Binnaz Abla

aa kızlar cherry diyince kehribanın ilk falını okudumda ekimde yollamışım bana demişti eski sevgilinle en yakın gelişme 1 ay sonra.kasımda da en yakın arkadaşı geldi benimle konuştu
tutturmuş denebilir bir nebze

Bana Eylulde yeniyil demis. Iddiali konusmus, bakalim.

Tamam canım ,bende iyiydi Esince gayet detaylıydı,sorucak soru bırakmamıştı.Ama tabi sende olumsuz olmuş.Cherry Kehriban demiş onu dene istersen.Umarım memnun kalırsın.

Tamam canım ,bende iyiydi Esince gayet detaylıydı,sorucak soru bırakmamıştı.Ama tabi sende olumsuz olmuş.Cherry Kehriban demiş onu dene istersen.Umarım memnun kalırsın.

kehribana yolladım canım bakmış zaten iyiydi. birde benim buna ikinci baktırışım ilki tutmuş sanki üstte yazdım ya şaşırdım bak

Canım sen tamamen bayan gözüyle bakıyor ve öyle hareket ediyorsun o ise bir erkek..
Ne kadar kız gibidir desen de sonuçta erkek...

Yıllar önce popüler bir kitap vardı ' Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten' diye..
Oradan aklımda kalan en önemli şeylerden biri, böyle durumlarda ( ki buna erkeğin mağarasına çekilme dönemi diyordu )
erkeğin rahat bırakılması, üstüne gidilmemesi gerektiğiydi...

Sen üsteledikçe aslında senden uzaklaşıyor.
Ve en önemlisi sen aradıkça, yazdıkça hep çantada keklik oluyorsun. ( Tabirimi mazur gör ama erkek bakışı bu. )
Oysa erkek feth etmek ister. Peşinden koşmak.. Heyecan duymak..
Oysa o çok önemli bir ipucu vermiş sana ayrılırken, 'aileden biri gibi hissediyorum' demiş...
Bunları biraz düşünmeni öneririm..

Ayrıca bitecekse inan şu an bitmesi evlenip 3-5 ay yada yıl sonra bitmesinden daha iyidir.
Fakat siz birbirinizin kaderi iseniz, mutlaka geri dönecektir.
Enerjini ne kadar yüksek tutar ve ne kadar pozitif olursan bu dönüşü o kadar hızlandırırsın...

Dualara güven... ama olmuyorsa emin ol daha iyisi geleceği içindir..

Rabbim sana bir an önce bu çocuğu geri getirsin diyorum canım...

kehribana yolladım canım bakmış zaten iyiydi. birde benim buna ikinci baktırışım ilki tutmuş sanki üstte yazdım ya şaşırdım bak

Okudum canım iyi bari memnuniyetine sevindim.Kredini iyi birinde değerlendirmiş okdun, insallahta cıkar.

sezen boztepe reiki mert ve uteme fal atıp dışarı çıkmışlar.içim bir garip nedense falları açtım ama okuyup dinlemeye elim gitmiyor ilk defa herhalde bugüne kadar hep olumlu çıkan fallar dünkü mailimden sonra olumsuza dönüyor.

ahh o kadar guzel yazmışşsınız kı bende su adna aynı durumdayım uzun 4 senelık ılışkım ve bıtme durumunda gercektende oyle eger elınden gelenı yaptıgına yurekten ınanıyosan kı oyle gozukuyo ınan beklemekten başka cagren yok erkekler boyle bencıl olabılıyolar sanırım bıraz kendımızı dusunmemız lazım once ben dıyebılmemız lazım gercekten cantada keklik olunca daha cok batıyoruz ve hep bagımlı gıbı oluyoruz sankı o olmazsa yaşayamıycakmısız gıbı kac tane fal baktırdım gecen aydan berı bılmıyorum 200 mılyon telefon faturası odedım bu gunah degılmı sımdı kendımıze yapıyrouz bunu ben o telefonla konuşşsam bu kadar koymazdı ama bu fal ve olup olmıycak dıye kendımızı kandırıyoruz heralde bu saaaten sonra tek cagre dua etmek ve gercekten hayırlıysa bısey doner dolaşır senı bulup oyle bı hayat yaşıyoruz kı bızım ıçın ıyı olanı allahtan başkası bılmıyo . cook konuştum :) fal topiğnden cıktık acıların cocuğu olduk valla bune beeee =))

utem resmen batırmış :S 3 cümle fal yollamış. kavga etmişsiniz çok kızmış yok affetmeyecek olmaz demiş ama zorlarsan olur demiş.
kavga etmedik,kızgın da değil affetmesi gereken taraf o değil kendi de özür diliyor zaten kısacası baktırdığım yüzlerce fal içinde en kötüsü.promosyon kahve falından sanal fincandan falan daha kötü bir fal..

reiki çok olumlu pembe tablo gibi konuşmuş.kıskançlık olmuş karşı tarafta demiş ama olmadı.ama son 1 haftalık durumsa ki kıskançlık derken su an kafasındaki diyor.öyleyse doğru olabilir.ben bir mesajımda sanki biri varmış gibimsi çok ufak çeldirici bir nokta eklemiştim.

bakalım çok yakın zaman verdi.tatlıcadı84e yakın.kasım sonu aralık başı demişti tatlıcadı. reikide şu 1 haftayı atlattıktan sonra daha yoğun şeyler hissedecek size karşı ve bu sonu gözükmeyen bir ilişki diyor.

sezen kaldı bir de onu dinleyelim.. melek tatlıcadı reiki hep evlilik diyor ama zatı muhterem ortalıklarda yok.bir gelsin evlilik kalsın kusur

hemen hemen benzer şeyleri yaşamışız ne garip.bana da o yazıyı atar mısın? bende okumak istiyorum.

valla istediğim şey için olucak demiş.ama genel hat itibariyle ortada bir fal olmuş.artık oturup bekleyeceğim.fal sezonumu kapattım.6-7 tane fal baktırdım.sonuçları paylaşıcam

Kuzum benim bu olumsuz değil ki, olmayacak dememiş. Ben olmayacak dediği kimse var mı demiştim:2:

boztepe sezende pespembe. olacak gelecek aralıkta gelecek çok güzel olacak süper olacak. bakalım en azından aralık dedi bu da kendimi ocağa bir atsam gelmezse bu falcıların %95i patlayacak

birde hepsi kırgın mırgın diyor. ne yaptık biz buna ya kırgınmış peeh.

bu arada melek ya da nesibenin falından birinden bir bölüm az önce çıktı tekrar dinleyeyim bakayım hangisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…