Binnaz Abla

Kızlar merhaba ben buralarda yeniyim. Herkes fal baktırıdıgı kişileri yazmışken bende yazıyım dedim. Faydam dokunsun. Bende çok fal baktırdım ve hala baktırıyorum. Kurtulamadım bu işten
Binnazda patlayanlar: Kemal Devrim, Karaca Duran , Rüya Yıldız , Hülya Polat bunlar bilemediler.
Fal sepetinde: Nesibe ve Yağmura baktırdım. Nesibenin hakkını yiyemem güzel bakıyor. O kadın boş değil söylediği zamanada daha var. Yağmurda biraz para göz sanki yıldızname baktrabılmek için bursa göremedim oraya gelmgibi laflar söyluyor onuda pek gözüm tutmadı.
Bir yolun var : nurbanu güzel isabetli yorunlar yaptı bende onunda daha zamanı gelmedi beklıyorum
Tabii bunlar beni kesmeyince instagramdakilere sardım. Gecen gün bir kadına baktırdım orda beni şaşırttı cidden fiyatına göre çok iyiydi yorumu. Ölen erkek arkadaşımı bildi senden dua istiyor dedi oyüzden o kadına tekrar baktırırım. Ama diğer fallarım için zamanını beklıyorum. İnstagramdaki falcının ismini merak eden olursa söylerim canlar.

B BASAKZ sekerim su asiye nerede bakıyordu acaba? byv da mı ? :)

Asiye'ye ye dikkat demek istiyorum. Geçen gün su falı baktırdım, hala 40 TLnin derdine düştüm... (yada kandırılmış hissetmenin mi demeliyim...)

2 paragraf yazmış, bir paragrafta benim dış görünüşümü tarif etmiş. Sanki face'ten bakmış... Benim adım soyadımdan fazla yok... şehir yaş şu bu bilgisiyle bulmak zor değil... Yok saçın şöyle, endamın böyle, detay detay anlatmış... tamam diyelim ki tutarlılık göstergesi olarak belki bir iki şey söylenebilir ama ben fal gönderiyorum, kendimi merak etsem aynaya bakarım....

2. paragraf... Ihhh, güncel tutmamış. Gelecek te tutmaz, öyle gitmez o iş... Ama en enteresanı, "-olması var, -olması olacaktır..." ifadeleri kullanılmış...

Önceki fallarıyla, anlatım tarzıyla bu falın hiçççç alakası yok.

Arkadaşlar, BYVda tüm falcılar tek kişi mi? Aynı elden mi çıkıyor bu fallar ??

Kızlar benim yine krizim geldi 10 günde bire indirgemeye çalışıyorum kim dersiniz Asiyeye Atayım mı

herkese merhaba bir süredir takip edemiyorum buraları nasılsınız
sanırım yenilerde cok aramızda
bende 2 yıllık tecrubemin ardımdan söyluyorum ki sanalda iyi falcı yok
ben fala inanırım geleceği kimse bilemez ama sezgilere de güvenirim ve maalesef sanal fal denilen tam tuzak bir kere bulasınca uzun süre kurtulunmuyor
dost arkadasınıza batırın fal derim
kendinze iyi bakın

Özleniyorsun...

Hosgeldin canim ahhh yok yok biliyozda ben niyeyse hic akillanmiyorum

kızlar bana bi yardımcı olurmsnz asenat ne zaman gelir ve asenatı yakalamanın yolları hakkında bilgi istiyorum sizlerden tşk edermmm

ben hümayi cok severim. Asil olay cikmasada henüz gercekten guzel bakiyor, bilemeyecegi seyleri biliyor...sende cikan buyuk bir sey miydi?

Falaleme yeni gelenleri deneyen var mı? Bektaş veya nesli? Ucuz ve çekici geldi bir an

bektaş bana vasat geldi ben de uucuz diye denyeim dedim ama yani bilemedi hiç bişey desem yeridir.
Zaten o sitede de byv gibi bir olaylar döndüğünü düşünüyorum. Kendi aralarında paslaşıyorlar sanki. Teşekkür ederim ankara. Ucuz da olsa gerek yok o zaman.

ben asiye ve geysuya baktirdim. asiyenin ilk fali fena degildi sonraki fali berbati geygu ise özelikle kahve falinda nokta atislari var daha detayli bakiyor
geysu'nun nokta atışlı dediğin falın soru kısmında detay vermiş miydin?
ben de falcılara durumumla ilgili detay vermek istemiyorum ama detay vermeyince de saçmasapan alakasız bir fal geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…