktı, sonra arkadaşım baktırdı onu da bilmiş. Tekrar baktıracağım bakalım çıkarsa da çıkmazsa da yazarım. Var mı Hüma hakkında yorumu olan?
kızlar anda sizce asiyemı şehrazat mı geysumu bana anda suan çok ıyı olan bırı lazm kimi önerirsiniz
Falaleme yeni gelenleri deneyen var mı? Bektaş veya nesli? Ucuz ve çekici geldi bir an
Zaten o sitede de byv gibi bir olaylar döndüğünü düşünüyorum. Kendi aralarında paslaşıyorlar sanki. Teşekkür ederim ankara. Ucuz da olsa gerek yok o zaman.bektaş bana vasat geldi ben de uucuz diye denyeim dedim ama yani bilemedi hiç bişey desem yeridir.
geysu'nun nokta atışlı dediğin falın soru kısmında detay vermiş miydin?ben asiye ve geysuya baktirdim. asiyenin ilk fali fena degildi sonraki fali berbati geygu ise özelikle kahve falinda nokta atislari var daha detayli bakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?