Kehriban derim.
aa kızlar cherry diyince kehribanın ilk falını okudumda ekimde yollamışım bana demişti eski sevgilinle en yakın gelişme 1 ay sonra.kasımda da en yakın arkadaşı geldi benimle konuştu
tutturmuş denebilir bir nebze
esinceye 4 5 kere yolladım belki daha fazla ama bakmadı hiç.en sonkinde de saçmalayıp bişeyler atmıştı burdan gördüm ki herkese aynını yazmış vazgeçtim canım o yüzden çok çabaladım onun için de olmadı:)
Tamam canım ,bende iyiydi Esince gayet detaylıydı,sorucak soru bırakmamıştı.Ama tabi sende olumsuz olmuş.Cherry Kehriban demiş onu dene istersen.Umarım memnun kalırsın.
Kizlar o kiz gibidir bu konularda dusuncelidir.uzun yazilanlari detaylari anilari benddn cok onemser.ama iste bunalim gibi bisey sanki.evlenme konulari acilinca delirdi.sanki evlenecek gibi sevmiyorum sanki aliskanlik sanki aileeden birisin gibi seviyorum artik.oyle sevgili gibi degil dedi ayrildi.ama ne mesajlarima cevap atiyor ne nasilsin diye soruyor.hep arkadaslarima soruyor beni.seninle konusamam diyor.bende ozluyorum diyor.seninle gorusursem kendime hakim olamam ikna olurum diyor.belkide duzelirim ama ya uc bes sene sonra ayni seyi yasarsam ne yapariz evlilik bu diyor.sacma ama sizin fikrinizi merak ettim..
kehribana yolladım canım bakmış zaten iyiydi. birde benim buna ikinci baktırışım ilki tutmuş sanki üstte yazdım ya şaşırdım bak
Okudum canım iyi bari memnuniyetine sevindim.Kredini iyi birinde değerlendirmiş okdun, insallahta cıkar.
sezen boztepe reiki mert ve uteme fal atıp dışarı çıkmışlar.içim bir garip nedense falları açtım ama okuyup dinlemeye elim gitmiyor ilk defaherhalde bugüne kadar hep olumlu çıkan fallar dünkü mailimden sonra olumsuza dönüyor.
inşallaah ama umudum tükeniyo git gide..
Canım sen tamamen bayan gözüyle bakıyor ve öyle hareket ediyorsun o ise bir erkek..
Ne kadar kız gibidir desen de sonuçta erkek...
Yıllar önce popüler bir kitap vardı ' Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten' diye..
Oradan aklımda kalan en önemli şeylerden biri, böyle durumlarda ( ki buna erkeğin mağarasına çekilme dönemi diyordu )
erkeğin rahat bırakılması, üstüne gidilmemesi gerektiğiydi...
Sen üsteledikçe aslında senden uzaklaşıyor.
Ve en önemlisi sen aradıkça, yazdıkça hep çantada keklik oluyorsun. ( Tabirimi mazur gör ama erkek bakışı bu. )
Oysa erkek feth etmek ister. Peşinden koşmak.. Heyecan duymak..
Oysa o çok önemli bir ipucu vermiş sana ayrılırken, 'aileden biri gibi hissediyorum' demiş...
Bunları biraz düşünmeni öneririm..
Ayrıca bitecekse inan şu an bitmesi evlenip 3-5 ay yada yıl sonra bitmesinden daha iyidir.
Fakat siz birbirinizin kaderi iseniz, mutlaka geri dönecektir.
Enerjini ne kadar yüksek tutar ve ne kadar pozitif olursan bu dönüşü o kadar hızlandırırsın...
Dualara güven... ama olmuyorsa emin ol daha iyisi geleceği içindir..
Rabbim sana bir an önce bu çocuğu geri getirsin diyorum canım...
ilk ilişkimde böyle bitmişti sadece karşı taraf aşıktı ben onun aşkına aşıktım 6-7 yılın sonunda evlenelim artık dedikten 3 gün sonra bitti dedi, aşk bitti ve ben 1 haftada 7 kilo verdim ki 56 kiloydum 48-49 ları gördüm...neyse başlarda kararımın arkasında duracağım seni görmeyeceğim dedi dayananmam diyordu bana seni sevmiyorum derken arkadaşıma "ona söyleme hala çok aşığım ama bilmediği şeyler var" diyordu canımdan can gitti aşk değildi beni bitiren gökdelenin tepesinden atılmak gibiydi her neyse öğrendim ki dünyanın en sadık erkeği dediğim bu adam beni aldatmış (ben bilmeden kız arkadaşları ile münasebetleri gezmeleri sonunda onlardan birine aşık olma süreci) bir hafta sonra başkasına aşığım dedi uzuuun süre haber alamadım 3 ay sonra o kızla yurt dışına gitti şimdi nişanlılar ve ben hala o bilmediğim şeyleri bilemiyorum...ama şükrediyorum o iyi ki aldattı 7 yılı sildi iyi ki ben başkasını tanıdım şimdi hayatımda olmasa da 7 yıllık ilişkimi değil 2,5 aylık ilişkimi bir ömür unutamayacağım.sen ise bekle o uzuuun mailler erkekleri nedendir bilinmez etkilemiyor özelden sana bişey atıyım onu oku bunu okuduğumda ilk şahıs gelip özür dilemişti herşey netleşmişti o kız hayatındaydı elden bişey gelmiyordu ama netleşmişti çok şey.
Mert in çiçek böcük konuşmadığı kimse var mı dostlar
Ne dedi kız merak ettim
valla istediğim şey için olucak demiş.ama genel hat itibariyle ortada bir fal olmuş.artık oturup bekleyeceğim.fal sezonumu kapattım.6-7 tane fal baktırdım.sonuçları paylaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?